|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
20.2.2009 20:41:53   
PikicaStonoga
Jej jej v 99% za vsak slučaj dam post copy pa pol če je treba paste, če pride do napake ...no popoldne tega nisem naredila in je murphy naredil svoje ....user posted image
Lepo da me pogrešateuser posted image , ampak sva se z mojim user posted image  včerej, preden sva zaspančkala zmenila, da greva mnidve s pikico že takoj zjutraj k mojim na Štajersko, ker je on popolde po službi prišel s kombijem, ker smo prvo rundo ploščic peljali na bajto ...in ker sem bla "doma", mi pol ni dolgčas in nisem nč na računalniku ...sem obiskala eno prjatlco k ma 1.5 mesečnika ...joj je miceni hehe kok hiter piškoti naši zrastejo ane user posted image user posted image user posted image

Pšemek ...VSE NAJBOLJŠE!!!

košara od vozička ...mamo pegperego in bo OK do konca zime. na sprehod grem po dvanajsti in ker mi doma zelo malo spi, izkoristim potem voziček,  ko spi lahko tudi do 3 ure skupajuser posted image  in ni potrebe po športnem,v košari je lepo zavarovana pred vetrom in mrazom, pša itak spi, ne greda okol ....zamenjala bom nekje aprila ...

prenosna postlejica ...smo jo že kupili, da jo bomo uporabljali za dopust in vikende, ko kje prespimo in se mi zdi, da bo zelu uporabna. Ko nismo doma, zdaj user posted image  spi še v košari od vozička, ko jo bo pa prerasla, bo pa v prenosni posteljici, kje pa naj bi drugače spala? V najini postelji že ne ...;) Smo jo kupili v eni akciji v Interšparu.

dopust ...naslednjo soboto gremo za en teden na Roglo, morje bomo pa letos skor ziher spustili vn ...nas bo ceneje prišlo 14dni do 3 tedne v Bosni, kjer majo moževi starši hiško ...

jolly jej jej kar se kamina tiče, mah jaz bi šla ziher, pa naj potem na novo zakuri ...kar se pa službe tiče pa shit no res ni malo 300€,s amo a ni bla tale odpoved malo nepremišljenauser posted image user posted image

laknerš ---super za kužija!!!! Ja jaz enkrat ga mam tud namen met, sam še ne vem. če takoj, ko se preselimo ...je treba najšprej bit dost doma in se ustalit in ne lutat tolk okol kot mi trenutno ...;)

dream sej prav, da tud ti kdaj odpreš novo stran ..da ne bo ljubosumja, da sem vedno jaz tista hehehehhhee

drugače pri nas vse po starem, naša piška že spi od pol osmih, bi blo dobr, da grem tud jaz počasi v nina nano, sem ful utrujena ...
jutri dopoldne peljemo še en kombi ploščic na bajto in se vračamo v LJ na obisk k tašči in tastu, potem pa domov spat in imamo nedeljo samo zaseuser posted image user posted image user posted image

lep večer in se jutri beremo!

NOČKO!!!!!!!!!!!!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
20.2.2009 20:44:39   
PikicaStonoga
user posted image user posted image user posted image  SVAŠTA   - SPET sem na novi strani user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
20.2.2009 20:48:32   
mbd0411
Tu je pa malo zatišja.
Mi smo se znebili vročine,a Nik še vedno kar poležava in mu ni do igranja,crkljanja...HB,da je in pije.Sicer poje okrog 130 do 150 ml,a še pije kar veliko.Prav vidim kako mu paše čaj in ne mleko.
Samo,da ni več vročine.user posted image
Je tako težko gledati te male škrate,ki si nič ne morejo,mi pa tudi ne.user posted image

Jolly,ti pa imaš smolo,a se ne sekiraj preveč.Res je hudo,če ti vzamejo in se moraš navaditi na manj,a boš videla,da se da.Pač trenutno nekaj nepomembnosti v življenju črtaš in bo šlo.Jaz sem to že doživela in sem tudi zdaj bolj skromna.Določenih stvari v življenju ne rabimo,so višek in ne nuja.Katere,pa moraš sama ugotovit.Joj,kako je potem fajn,ko se stvar obrne in imaš spet za kako neumnost in odvečno dobrino.user posted image
Suzy124,sem slišala,da je kuminov sirup ok.Mi smo imeli od Koroških lekarn.

