Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:49:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, ker jaz čez pol urce odhajam, sem že odprla 15 del., ker ne vem kdaj bom nazaj Seadj pa pridno polnite do 200tke Super si zrihtala Sem bila firbčna in sem morala pokukat Midva s Tilnom bova tudi počasi šla k izviru po vodo,potem pa po Nejca v vrtec uživejte!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:49:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
še 10.strani
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:49:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Včeraj se nisem uspela privleči do računalnika, ker smo bili leteči. Andraž je danes zjutraj zbolel(prehlajen, ušes ga boli ) in gre z atom popoldan k zdravniku, mi2 z Aljo pa tudi v posvetovalnico. Oba še spita, kar se mi zdi čudno. Končno sem nabavila kruhomat. Špelin @, hvala za namig Samo malo vzpodbude rabim za kruhomat. Vzpodbuda? 350 ml vode, žlica olja ali košček masla, 500 g moke, mala merica soli, pol male merice sladkorja, 1 vrečka suhega kvasa in program, ki traja 2 uri Dobro opravite pri P danes s obema Estrella sem prebrala, da je Andraža bolelo uho in je sedaj že bolje . No upam, da ga res ne boli več Pa dobro opravita z Aljo pri P Kako pa je pri vama sedaj z GH. Alja lepo papa? Kakšen obrok ja, drugi ne. Ja, očitno se nekaj dogaja v njenih ustkih, pa še ni za videt. Sicer je važno, da je kolikor toliko zdrava, teža mislim, da ni problematična, ni med težko kategorniki, je bolj pehota
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:50:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kakšen obrok ja, drugi ne. Ja, očitno se nekaj dogaja v njenih ustkih, pa še ni za videt. Sicer je važno, da je kolikor toliko zdrava, teža mislim, da ni problematična, ni med težko kategorniki, je bolj pehota sej z Manco skupej imata pa dobro povprečje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:50:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan... bombe smo preziveli ampak sem zelo zalostna, ker na El Husein (Khan Al Khalili )tudi sama rada zahajam... Po resnici povedano, me je kar malo strah postalo. Drugace pa danes peljem otroka k P. imata cepljenje Omar za Hepatitis B zadnjo dozo in Samia za Hepatitis A zadnjo dozo. No vsaj upam, da ne pride kaj vmes ker ju vozim ze od 16. februarja - se pravi en teden, pa skoz je nekaj da ne pridem do tja. vse naj Alji za 9 mesecev kakšne bombe? a sem jst za luno ? Potem sva že dve Se vidi,da nič poročil ne gledam smo že 3
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:52:25
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, ker jaz čez pol urce odhajam, sem že odprla 15 del., ker ne vem kdaj bom nazaj Seadj pa pridno polnite do 200tke Se bomo potrudile
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:53:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan... bombe smo preziveli ampak sem zelo zalostna, ker na El Husein (Khan Al Khalili )tudi sama rada zahajam... Po resnici povedano, me je kar malo strah postalo. Drugace pa danes peljem otroka k P. imata cepljenje Omar za Hepatitis B zadnjo dozo in Samia za Hepatitis A zadnjo dozo. No vsaj upam, da ne pride kaj vmes ker ju vozim ze od 16. februarja - se pravi en teden, pa skoz je nekaj da ne pridem do tja. vse naj Alji za 9 mesecev kakšne bombe? a sem jst za luno ? Potem sva že dve Se vidi,da nič poročil ne gledam smo že 3 Še en lolek se pridružuje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:53:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kakšen obrok ja, drugi ne. Ja, očitno se nekaj dogaja v njenih ustkih, pa še ni za videt. Sicer je važno, da je kolikor toliko zdrava, teža mislim, da ni problematična, ni med težko kategorniki, je bolj pehota sej z Manco skupej imata pa dobro povprečje Verjetno da res
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:53:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Naša sitnobica se je zbudila danes ob 7 uri in je samo čakal, kje bo kateri zmigal, da ga bo vzel iz kinderpeta. Mislim, da je malemu že v navado prišlo, da cvenka in zendra. Trenutno si keks v usta tišči pa poleg zendra. Zobki so tik pod dlesnijo in mali cvili in cvili. Na moment pa vreščanje. Z branjem sem nekje na 166 strani, sem malo na off dala RR ta vikend, ker smo bili res celi vikend skupaj z atijem in smo morali nadoknadit izgubljene dneve.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:54:19
