|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
22.2.2009 15:01:10   
lino
Še 1x pozdravljene.

Ravno sem zmazala krof (kupljen) in pozabila na slabo vest glede kg.
Sem imela pa včeraj res slao vest, ker sem se pogovarjala z eno mlado mamico (sicer 10 let mlajšo), ki si je v celi nosečnosti pridelala 5kg, jaz jih imam pa že sedaj v 24t cca+8 in prav obilna stegna, ki se mi že skupaj držijo, čeprav sem bila full suha preden sem zanosilauser posted image

Pa sej ne, da bi komplicirala, ampak...no sladkor bom morala očitno ukiniti in se nahati moriti, pa še vse ostale tk, da se vam v isti sapi opravičujem...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
22.2.2009 15:10:26   
lenika
Lino, ko se jaz zanosila sem imela 52kg, sedaj jih imam pa 63kg, pa gotovo sedaj ne bom hujšala. Pri Maticu sem se zredila za 16kg in bila 1 mesec po porodu brez hujšanja že na predporodni teži, ker me je Matic z dojenjem praktično pojedel.

Mala princeska jaz sem pa celo prvo nosečnost vedela, da bo fantek, potiho pa sem si želela punčke.

Gleda obiskov WC-ja pa pri meni ponoči spet postaja bolj pestro, tako kot je bilo v prvem trimesečju.

Jutri imam pregled, že komaj čakam.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
22.2.2009 16:01:32   
*alina*
Gleda obiskov WC-ja pa pri meni ponoči spet postaja bolj pestro, tako kot je bilo v prvem trimesečju.

Tako je tudi pri meni. Se je vmes umirilo, zdaj pa skoz visim na wc-ju.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
22.2.2009 16:03:02   
majana79
lino, ne se sekirat, ker ne bo nič boljše. Saj smo se vse zredile, sploh pa a veš kakšna je razlika 10 let... Jaz pri sebi vidim, če bi bila noseča samo 5 let nazaj, bi bilo drugače in bi bila že tako suha... Organizem se z leti pač spremeni... Saj bo šlo potem dol, boš videla. Meni je tudi šlo vse v noge pa rit, pa kaj čem. user posted image Pa nič nam ne moriš, zato pa smo tukaj da se vzpodbujamo.

Jaz sem se ravno najedla kosila, cel krožnik testenin ampak če mi je bilo tako dobro. Pa še en krof imam za kasneje. user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
22.2.2009 18:53:58   
bačko
Lenika bogi Matic!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da se čim prej pozdravi!
Goldy hvala za informacije!user posted image user posted image
Lino glede kg se ne obremenjuj kaj preveč.Bomo pa hujšale.user posted image Jaz sem se zredila 1,5 kg.Pri Žani pa sem sem se zredila za skoraj 20kg.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
22.2.2009 18:57:23   
Lsica
Mene tudi danes daje slaba vest...
V petek na pregledu mi je g. rekla naj mal pazim na prehrano, ko pa danes (dva dni zatem) stopim na vago mam že kilo večuser posted image . Pa to ni normalno. Kaj naj zdaj hujšam?! Upam, da bo toplejše pomladno vreme in odneslo kakšen kilogramček, saj bo na sporedu malce več aktivnosti.  Zdaj sem namreč bolj v počivanju, ker sem še na bolniški.

Pa niti me toliko ne motijo moji kilogrami, bolj me skrbi kako je z user posted image   ter kako bo s porodom... Ker če se pa preveč zrediš pa tudi ni dobro... Mal bom morala res začet pazit na to kaj in koliko pojem. A ni to grozno, zdaj ko sem noseča, se bom pa še s kilami obremenjevalauser posted image .

Aja, da ne boste mislile, da pretiravam, pri 175 cm in 22t že 86 kg!!! Kaj naj?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
22.2.2009 19:16:34   
tecka
Živjo, punce. A je že kaj treme pred novim delovnim tednom?
Lsica, tudi jaz imam že 86 kg, štartala sem z 79, imam pa 10 cm manj kot ti. Ni panike, kajne?
Jaz pridno pijem nosečniški čaj, pa mi teža vztrajno skače. Navzgor, namreč. Jaz sem se za 1 kg zredila iz petka na soboto. Pa nič ne pomaga, da se tolažim, da je to samo voda, ker ta kg ne bo šel dol, ampak bodo za njim prihajali novi in noviuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
22.2.2009 20:21:59   
lino
HVALA VAM PUNCE!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
22.2.2009 20:55:20   
Lsica
tecka, ti si eno veliko user posted image ,user posted image user posted image user posted image .Maš prav, ni panike.

