|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroška sončna očala
20.2.2009 17:26:25   
bumerang
... bo potreba počasi kupit. Katere znamke so zanesljive, preverjene?
Kupovala pa bom preko ebaya.

Ustavi se in prišel boš!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroška sončna očala
20.2.2009 18:17:11   
Lejči
Julbo user posted image

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2009 20:22:27   
Anonimen
A se da dobit prek ebaya? Oz. kje se jih pa dobi?

(odgovor članu Lejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2009 20:30:48   
Lejči
Julbo se dobi pri nas v trgovini Iglu šport. Imajo tudi svojo spletno stran tako da lahko kar tam pogledaš- Mi smo z njimi res zadovoljni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2009 9:16:40   
bumerang
O, Lejči, hvala, točno to znamko sem iskala pa se nisem mogla spomniti imena. Smo imeli že ena te znamke ampak jih je prerasel pa jih nisem našla, da bi gor pogledala kaj piše.
Že naročena. user posted image

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2009 9:33:51   
hokejistka
Mi imamo tudi Julbo.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2009 13:26:22   
Mišni
Menda da so, kar se kvalitete tiče, vse v istem rangu, drage, poceni, ful drage, ful poceni ... Je enkrat jančika pisala o tem, da so pri Joeju delali raziskavo na šoli in so prišli do teh rezultatov.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2009 15:13:12   
bumerang
Seveda so vse enako kvalitetne, če imajo enako kvalitetno steklo. Steklo je namreč tisto, ki je pomembno. In niti slučajno ni enake kvalitete pri različnih vrstah sončnih očal.
In če je šipa v očalih navaden kos pobarvane plastike, lahko naredi očem hudo škodo. Ko je oko za temno šipico, se zenica razširi, sonce pa v polno tolče vanjo. Torej je bolje nobenih sončnih očal kot taka z nekvalitetno šipo.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.2.2009 16:38:49   
lencka1
A je preko e-baya ceneje? Kaj pa poštnina? Tudi jaz sem malo gledala Looping 1, sam jih na e-bayu ne najdem.user posted image Če boš našla kje na netu kako spletno trgovino, kjer jih imajo (Lavender/pink), mi lahko prosim javiš link ...
Hvala.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.2.2009 17:27:51   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang
Seveda so vse enako kvalitetne, če imajo enako kvalitetno steklo. Steklo je namreč tisto, ki je pomembno. In niti slučajno ni enake kvalitete pri različnih vrstah sončnih očal.
In če je šipa v očalih navaden kos pobarvane plastike, lahko naredi očem hudo škodo. Ko je oko za temno šipico, se zenica razširi, sonce pa v polno tolče vanjo. Torej je bolje nobenih sončnih očal kot taka z nekvalitetno šipo.

Ja, bomerang, saj jaz vem, da je pomembno steklo in ne okvirji, pa tudi tisti, ki so omenjeno raziskavo delali, predvidevam, da vedo. Ne moreš verjet.user posted image  No, in razlika pri teh, ki nimajo zgolj obarvane plastike, ampak gor piše, kolikšno UV-zaščito imajo, ni omembe vredna. Od najdražljih pa do najcenejših bistvene razlike ni. Sem mislila, da sem razumljivo napisala.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.2.2009 18:15:34   
tinaaja
Julbo so pri nas zakon.
Men so zakon, ker je vseeno, kako so obrnjene, rocke super,raztegljive, imajo elestiko zadaj,ki se da odstranit,...
V LJ semjih dobila v Optiki -50 al neki tazga. Pa mislim da look look da jih ima, ma kolikor se spomnim je kar nekaj optik, kjer jih imajo.
user posted image izgled pa se vidi v avatarju. je pa mala imela obdobja, ko jih ni niti pod razno hotla imet gor, zdaj npr pa bi jih imela gor v vsakic, ko gremo na sprehod user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.2.2009 18:53:08   
bumerang
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Ja, bomerang, saj jaz vem, da je pomembno steklo in ne okvirji, pa tudi tisti, ki so omenjeno raziskavo delali, predvidevam, da vedo. Ne moreš verjet.user posted image  No, in razlika pri teh, ki nimajo zgolj obarvane plastike, ampak gor piše, kolikšno UV-zaščito imajo, ni omembe vredna. Od najdražljih pa do najcenejših bistvene razlike ni. Sem mislila, da sem razumljivo napisala.

