|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.2.2009 23:15:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Barbara111)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL
21.2.2009 23:32:36   
Barbara111
mojca nisi v šotoruuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 427
22.2.2009 0:29:56   
katka37
kayica, oprosti, nisem odgovorila prej ker sem bila cela v dekoracijah
sem čutila prej že kot da hoče user posted image  ven, kot da se z glavico močno rine navzdol, pa mu nekaj ne pusti do konca ,me je kar precej bolelo, tega pri nobenem od mulcev nisem čutila (no ja, malo vsaka čuti ko se kosti širijo), srčni utrip njegov pa je bil zelo počasen, prepočasen; to je bilo vse

pecivo končano, zdaj pa samo še spat

lahko noč

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   [Brisano sporočilo]
22.2.2009 7:02:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katka37)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
   [Brisano sporočilo]
22.2.2009 7:06:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 430
22.2.2009 7:13:28   
Anonimen
Dobro jutro!

morrak hvala za kavico, jaz bi še tisto tortico odzadi.user posted image
pri nas pa je včeraj spet fajn snežilo, tak da mamo vse belo in sedaj spet naprej sneži. res ne vem kdaj bo konec te user posted image zime.

Neposredna povezava do sporočila: 431
   [Brisano sporočilo]
22.2.2009 7:16:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
22.2.2009 8:23:54   
katjakokol
hvala za kavico in za tortico

joj spet ta sneg jaz ga ze imam pol k.............
sem jezna ko user posted image user posted image user posted image user posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

Neposredna povezava do sporočila: 433
22.2.2009 8:25:46   
tatly
dobro jutro,prokleti sneguser posted image user posted image user posted image user posted image
vceraj smo bli pri tomaži na karnevalu,sem vidla dejo-kaki lep trebuscek ze mauser posted image
pa katka v ormozu sem tebe vidla z vozickom
pol smo se bli pri petri pri tomazu na kavici,te smo sli domov pa k prosniku na vecerjouser posted image user posted image je spet 1 kg vec se mi zdiuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 434
22.2.2009 8:32:13   
katka37
dobro jutro

morrak, hvala za kavico, tortico pa prepuščam kateri drugi npr. sladkosnedi adi, preden gre rodit, bom jaz kar vzela kos iz našega hladilnika user posted image

zaradi mulcev na počitnicah  mi malo paše, da bo sneg, samo naj se do drugega ponedeljka spuca, ko začnem delati

tatly, kje si me videla, sem gledala, če bi kje videla koga znanega, pa nič
si me videla mogoče takrat, ko sem se penila nad malim, ker je hotel zlezti iz vozička na poti domov??  user posted image user posted image user posted image  sem bila jezna, pa se mu nisem dala user posted image user posted image

danes pa sam že od šestih auf, ampak se lepo igra in me pusti, da pijem kavo v miru

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 435
22.2.2009 8:33:48   
katka37
tatly, lepo tebi, user posted image user posted image  za večerjo, ste gotovo uživali

boma midva tudi mogla iti sama kam končno, nisma bila celo večnost

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 436
22.2.2009 8:34:12   
tatly
morakk-user posted image user posted image user posted image user posted image kamasutra danes je pa prav zanimivuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 437
22.2.2009 8:35:39   
tatly
katka-ko si ga tam kak se gre v solo si ga nekaj ven dajala malega-pa drugic ko gres poklici bomo malo skup vozickali!mi smo bli vsi trije je stella bla tak pridna edino kaj se je fulllll naglas menla pa cvilila da jo je cela gostilna slisalauser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 438
22.2.2009 8:36:19   
katka37
monchy, kje si, rabim nasvet
ti že voziš Timona k zobozdravniku, naj bi jih baje pri enem letu prvič peljali, pa ne vem h kateremu  (sem morala zdaj že vprašati, drugače bi itak pozabila)

kaj pa ostale

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 439
22.2.2009 8:37:26   
ada2
ahhhh..... nič....