< Sporočilo je popravil Lsica -- 22.2.2009 20:56:09 >

Per aspera ad astra.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
22.2.2009 22:03:33   
nova10ka
malčica v vrtcu in novorojenček doma - ful hvala za odgovore user posted image krasne ste!!!  bom pa mogla še ornk razmislit...

amaya - meni se je zgodilo podobno kot tebi, hčerka je imela 4 kg pri rojstvu, pa še obratna rotacija glavice, samo vakuma na srečo ni bilo treba delat... mi prav ni bilo fajn, tko da grem v drugo na epiduralnouser posted image .

luši -hvala za odgovor glede črevesne viroze user posted image

kilogrami - prvih par mesecev ni bilo panike, so se res počasi nabirali predvsem zaradi stalnih viroz in drugih bolezni, ki jih je malčica prinesla iz vrtca in jih veselo delila z mano user posted image zdalje, po 20 tednu, mi gre pa teža gor kar z raketno hitrostjo! pa kakšen apetit imam!!! zajtrk, malica, pa potem kosilo ob 12h, pa še drugo kosilo ob 16h (haha, večerja pa taka), mailca pa pol večerja, zvečer pa še kako pico pred tv. pa vsak dan seveda nujno sladoled, ker kot user posted image pač rabim kalcij. med temi obroki je seveda treba ves čas kaj jest, da želodec slučajno ne bo 5 sekund prazen... user posted image evo sem že lačna ko to pišem. grem mal sladoleda iskat (kalcij pa to). sem ful pridna in samo mlečne sladolede jem user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
23.2.2009 7:52:08   
dreamhorse
Kot rečeno, tudi meni je ginekolognija izmerila vse potrebne obsege pri pupiki in na podlagi tega izračunala težo.

Tudi jaz pridno pridelujem kg. Štartala sem z 61 in zdaj sem tam nekje na 70. Bom na naslednjem pregledu spet malo kregana se mi zdi... če pa je čokolada tako zelo dobra da joj... jaz se je ne morem odpovedat. Kaj čemo.. .bomo po porodu pazile na prehrano zaradi dojenja in bodo kg čudežno izginjali.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
23.2.2009 7:56:33   
July08
Gantar lepo je imeto tvojega angelčka med nami, saj gleda na nas in nas čuva.
Vse lepo, Tamara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
23.2.2009 8:04:56   
bačko
Jutro!
Nova10ka moja pa se je rodila z vakumom in je imela 4610g.Samo je šla z glavico naprej samo se je malo zaustavila in so jo mogli pomagati.Tokrat bom tudi po naravno poti rodila.Brez epiduralne.
Gantar ti se kar lepo javljal pri nas in če boš kdaj rabila ramo kar povej.Sem ti vedno na uslugo.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
23.2.2009 8:17:46   
July08
Dobro jutro, souser posted image !

Evo, skuhala sem vam kavico user posted image , pa uživajte v njej!

Bjondi user posted image user posted image user posted image  za pregled. Prav spoštujem, da nista vprašala za spol in je še vedno user posted image . Zase priznam, da sem bila preveč firbčna, da bi čakala...user posted image  Imaš pa dober datuma naslednjega pregleda... to bo smeha in šal.

Jaz imam tudi kar strah pred velikimi otroci. Prvi je bil 4000 g, drugi 4270 g, da ne bo naša punca res kakšnih 5000 g user posted image . A kaj veste, če se punčke rojevajo manjše? Ali spol tu nima veze???

Amaya se pa strinjam, da hud porod hitro pozabiš, ko imaš v rokah to malo sladko bitje, a ne. Tud jaz sem imela vakuumski porod - boleeeeeeeloooooooo. Še zdej me ščipne tam dol, ko pomislim.
Lsica user posted image user posted image user posted image  za morfologijo.

Fejči jaz imam tud še en zob za zrihtat pred porodniško. Me je tud ful bolel, ker je bil vnet. Zdej pa hodim že skor 2 mesca na zdravljenje...

Lenika upam, da je Maticu bolje. Včasih je človek res zgrožen nad početjem zdravnikom. A ni nam drugega kot da jim kimamo in poslušamo, saj ni dobro se jim zameriti.
Tudi naša fanta sta oba bolna - viroze takšne in drugačne. Nazadnje sta bila bolna septembra in očitno moramo zdaj malo za nazaj poloviti user posted image  Kam pa boš dala Matica, ko greš v službo?

KILOGRAMI user posted image user posted image user posted image  jaz samo še na hrano mislim...ampak res. In ne morem si pomagati. Odkar je mož doma in je vse OK, se mi je odprl apetit in hladilnik skoz škriplje user posted image  Sedaj sem na +5 kg, samo kaj, ko je podlaga že huda...

Lep dan in uspešen začetek tedna!

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

Neposredna povezava do sporočila: 4214
23.2.2009 8:19:08   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse
Kaj čemo.. .bomo po porodu pazile na prehrano zaradi dojenja in bodo kg čudežno izginjali.

Dreamhorse upam, da bo res tako!user posted image user posted image

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
23.2.2009 8:25:03   
bačko
July pomoje nima veze kateri spol je.Kakor sem prej napisala Žana je imela 4610g ko se je rodila.za zdajšno porod me ni strah.Če bo spet velik otrok pa bo.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
23.2.2009 8:45:17   
bamoocham
Jutro.

Hvala za kavo, pa še js častim enouser posted image Pa en sončen pozdravček iz naših koncev.

