|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
20.2.2009 13:27:32   
amaya
po dooooooooooolgem času se javljam....tudi moj buši raste v gore...sumim v punčko, ker je dosti bolj miren od prvega user posted image
Nekaj tednov nazaj sem se prav ustrašila, ker nisem čutila nič, potem pa sem opazila, da sem toliko zaposlena s svojim 1-letnikom (no skoraj, še teden dni), da sploh ne opazim, kdaj se kobaca v meni. Zvečer pa sem na razpolago samo njemu/njej in ga hitro zaznam user posted image

kako ste že kaj z imeni? že razmišljate?

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
20.2.2009 13:36:37   
nova10ka
dreamhorse - user posted image user posted image user posted image čestitke za opravljen pregled!

jaz sem imela morfologijo v sredo in bo user posted image , drugače vse ok user posted image

danes sem doma, je moja prvorojenka v vrtcu fasala virozo (driska) in je slaba že od srede popoldne. ker se jaz od nje VSEGA nalezem, sem že včeraj klicala svojo G in ji povedala, da bom čez dva dni zbolela, pa da kako naj ukrepam glede na to, da je črevesna viroza in kdaj moram delat paniko glede na to da sem user posted image . je rekla, da pazim na to, da nisem dehidrirana in naj jem banane za kalij in naj se ne sekiram zaradi bolezni, ki jih sploh še nimam user posted image verjetno misli, da sem čisto usekana user posted image sam resno - od moje hčerkice dobim čist vsako virozo in bakterije, ki jih ona faše v vrtcu. sem že čist nervozna od tega. tko da imam dve vprašanji, če ima kera že izkušnje.

user posted image ali je imela katera od vas med nosečnostjo že kakšno črevesno virozo in kako so zdravniki odreagirali?

user posted image ali se vam zdi bolj pametno imeti doma (skoraj) dvoletnico in dojenčka, kar posledično prinese ful veliko dela, ali je boljše malčico obdržati v vrtcu (kamor zelo rada hodi) in s tem posredno tudi dojenčka izpostaviti vsem tem boleznim, ki jih tam otroci dobijo?

< Sporočilo je popravil nova10ka -- 20.2.2009 13:38:57 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
20.2.2009 13:47:01   
amaya
nova10ka: jaz bom imela tamlega doma. Več razlogov je za to:
1. ne bi rada vlekla vseh bolezni iz vrtca domov
2. škoda denarja glede na to da sem doma
3. družba bo okoli, kamor bom šetkala z dojenčkom
4. razno user posted image

Je pa tudi res, da moj še ni bil v vrtcu, ker ga ima trenutno tašča. Zato bi bila verjetno v tistem obdobju vrtec slaba ideja, že iz dejstva, da bi se otrok počutil malo zapostavljenega. Velikokrat sem bila priča, ko so mame prišle iz porodnišnice in so dale starejše otroke babicam, ker so bili le ti bolni. Zame je to največja napaka, ki jih lahko narediš (pa brez zamere). bolj te potrebuje tavečji otrok kot dojenček...Malčki itak prve tri mesece večinoma spijo, z drugimi se je pa potrbno več ukvarjati. V takih situacijah se potem pojavijo kakšne travme, zamere,...in v otroku to ostane za celo življenje.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
20.2.2009 13:49:43   
donna22
amaya, mu2 imama ime za fantka fiksno, za punčko pa še ne ... Nikakor ne najdema imena, ki bi bilo obema enako všeč, da bi lahko dala, čeprav zdaj že je nekaj možnosti, ampak še izbirama. Za primerjavo: za fantka sem mu naštela 4 imena, ki so mi všeč, pa se z vsemi strinja user posted image

nova10ka, glede 2. vprašanja (ker s prvim nimam izkušenj): dobro razmisli in se sama odloči, oboje ima svoje prednosti in slabosti.  Zdaj imaš tudi dobro priložnost, da s svojo starejšo preživiš več časa, ker ga boš kasneje imela vedno manj. Po drugi strani, pa se mi zdi, da morajo otroci imeti čim več družbe svojih vrstnikov, tak da res ne vem. Se da zmenit za kakšne kombinirane variante (se pravi, da je nekaj časa v vrtcu in nekaj časa doma)?

