|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
21.2.2009 15:49:25   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

A si sla vceraj Josta gleda? user posted image

Kako pa veš?
Sva zagreznile za ene tri ure user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
21.2.2009 15:50:16   
PikicaStonoga
Pa se j to ni res ...zdej se pa že bojim, da me boste obtožile, da mam tole že naštudirano ...user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
21.2.2009 16:43:03   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Pa se j to ni res ...zdej se pa že bojim, da me boste obtožile, da mam tole že naštudirano ...user posted image user posted image user posted image

sej si učiteljica a ne !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 4203
21.2.2009 17:10:44   
timnala
Evo naso malo semico - zabico! user posted image

user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
21.2.2009 17:26:24   
Lucka1
No, pri nas je s spanjem podobno.....user posted image zaspi takoj po sedmi, nekje do pol osme, potem pa je prvič okol treh, zbudi pa se potem okol šestih in bi se igral...lačen niti ni takoj, šele okoli 7:30?? user posted image user posted image Zakaj zaboga potem ne more mal več spat In tako je že doooooooolgo, preeedolgo, ker jaz nisem tako zelo jutranji tip človeka user posted image Se ja v minulem tednu še 2x zbudil okol 22h-23h, jokal ko da ga iz kože dajemo, potem pa zaspal, ko ga je user posted image potolažil pri sebi v narošju v temi...očitno je nekaj sanjal user posted image

krofi - bravo punce, ki pečete - jaz jih nikoli nisem ,res pa je, da jih tudi ne maram, tako da nisem že dolgo ne nobenega pojedla. Možek si bo pa kupljenega privoščil.

maškare - mi tudi ne bomo šemili našega user posted image - zdi se mi čisto premajhen, je pa res, da tudi nikamor tako ne gremo, kjer bodo feštali...smo se pa hecali danes, da je itak MEDVEDEK, ko smo bili v centru na sprehodu in je bil v pajacku :))

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
21.2.2009 17:29:44   
Lucka1

Ja, jaz sem se tudi nasmejala temu - ne moreš verjet....

timnala -  prav lušno šemico imate user posted image

JOLLY123 - PA NE MOREM VERJET....odpoved....se strinjam, da se boste že znašli, ampak v trenutni situaciji je pa to res neugodno. Upam, da najde službo čimprej in se strinjam z Lovely - pozitivno mislit - smo mladi in zdravi - nekaj se vedno najde za tiste, ki želijo delat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4206
21.2.2009 17:56:09   
PikicaStonoga

Evo naso malo semico - zabico! user posted image

user posted image

KOK JE SLADEK!!! user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
21.2.2009 19:54:30   
*talcy*
user posted image  
tuki pa je naš mali pikapok mu pa bi zelooo pristajal kostum krofka user posted image user posted image user posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

Neposredna povezava do sporočila: 4208
21.2.2009 20:05:15   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

sej si učiteljica a ne !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AHA:)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
21.2.2009 20:06:23   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Ja imajo maškarado in je obvezna,ker si noter spravljajo za nevem kdaj,ko bodo prosti,saj veš če si v šoli...

ja sam mi pa nedelje res še nismo imeli delovne, pa mi ni šli v račun ;)
imamo pa vsakoleto dve delovni soboti, zbiranje papirja, mal treniramo mišice na rokah user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
21.2.2009 20:07:53   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*

user posted image  
tuki pa je naš mali pikapok mu pa bi zelooo pristajal kostum krofka user posted image user posted image user posted image

TUD TVOJ PIKAPOK JE SLADEK :) ...bom jutri prilepla svojo pikapolonico, da ne bo osamljen ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
21.2.2009 21:09:02   
evelin
Evo to je pa naša zajčica:

user posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

Neposredna povezava do sporočila: 4212
21.2.2009 21:14:10   
Mandek
Ojla, šemice!

