|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
23.2.2009 13:08:39   
matcar
Ja,parček že mamo doma,zdaj pa dobimo spet luleka!user posted image  Ne vprašaj,kaki problemi so z imenom.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tadyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
23.2.2009 13:12:40   
elevitka
Kaj te bom jaz edina donda pri 30 prvič mama user posted image

matcar... kličem al je zasedeno al pa v prazno zvoni ... zgleda sem se jim popela nekam ker že celi dan težim, pa si je cifro zapomnila in iz principa ne dvignejo user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
23.2.2009 13:12:48   
tadyka
lepo lepouser posted image .čestitamuser posted image so problemi pr imenu??mi2 pa jih sploh nimamauser posted image če bo punčka bo Pia-Barbara, če bo fantek bo Lianuser posted image bla skupna odločitevuser posted image

nihče drug nam sreče ne podarja, človek srečo vsak si sam ustvarja.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
23.2.2009 13:15:35   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

To pa je res velik račun. Kaj pa če so se kaj zmotli? Sta preverila števec?

Smo preverili  po števcu, računali kilovatne ure štirikrat, pa pride toliko. Očitno je radiator tak požeruh, pol pa še nekaj nanese bojler, pa luči...pa je takšna cifra. Druge razlage ne najdem. Si pa želim, da bi se zmotili, ampak se očitno niso.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
23.2.2009 13:16:21   
tadyka
zakai donda??sai pa...ko se čutiš priprauleno za to se pač odločiš za to al ne?ene prei ene kasneje ene nikoli...si se pač do zai lahk ven znorela kolk te je bla volja, pa boš pač zai mela bol družinsko žiulenje, tiste ko pa smo se tak hitro za otroka odločle pa lih obratno...bomo pač mele kasneje več časa za sebeuser posted image .

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
23.2.2009 13:19:07   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Kaj te bom jaz edina donda pri 30 prvič mama user posted image

matcar... kličem al je zasedeno al pa v prazno zvoni ... zgleda sem se jim popela nekam ker že celi dan težim, pa si je cifro zapomnila in iz principa ne dvignejo user posted image

Ne morem verjet. Pol pa še popoldan probaj,za Ozimičevo pa ono drugo,ko si rekla,Završnik,se mi zdi.
Kaka donda? Moja sestrična je zdaj prvič noseča,stara pa je 37 let.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
23.2.2009 13:19:54   
matcar
Sranje! Ja,skrajni čas,da se odselita!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
23.2.2009 13:23:24   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tadyka

lepo lepouser posted image .čestitamuser posted image so problemi pr imenu??mi2 pa jih sploh nimamauser posted image če bo punčka bo Pia-Barbara, če bo fantek bo Lianuser posted image bla skupna odločitevuser posted image

Midva pa že pri M nisma našla skupnega jezika za ime. Sem kr določla,da bo Maks,ker mu itak ni blo nič všeč,pa se je mogo sprijaznit. Zdaj pa pravi,da mu drugo ime sploh ne bi pasalo. Je pa tak,da me je že pri M razkuro,pa pametoval pri imenih,a na enem pregledu ni bil poleg,niti na UZ-ju. Zdaj pa je ista pesem. Bo me spet razkuro,pa bom mu sama ime izbrala,saj v končni fazi,se jaz zjezam 9 mesecev pa toto torbo za sabo vlačim. On pa gospoda špila! Mater!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tadyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
23.2.2009 13:26:33   
elevitka
Saj ne da jaz prej nisem bila priprauljena... huh sem že misla da nem mela nič... sem mela prej enga takega deda da tak boljše da nisem mela otrok z njim, čeprav sem si takrat full želela. Z Zdajšnjim pa sem skupaj 6 let, sicer je 2 leti mlajši kot jaz pa tud nisva htela na vrat na nos nekaj, prej sva se odločila da si urediva stanovane zase, pa oba diplomirava, evo zdaj pa mam v roku enga leta vse... bom pač stara 30 user posted image

Sem mu že napovedala  ko gre ta ven gre drugi not user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
23.2.2009 13:28:31   
tadyka
heheuser posted image tak je prauuser posted image .sai če nimata soglasja odloča tisti ki ga nosi pa skrbi za njega dokler ne priveka na svetuser posted image .kak pa te da ni s tabo šau na doben UZ??moi pa je biu celi nori da je lahk polek biu pa vido toto malo živo stvarco kak rogovili po meniuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
23.2.2009 13:30:45   
matcar

Saj ne da jaz prej nisem bila priprauljena... huh sem že misla da nem mela nič... sem mela prej enga takega deda da tak boljše da nisem mela otrok z njim, čeprav sem si takrat full želela. Z Zdajšnjim pa sem skupaj 6 let, sicer je 2 leti mlajši kot jaz pa tud nisva htela na vrat na nos nekaj, prej sva se odločila da si urediva stanovane zase, pa oba diplomirava, evo zdaj pa mam v roku enga leta vse... bom pač stara 30 user posted image