A že četrti mesec je mimo??
Tako je minilo.A je to mogoče,da gre življenje tako mimo nas??
Včasih se ob koncu dneva vprašam,kaj sem sploh počela ves dan??!!!!
Naenkrat je večer.
Kako pogrešam sprehod.Dva dni sem noter z Nikom in je groza.Pa še kak dan bova.Menda ni dobro ven še tri dni po vročini.Sam sploh še zdaj ne vem točno zakaj je bila vročina.In to kaka (39) ponoči.Morda od tega,ker se je tako mučil in napenjal,da je lahko kakal.Nimam pojma.Zdaj je pa ok.Upam,da se ne vrne.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
20.2.2009 20:52:07   
mbd0411
PŠEMEK VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image
ZA TVOJ ROJSTNI DAN IN ZA 4 MESECE

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
20.2.2009 20:52:28   
tanja29

Vse najboljše za te,
vse najboljše za te,
vse najboljše draga PŠEMEK,
vse najboljše za te...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Janja - za na seznamček sem pozabila povedat, da imamo naslednji pregled pri pediatru 24.3. Lepo prosim, če me dopišeš zraven. Hvala.

Mlade mamice uživajte kokr se da...
Nočko vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 4180
20.2.2009 21:05:40   
Marsy
suzy124 mi smo kuminov sirup prakticirali že po mojem pri 2 tednih, smo dudo notri namakali. Ma saj ji je ful všeč, je full sladko. Pa nisem glih za to.

Pol sem pa homeopatske kroglice dobila. Se raztopi v žlički vode in ji pomaga.

Čeprav ponoči zdej neki preveč 'prdi' med spanjem. Zgleda, da jo moti in joka v spanju, zbudi se pa ne. Mene pa user posted image . Pa tud ne vem, kako naj ji pomagam.

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
20.2.2009 21:42:33   
gogabojan
večer punce.
Sam da povem da sem fulllll pridna blauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj že perem 3 pralni stroj. Je treba vse zrihtat in pospravit, da ko se vrnemo s štajerske, da bo vse tipi top.user posted image user posted image user posted image .
Starejši srček je šel na nogomet. Vsi smo izpod tuša prišli. Zdaj pa se otroka igrata. Nič ne kaže da bi si želela iti spat. Pa naj jima bo, upam da bosta zato zjutraj malo dlje potegnila.
Opravila nakup za pustovanje za moja dva mlajša srčka. Večji sin bo vojak. To mu je bila zelo zelo velika želja. Mlajši sinček pa bo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mami bo pa krof, ker se bo umila po vratu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kapljice- mi imamo štajerske kapljice in fulll fullll pomagajo. Pa še fulll fulll poceni so. Tri evre!!!!!! Ne pa te, ki sem jih v lekarni kupila. So sam sladke pomaga pa nič.

Lep večer vam želim in čim boljše spanje. Da se vam malčki ne bodo zbujali prehitro, da se naspite.

