|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
21.2.2009 11:02:10   
angelito
ja junonca... morda smo ga pa na kozjanskem kdaj zazurali skupaj... bova midve tole malo se raziskale, ker mam obcutek da poznava se kaj vec skupnih ljudi... naslednjic se pa vsekakro vidimo v kozjem v perli ali motelu na pijaci, vazi? no al pa na sladoledu pri unem slavnem sladoledarju na vogalu...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
21.2.2009 11:08:21   
angelito
aja se to... ne, rokometa nisem nikoli igrala - nekaj malega kosarke... ceprav so me lani maja ze dohtarji v valdoltri prepricevali, da je poskodba vratu najbrz od rokometa user posted image user posted image ...

v osnovni soli sem itak tekla, igrala kosarko, metala zogico.... skakala v visino in daljino... skratka skoraj vse... potem pa sem v srednji soli pricela s plesom folklore user posted image - tko, da mislim, da mora imeti tudi soncek kakega folklorista v druzini - ko njen aleks takoj zacne migt po taktih harmonike user posted image ...

skratka, hotla sem povedat, da prek rokometa se nisva mogle spoznat... lahko pa da sva se vidle npr. na klumpanju na planini ali na kaksni taki zadevi... ah, bova ze pogruntale...

lepo soboto!

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
21.2.2009 11:29:22   
sobra
Pozdravljene souser posted image !

Včeraj smo kupili posteljico Rose od Lip Poljčane. Samo še sestaviti jo je trebauser posted image user posted image user posted image . Zdej morm pa naročit še jogi, vrjetno bom vzela kr dormeo. Aja pa pred 3 dnevi sem bila z dragim v Ikei in sm kupla 2 posteljnini, vsaka 15 eur,res poceni (na idejo Deteljeuser posted image ).
Drgač se pa vzdej počutim zelo dobro, sam trebuh me ovira (grem trkat na les da se kej ne spremeniuser posted image )
Juona: Jaz sem trenirala rokomet polnih 12 let, sam zdej več ne igram 3 al 4 leta. Joj kok je svet majhen. Mogoče sva se pa srečali na kaki tekmiuser posted image  Za kater klub si igrala?

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
21.2.2009 11:30:23   
malapikica
Junona - meni AC401 tašča financira in sem ga zato kar preko uradne strani naročila: angelcare.si. Sam je bolše na mobi poklicat, ker jim baje naročilnica preko interneta ne dela.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
21.2.2009 11:48:59   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: angelito

ja junonca... morda smo ga pa na kozjanskem kdaj zazurali skupaj... bova midve tole malo se raziskale, ker mam obcutek da poznava se kaj vec skupnih ljudi... naslednjic se pa vsekakro vidimo v kozjem v perli ali motelu na pijaci, vazi? no al pa na sladoledu pri unem slavnem sladoledarju na vogalu...

Ti še bolj vse poznaš kot js.user posted image user posted image user posted image
V motelu imajo baje kr  dobre pice - njami...
Ja, bo treba raziskat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
21.2.2009 11:49:58   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sobra

Pozdravljene souser posted image !

Včeraj smo kupili posteljico Rose od Lip Poljčane. Samo še sestaviti jo je trebauser posted image user posted image user posted image . Zdej morm pa naročit še jogi, vrjetno bom vzela kr dormeo. Aja pa pred 3 dnevi sem bila z dragim v Ikei in sm kupla 2 posteljnini, vsaka 15 eur,res poceni (na idejo Deteljeuser posted image ).
Drgač se pa vzdej počutim zelo dobro, sam trebuh me ovira (grem trkat na les da se kej ne spremeniuser posted image )
Juona: Jaz sem trenirala rokomet polnih 12 let, sam zdej več ne igram 3 al 4 leta. Joj kok je svet majhen. Mogoče sva se pa srečali na kaki tekmiuser posted image  Za kater klub si igrala?