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Včeraj se nisem uspela privleči do računalnika, ker smo bili leteči. Andraž je danes zjutraj zbolel(prehlajen, ušes ga boli ) in gre z atom popoldan k zdravniku, mi2 z Aljo pa tudi v posvetovalnico. Oba še spita, kar se mi zdi čudno. Končno sem nabavila kruhomat. Špelin @, hvala za namig Samo malo vzpodbude rabim za kruhomat. Vzpodbuda? 350 ml vode, žlica olja ali košček masla, 500 g moke, mala merica soli, pol male merice sladkorja, 1 vrečka suhega kvasa in program, ki traja 2 uri Dobro opravite pri P danes s obema Estrella sem prebrala, da je Andraža bolelo uho in je sedaj že bolje . No upam, da ga res ne boli več Pa dobro opravita z Aljo pri P Kako pa je pri vama sedaj z GH. Alja lepo papa? Kakšen obrok ja, drugi ne. Ja, očitno se nekaj dogaja v njenih ustkih, pa še ni za videt. Sicer je važno, da je kolikor toliko zdrava, teža mislim, da ni problematična, ni med težko kategorniki, je bolj pehota moja tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:54:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan... bombe smo preziveli ampak sem zelo zalostna, ker na El Husein (Khan Al Khalili )tudi sama rada zahajam... Po resnici povedano, me je kar malo strah postalo. Drugace pa danes peljem otroka k P. imata cepljenje Omar za Hepatitis B zadnjo dozo in Samia za Hepatitis A zadnjo dozo. No vsaj upam, da ne pride kaj vmes ker ju vozim ze od 16. februarja - se pravi en teden, pa skoz je nekaj da ne pridem do tja. vse naj Alji za 9 mesecev kakšne bombe? a sem jst za luno ? Potem sva že dve Se vidi,da nič poročil ne gledam smo že 3 Še en lolek se pridružuje se vidi da smo več ali manj blondinke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:54:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, ker jaz čez pol urce odhajam, sem že odprla 15 del., ker ne vem kdaj bom nazaj Seadj pa pridno polnite do 200tke Se bomo potrudile Seveda, ti imaš sedaj dirko za 2000 in moraš bit pridna na 15 tki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:55:13
|
|
|
|
nia5
|
Kak ste/smo brzinske danes
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:55:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spanje je bilo kar ok,le ob 1.ponoči,ni vedel,kaj bi sam s sabo.Sem mu s calgelom namazala,pa kuminin sirup sem mu dala,potem je pa le smrčnil.Sedaj se pa igra v stajci,Nejc pa še spi Priden da je lepo nazaj zapančal. Kakšen kumin sirup imaš to? v lekarni sem ga vzela.Je prav proti napenjanju o super,hvala za info. to bom pa tudi jaz probala, ker na čase se tako napenja, ko hoče prdnit da kar zajoka zraven. ga bom kupila ko bom šla kaj v lekarno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:56:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan... bombe smo preziveli ampak sem zelo zalostna, ker na El Husein (Khan Al Khalili )tudi sama rada zahajam... Po resnici povedano, me je kar malo strah postalo. Drugace pa danes peljem otroka k P. imata cepljenje Omar za Hepatitis B zadnjo dozo in Samia za Hepatitis A zadnjo dozo. No vsaj upam, da ne pride kaj vmes ker ju vozim ze od 16. februarja - se pravi en teden, pa skoz je nekaj da ne pridem do tja. vse naj Alji za 9 mesecev kakšne bombe? a sem jst za luno ? Potem sva že dve Se vidi,da nič poročil ne gledam smo že 3 Še en lolek se pridružuje se vidi da smo več ali manj blondinke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:56:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kak ste/smo brzinske danes kot bi nam gorelo za petami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:58:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kak ste/smo brzinske danes kot bi nam gorelo za petami Mene ura preganja Ztao hitim, da dam svoj prispevek do zaključka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:58:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro Noč: Spanje: Počutje: Glavobol: Mislim, da ni treba nič več dodati. Aja v bistvu je: Manca ima spet drisko Kaj pa, če bi ti P poklicala in malo povprašala? Jaz sem na istem kot ti le brez glavobola. sem že razmišljala o tem ja, da bi P poklicala. sem se odločila, da počakam še današnjo noč in če ne bo nič bolje s spanjem jo pokličem in povprašam. glede kakanja pa bomo videli, mogoče ne bo tako hudo kot v soboto kaj pa se je pri vas dogajalo čez noč? naredi ji čaj iz suhih borovnic.Tako sem Tilnu rito zaprla.Pa še všeč mu je bil.Pa pol linexa sem mu dala.Pa je tega ful,da gre vse skozi?Pri nas je kar teklo od njega. a veš, da mi je tašče prejle obljubila ko je klicala, da mi prinese