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
21.2.2009 0:03:18   
timnala
Se jaz malo user posted image

Pšemek, happy Bday!!! Pa pridne otroke ti zelim user posted image user posted image user posted image

Jst sm pa dans KONCNO zacela izpolnjevat dojenckov album..sm azurna, a ne? user posted image  Pa zdejle sm izbrala slikce in jih ze poslala za razvit..bosta pa za 8. marec dobili obe babici in teta slikco v okvirju, kjer je vsaka posebej skupaj z user posted image , za mucenike bodo pa isto dobili dedi in oba strica.. za gregorjevo pa se user posted image ..to bodo veseli! user posted image

Zdej pa cakam, da mi susilni stroj posusi, da zlozim cotke in grem spat..pr nas ze vsi trije panckajo..ma men pa kr pase tale mir morm rect.. user posted image

Tejcika..ti javim, ko nastudiram zmenek user posted image

Mandek, kako je tvoja malcica? user posted image

Zdej grem pa se kak del razocaranih gospodinj pogledat..morm rect, da nikol nisem kej dost gledala nadaljevank - gledala sm na obroke Raztreseno Ally, pa tam pa tam Seks v mestu..drugega pa neki ne, no, razen kaksnih par delov kaksne nadaljevanke..cele nikol nobene..zdej mi je pa kolegica na cdjih prinesla Razocarane gospodinje..in so mi zakon! Pogledala vse, zdej pa se kr enkrat vse gledam user posted image user posted image  Dejte mi pa obrazlozit kaj je s tem dr. House-om..user posted image  Namrec kr naprej neki omenjate, jst pa pojma nimam kaj je to user posted image  Dajte me razsvetlit user posted image

Letos pa po doooooooooolgem casu ne grem na pustovanje.. v Mozirju je to sploh festa fest in od malega rastes s pustom in smo vsi cist nori na ta cas, ker se skoz neki dogaja pa pustovanje je res lustno, ampak letos sva rekla, da bova lepo doma, ker je user posted image  le se premali, da ga pustiva pol noci v varstvu.. Sem pa kupila danes kr v Baby centru za pusta za user posted image  "kostumcek" za zabico in bomo jutri imeli malo semiko user posted image  joj, kak se veselim, ko ga bo moj videl, ker nic ne ve user posted image  Tista, ki je sprasevala za pusta za user posted image  - v Baby centru imajo al zabico al pikapolonico al pa cebelico za 5€.

Evo, ze nakladam user posted image

Nocko,
timnala 

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
21.2.2009 7:44:43   
PikicaStonoga
Jutro!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako ... najprej eno kavico in čajček ... in seveda danes ne gre brez krofov ...

user posted image

Kako ste kaj prespale noč? Naša kot že cel teden ...zaspi že takoj po sedmi tam do pol osme, prvič je okol pol dveh, drugič pa nekaj pred šesto in potem ne zaspi več nazaj, za njo sem ta teden začne dan že ob šestih
user posted image user posted image user posted image  JOJJJJJJJJJJJJJ včasih sva spali do osmih ;)

Mami zdej peče krape (to so krofi po Savinjskouser posted image ), ob destih pride kombi, da spet naložimo poln komci ploščic in peljemo na bajto ...potem gremo pa v LJ po obiskih in domov ...

Želim vam lepo pustno soboto!!!

gogabojan....kam na Štajersko pa hodite?
Jutro!!

Tako ... najprej eno kavico in čajček ... in seveda danes ne gre brez krofov ...

user posted image

Kako ste kaj prespale noč? Naša kot že cel teden ...zaspi že takoj po sedmi tam do pol osme, prvič je okol pol dveh, drugič pa nekaj pred šesto in potem ne zaspi več nazaj, za njo sem ta teden začne dan že ob šestih
user posted image user posted image user posted image  JOJJJJJJJJJJJJJ včasih sva spali do osmih ;)

Mami zdej peče krape (to so krofi po Savinjskouser posted image ), ob destih pride kombi, da spet naložimo poln komci ploščic in peljemo na bajto ...potem gremo pa v LJ po obiskih in domov ...

