|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL
22.2.2009 9:00:42   
ada2
če me dajo v umetno komo lahko počakam tudi do aprilauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 451
22.2.2009 9:02:44   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

a veš, da sem razmišljala, da bi danes do tebe pripešačkala, ampak zdaj v tem sneguuser posted image user posted image user posted image

zašibaš, pa si 10 minut tu user posted image

samo se mi zdi da res vedo bolj padauser posted image   

10 minut ne bi šlo, sem včeraj do službe porabila 20 minut, sicer res, da je bil adam z mano.... no, pa tudi brez adama in v nenosečniškem stanju težko do službe v 10 minutah pridem. če pridno stopim je nekje 13 minutuser posted image
sicer bi se pa zdaj lahko od službe do tebe po riti spustilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 452
22.2.2009 9:02:56   
ada2
nič, grem zdaj v klet gledat kaj imamo v skrinji za kosilo pripravit... pa upam, da bom kaj pozabila, da bom lahko večkrat šla dol po stopnicahuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 453
22.2.2009 9:03:08   
Barbara111
Dobro jutro čveke !
Ste se naspale joj komaj sem se vstala,zdaj pa veselo na delo.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 454
   [Brisano sporočilo]
22.2.2009 9:04:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 455
22.2.2009 9:04:35   
katka37
tatly, je pač stella rabila malo več pozornosti očitno, pa ji jo je uspelo pritegniti, pač s polno plenico, naj se ve, da je ona glavna

user posted image user posted image  stella user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 456
22.2.2009 9:05:43   
katka37
ojoj, morrak, bo pa preostanek dneva lepši

vi pa tudi kmalu praznujete

Neposredna povezava do sporočila: 457
   [Brisano sporočilo]
22.2.2009 9:09:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katka37)
  Neposredna povezava do sporočila: 458
   [Brisano sporočilo]
22.2.2009 9:10:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 459
22.2.2009 9:15:14   
katka37
morrak, ne vem, če bo dočakala petek, me res zanima, očitno se ji je trbuh res spustil

še dobro, da alex ni rojen 29.2., bi bil smolček

ada, kolikokrat si bila gor in dol
daj imej eno seanso z mihcem, pa bo

Neposredna povezava do sporočila: 460
22.2.2009 9:15:35   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol

IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

dobro jutro

katka, mi je pisala že na zs, pa mislim, da mi bo znala pomagati, ker mi je napisala, kak je blo pri njih in se je isto začelo, kak pri tii. tak da res hvala ti.
drugače pa kar gre ta dieta, glih pijem čaj pa jem prepečenec, pa sem se že nekak navadla, matra me samo to, ko je na mizi nekaj sladkega, bi samo skočla v to. pa kile samo letijo dol, samo upam da ne zgubim mleka, te pa bi vena znorela.
nič, grem jaz pod tuš, danes po DOLGEM času ne rabim kuhat, ma tast roj dan, pa gremo k njim na kosilo

petra ce lahko vprasam pa imas to pol dosti hranljivo mleko za tvojouser posted image
upam da ne zameris ker sem to vprasala

kaj ti naj rečem? doktora sem vprašala kak je z mlekom, da ga nebi zgubla, ker te mi bo on aptamil kupoval, pa je rekel, da treba piti čimveč tekočine. zaj kak pa je hranljivo pa nevem. zgleda že lepo gosto, belo. bomo vidli. ne zamerim ti, ka bi zamerla?user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 461
22.2.2009 9:15:46   
tatly
kaj je ze katera bla na otoku ciovo?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 462
22.2.2009 9:15:57   
katka37
tatly, kdo se je spomnil imena stella, mi je všeč

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 463
22.2.2009 9:16:53   
katka37
tatly, mi ne , smo bili samo na ogledu Trogirja

< Sporočilo je popravil katka37 -- 22.2.2009 9:20:22 >

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 464
   [Brisano sporočilo]
22.2.2009 9:22:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katka37)
  Neposredna povezava do sporočila: 465
   [Brisano sporočilo]
22.2.2009 9:32:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 466
22.2.2009 9:33:13   
ada2
no, šla sem 2x gor in dol, prvič gledat v skrinjo, drugič sem nesla prat, tretjič bom šla čez kake pol ure, da poberem včerajšnje cote, ki se mi zdaj še niso zdele čisto suhe, četrtič pa kako uro kasneje, ko stroj opere, da obesim.... a kako čepenje tudi pomaga? potem bi se spravila na nušino sobo....