No, večer je, jaz v dnevni sama pred Tv in računalnikom, dragi dela spletne strani v "pisarnici našega doma", Zala spi...Lepo, ni kajuser posted image
Cel dan smo se potepali, večji del dneva preživeli pri tašči, ki je praznovala Rd in spekla krofe. pojedla 3, nato pa sem komaj čakala, da pridemo domov (luštal se mi je že poštene hrane)in sem jedla...hja, pico, itak!user posted image
Zala cel dan ni nič spala, ampak ni bla nč kej tečna. Odkar dodajamo je full pridna in tut noči so...(sploh ne upam rečt, da se ne bo kaj sfižil)...user posted image Jo pa kljub vsemu dojim ponoči in dpopoldan, ker ne morem povwem brez. Pikica je pa tut čist nora na zizo:). Upam, da bomo uskladil...Joj, ne morem in ne morem se znebiti občutka krivde in sekirancije zarad drugih. Od mojega svakinja je strokovnjakinja za dojenje, usekana na dojenje in fanatična privrženka dojenja...Jaz pa prpa, ki se bojim, kaj bo rekla...kjr bednik sem, ej...Pa to ni res,no...user posted image user posted image
Včeraj smo ble končno pri dr. Je rekla njena pediatrinja, da je full čudno, ker krči morajo izveneti do tega obdobja in da ne razume v čem bi blo kaj anrobe. Zdej mamo odvzem blata, krvi, pregled trebuščka...Fajn pa je, da se kup problemov črta, ker naša pikica zelo lepo pridobiva na teži. Pri 4 mesecih in 5 dneh imamo tako 7400g, pa kaj si ti malo nor?user posted image Bajsikauser posted image

Celjanke...bo kako srečanje?

Lep večer vsem skupaj, zdej grem pa pospravljatuser posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

Neposredna povezava do sporočila: 4213
21.2.2009 21:14:58   
Mandek
Ooooooooooo, ste vidle? To je bla moja 400.objava!!! Samo še 100! Grem kr v akcijouser posted image

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
21.2.2009 21:15:59   
Mandek
Evelin, talcy in timnala...user posted image user posted image user posted image za male kjute namaskirane:)

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
21.2.2009 21:44:56   
mbd0411

Pikicastonoga
,saj verjetno noter spravljajo nižji razredi oš.Nas marca čaka 3 dni zimovanja na gori Oljki -planinci in teden plavalnega tečaja v Golovcu v Celju.Pa še kak dan kje.HB,da nimajo več tistih čistilnih akcij,ko so pobirali smeti okrog šole,vsaj niso še letos,ker se sigurno najde kaka igla kje.Me kar zmrazi..

Mandek
,lepo,da se s taščo zastopiš.Super,da dojiš.Jaz pa sem čisto na koncu s tem črpanjem,ker noče več zize.Pač črpam in me mineva počasi.Saj še bom,sam dolgo pa res ne več.
Moj noče žlice niti pogledatuser posted image ,ne vem kako bomo kaj poskusili,če pa noče.Eh bo že,saj je še čas.Pa soka tudi noče.Sem mu ga kupila,ker ni mogel kakat,ker sem mislila,da ga bo prej odprlo.Pa ne.Tudi nič kaj ga ne zanimamo,ko mi jemo.Ga ne gane.
Jutri pa jaz prilepim slikce naše muce in ninje.
Lepo in mirno noč.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
21.2.2009 22:03:32   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

Č E T R T I     M E S E C   

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

HANNA od mamice CORTI

JONAS od mamice JERIKOU

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
21.2.2009 22:03:37   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image       P E T I    M E S E C    user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MANCA od mamice TANJA29

FIONA
od mamice BLANKA1

ANJA
od mamice FREJA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
21.2.2009 23:05:10   
*talcy*
oj oj
ja šo naše maškarice tak luuuuuškane user posted image  .... prav veselje jih je gledat user posted image

mandek .... pa kaj se sekiraš zaradi svakinje od tvojga ... naj si misli kar hoče ... jaz sem dojila samo tri tedne in potem mleko zgubila zarad moje napake ker sem črpala namesto da bi ga imela na joškici non stop da bi mlekce pršlo .... pa tega seveda nisem vedela in P mi tud ni povedalauser posted image in je šlo ..... vemo pa za drugega kako in kaj .... zato naj si misli kar hoče raje ji povej nazaj .. ne razumem ljudi ki se obremenjuje s tujimi stvarmi ko pa imajo doma še večji DREK .......  
AJA pa user posted image user posted image user posted image za vaše kile mi smo na istem user posted image user posted image user posted image

