PikicaStonoga
|
Jej jej v 99% za vsak slučaj dam post copy pa pol če je treba paste, če pride do napake ...no popoldne tega nisem naredila in je murphy naredil svoje .... Lepo da me pogrešate , ampak sva se z mojim včerej, preden sva zaspančkala zmenila, da greva mnidve s pikico že takoj zjutraj k mojim na Štajersko, ker je on popolde po službi prišel s kombijem, ker smo prvo rundo ploščic peljali na bajto ...in ker sem bla "doma", mi pol ni dolgčas in nisem nč na računalniku ...sem obiskala eno prjatlco k ma 1.5 mesečnika ...joj je miceni hehe kok hiter piškoti naši zrastejo ane Pšemek ...VSE NAJBOLJŠE!!! košara od vozička ...mamo pegperego in bo OK do konca zime. na sprehod grem po dvanajsti in ker mi doma zelo malo spi, izkoristim potem voziček, ko spi lahko tudi do 3 ure skupaj in ni potrebe po športnem,v košari je lepo zavarovana pred vetrom in mrazom, pša itak spi, ne greda okol ....zamenjala bom nekje aprila ... prenosna postlejica ...smo jo že kupili, da jo bomo uporabljali za dopust in vikende, ko kje prespimo in se mi zdi, da bo zelu uporabna. Ko nismo doma, zdaj spi še v košari od vozička, ko jo bo pa prerasla, bo pa v prenosni posteljici, kje pa naj bi drugače spala? V najini postelji že ne ...;) Smo jo kupili v eni akciji v Interšparu. dopust ...naslednjo soboto gremo za en teden na Roglo, morje bomo pa letos skor ziher spustili vn ...nas bo ceneje prišlo 14dni do 3 tedne v Bosni, kjer majo moževi starši hiško ... jolly jej jej kar se kamina tiče, mah jaz bi šla ziher, pa naj potem na novo zakuri ...kar se pa službe tiče pa shit no res ni malo 300€,s amo a ni bla tale odpoved malo nepremišljena laknerš ---super za kužija!!!! Ja jaz enkrat ga mam tud namen met, sam še ne vem. če takoj, ko se preselimo ...je treba najšprej bit dost doma in se ustalit in ne lutat tolk okol kot mi trenutno ...;) dream sej prav, da tud ti kdaj odpreš novo stran ..da ne bo ljubosumja, da sem vedno jaz tista hehehehhhee drugače pri nas vse po starem, naša piška že spi od pol osmih, bi blo dobr, da grem tud jaz počasi v nina nano, sem ful utrujena ... jutri dopoldne peljemo še en kombi ploščic na bajto in se vračamo v LJ na obisk k tašči in tastu, potem pa domov spat in imamo nedeljo samo zase lep večer in se jutri beremo! NOČKO!!!!!!!!!!!!