Sobra, super za posteljico, midva sva tudi to kupila in je super.user posted image user posted image user posted image
Js sem rokomet trenirala 8 let v Žalcu, bla sem tudi državna reprezentantka. Pa ti, kje si trenirala?

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
21.2.2009 11:51:10   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Junona - meni AC401 tašča financira in sem ga zato kar preko uradne strani naročila: angelcare.si. Sam je bolše na mobi poklicat, ker jim baje naročilnica preko interneta ne dela.

Hvala.user posted image
Ga bom pa js tudi kupila, malo še moram prečekirat, kje je najnižja cena. Trenutno mislim da na sončku?

Punce, a mogoče veste za koga, ki prodaja MC Easyfix isofix? Hvala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
21.2.2009 12:16:05   
sobra
Juonca super! Sam ti si mlajša kr ene par let od mene (jst sm letnik 81). Jst sm skoz igrala v Olimpiji. Bla pa tud v reprezentanci v svojih kategorijah, pa mam ene par nastopov za člansko repko.
Tko da če sva igrale ena proti drugi je možno samo za članice, glede na to da si tok mlajša od meneuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
21.2.2009 16:29:52   
štorkljica
Aprilkeeeee!!! Pa kaj delamo me na drugi strani??? To pa ni nič nam podobnouser posted image
user posted image
No vse je enkrat prvič.user posted image
A ste kam šle na pustno soboto, ste se kaj našemile? Mi smo zdaj doma, gledamo Baceka Jona na DVDju. Se bomo pa v torek vsi trije našemili in šli malo na teren po dnarce...če kdo kaj da seveda.

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
21.2.2009 16:35:31   
Pat74
Pri nas je tud Bacek Jon zakon! Punci komaj čakata vsako sredo, ko je na sporedu - tako da sem tud že razmišljala, da ga nabavimo - koliko ste pa dali za DVD?

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
21.2.2009 16:41:05   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

- koliko ste pa dali za DVD?

Na srečo je iz knjižnice.
Se mi pa zdi, da ne more biti glih poceni, ker tele risanke so po mojem okrog 10-20 €.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
21.2.2009 17:01:01   
Pat74
Ja, sem pogledala pa so en DVD po 9 evrov, pa 5 jih je - too much, da bom tud jest rajš šla kar v knjižnico. Sej za tale vikend smo mel tud izposojenga Garfilda in še eno risanko, pa sta oba DVD-ja tako zdrsana (moram drugič boljš pogledat!), da skoz štekata in ju sploh ni užitek gledat.

Neposredna povezava do sporočila: 4312
21.2.2009 17:20:39   
štorkljica
Joj meni gre to tudi ful na živce, si prineseš domov, pol pa šteka, pa skačeuser posted image  sploh ne moreš nič pogledat. No sam tale naš bacek je pa čist celi OK, pa ni glih nov, ker je zadej že kar fajn črtast.
Pat niste nikam šli na pustno soboto? Kaj bodo tvoje punce za pusta?
Moja mala bo rožica, sem ji kostumček kupila v bejbi centru.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
21.2.2009 17:41:15   
april09
Jaz risanke downloadam iz mojblink.com .. Najcenjsa varianta user posted image  Al pa ce je se kaj na partisu

Super, da ste se imele kuuul na srecanju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4314
21.2.2009 17:57:12   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: april09

Al pa ce je se kaj na partisu

Kaj je to partisu?

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
21.2.2009 18:10:09   
april09
http://www.partis.si/

