novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 vidm da prihaja do podvajanja info... zato bom prepustila da nadaljuješ ti mamaM ker jaz tako popoldan več ne bom utegnila skakat po rr oooo,hvala....ti imaš priprave na ponedeljek?....kdaj je zvečer dekliščina, da ne zamudim slučajno zaenkrat ni še sprememb pri Jasni, sporoči ko se kaj premakne da se čimprej reši in da dobi svoj zaklad v naročje.... no, z Najo je vse OK, Nika je pri njej že dva dni in pridno papca, počasi pridobiva na teži ter spančka seveda; danes jo pride tudi Tija pogledat; jaz sem zdaj končala mojo terapijo pri ta spodnji prijateljici, upam, da bo kmalu bolje, ker to je že prav nadležno...... grem sede delat flancate, če mi uspejo seveda...sej bo padla kakšna slikica, saj imam čudovitega asistenta z Žigcem pa žal ne bova šla nikamor , ker ne morem hodit, mi bodo kosti spodaj kr odpadle; bo pa šel z mojo mamo malo tle po ulici do sosedov, je pa že od 7-me v svojem spidermenu ob 19.ih, ne okol govort! aha ob 19. je štart torej, jaz bom po vsej verjetnosti malček zamudila, ker dans pride moja mami ti si vzami čas, pa še zrihtat se moraš, ne....da ne bo kdo mislu, da je katera druga srečnica, ki bo v pon rekla DA.... joooj, ampak mi se tle malo hecamo, mi2 z mojim sva res imela fantovščino in dekliščino na pustno soboto pred celimi 4leti in jaz s trebuhom haha, js sm pa bla rojena na pustno nedeljo, tak da če me vidite v živo, boste vedle , o čem govorim!