Želim vam lepo pustno soboto!!!

gogabojan....kam na Štajersko pa hodite?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
21.2.2009 8:31:43   
jolly123
Jutro. Noč je bila v redu, se prvič zbudil malo čez tri pa sem ga ene pol ure poslušala in ugotovila, da verjetno ne bo kmalu zaspal, pa sem mu šla za jest naredit, pa je potem spal eno uro, pol se je pa odločil da bo že od petih pokonci.
Sem bila pa pridna za dobro jutro sem že vse pospravila, naredila pecivo, še zajtrk sem pojedla v miru, ker pes ni prišel žicat, ker mu je s povito nogo pretežko naresti par korakov  user posted image Zdaj bi bil pa res že čas da grem pisat diplomo, ko ni več izgovorov  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4185
21.2.2009 8:44:26   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123
naredila pecivo, še zajtrk sem pojedla v miru, ker pes ni prišel žicat, ker mu je s povito nogo pretežko naresti par korakov  user posted image

Zakaj pa pa povitp nogo? Bošček ... :(

DRŽIM PESTI; DA ČIM VEČ NAPIŠEŠ DIPLOME!!!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
21.2.2009 8:53:09   
mbd0411
Po Savinjsko se reče krofom krapi????
Ja,kje pa potem jaz živim??user posted image Da to ne vem.
Krof je krofuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4187
21.2.2009 8:57:24   
mbd0411
Aja,al pa "kraflc"

Mi tudi imamo jutri maškarado v šoli in je obvezna,ker bodo potem en dan doma.
Nik je ok in že veselo čeblja,proti včeraj in dan nazaj je super.Danes bova še noter,jutri pa v šolo na rajanje.Bo imel kar ušeske in metuljčka-muca,pa repek bo malo iz vozička gledal.Tavečji pa NINJA,kaj pa drugega   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
21.2.2009 9:00:12   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Po Savinjsko se reče krofom krapi????
Ja,kje pa potem jaz živim??user posted image Da to ne vem.
Krof je krofuser posted image

hmmmm ja ne vem mi tk rečemo, timnala, kako pa ti rečeš? Mogoče smo pa mi to besedo prinesli iz MB, sem bla stara tri leta, ko smo se preselili v Mozirje, tko da ne vemuser posted image user posted image user posted image  
Aha prav ati, da so v Črnovi (8km iz Velenja proti AC) tud rekli krapuser posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
21.2.2009 9:01:27   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Aja,al pa "kraflc"

Mi tudi imamo jutri maškarado v šoli in je obvezna,ker bodo potem en dan doma.
Nik je ok in že veselo čeblja,proti včeraj in dan nazaj je super.Danes bova še noter,jutri pa v šolo na rajanje.Bo imel kar ušeske in metuljčka-muca,pa repek bo malo iz vozička gledal.Tavečji pa NINJA,kaj pa drugega   user posted image user posted image user posted image

na nedeljo v šolo???

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
21.2.2009 9:16:17   
*talcy*
oj oj dobro jutro ...
joj za nami je pa katastrofa noč ... ob 23.00h smo šli nina nano in je začel neki cmihat ob 1.30 in od takrat vsako uro neki jamral tko da spat nisem mogla ... zdaj pa spi kot top .. jaz ga ne štekam ... joj kaj takega še ne .... user posted image  zdaj sem pa kot zombi .....

morm šibat po nakupih ko se zbudi tamal pol pa h mami delat krofe ker me je uprašala če ji jih naredim .. zase pa jih bom spekla v torek ....
moj možek je itak že tam ker smo začeli štimat hiško user posted image user posted image user posted image

a boste kaj maškarale user posted image  ? jaz mam pikapolonico pa ne vem če ga bi zrihtala?user posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

Neposredna povezava do sporočila: 4191
21.2.2009 9:17:23   
mbd0411
Ja imajo maškarado in je obvezna,ker si noter spravljajo za nevem kdaj,ko bodo prosti,saj veš če si v šoli...

Neposredna povezava do sporočila: 4192
21.2.2009 9:31:15   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123
naredila pecivo, še zajtrk sem pojedla v miru, ker pes ni prišel žicat, ker mu je s povito nogo pretežko naresti par korakov  user posted image

Zakaj pa pa povitp nogo? Bošček ... :(

DRŽIM PESTI; DA ČIM VEČ NAPIŠEŠ DIPLOME!!!