Neposredna povezava do sporočila: 4316
21.2.2009 19:10:41   
brigita23
alo punce

Vidim da danes niste bile neki velik zgovorne...je bil sonček pa ste se potepaleuser posted image . Meni je kruh zjutraj uspel, potem pa sva šla z dragim v BC v Ljubljano in sva kupila posteljico, vzmetnico, previjalno, držalo za banico, angelcare, kapice in rjuhico ki ne premoči.user posted image user posted image user posted image user posted image  Kok je blo fajn sem pa čist izčrpana.user posted image
Sam neki mi pa ni jasno a so lahko posteljnina za posteljco z temi blazinicami za oblogo stranic torej 6-delna 170EUR????????????????user posted image  Pa to je ja več ko posteljca skoruser posted image user posted image user posted image  Sej sem pa opazila, da ma BC ful navite cene, tudi za Angelcare sva dala 169EUR, preko Sončka je pa 144 EUR.
Sem rekla mojmu, pa mu je blo očitno vseen.user posted image  Moški? Enkrat jamrajo kok je vse drag, po  drugi strani pa bi cel BC kupu če mene ne bi bilo zraven. Je pa res, da prodajalke v BC v Lj znajo ful dobr s strankamiuser posted image user posted image user posted image .

No uglavnem sem vesela, da sva nakupila. Zdej pa res samo še par cotk in kozmetika, pol pa tud če grem kr rodit.

sonček, junona, detelja in druge....kje ste danes

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
21.2.2009 21:33:42   
Cveta28
Čer aprilčice!
Mi smo pa dane spreživeli en prav kvaliteten dan. Za dobro jutro smo šli na obisk in jutranjo kavico k sestri od mojega kodra, potem sem jaz malce prala in obešala, koder pa je šel k frizerju...pa pa lepi kodri user posted image ampak saj bodo kmalu zrasli novi. Dečko ima ful las, za izvoz. Na kosilu sva bila pri kodrovemu bratrancu (njami dobro kosilce) in potem smo se skupaj odpravili na izvire Ljubljanice. Fantastično sončno vreme in sprehod po svežen zraku je bil pika na i user posted image . Domov grede sva se ustavila še v BC in nabavila medote za na steno ter termometer za vodo. Jutri bomo šoping mogoče nadaljevali (odvisno od mojega počutja, ker sem danes totalno crknjena). Aja, od sestre sva dobila še nekaj cotk, bratranec pa nama je posodil lupinico.
Junona, Sobra - jaz sem bila tudi rokometašica, golmanka (RK Sava Kranj, RK Škofja Loka). Se mi še danes pozna, da sem marsikatero žogo pokasirala v glavo...hm, ali pa je to od tistega, ko sem še kot dojenček padla iz mize na glavo?user posted image user posted image user posted image Uglavnem sem morala nehati trenirati ker sem do 15.leta staknila že preveč poškodb (obrabljen hrustanec na obeh kolenih, izpahnjeni palci na rokah ter počeno vretence).
Bacek Jon (Shaun the sheep) - ZAKON!!! Pa itak, da je meni vse s kodri čisto všeč. Jaz za loadanje priporočam kar Torrent ali Emule. Smo ga ravno danes pri bratrancu gledali. Meni se najbolj dopadeta ovčka z navijalkami ter najmlajša ovčica user posted image
Pust - smo preskočili tudi letos. Sva pa bila v Intersparu v CityParku in tam se je trlo malih maškaric. Letos so 'in' vile Winx, bilo pa je tudi nekaj čebelic, princesk, metuljčkov, gusarjev....edino kar pogrešam je so doma narejene maske. Meni sta starša vedno sama sešila kostume (klovni, Pika nogavička, japonka, smrketa...), danes jih pa vsi kupijo user posted image no ja sto ljudi, sto čudi.
Nočko!

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
21.2.2009 21:37:19   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

alo punce

Vidim da danes niste bile neki velik zgovorne...je bil sonček pa ste se potepaleuser posted image . Meni je kruh zjutraj uspel, potem pa sva šla z dragim v BC v Ljubljano in sva kupila posteljico, vzmetnico, previjalno, držalo za banico, angelcare, kapice in rjuhico ki ne premoči.user posted image user posted image user posted image user posted image  Kok je blo fajn sem pa čist izčrpana.user posted image
Sam neki mi pa ni jasno a so lahko posteljnina za posteljco z temi blazinicami za oblogo stranic torej 6-delna 170EUR????????????????user posted image  Pa to je ja več ko posteljca skoruser posted image user posted image user posted image  Sej sem pa opazila, da ma BC ful navite cene, tudi za Angelcare sva dala 169EUR, preko Sončka je pa 144 EUR.
Sem rekla mojmu, pa mu je blo očitno vseen.user posted image  Moški? Enkrat jamrajo kok je vse drag, po  drugi strani pa bi cel BC kupu če mene ne bi bilo zraven. Je pa res, da prodajalke v BC v Lj znajo ful dobr s strankamiuser posted image user posted image user posted image .