Sem mu že napovedala  ko gre ta ven gre drugi not user posted image

To je beseda! kako vezo ma,kolko si stara. Če prej ni šlo,bo pa zdaj. Važno,da je ratalo!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
23.2.2009 13:32:07   
matcar

heheuser posted image tak je prauuser posted image .sai če nimata soglasja odloča tisti ki ga nosi pa skrbi za njega dokler ne priveka na svetuser posted image .kak pa te da ni s tabo šau na doben UZ??moi pa je biu celi nori da je lahk polek biu pa vido toto malo živo stvarco kak rogovili po meniuser posted image

Pa skozi ma neke izgovore,te služba,te ono.Brez veze! Na NS je edino bil,pa še to sem ga prisilila,da je šol poleg,ker sem imela oba škrata zraven in je mogo it.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tadyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
23.2.2009 13:32:58   
matcar
Sicer pa sem mu tak rekla,da mi sploh naj ne hodi v P,ko bom rodila,ker na preglede tudi ne hodi z mano.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
23.2.2009 13:33:34   
elevitka
moj pa je lih kontra... bi bil vedno polek še ko mam G pregled ne sam UZ če bi lahko... tak da mi je že noro vedno gušit G, če lahko pride v ambulanto polek.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
23.2.2009 13:34:51   
tadyka
ja sai pa 30 ni neka starost...mislimuser posted image nebi rekla da si 40-45 pa bi rekla da boš prvega doblauser posted image .pa sai veš kak pravijo,da je naiboljše "NAJPREI ŠTAL'CA POL PA KRAV'CA"user posted image . heheuser posted image dobro si mu napovedlauser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
23.2.2009 13:38:12   
tadyka
eh ja...dedi...eni tak drugi tak...pa pr porodu pr prvih 2 ga tut nisi mela ob sebi??pa ni lažje če je s tabo nekdo ki ga poznaš pa te malo vspodbuja pa miri pa tak??

(odgovor članu tadyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
23.2.2009 13:40:51   
elevitka
kolk sem jaz slišala od kolegic da so največji paničari na koncu itak dedi... je pol več dela z njimi v porodni sobi, kot z porodnico user posted image

(odgovor članu tadyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
23.2.2009 13:42:20   
matcar

eh ja...dedi...eni tak drugi tak...pa pr porodu pr prvih 2 ga tut nisi mela ob sebi??pa ni lažje če je s tabo nekdo ki ga poznaš pa te malo vspodbuja pa miri pa tak??

Prvo imam z bivšim,na žalost,ker bi raje vidla da bi jo z mojim mela. Oba sem rodila z CR,tam ne sme noben bit zraven. Pa tudi,če bi rodila drugič naravno,bi bla z mano kolegica,je tudi v MŠ hodla z mano. Moj je namreč epileptik in vprašanje,kaj bi blo,če bi bil zraven. Pa želodec ima slab.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tadyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
23.2.2009 13:43:47   
matcar

kolk sem jaz slišala od kolegic da so največji paničari na koncu itak dedi... je pol več dela z njimi v porodni sobi, kot z porodnico user posted image

To pa itak! Razen redkih izjem. Ravno od te kolegice bratranec je bil pri porodu zraven s kamero. Na koncu je posnel strop porodne sobe.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
23.2.2009 13:44:56   
tadyka
aja...bad to da je bolan...user posted image pr obeh si mela CR??kai če maš pr prvem pomeni da pr naslednih tut tak al ni nujno??sorry za neumna vprašanja sam se ne spoznam na to kak gre.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
23.2.2009 13:45:49   
elevitka
No dobro da vsaj to ... user posted image  moj nebi bil pri glavi ampak pri mojih nogah... in snemal center dogajanja.... menda bi ga še stepla v porodni ... ne morš noooo

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
23.2.2009 13:48:30   
tadyka
hahauser posted image user posted image . strop je posneu??user posted image user posted image kai je te skup zlezo al kai??user posted image user posted image ja moi ni po naravi paničar tak da upam da tam tut nebo če ne ga kr ven naženemuser posted image

(odgovor članu tadyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
23.2.2009 13:49:10   
matcar
Ne,ni nujno,da je drugič tudi. Jaz sem prvič imela CR,ker ko sem se odpirat začela,je prišlo do izpada popkovine in bi se mala zadušila. Je pa sedela v trebuhu. Drugič pa sem htela naravni porod,je bil normalno obrnjen,pa se je že pokakal v plodovnico,jaz pa, kljub popadkom, zaprta. Bi se napil plodovnice,če me ne bi takoj vrezali in ga rešli. Zdaj pa mi spet sedi,tak da drugega kot CR sploh ne smem pričakovat.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tadyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
23.2.2009 13:50:14   
matcar

No dobro da vsaj to ... user posted image  moj nebi bil pri glavi ampak pri mojih nogah... in snemal center dogajanja.... menda bi ga še stepla v porodni ... ne morš noooo

Saj on je bil pri nogah,ker je htel vse posnet.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
23.2.2009 13:51:04   
matcar

hahauser posted image user posted image . strop je posneu??user posted image user posted image kai je te skup zlezo al kai??user posted image user posted image ja moi ni po naravi paničar tak da upam da tam tut nebo če ne ga kr ven naženemuser posted image

Ko se je glavica vidla že,je pado v znak,pa snemal strop naprej!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tadyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......