Hvala. Ma včeraj na sprehodu si je krempel odtrgal, pa so ga moral spulit no tisto kar je še ostalo, antibiotik gor, pa povezat, da ne bo kaj preveč lizal tam okrog. Zdaj se pa čist smili sam sebi, sej bom prilimala kako fotko, samo da najdem kabel od fotkiča.

Neposredna povezava do sporočila: 4193
21.2.2009 9:42:35   
gogabojan
jutro punce.

evo mi štartamo počasi na štajersk. Sam še babici in dediju se gremo pokazati kot maškarce pol pa vijuuuuuuuuuuuuuu......
PikicaStonoga- v ormož gremo. Je moj od dol pa gremo tja. Pol pa na ptuj na tavelik karneval. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Starejši bo vojak, mlajši pa hudičekuser posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image

Uživajte v pustovanju. Mi bomo defenitivno.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4194
21.2.2009 10:19:07   
Lovely
Jutro.

Inyo je pa dal oči spat včeraj okoli 21h in je spala do 2.30h, pojedla in zaspala do 6h. Pridna pnca. No, saj vmes valda popravljam dudo ampak mi ni težko. Je pa moži šel v drugp sobo spat k je še sam sebe slišal kako smrči user posted image

Mi smo pa včeraj poskusili riževo kašico pri kosilu. No, dve tri žličke so šle, pol pa mlekec. Se mi zdi, da nama je dobro šlo, je celo žličko pograbila in v usta (kot vse te dni) user posted image . Je kar zgodaj za dodajanje ampak je bilo zelo spontano. Že več dni me ful opazuje čez dan ko kaj jem. In me je enostavno zanimalo kako bi bilo. 6 let nazaj je bilo dodajanje pri 4 mesecih. Tako sem se opogumljala... Danes spet, morda malo več, ker je bilo vse OK, kakica super, nobenih flekcev ali pikic... Ostale GH pa še ne bom vsaj do 5. meseca oz. bom videla kaj bo 11.3. rekla P.

Za maškarce ne bomo nič, ne vem, se mi zdi brez veze ko smo itak sami ta vikend in uživamo brez obiskov, gremo samo na sprehodke. OK, kužija je moži peljal ostrič zdajle in eden od naju bo šel še shopping pol pa res nič več tovrstnih aktivnosti...

Jolly, jaz vedno pravim, da smo mladi in zdravi in lačna sigurno ne bom, magari če grem krožnike pomivat ali pizze razvažat... Vedno se nekako stvari uredijo, se poklopi samo pozitivna morata biti. Eni privatniki so pa res zgodba zase... Je pa dejstvo, da bo tega čedalje več, danes lahko doleti tebe, jutri mene.... Nimamo kaj.

Joj punce, samo krofi grejo pa direkt v celulit.... Ampak so tok dobri... Jao jao. Vsak vikend najdem neke izgovore za papanje...  

Uživajte. Mi imamo lep sonček.

Lep vikend vsem skupaj.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 4195
21.2.2009 10:19:22   
afnica mala
Dobro jutro

krofka smo že pojedli, namaškarali pa se ne bomo, gremo pa na kosilo k tašči. Ju3 pa k našim, pa mal na pustni karneval na Vir- čeprav mi je kar brezvezen, pride pa vsako leto veliko folka

včeraj je mala pojedla 60ml mleka, potem pa zmazala pol bananeuser posted image , očitno ji mleko res ne paše, bo pa od banan gor rasla, danes sem ji začela uvajat jabolko- pa se je nekaj kislo držalauser posted image
sem ugotovila, da ji najprj mleko dam, da ga vsaj nekaj spije, potem pa ostalo hrano

lena35- sem probala kosmiče, pa cukerček- tud to ne pali, upam, da ji bo krompirček všeč

Lep vikemd vam želim, veliko krofov in pustnih norčijuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4196
21.2.2009 10:57:33   
suzy124
dobro jutro

Hvala za kavico, krofa pa na žalost ne smem pa se mi ga fulll  luštauser posted image .