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 467
   [Brisano sporočilo]
22.2.2009 9:35:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 468
22.2.2009 9:36:18   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Evo naše trme:
Jima dam, kaj si naj oblečeta, če hočeta v Koper. Mala pogleda hlače in jih vrže na tla, roke prekriža in pove, da pa ona ne bo teh imela. Hočem metuljčke!

Ampak, kako politično prekriža roke in se namršči-za v smešnice. Sedaj si je gospodična sama izbrala, kaj bo imela, se oblači in poleg govori: sem lepauser posted image

Joj s to bodo še križi

user posted image user posted image user posted image  jah, punčke....user posted image user posted image user posted image
jaz sem zadnjič imela ravno en fajt z nušo... mislim, ko je bilo +10 si je oblačila debele štrample in podložene hlače, zadnjič, ko pa je bilo -6, pa pihalo ko v sibiriji je pa hotela v minici v šolouser posted image user posted image user posted image

ojoj, se me zdi, da se bo puberteta začelauser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 469
22.2.2009 9:37:52   
ada2

no, šla sem 2x gor in dol, prvič gledat v skrinjo, drugič sem nesla prat, tretjič bom šla čez kake pol ure, da poberem včerajšnje cote, ki se mi zdaj še niso zdele čisto suhe, četrtič pa kako uro kasneje, ko stroj opere, da obesim.... a kako čepenje tudi pomaga? potem bi se spravila na nušino sobo....

in kdaj boš počivala. Rabiš tudi moč za popadke, kajne?user posted image

ko vse opravim se bom vlegla in počivala in čakala, da popadki pridejo....

pa glede na sneg bom itak mogla čakat, da moj avto odkoplje, ker zdaj se njemu nič ne mudi.... rajši smrči tu na kavčuuser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 470
   [Brisano sporočilo]
22.2.2009 9:41:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 471
22.2.2009 9:41:24   
katka37

Evo naše trme:
Jima dam, kaj si naj oblečeta, če hočeta v Koper. Mala pogleda hlače in jih vrže na tla, roke prekriža in pove, da pa ona ne bo teh imela. Hočem metuljčke!

Ampak, kako politično prekriža roke in se namršči-za v smešnice. Sedaj si je gospodična sama izbrala, kaj bo imela, se oblači in poleg govori: sem lepauser posted image

Joj s to bodo še križi

user posted image user posted image user posted image  jah, punčke....user posted image user posted image user posted image
jaz sem zadnjič imela ravno en fajt z nušo... mislim, ko je bilo +10 si je oblačila debele štrample in podložene hlače, zadnjič, ko pa je bilo -6, pa pihalo ko v sibiriji je pa hotela v minici v šolouser posted image user posted image user posted image

ojoj, se me zdi, da se bo puberteta začelauser posted image user posted image user posted image

ada, nimaš pojma, kaj te še čaka, meni se rola včasih, pa še dva imam naenkrat pri hiši, ta puberteta je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 472
   [Brisano sporočilo]
22.2.2009 9:41:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 473
   [Brisano sporočilo]
22.2.2009 9:42:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katka37)
  Neposredna povezava do sporočila: 474
22.2.2009 9:50:28   
katka37
no ja, glede cot ravno nista, mata pa druge fore, pa vsi že hodijo vun pa na čage, jaz pa še ne dovolim, mislita, da sta že skoraj odrasla
pa s pospravljanjem imata trenutno probleme, nasploh se jima nič ne da, vse je brez veze...

< Sporočilo je popravil katka37 -- 22.2.2009 9:51:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?