Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 19:35:47
|
|
|
|
nia5
|
We are sorry, we are sorry, ne grem se več
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 19:43:31
|
|
|
|
Estrella*
|
Naty: OMG pa saj ne morem verjet, kaki felerji se dogajajo na pediatrični Ja, obnašajo se kot bi visela na kljuki in živela za to, da te snamejo z nje ko se jim zljubi. Groza!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 19:45:13
|
|
|
|
Estrella*
|
Citiranih stvari ne objavlja Kaj spet sračkajo po forumu???? No, da se pohvalim sem že na -4,3kg Danes sem gonila thermobyke in mi je bilo proti pričakovanjem kar lahko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 19:48:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Citiranih stvari ne objavlja Kaj spet sračkajo po forumu???? No, da se pohvalim sem že na -4,3kg Danes sem gonila thermobyke in mi je bilo proti pričakovanjem kar lahko čestitam za - kg
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 19:51:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pica se peče, ker ati bo vsakčas doma, ampak potem ga šiba moj avto šraufat. V mesto pa bom najverjetneje mogla it jutri dopoldan, edino če Videka dam malo k babici, jaz pa šcccc v trgovino. Bom vidla. mmmmmmmmmmmm je že sem do mene pridišalo jaz sem tudi mela navado, da sem ob petkih pekla pico, danes sem pa naredila sladko zelje in šnite, tako da je tudi Manca danes za kosilo jedla samo sladko zelje in ga je papala kot velika Naš ima tudi rad sladko zelje, samo jaz ne. Ga zato je pri babici, ker jaz ga niti pripravit ne znam. Se pa učim ni težko Jaz naredim drugače kot SS. Je malo več kuhanja. Barbaw kako pa ti narediš? Na olju prepražim čebulo in slanino, dodam na trakce zrezano zelje in nekaj vode ( jaz jo dam toliko, da je pol zelja notri, ker potem skupaj pade). Začinim pa z jušno kocko, kumino, rdečo papriko, baziliko in malo rožmarina. Na koncu pa še malo zgostim z moko, če je potrebno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 19:51:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka kako je bilo na potepu? Lepo . Jutri me pa spet čaka naporen dan. Bom spet varuška nečaku, tako da ne bo nič počitka čez dan za mami, ki je danes vse že lepo pospravila . A greste kam maškare gledat oz. v maškare?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 19:51:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Citiranih stvari ne objavlja Kaj spet sračkajo po forumu???? No, da se pohvalim sem že na -4,3kg Danes sem gonila thermobyke in mi je bilo proti pričakovanjem kar lahko Tebi gre pa tole zdaj hitro. Za to sem jaz rabila 3 tedne z odpovedovanjem hrani.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 19:52:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Citiranih stvari ne objavlja Kaj spet sračkajo po forumu???? No, da se pohvalim sem že na -4,3kg Danes sem gonila thermobyke in mi je bilo proti pričakovanjem kar lahko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 19:54:23
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Citiranih stvari ne objavlja Kaj spet sračkajo po forumu???? No, da se pohvalim sem že na -4,3kg Danes sem gonila thermobyke in mi je bilo proti pričakovanjem kar lahko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 19:55:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Citiranih stvari ne objavlja Kaj spet sračkajo po forumu???? No, da se pohvalim sem že na -4,3kg Danes sem gonila thermobyke in mi je bilo proti pričakovanjem kar lahko Tebi gre pa tole zdaj hitro. Za to sem jaz rabila 3 tedne z odpovedovanjem hrani. Samo moraš vedeti, da imam jaz veliko več kg od tebe in gre zato hitreje dol, pa še telovadim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 19:57:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Citiranih stvari ne objavlja Kaj spet sračkajo po forumu???? No, da se pohvalim sem že na -4,3kg Danes sem gonila thermobyke in mi je bilo proti pričakovanjem kar lahko Tebi gre pa tole zdaj hitro. Za to sem jaz rabila 3 tedne z odpovedovanjem hrani. Samo moraš vedeti, da imam jaz veliko več kg od tebe in gre zato hitreje dol, pa še telovadim Važno je, da si pridna, da se držiš diete in pridno telovadiš. sem ponosna nate.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 19:57:57
|
