Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:08:39
|
|
|
|
matcar
|
Ja,parček že mamo doma,zdaj pa dobimo spet luleka! Ne vprašaj,kaki problemi so z imenom.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:12:40
|
|
|
|
elevitka
|
Kaj te bom jaz edina donda pri 30 prvič mama matcar... kličem al je zasedeno al pa v prazno zvoni ... zgleda sem se jim popela nekam ker že celi dan težim, pa si je cifro zapomnila in iz principa ne dvignejo
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:12:48
|
|
|
|
tadyka
|
lepo lepo .čestitam so problemi pr imenu??mi2 pa jih sploh nimama če bo punčka bo Pia-Barbara, če bo fantek bo Lian bla skupna odločitev
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:15:35
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar To pa je res velik račun. Kaj pa če so se kaj zmotli? Sta preverila števec? Smo preverili po števcu, računali kilovatne ure štirikrat, pa pride toliko. Očitno je radiator tak požeruh, pol pa še nekaj nanese bojler, pa luči...pa je takšna cifra. Druge razlage ne najdem. Si pa želim, da bi se zmotili, ampak se očitno niso.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:16:21
|
|
|
|
tadyka
|
zakai donda??sai pa...ko se čutiš priprauleno za to se pač odločiš za to al ne?ene prei ene kasneje ene nikoli...si se pač do zai lahk ven znorela kolk te je bla volja, pa boš pač zai mela bol družinsko žiulenje, tiste ko pa smo se tak hitro za otroka odločle pa lih obratno...bomo pač mele kasneje več časa za sebe .
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:19:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Kaj te bom jaz edina donda pri 30 prvič mama matcar... kličem al je zasedeno al pa v prazno zvoni ... zgleda sem se jim popela nekam ker že celi dan težim, pa si je cifro zapomnila in iz principa ne dvignejo Ne morem verjet. Pol pa še popoldan probaj,za Ozimičevo pa ono drugo,ko si rekla,Završnik,se mi zdi. Kaka donda? Moja sestrična je zdaj prvič noseča,stara pa je 37 let.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:19:54
|
|
|
|
matcar
|
Sranje! Ja,skrajni čas,da se odselita!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:23:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tadyka lepo lepo .čestitam so problemi pr imenu??mi2 pa jih sploh nimama če bo punčka bo Pia-Barbara, če bo fantek bo Lian bla skupna odločitev Midva pa že pri M nisma našla skupnega jezika za ime. Sem kr določla,da bo Maks,ker mu itak ni blo nič všeč,pa se je mogo sprijaznit. Zdaj pa pravi,da mu drugo ime sploh ne bi pasalo. Je pa tak,da me je že pri M razkuro,pa pametoval pri imenih,a na enem pregledu ni bil poleg,niti na UZ-ju. Zdaj pa je ista pesem. Bo me spet razkuro,pa bom mu sama ime izbrala,saj v končni fazi,se jaz zjezam 9 mesecev pa toto torbo za sabo vlačim. On pa gospoda špila! Mater!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:26:33
|
|
|
|
elevitka
|
Saj ne da jaz prej nisem bila priprauljena... huh sem že misla da nem mela nič... sem mela prej enga takega deda da tak boljše da nisem mela otrok z njim, čeprav sem si takrat full želela. Z Zdajšnjim pa sem skupaj 6 let, sicer je 2 leti mlajši kot jaz pa tud nisva htela na vrat na nos nekaj, prej sva se odločila da si urediva stanovane zase, pa oba diplomirava, evo zdaj pa mam v roku enga leta vse... bom pač stara 30 Sem mu že napovedala ko gre ta ven gre drugi not
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:28:31
|
|
|
|
tadyka
|
hehe tak je prau .sai če nimata soglasja odloča tisti ki ga nosi pa skrbi za njega dokler ne priveka na svet .kak pa te da ni s tabo šau na doben UZ??moi pa je biu celi nori da je lahk polek biu pa vido toto malo živo stvarco kak rogovili po meni
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:30:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Saj ne da jaz prej nisem bila priprauljena... huh sem že misla da nem mela nič... sem mela prej enga takega deda da tak boljše da nisem mela otrok z njim, čeprav sem si takrat full želela. Z Zdajšnjim pa sem skupaj 6 let, sicer je 2 leti mlajši kot jaz pa tud nisva htela na vrat na nos nekaj, prej sva se odločila da si urediva stanovane zase, pa oba diplomirava, evo zdaj pa mam v roku enga leta vse... bom pač stara 30 Sem mu že napovedala ko gre ta ven gre drugi not To je beseda! kako vezo ma,kolko si stara. Če prej ni šlo,bo pa zdaj. Važno,da je ratalo!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:32:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tadyka hehe tak je prau .sai če nimata soglasja odloča tisti ki ga nosi pa skrbi za njega dokler ne priveka na svet .kak pa te da ni s tabo šau na doben UZ??moi pa je biu celi nori da je lahk polek biu pa vido toto malo živo stvarco kak rogovili po meni Pa skozi ma neke izgovore,te služba,te ono.Brez veze! Na NS je edino bil,pa še to sem ga prisilila,da je šol poleg,ker sem imela oba škrata zraven in je mogo it.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:32:58