se mi zdi, da imam trebuh že med koleniuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 440
22.2.2009 8:40:53   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

katka-ko si ga tam kak se gre v solo si ga nekaj ven dajala malega-pa drugic ko gres poklici bomo malo skup vozickali!mi smo bli vsi trije je stella bla tak pridna edino kaj se je fulllll naglas menla pa cvilila da jo je cela gostilna slisalauser posted image

aha, tam, malo sem ga mogla ker je tečnaril, potem pa je čike pobiral user posted image user posted image

je najprej mislil moj iti z njim, potem pa sem šla kar jaz, veš da pozabim, da bi te lahko poklicala, potem pa vedno samevam trola po ormožu, prav mi je user posted image

ko začnem drugi teden delati bo konec dopoldanskih sprehodov, grem okrog 11 od doma, pridem pa okrog 16.30, bom potem lahko hodila na sprehode, zjutraj pa kuhanje...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 441
22.2.2009 8:41:40   
petra *k
dobro jutro

katka, mi je pisala že na zs, pa mislim, da mi bo znala pomagati, ker mi je napisala, kak je blo pri njih in se je isto začelo, kak pri tii. tak da res hvala ti.
drugače pa kar gre ta dieta, glih pijem čaj pa jem prepečenec, pa sem se že nekak navadla, matra me samo to, ko je na mizi nekaj sladkega, bi samo skočla v to. pa kile samo letijo dol, samo upam da ne zgubim mleka, te pa bi vena znorela.
nič, grem jaz pod tuš, danes po DOLGEM času ne rabim kuhat, ma tast roj dan, pa gremo k njim na kosilo

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 442
22.2.2009 8:42:32   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ahhhh..... nič....

se mi zdi, da imam trebuh že med koleniuser posted image user posted image user posted image

ada, da je ti prikotali do nas na tortico, potem pa idi rodit, vidim, da ne zdržiš več user posted image

tatly, user posted image user posted image  za pridno stello, kaj je pa ona jedla user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 443
22.2.2009 8:47:07   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

ahhhh..... nič....

ada, da je ti prikotali do nas na tortico, potem pa idi rodit, vidim, da ne zdržiš več user posted image

a veš, da sem razmišljala, da bi danes do tebe pripešačkala, ampak zdaj v tem sneguuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 444
22.2.2009 8:49:14   
katjakokol
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

dobro jutro

katka, mi je pisala že na zs, pa mislim, da mi bo znala pomagati, ker mi je napisala, kak je blo pri njih in se je isto začelo, kak pri tii. tak da res hvala ti.
drugače pa kar gre ta dieta, glih pijem čaj pa jem prepečenec, pa sem se že nekak navadla, matra me samo to, ko je na mizi nekaj sladkega, bi samo skočla v to. pa kile samo letijo dol, samo upam da ne zgubim mleka, te pa bi vena znorela.
nič, grem jaz pod tuš, danes po DOLGEM času ne rabim kuhat, ma tast roj dan, pa gremo k njim na kosilo

petra ce lahko vprasam pa imas to pol dosti hranljivo mleko za tvojouser posted image
upam da ne zameris ker sem to vprasala

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 445
22.2.2009 8:50:52   
katka37

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

ahhhh..... nič....

a veš, da sem razmišljala, da bi danes do tebe pripešačkala, ampak zdaj v tem sneguuser posted image user posted image user posted image

zašibaš, pa si 10 minut tu user posted image

samo se mi zdi da res vedo bolj padauser posted image  

petra, user posted image user posted image  za dieto, saj bo boljše
kolegičini pupi so ugotovili alergije pri 3,5 meseca, zdaj ima 2,5 leta pa alergije počasi izzvenevajo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 446
22.2.2009 8:54:34   
tatly
katka-stella je bla zadovolna da sem ji dudo namakala v vodo-oazo-cez 5 minut pa je ze smrdela kak dihuruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 447
   [Brisano sporočilo]
22.2.2009 8:57:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 448
22.2.2009 8:57:46   
ada2

[/quote]

zašibaš, pa si 10 minut tu user posted image

samo se mi zdi da res vedo bolj padauser posted image   

[/quote]

10 minut ne bi šlo, sem včeraj do službe porabila 20 minut, sicer res, da je bil adam z mano.... no, pa tudi brez adama in v nenosečniškem stanju težko do službe v 10 minutah pridem. če pridno stopim je nekje 13 minutuser posted image
sicer bi se pa zdaj lahko od službe do tebe po riti spustilauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 449
   [Brisano sporočilo]
22.2.2009 8:59:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?