No uglavnem sem vesela, da sva nakupila. Zdej pa res samo še par cotk in kozmetika, pol pa tud če grem kr rodit.

Čer.user posted image

Super, da sta toliko nabavila. Je bil kar velik finančni šok za dragega. Ampak saj veš, kakšni so atiji. Bravo za nakupe.user posted image user posted image user posted image
Kako se pa počutiš, je šla bolezen stran? Upam, da. Kadaj bo padla runda?user posted image user posted image user posted image

Midva sva ravnokar prišla iz praznovanja r.d.. Bilo je super, smo se nasmejali.
Zdaj sem pa utrujena, tako da bom kmalu smuknila pod tušeka, nato se pocartam in spančkat.
Sem pa danes poleg krofekov tudi buhteljčke spekla.user posted image user posted image user posted image

Punce, a vas tudi tako peče zgaga? No, mene žge, ne peče. Tako kot da bi mi nekdo na rano šnops zlil, resno. Tak me še ni pekla kot me zdle 2 dni.

Kje je pa Sonček danes?

Neposredna povezava do sporočila: 4319
21.2.2009 21:38:11   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sobra

Juonca super! Sam ti si mlajša kr ene par let od mene (jst sm letnik 81). Jst sm skoz igrala v Olimpiji. Bla pa tud v reprezentanci v svojih kategorijah, pa mam ene par nastopov za člansko repko.
Tko da če sva igrale ena proti drugi je možno samo za članice, glede na to da si tok mlajša od meneuser posted image

Js sem v bistvu igrala za članice in mladinke, tako da se na videz sigurno poznava.
Sem pa letnik84.

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
21.2.2009 21:41:06   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Čer aprilčice!
Mi smo pa dane spreživeli en prav kvaliteten dan. Za dobro jutro smo šli na obisk in jutranjo kavico k sestri od mojega kodra, potem sem jaz malce prala in obešala, koder pa je šel k frizerju...pa pa lepi kodri user posted image ampak saj bodo kmalu zrasli novi. Dečko ima ful las, za izvoz. Na kosilu sva bila pri kodrovemu bratrancu (njami dobro kosilce) in potem smo se skupaj odpravili na izvire Ljubljanice. Fantastično sončno vreme in sprehod po svežen zraku je bil pika na i user posted image . Domov grede sva se ustavila še v BC in nabavila medote za na steno ter termometer za vodo. Jutri bomo šoping mogoče nadaljevali (odvisno od mojega počutja, ker sem danes totalno crknjena). Aja, od sestre sva dobila še nekaj cotk, bratranec pa nama je posodil lupinico.
Junona, Sobra - jaz sem bila tudi rokometašica, golmanka (RK Sava Kranj, RK Škofja Loka). Se mi še danes pozna, da sem marsikatero žogo pokasirala v glavo...hm, ali pa je to od tistega, ko sem še kot dojenček padla iz mize na glavo?user posted image user posted image user posted image Uglavnem sem morala nehati trenirati ker sem do 15.leta staknila že preveč poškodb (obrabljen hrustanec na obeh kolenih, izpahnjeni palci na rokah ter počeno vretence).
Bacek Jon (Shaun the sheep) - ZAKON!!! Pa itak, da je meni vse s kodri čisto všeč. Jaz za loadanje priporočam kar Torrent ali Emule. Smo ga ravno danes pri bratrancu gledali. Meni se najbolj dopadeta ovčka z navijalkami ter najmlajša ovčica user posted image
Pust - smo preskočili tudi letos. Sva pa bila v Intersparu v CityParku in tam se je trlo malih maškaric. Letos so 'in' vile Winx, bilo pa je tudi nekaj čebelic, princesk, metuljčkov, gusarjev....edino kar pogrešam je so doma narejene maske. Meni sta starša vedno sama sešila kostume (klovni, Pika nogavička, japonka, smrketa...), danes jih pa vsi kupijo user posted image no ja sto ljudi, sto čudi.
Nočko!