Kako smo kaj? Js ok, čeprav je naša pikica spet nekam mirna. Ponoči je sploh nisem čutila nič. Se pa je že odločila, da bo mela malo mira.

Uh glede kg pa raje nč ne rečem. Ker se tk lepijo na mene, kot hudič no. To ni res.
Me je kr groza na tehtnico stopit, ker bi se spet sekirala. Me prav zanima, kaj mi bo rekla na pregledu naslednji teden. Me bo ziher kregalauser posted image kaj šele bo, če imam še 17 tednov pred sabouser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
23.2.2009 9:02:18   
Mala_princeska
Drage moje Julijke, zdaj ste me pa sprovocirale s temi kg. user posted image user posted image

Štartala tam nekje z 68, 69 kg v 2. user posted image , sedaj jih imam 74,10 kg (na domači tehtnici), se pravi + 5 , + 6 tam nekje. (Sem pa nekje v 24 tednu).

V 1.user posted image sem štartala s 55 kg, na polovici 21 tednu jih je bilo 63 (se pravi + 8) , v 25 tednu jih je bilo 66 (se pravi + 11). Prepisala iz prve materinske knjižice.

Tko da upam in si želim da si sedaj ne pridelam toliko kot 1. Ampak prvič sem se res basala, nič pazila, pojedla ogromno.

Hvala za user posted image , še jaz vam skuham eno.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
23.2.2009 9:06:47   
Mala_princeska
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4219
23.2.2009 9:08:03   
Mala_princeska

To je pa moj buši slikan včeraj zvečer.

A je zmeren ali prevelik? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4220
23.2.2009 9:12:34   
biba14
Jutrček user posted image  souser posted image .
Se sedaj nekaj dni nisem javila, ker sem imela polno dela...v soboto sem postala gospauser posted image user posted image user posted image .
Mojega malčka sem zadnje 2 dni malo slabše čutila...a vsake toliko časa se oglasi. Nikoli pa ga ne čutim ponoči...
A še kateri otrdeva trebuh? Meni vedno zjutraj in zvečeruser posted image .
Kilogramiuser posted image ,rastejo...sem v 24.tednu in na +6. Me je kar groza G v sredo, ker od zadnjega pregleda sem pridelala 3kguser posted image .
Lep trebušček mala_princeskauser posted image

Lep pozdravček

< Sporočilo je popravil biba14 -- 23.2.2009 9:14:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 4221
23.2.2009 9:28:45   
bačko
Biba čestitam!user posted image user posted image user posted image A bomo videli kako sliko?

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
23.2.2009 9:32:56   
kalanteja

seznam rojstnih dni za user posted image junijke

JANUAR

FEBRUAR

lino- 19.2.1978
Majana79- 24.02.1979

MAREC

malagala
Janci F- 4.3.1981
Bačko- 9-3-1979
july08- 9.3.1978

mery15031981- 15.3.1981

APRIL

princ_princeska
mojjaka- 9.4.1979
mony25- 14.4.1983
smrketa84- 14.4.1984
dany82- 20.4.1982

MAJ

dreamhorse- 5.5.1982
manna- 27.5.

JUNIJ

kalanteja- 16.06.1983
pikica- 18.6.1985
blu- 20.6

JULIJ

AVGUST

jabolka- 17.8.1981
dodi- 25.8.1974

SEPTEMBER

Goldy- 18.9.1974
lenika- 23.9.1978
miškolinka82- 26.9.1982
mala princeska- 27.9.1982

OKTOBER

bamoocham- 28.10.1983

NOVEMBER

hanuši- 2.11.1976
tinca84- 10.11.1984
bjondi- 30.11.1975
Fragola- 25.11.1981

DECEMBER

donna22- 8.12.1986
deja777
- 26.12.1984

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
23.2.2009 9:33:42   
tincaminca
Živjo, tudi jaz sem od prejšnjega pregleda pridobila kar 4 kg. Zdaj bom morala omejiti večerne obroke, predvsem sladke jogurtke, ki jih imam tako rada ...

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
23.2.2009 9:37:02   
lino
Pozdravljene drage moje souser posted image .

Ga. Biba, ČESTITKE!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da dobimo kako slikico iz tega pomembnega dogodka.

Mala princeska, imaš zelooooooo lep trebušček.

S temi kg je prav križ, sploh, ker je zima in se mi zdi, da se full premalo gibljem. No, zadnjič, ko me je res ulovila slaba volja sem šla kar peš iz tistega obiska in prepešačla dobrih 7km preden me je dragi z avtom pobral...posledično so me noge full bolele kg pa itak ne izgubiš samo z enim sprehodom. Še najhuje pa je, da me poleg teh kg, predvsem moti celulit, ki se mi je pričel nabirati in ga prej nisem imela, sedaj pa se pridno nalaga na moji zadnjici, nogah in celo hrbtu...GROZA...pa tega verjetno po porodu ne spraviš več s sebe...user posted image user posted image

Hvala vam za kavico, ki je full pasala.user posted image

Tako, sedaj pa grem pod tuš...se še potem kaj javim. Tačas pa vam pošiljam lep sončen pozdravček.user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?