|
|
|
Estrella*
|
Hvala punce!!!Sem res vesela, da mi gre ta špeh počasi v franže. Sedaj bom vsak petek javljala koliko je šlo dol. Sedaj sem res dobila pospešek in voljo za naprej, čeprav imam vmes šibke trenutke in bi ga kar malo pokronala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 20:01:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Hvala punce!!!Sem res vesela, da mi gre ta špeh počasi v franže. Sedaj bom vsak petek javljala koliko je šlo dol. Sedaj sem res dobila pospešek in voljo za naprej, čeprav imam vmes šibke trenutke in bi ga kar malo pokronala Če boš rabila pridigo nam kar javi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 20:19:43
|
|
|
|
barbaw
|
????????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 20:21:55
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Hvala punce!!!Sem res vesela, da mi gre ta špeh počasi v franže. Sedaj bom vsak petek javljala koliko je šlo dol. Sedaj sem res dobila pospešek in voljo za naprej, čeprav imam vmes šibke trenutke in bi ga kar malo pokronala Če boš rabila pridigo nam kar javi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 20:22:21
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ???????? Kaj si probala če dela?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 20:23:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ???????? Kaj si probala če dela? Ja. sem pričakovala, da bo še katera kaj napisala vmes ko me ni bilo, pa ni bilo nič.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 20:23:03
|
|
|
|
nia5
|
Estrella res super da ti uspeva, kar tako naprej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 20:29:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Hvala punce!!!Sem res vesela, da mi gre ta špeh počasi v franže. Sedaj bom vsak petek javljala koliko je šlo dol. Sedaj sem res dobila pospešek in voljo za naprej, čeprav imam vmes šibke trenutke in bi ga kar malo pokronala Če boš rabila pridigo nam kar javi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 20:43:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Hvala punce!!!Sem res vesela, da mi gre ta špeh počasi v franže. Sedaj bom vsak petek javljala koliko je šlo dol. Sedaj sem res dobila pospešek in voljo za naprej, čeprav imam vmes šibke trenutke in bi ga kar malo pokronala Men tok nagaka tale RR ampak tole pa moram komentirat pa ce do jutri pritiskam potrdi... Estrella carica si, navijam zate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 20:53:32
|
|
|
|
barbaw
|
**** a vama je ratalo kaj naredit z datotekami? Estrella a si dobila kakšen odgovor za marele?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 20:53:52
|
|
|
|
hijenca
|
Dober večer! Estrella čestitke Jaz sem pa danes kar pridna, sem prejle še v šoping letela po darila. Videk spi, preden je šel spat sem še nahitro posesala, sedaj pa moram še kopalnico in kuhinjo pobrisat, ker mali tako dela v kuhinji, da človek ne folga pucat za njim. Kamorkoli pogledam je kos keksa, kos kruha, vse pač nameče po kuhinji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 20:57:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober večer! Estrella čestitke Jaz sem pa danes kar pridna, sem prejle še v šoping letela po darila. Videk spi, preden je šel spat sem še nahitro posesala, sedaj pa moram še kopalnico in kuhinjo pobrisat, ker mali tako dela v kuhinji, da človek ne folga pucat za njim. Kamorkoli pogledam je kos keksa, kos kruha, vse pač nameče po kuhinji. za darila Zaradai tega drobljenja imam jaz akumulatorski sesalec in z njim letam naokrog 10x dnevno, če je treba, ker daje Maja vsako drobtino in smet v usta. Jaka pa je pri tej starosti hodil in jih je pobiral in nosil v smeti. Vsaka smet ga je motil in je bil tako priden, da jih je nosil v smeti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:01:43
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz se trenutno s temle "zabavam".
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:08:46
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se trenutno s temle "zabavam". Vsaj tebi je lepo, jaz sem sedaj nesla plastiko v keson, cote dala prat, sedaj pa grem pod tuš. En čaj si še skuham, pa da vidim, če bo katera še kaj lepega napisala danes.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.