|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
22.2.2009 19:51:35   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

FARGESIA.. imaš ZS... Prijetno je bilo poklepetati.

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
22.2.2009 19:52:39   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

FARGESIA.. imaš ZS... Prijetno je bilo poklepetati.

user posted image

sej zdej pa bom mogla it glavo prat, pa da dam viklerje na glavo user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
22.2.2009 19:52:45   
MBT1979

in kakšne so tvoje celice? a prideš do blastocist? jst malce tole čokolado sumim, da imam morulce...

IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

hm... a ima ktera v mislih kakšno nadomestilo za čokolado, pa da ni sladko?

Ta je pa težkauser posted image user posted image

ja, potem pa bo to res problem se vzdržat
KRIZA

Se lahko kar pofočkam tukaj, ker brez čokolade, mi živeti niuser posted image user posted image

in kakšne so tvoje celice? a prideš do blastocist? jst malce tole čokolado sumim, da imam morulce...

Tudi zelo slabe. Zdej nazadnje nismo prišli niti do ET-ja. Zdej se tudi poigravam z mislijo, da je stopka padla prepozno. A to tudi kaj vpliva. Mogoče katera ve?

Neposredna povezava do sporočila: 3578
22.2.2009 19:55:00   
womanpolice

hm... a ima ktera v mislih kakšno nadomestilo za čokolado, pa da ni sladko?

Ta je pa težkauser posted image user posted image

ja, potem pa bo to res problem se vzdržat
KRIZA

Se lahko kar pofočkam tukaj, ker brez čokolade, mi živeti niuser posted image user posted image

Tudi zelo slabe. Zdej nazadnje nismo prišli niti do ET-ja. Zdej se tudi poigravam z mislijo, da je stopka padla prepozno. A to tudi kaj vpliva. Mogoče katera ve?

sorry, pojma nimam...

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
22.2.2009 19:55:49   
Fargesia
eno vprašanjce... imam gonal 75 in sem si od 2.-7. dne dajala injekcije (svničnik)...danes sem si zadnjič dala, jutri imam UZ...v svinčniku pa je še ostalo zdravila za enkrat....a je prav tako al sem ga kaj usračkala?

WP, jaz pa že mam glavo umito!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3580
22.2.2009 19:57:28   
womanpolice
nič, grem glavo prat... se mogoče še kaj kasneje tipkamo drugače pa jutri ko pridem iz lj
lp

Neposredna povezava do sporočila: 3581
22.2.2009 19:58:11   
mismis

Hvala MISMIS...
A ti poznaš kakšno nadomestilo? a ti pa nimaš problema z zasvojenostjo s čokolado?

WP, ne jaz nimam zasvojenosti s čokolado, enostavno lahko zdržim brez nje teden ali dva. Razen v času PMS je pojem veliko, potem pa spet nič.

Sicer jaz tudi s kvaliteto celic nimam problemov, imamo vedno blastociste in zamrznjenčke

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 3582
22.2.2009 19:58:31   
MBT1979
Jst si jo bom mogla tudi opratuser posted image . Pa se mi nič kaj preveč ne dauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3583
22.2.2009 20:00:23   
womanpolice

eno vprašanjce... imam gonal 75 in sem si od 2.-7. dne dajala injekcije (svničnik)...danes sem si zadnjič dala, jutri imam UZ...v svinčniku pa je še ostalo zdravila za enkrat....a je prav tako al sem ga kaj usračkala?

rada bi ti pomagala pa ne vem, ker nism imela gonala.. imeli sta ga pa npr. Kajšica in Mišek73...

ja, vidm, da si ti takoj jo šla umit...

no, če pa imaš čas pa lahko zdajle malce poklepetava na msn, pa si grem potem umit... potem ko bo moj doma, tko al tko ne bom imela časa bit tle gor, ker sm mu dans obljubila user posted image user posted image user posted image (hahahhahahha)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
22.2.2009 20:02:45   
mismis
MBT, če  bi stopka padla prepozno, bi to pomenilo, da so folikli popokali predčasno in ne bi našli nobene celice, ali pa mogoče samo nekaj njih. Malo primerjaj stanje celic s številom foliklov.

WP, sam zarodek (torej morula in blastocista), je odvisen od obeh, tebe in tvojega partnerja. Torej, da prideš do blastociste je odvisno od kvalitete tvojih celic in kvalitete partnerjevega semena.

Fargesia, ja čisto možno je, da ti je ostalo v svinčniku še kaj zdravila. To jutri vzami seboj, ker ga boš mogoče dobila za naprej, še sploh ker imaš jutri šele prvi UZ

Nč, grem jest tudi pod tuš, jutri je nov služben dan

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
22.2.2009 20:03:37   
MBT1979

Oprostite moji nevednosti. Kakšen svinčnik je to? Drugače nimam izkušenj z gonalom samo s suprefactom in menopurjem

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
22.2.2009 20:05:03   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

MBT, če  bi stopka padla prepozno, bi to pomenilo, da so folikli popokali predčasno in ne bi našli nobene celice, ali pa mogoče samo nekaj njih. Malo primerjaj stanje celic s številom foliklov.

mismiska, hvala. A pa je možno, da so bili preveliki ali pa kakšna podobna fora?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
22.2.2009 20:06:26   
mismis
takšen svinčnik, nobenega mešanja, zabodeš in spustiš, čisti luksuz

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
22.2.2009 20:08:09   
mismis

mismiska, hvala. A pa je možno, da so bili preveliki ali pa kakšna podobna fora?