Katera pa so ta, ki nimajo zgolj obarvane plastike?
Certificirana očala! Pa sej o teh očalih pišemo.
Tele Julbo otroške so bile, skupaj s poštnino, okoli 19€, v trgovini so okoli 24€. Se ti zdi veliko?
Dejstvo je, da se na štantih in v samopostrežnih trgovinah prodaja en kup očal, ki imajo gor nalepko z UV zaščito, ampak kdo ti garantira, da je zaščita dejansko takšna? Zato jaz kupujem certificirana sončna očala. Koneckoncev nimam doma laboratorija za testiranje. Je pa res, da me po uporabi marsikaterih fancy sončnih očal pečejo oči torej znamka le ni tak lari-fari.

In brez zamere, ne, nisi bila dovolj jasna. Napisala si, da so baje vsa očala po kvaliteti ista - poceni in draga. Poceni jaz berem kot poceni, draga pa kot draga. Nikjer ni podatka o vrsti šipce.

Pa v bistvu se tudi s tem, da so vse certificirane šipce enako dobre, ne strinjam. Ker se šipce razvrščajo v razrede, zdaj točno na pamet ne vem katere in koliko jih je, ampak gredo od takih sončnih očal, ki so primerne za srednje sončne dni oz. mesto, do takih, ki so primerne za ekstremne okoliščine, npr. ledenike. Obojne so certificirane ampak za različne razmere. In če greš s tistimi "mestnimi" na ledenik verjetno ne boš enako zaščiten kot z "ledeniškimi".

Lencka, tele, ki sem jih naročila jaz to noč, so bila edina (ki sem jih našla) nad 4 leta, sem jih naročila pa tukaj:
http://stores.ebay.com/GMTOOLS1_JULBO-SUNGLASSES_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ16885706QQftidZ2QQtZkm
Vidim, da looping imajo, samo ne vem kaj rabiš tako da si oglej sama. Jaz sem naročila Keedz.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.2.2009 19:14:11   
Pika Zoja
Looping 1
link
link

link

< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 23.2.2009 10:27:38 >

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.2.2009 20:09:07   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

ma kolikor se spomnim je kar nekaj optik, kjer jih imajo.

Jaz sem jih iskala 1 mesec nazaj po Lj (v Iglu šport nisem šla) - in so me odgovori presenečali - imajo naročene, dobijo čez 3 mesece user posted image . Naročila sem jih preko UK ebay-a, so cenejše. Malo mi je edino žal, da sem za 2 letnika naročila dvojko, namesto trojke. So pa super.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.2.2009 22:03:16   
Žabika
Imajo jih tudi v Clarus-u v BTC-ju. No vsaj včasih so jih imeli.

Tudi mi smo z njimi zelo zadovoljni.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.2.2009 22:44:21   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Imajo jih tudi v Clarus-u v BTC-ju. No vsaj včasih so jih imeli.

Tudi mi smo z njimi zelo zadovoljni.

En par št. 1 so meli 1 mesec nazaj - ROZA user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.2.2009 9:12:23   
lencka1
Hvala za linke. Sam še en nasvet, če lahko  - moja pupa bo maja stara 1 leto. A ji kupin looping 1 ali 2?

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.2.2009 11:09:29   
Mišni
Joj, bumebarng, jaz sem samo napisala, da so pri Joeju delali preizkus šipc pri očalih in da so bile od najdražjih do najcejših približno vse na istem nivoju. That's it. Najbrž so pa imele gor cerfitikate, ja, predvidevam, da kakšnih palastičnih s placa pa niso šli preizkušat. Mweni je to čisto razumljivo.

(odgovor članu lencka1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.2.2009 12:20:37   
bumerang
Mišni, samo tiste s placa in z veleblagovnic po par € imajo tudi gor certifikat. user posted image
Ne bi pa nikoli kupovala otroku očal za 300€, če si na taka mislila.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.2.2009 12:23:03   
Tisana
Tudi mene zanima velikost. Frajla je stara 14 mesecev. Prosim za nasvet, katero številko očal naj ji kupim. Hvala.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.2.2009 18:19:33   
tinaaja
nasa je pri 1 letu dobila looping 2 .. se zdaj so ji cist prav
vec na http://www.julbo-eyewear.com/en/Junior/Products.html

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.2.2009 18:26:48   
K_a_t_i
dvojko, za obe

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.2.2009 10:25:57   
Tisana
Hvala punce, zakon ste.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.2.2009 11:03:23   
end1
kaj je res poštnina za mali paket le 3,5 funta???

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.2.2009 12:06:33   
PIRANJA
punce še malo več info. Kako jih naročiti preko njihove stani, ne vem ne najdem kje? In če naročiš dvoje, je enak znesek poštnine?

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?