Danes je pa za nami kr vredu noč, ga je malo manj zvijalo.user posted image user posted image

Marsy jaz sem pa rekla da bom še ta sirup probalauser posted image ker se ful napenja in prdi.Kar se pa kaplic tiče smo pa že vse meli pa nič ne pomaga oziromanajbolj še sab simlex, po bio gaja mi je pa začel polivat.user posted image
A te homeopatske kroglice kupiš v lekarni ali kje drugje?

Nšemli  se pa letos še ne bomo in ker tud nimamo namena kam it.

Lepo pustovanje vsem, ki kam grete.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
21.2.2009 11:32:06   
timnala
PikicaStonoga..mi tud recemo krapi..vsi v ZGORNJI savinjski recejo krapi user posted image user posted image user posted image  A si sla vceraj Josta gleda? user posted image

Pr nas smo pa ze meli semiko..malo zabico user posted image  Sm ga zjutraj pograbila in narihtala pa sva sla pol k atiju nasemana v posteljo..luskan mali, ga morm pol enkrat poslikat. V Mozirju ne mors mim pusta pa konc user posted image

Uvajam pa jst se nc GH..sm rekla, da bom pocakala do 5. meseca, pol pa en vecerni obrok rizeve kosmice, da bomo (upajmo) malce vec spali.. user posted image

Suzy..jst se tud naceloma cuvam, ampak krof sm pa tud pojedla..njam!

Vidim, da mal pojamrate glede user posted image  - jst je se pa HB nimam..je tko lustno, ko je ni! Upam, da cimlje tak ostane user posted image

Grem pogledat kaj delata moja dva cricka na previjalni, ker se slisi, da je lustno user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
21.2.2009 12:52:30   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: lena35

VIENNE ali tvoj Tibor že kaj rajši je ?? Blaž ne pije več mojga mleka tako da črpam in mečem stran user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tudi Tibor ne pije več mojega mleka in si tudi jaz črpam in mečem proč. Sem mislila, da bo lažje prekiniti tole črpanjem pa ne gre tako na lahko ...
Mu pa drugače dajem AM Hipp  vendar se mi zdi da mu ne gre tako v slast. Doma imam še par vrečkic Aptamila pa moram jutri izprobati če bo kaj rajši tega pil.
Drugače pa je priden jedec GH. Zelo rad je riževo kašico z banano, jabolkom. Ali pa jabolko z keksom brez glutena. Sem mu pa danes naredila krompir z mlekom ter bučko ... hja je bilo pačenja vendra je vseeno jedel. Sem pa ga zmiksala tudi v mešalniku pa je močno spremenilo okus ... tako da bom jutri le pretlačila z vilicami in bolj razredčila z mlekom, morda bo rajši jedel.

Sedaj pa šibam ven ... napišem še kaj kasneje

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
21.2.2009 14:24:34   
Dream
Dan!

Na hitro da se vam javim, ker grem potem krofe rezat. Joj, sem si tolkj zaželela, da jih naredim sama, da sem Matica in atija poslala ven na sprehod, jaz pa v akcijo user posted image

Pust ja, bomo se našemili, sem mu naredila pajacka in bo medvedek.

Črpano mleko je katera od vas, ki mečete svoje mleko stran, še poskusila mešat ga z AM? V bolnici so namreč tako delali, da so zmešali moje mleko in AM skupaj. Tako bi načeloma vaši otrčki dobili vsaj še nekaj malega protiteles. Drugače pa lahko GH mešate z vašim mlekom, da ne bo potrebno z vodo.

No, šibam sedaj, me čaka še gora cunj za zložit in gora za posušit.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?