domaše suhe borovnice ja drugače je ful kadar kaka, ampak skozi je šlo samo ene 2x ker sem vedno videla ko jo kakala in sem jo takoj preoblekla, druga pesem je pa ponoči. No HB je spala pri nama in sem jo zavohala in jo šla preoblečt, ampak ni bilo vedno do časa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:59:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kak ste/smo brzinske danes kot bi nam gorelo za petami Mene ura preganja Ztao hitim, da dam svoj prispevek do zaključka jaz mam pa čas, ker Manca spi, pa še za kosilo ne vemkaj bi naredila, ker gre moj po službi k zobarju in mu bo zob ruval, tako da sploh ne vem če bo lahko kaj jedel. po vsej verjetnosti bo še kako vročino fasal, ker je ful občutljiv na injekcijo pri zobarju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 12:01:16
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no evo mi je celo uspelo kavo spiti in malce poklepetati z mojo mami in staro mamo. pa za nazaj sem prebrala.... madona sta pa klafale kot nore Manco sem prd pol ure z mukami spravila spat. jaz res ne vem al se ta otrok boji, da bo kaj zamudil al kaj če bo malo spal pri naši so tudi vedno večji problemi, ko je treba spat it - ampak samo doma! pri varuški pa nobenih problemov! zadnjič se je zbudla okrog 12ih in zaspala zvečer ob 7ih! dej mi povej kakšen sistem ima ta tvoja varuška, kako jo daje spat? k varuški sva nesla prenosno posteljco, da je ziher, ko spi. ko rata zaspana, jo položi v posteljco, ji da dudo in pleničko in ta mala sama zaspi. mal gleda okrog sebe in zaspi! doma? ni šans takšna varianta!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 12:08:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no evo mi je celo uspelo kavo spiti in malce poklepetati z mojo mami in staro mamo. pa za nazaj sem prebrala.... madona sta pa klafale kot nore Manco sem prd pol ure z mukami spravila spat. jaz res ne vem al se ta otrok boji, da bo kaj zamudil al kaj če bo malo spal pri naši so tudi vedno večji problemi, ko je treba spat it - ampak samo doma! pri varuški pa nobenih problemov! zadnjič se je zbudla okrog 12ih in zaspala zvečer ob 7ih! dej mi povej kakšen sistem ima ta tvoja varuška, kako jo daje spat? k varuški sva nesla prenosno posteljco, da je ziher, ko spi. ko rata zaspana, jo položi v posteljco, ji da dudo in pleničko in ta mala sama zaspi. mal gleda okrog sebe in zaspi! doma? ni šans takšna varianta! ej vredu, da tako lepo zaspi pri varuški. a doma pa praviš, da tudi noče. jej, jej ti otroci naša pa dude ne mara in je zato še večji problem za zaspati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 12:09:36
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A je katera gledala prejšnjo nedeljo A s ti tud not padu ko je bila Salome v oddaji? A je imela tisto pravo krzno na obleki? Jp jst sm tud gledala. Ma men je tud zgledalo ko pravo krzno, sm mislm da je blo kr umetno. Zdej nardijo že tko, da zgleda k pravo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 12:09:39
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro Noč: Spanje: Počutje: Glavobol: Mislim, da ni treba nič več dodati. Aja v bistvu je: Manca ima spet drisko Skuhaj ji rmanov čaj ( brez sladkorja), pomaga proti driski, glavobolu, M težavam,... o a rmanov čaj tudi pomaga, to pa nisem vedela hvala, spet vem nekaj novega Če te bo še kej zanimalo pa vpraš, pa ti bom odgovorila (če bom znala) al pa katera kol če jo kej zanima.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 12:10:19
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan... bombe smo preziveli ampak sem zelo zalostna, ker na El Husein (Khan Al Khalili )tudi sama rada zahajam... Po resnici povedano, me je kar malo strah postalo. Drugace pa danes peljem otroka k P. imata cepljenje Omar za Hepatitis B zadnjo dozo in Samia za Hepatitis A zadnjo dozo. No vsaj upam, da ne pride kaj vmes ker ju vozim ze od 16. februarja - se pravi en teden, pa skoz je nekaj da ne pridem do tja. vse naj Alji za 9 mesecev kakšne bombe? a sem jst za luno ? Potem sva že dve Se vidi,da nič poročil ne gledam smo že 3 Še en lolek se pridružuje se vidi da smo več ali manj blondinke bombni napad v kairu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 12:11:17
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, ker jaz čez pol urce odhajam, sem že odprla 15 del., ker ne vem kdaj bom nazaj Seadj pa pridno polnite do 200tke Uf,..a že to je pa expres . Morem it po firbcat
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.