grem zdej k možeku v objem

NOČKO

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
22.2.2009 0:04:02   
timnala
Mi2 z dragim sva se pa zdejle nasmejala, ker sva ga maskirala..je rekel, da bi pa sel mal pogledat in sva ga nastimala v bejbiko..svasta user posted image user posted image user posted image  Copke v laseh, ocala, moja roza bundica, rdeca oblekca, ogrlica.. user posted image user posted image user posted image  Moji kolegi so tud prisli prej k nam po kostume in so sli..pri nas v savinjski je to res skor obred..sobota zvecer je rezervirana za norcije in pust.. jst pa cakam na drugo leto user posted image  

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
22.2.2009 0:04:50   
timnala
Aja, se jst user posted image user posted image user posted image  za male maskarce! Kolk so lustkani..enostavno se zaljubis vanje! Bravo mamice, da ste jih nastimale!!! user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
22.2.2009 7:25:07   
PikicaStonoga

A si sla vceraj Josta gleda? user posted image

Kako pa veš?
Sva zagreznile za ene tri ure user posted image user posted image user posted image

na tole mi še nisi odgovorila ...špijun enuser posted image user posted image user posted image

drugače pa dobro jutro, kavice pa nimam časa kuhat, ker se oblečemo in gremo na huško pol pa na obisk in v maškare ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4222
22.2.2009 7:37:36   
Dream
Dobro jutro!

Sem sama pokonci, ker oba spančkata in sem dala spet en stroj službenih oblačil prat, pa belo perilo sušit. No, pa vseeno: jutro se ni začelo tako lepo. Maticu se je spet nekaj sanjalo, tako da se je jokal kot zmešan in ga sploh nisem mogla potolažit. Potem sva šla v posteljo ležat in je malo pojedel, pa zaspal nazaj. Res bi rada vedela kaj dojenčki sanjajo user posted image

Včeraj zvečer mi je user posted image  zlikal plenice user posted image user posted image user posted image  Sem malo razbremenila svoj križ vsaj s tem... Maškara je bila pridna in gremo danes pogledat sprevod. Sicer bo v vozičku, ampak saj je tako vseeno. Oblačilo je pa tkao toplo kot kombinezon. Vaše male maškare so pa zlo srčkane, se jih kr ne morem nagledat, pa tko lepo pozirajo user posted image  Vam prilepim eno fotko, ko se baterija fotoaparata napolni.

IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*

mandek .... pa kaj se sekiraš zaradi svakinje od tvojga ... naj si misli kar hoče ... jaz sem dojila samo tri tedne in potem mleko zgubila zarad moje napake ker sem črpala namesto da bi ga imela na joškici non stop da bi mlekce pršlo .... pa tega seveda nisem vedela in P mi tud ni povedalauser posted image in je šlo ..... vemo pa za drugega kako in kaj .... zato naj si misli kar hoče raje ji povej nazaj .. ne razumem ljudi ki se obremenjuje s tujimi stvarmi ko pa imajo doma še večji DREK .......  

Po mojem nekateri nimajo doma samo DREK ampak DREK... In *talcy*, se popolnoma strinjam s tabo!

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
22.2.2009 7:51:34   
jolly123
Jutro.

Taj je bil pa tako smešen danes da sem se res režat začela, jaz jem jogurt in me gleda in ful začne usta odpirat in se naprezat, da prišel po eno žlico  user posted image In potem za foro mu primaknem žlico do ust da vidim kaj bo in on odpre usta na stežaj jaz dam žlico stran in on ueeeeeee  user posted image Ja nič bo treba začet hranit bogega reveža.

Je pa začel totalno razpoznavat face in če je nekdo zraven, ki ga ne pozna takoj v jok  user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
22.2.2009 9:28:51   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Je pa začel totalno razpoznavat face in če je nekdo zraven, ki ga ne pozna takoj v jok  user posted image

Joooj!
Naša tudi, ko jo ogovarja kdo ki ga ne pozna ali pa ga dolgo ne vidi tako šobico naredi pa tak jok je potem dokler je ne vzamem v naročje pa k sebi stisnem.....So tapravi teli naši škratki, se vidi da skoz bolj dojemajo vse kar se dogaja okoli njih, pa kdo je kdouser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?