|
|
|
|
matcar
|
Sicer pa sem mu tak rekla,da mi sploh naj ne hodi v P,ko bom rodila,ker na preglede tudi ne hodi z mano.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:33:34
|
|
|
|
elevitka
|
moj pa je lih kontra... bi bil vedno polek še ko mam G pregled ne sam UZ če bi lahko... tak da mi je že noro vedno gušit G, če lahko pride v ambulanto polek.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:34:51
|
|
|
|
tadyka
|
ja sai pa 30 ni neka starost...mislim nebi rekla da si 40-45 pa bi rekla da boš prvega dobla .pa sai veš kak pravijo,da je naiboljše "NAJPREI ŠTAL'CA POL PA KRAV'CA" . hehe dobro si mu napovedla
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:38:12
|
|
|
|
tadyka
|
eh ja...dedi...eni tak drugi tak...pa pr porodu pr prvih 2 ga tut nisi mela ob sebi??pa ni lažje če je s tabo nekdo ki ga poznaš pa te malo vspodbuja pa miri pa tak??
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:40:51
|
|
|
|
elevitka
|
kolk sem jaz slišala od kolegic da so največji paničari na koncu itak dedi... je pol več dela z njimi v porodni sobi, kot z porodnico
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:42:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tadyka eh ja...dedi...eni tak drugi tak...pa pr porodu pr prvih 2 ga tut nisi mela ob sebi??pa ni lažje če je s tabo nekdo ki ga poznaš pa te malo vspodbuja pa miri pa tak?? Prvo imam z bivšim,na žalost,ker bi raje vidla da bi jo z mojim mela. Oba sem rodila z CR,tam ne sme noben bit zraven. Pa tudi,če bi rodila drugič naravno,bi bla z mano kolegica,je tudi v MŠ hodla z mano. Moj je namreč epileptik in vprašanje,kaj bi blo,če bi bil zraven. Pa želodec ima slab.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:43:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kolk sem jaz slišala od kolegic da so največji paničari na koncu itak dedi... je pol več dela z njimi v porodni sobi, kot z porodnico To pa itak! Razen redkih izjem. Ravno od te kolegice bratranec je bil pri porodu zraven s kamero. Na koncu je posnel strop porodne sobe.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:44:56
|
|
|
|
tadyka
|
aja...bad to da je bolan... pr obeh si mela CR??kai če maš pr prvem pomeni da pr naslednih tut tak al ni nujno??sorry za neumna vprašanja sam se ne spoznam na to kak gre.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:45:49
|
|
|
|
elevitka
|
No dobro da vsaj to ... moj nebi bil pri glavi ampak pri mojih nogah... in snemal center dogajanja.... menda bi ga še stepla v porodni ... ne morš noooo
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:48:30
|
|
|
|
tadyka
|
haha . strop je posneu?? kai je te skup zlezo al kai?? ja moi ni po naravi paničar tak da upam da tam tut nebo če ne ga kr ven naženem
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:49:10
|
|
|
|
matcar
|
Ne,ni nujno,da je drugič tudi. Jaz sem prvič imela CR,ker ko sem se odpirat začela,je prišlo do izpada popkovine in bi se mala zadušila. Je pa sedela v trebuhu. Drugič pa sem htela naravni porod,je bil normalno obrnjen,pa se je že pokakal v plodovnico,jaz pa, kljub popadkom, zaprta. Bi se napil plodovnice,če me ne bi takoj vrezali in ga rešli. Zdaj pa mi spet sedi,tak da drugega kot CR sploh ne smem pričakovat.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:50:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka No dobro da vsaj to ... moj nebi bil pri glavi ampak pri mojih nogah... in snemal center dogajanja.... menda bi ga še stepla v porodni ... ne morš noooo Saj on je bil pri nogah,ker je htel vse posnet.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 23.2.2009 13:51:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tadyka haha . strop je posneu?? kai je te skup zlezo al kai?? ja moi ni po naravi paničar tak da upam da tam tut nebo če ne ga kr ven naženem Ko se je glavica vidla že,je pado v znak,pa snemal strop naprej!
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......