Jaz sem tudi bila golmanka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej so meni tudi udarci v glavo pustili posledice...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
22.2.2009 2:06:24   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

alo punce

Čer.user posted image

Super, da sta toliko nabavila. Je bil kar velik finančni šok za dragega. Ampak saj veš, kakšni so atiji. Bravo za nakupe.user posted image user posted image user posted image
Kako se pa počutiš, je šla bolezen stran? Upam, da. Kadaj bo padla runda?user posted image user posted image user posted image

Midva sva ravnokar prišla iz praznovanja r.d.. Bilo je super, smo se nasmejali.
Zdaj sem pa utrujena, tako da bom kmalu smuknila pod tušeka, nato se pocartam in spančkat.
Sem pa danes poleg krofekov tudi buhteljčke spekla.user posted image user posted image user posted image

Punce, a vas tudi tako peče zgaga? No, mene žge, ne peče. Tako kot da bi mi nekdo na rano šnops zlil, resno. Tak me še ni pekla kot me zdle 2 dni.

Kje je pa Sonček danes?

Sem se danes ful dobr počutila, zdej me pa ponoči spet neki grabi.....upam, da ne grem rodituser posted image . Sem že tak lepo pančala, pa me je taka čudna slabost zbudila. Sem si zmirla pritisk 137/74 a ni to mal visokuser posted image  glede na to, da sem spala. Pa trebuh mi otrdeva, pa špika me....jooooo upam da niso kaki popadki.

Ja tudi mene je zgaga ful dajala, zdej mama mal mira ko mi je G gastal svetovala.

nočko

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
22.2.2009 4:30:05   
Pat74
Štorkljica naši sta se našemli - Pika Nogavička in princesa, pa sej veš, kakšne so punce. Hotli sta bit pa Winxici, pa sem rekla, da letos pa ne bomo zapravljali za kostume, ker so itak počitnice in bosta obe doma.

April09 hvala za link, bomo pogledali.

Junona krivi so krofi, ti povem, ker mene danes tudi vse žge, zato pa ne morem spat, pa še zvija me - bomo morale ukinit tako "svinjarijo" za naše želodce in črevo.

Brigita in Cveta vama pa čestitam za izpraznjeni denarniciuser posted image , ma za naše bejbije vse, a ne!

Neposredna povezava do sporočila: 4323
22.2.2009 4:32:20   
Pat74
Brigita23 ti pa še kar počakaj s tvojim porodom, še ni čas - počivaj, pij in ne jej slano.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
22.2.2009 7:14:46   
detelja
jutro...kako ste kaj? mi pa imamo zunaj sneg pa še vedno sneži...ne vem, če sem naj vesela ali ne...jaz bi že rada sonce pa da bi bilo toplo...

brigita 23 včeraj sem bila bolj bežno na netu čeprav sem bila cel dan sama z bebijem doma...ampak sem se ful nekam čudno počutila...trebuh mi je cel dan otrdeval pa še sem se samo malo premaknila, ali če je bebi samo malo mignil...pol pa sem raje cel dan počivala...trenutno (moram potrkat po lesu) je danes boljše...

in kaj lepega boste danes počele?...jaz imam par stvari za zlikat...drugače pa sem spet z bebijem sama pa bova kar cel dan na kavču in pred tv...ja, pa seveda pred rač. tudiuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?