seveda je možno, saj je že bbpikica pisala, da je ona prepozno dobila stopko in da ji je večina večjih  foliklov popokala. Sicer ne pravim, da se je to zgodilo tudi tebi, ampak možno je že, da če so folikli preveliki lahko popokajo pred večerno stopko.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
22.2.2009 20:08:35   
MBT1979

takšen svinčnik, nobenega mešanja, zabodeš in spustiš, čisti luksuz

user posted image

Aha...Prvič vidim. Mi se pa matramo s tistimi coprnijami najprej v vodico pa potem v prah...user posted image  Ampak, kar se mora ni težko. Al kako že pravjo. A ne?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
22.2.2009 20:09:32   
MBT1979

seveda je možno, saj je že bbpikica pisala, da je ona prepozno dobila stopko in da ji je večina večjih  foliklov popokala. Sicer ne pravim, da se je to zgodilo tudi tebi, ampak možno je že, da če so folikli preveliki lahko popokajo pred večerno stopko.

Popokali mi pomojem niso, ker sem imela od 10 foliklov 10 celic..

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
22.2.2009 20:12:43   
Fargesia
mismis, hvalaaa!!!! sem se že ustrašila da sem ga kej posrala....

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
22.2.2009 20:12:44   
mismis

ne, potem ti niso popokali. Potem je bolj problem v kvaliteti, ali enega ali drugega, lahko pa tudi v združljivosti obeh. Takšne probleme je imela Mlinčka, vedno ogromno celic (tudi 20), vendar prvič do ET-ja niso prišla (dober tu je bila kriva tudi neka okužba laba), drugič en bolehen zarodek, ki se ni prijel. V tretje je imela pa samo 6 celic, delali so ji ICSI in tokrat je pa uspelo.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
22.2.2009 20:13:26   
mismis

mismis, hvalaaa!!!! sem se že ustrašila da sem ga kej posrala....

po moje da nisi, zato pa vedno pravijo nam, ki smo v teh postopkih, da moramo na vsak UZ prinesti ostanek zdravil s seboj.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
22.2.2009 20:14:10   
mismis
Zdej grem pa res... user posted image    Se tipkamo kasneje

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
22.2.2009 20:14:28   
MBT1979

ne, potem ti niso popokali. Potem je bolj problem v kvaliteti, ali enega ali drugega, lahko pa tudi v združljivosti obeh. Takšne probleme je imela Mlinčka, vedno ogromno celic (tudi 20), vendar prvič do ET-ja niso prišla (dober tu je bila kriva tudi neka okužba laba), drugič en bolehen zarodek, ki se ni prijel. V tretje je imela pa samo 6 celic, delali so ji ICSI in tokrat je pa uspelo.

Zdej si me pa razveselila. Tudi meni bodo tokrat delali ICSI in upam, da bo uspešen.
Se že veselim petka, da malo počvekamo in se nasmejimouser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
22.2.2009 20:15:18   
MBT1979

Zdej grem pa res... user posted image    Se tipkamo kasneje

Jst tudi šibam pod tuš.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
22.2.2009 20:26:00   
bambi75
a.jrad ne se že v naprej sekirat za punkcijo. Boš videla, da ni tako hudo. Četrtek bo pa tudi kmalu tukaj in boš videla kako folikelčki rastejo. JA jaz te tablete dobim tako, ne na recept, mi pa bolj odgovarjajo kot ketonal. PA zanj sem morala vedno zdravnico prositi. Ciklus se pa lahko kaj zmeša, meni se je pa malo podaljšal, sem imela še 2 dni dlje malo izcedka.

Mismis upam, da bo tokrat kaj bolje kazalo v torek.

Miska  user posted image  user posted image  za dve lepi blastocistki, upam pa da jutri še par morulc zraste v blastociste in bodo šle v frižider.

N74 čestitke za 4 celice v 5 foliklih to je kar 80% izkupiček, od zdaj naprej pa naj bo  vse 100%.

Fargi tudi jaz mislim, da ni nič narobe, sem imela 4 X gonal. Malo preračunaj koliko, ga je bilo v njem in koliko si ga porabila. Meni so v MB vedno rekli, da moram nazaj prinest, ker je velikokrat ostalo. Sicer pa čisto majčkeno pa vseeno ostane.

Greti sem ti včeraj poslala SMS pa nič odgovora. user posted image

WP tudi jaz sem ljubitelj čokolade, sem bila sposobna pojest tavečjo milko naenkrat, ampak sem sedaj prešaltala, na temno čokolado, ki ima veliko manj sladkorja pa antioksidante in naj bi bila bolj zdrava.

MBT jaz imam že nasplošno slabe celice, ampak uradno se ne ve zakaj. So mi pa tudi nazadnje delali ICSI in so se od zrelih vse oplodile, prej pa tudi te bolj malo, pa še malo lepši zarodki so bili nazadnje.

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
22.2.2009 20:35:35   
gospodarica
dober večer!

jaz imam pa eno vprašanje.sem zasledila,da se menite v teh peresih gonala.
men je reš napisal na un terapevtski list,če lahko temu tako rečem...puregon-gonal
zdj me pa zanima a sta to dve vrsti zrdavil ali ena,ker namreč sem danes dobila samo puregon.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
22.2.2009 20:41:14   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

MBT jaz imam že nasplošno slabe celice, ampak uradno se ne ve zakaj. So mi pa tudi nazadnje delali ICSI in so se od zrelih vse oplodile, prej pa tudi te bolj malo, pa še malo lepši zarodki so bili nazadnje.

Super bambi75. Zdej sem pa sploh dobila nov zagonuser posted image . Sem že razmišljala, da imam mogoče tršo ovojnico in jo semenčeca ne predrejo.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......