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
20.2.2009 13:53:03   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

amaya, mu2 imama ime za fantka fiksno, za punčko pa še ne ... Nikakor ne najdema imena, ki bi bilo obema enako všeč, da bi lahko dala, čeprav zdaj že je nekaj možnosti, ampak še izbirama. Za primerjavo: za fantka sem mu naštela 4 imena, ki so mi všeč, pa se z vsemi strinja user posted image

nova10ka, glede 2. vprašanja (ker s prvim nimam izkušenj): dobro razmisli in se sama odloči, oboje ima svoje prednosti in slabosti.  Zdaj imaš tudi dobro priložnost, da s svojo starejšo preživiš več časa, ker ga boš kasneje imela vedno manj. Po drugi strani, pa se mi zdi, da morajo otroci imeti čim več družbe svojih vrstnikov, tak da res ne vem. Se da zmenit za kakšne kombinirane variante (se pravi, da je nekaj časa v vrtcu in nekaj časa doma)?

1. HB sva midva glede imen zelo kompatibilna...enake ideje, enaki gušti

2. možno je tudi za polovični čas...do kosila/oz. po kosilu domov user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
20.2.2009 13:56:23   
donna22
amaya, potem pa res imata srečo ... Če pomislim, da boma mogoče zdaj dobla punčko, pa ne najdema imena - kaj šele, če boma potem imela še eno?! user posted image Spol resda ni važen, samo ime pa user posted image mora imet user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
20.2.2009 14:01:46   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

V Baby centru, ker je tam najceneje in jo imajo do 25.2.2009 še znižano.
Sedaj pa morava kupit še jogi.
Še vedno se nisem popolnoma odločila pena ali fedri?

Ma gre dol stranska stranica postelje, ker tudi jaz sem bla prepričana da to kupim, samo nevem če gre stranska stranica dol?
Kašne so pa cene jogijev?

dreamhorse in nova10ka čestitam za dobro opravljeno morfologijo in za razkritje skrivnosti spola.

Fragola kako misliš če gre stranska stranica dol?
Pri mladinski posteljah se lahko odstranita stranici, ko je otrok večji. Vse take postelje so dimenzije 70x140 in imajo polni končni stranici.
Rose pa je dimenzij 60x120 in lahko dvigaš in spuščaš stranico, ni pa mišljeno da bi jo odstranil in iz nje naredil mladinsko posteljo.

Kolikor sem gladala cene jogijev pa so od 35 € - 100 €. Midva razmišljava da bi vzela Baby alergo http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158170  , ki jo imajo do konec meseca Pikapolonica znižano za 65,99 € in zraven dobiš že nepremočljivo prevleko.

Ta jogi je tudi ena mamica na forumu pohvalila, na žalost se ne spomnim katera.
Gledala sem tudi en jogi s fedri me Baby centru in stane 98€, samo res ne vem kaj je boljše za otroke.
Niso mi pa preveč všeč jogiji za bambusovi vlakni, ker se mi zdijo pretrdi. Najcenejši jogiji pa so po mojem mnenju čist premehki.
To je samo moje mnenje in nisem strokovnjak.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
20.2.2009 14:07:30   
manna
Živjo!
Kako ste sonosečke? Jaz se prav veselim vikenda, še bolj pa ponedeljka ker imam takrat 3D/4D pregled! Končno! Upam da mala (ali mali?) pridno raste.
Dreamhorse: čestitke za pregled! Tvoj buši je res velik!! To bo ena velika pupika user posted image Jaz sem trenutno 24t/4dni pa imam precej manjšega se mi zdi. Čeprav dete po merah ni nič majhno. Nevem kam se skriva - najbrž bolj k moji hrbtenici, zato me pa tudi križ skoz boli...

Za imena pa - midva imava za fantka izbrano (izbral moj dragi že zdavnaj in je trdno odločen!), za punčko pa ne. Čeprav so na NS rekli da je punčka.. sploh nimam idej kako bi dala punčki ime!! Prosim predlagajte kaj !! Odpadejo pa vsa tričrkovna imena.

No, glede vrtca pa - sicer nimam izkušenj. Lahko pa povem, da ima moja prijateljica 1-letnico v vrtcu, pa je bila od septembra do danes vsega skupaj morda kakšnih 40 dni v vrtcu, vse ostalo pa doma bolna!! Pa še to; moja sorodnica ima malega nedonošenčka in takoj ko je prišel na svet so ji rekli, naj starejšo hčerko izpiše iz vrtca da ne bo mali bratec skoz od sestrice bacile dobival...In so jo izpisali iz vrtca.

Pozdravček

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
20.2.2009 14:09:44   
Janci F
Ali mogoče kakšna ve kje imajo lepe posteljnine za otroške posteljice?
Par sem jih gledala v Baby centru in so okrog 140 € in to se mi zdi ful drago.
Res je, da je v tem kompletu povšter, prešita odeja, posteljnina za povšter in prešito odejo, posteljnina za jogi in zaščita za posteljico.
Koliko pravzaprav potrebuješ posteljnine?
Koliko kosov česa?

Res je, da so te v Baby centru zelo luštkane, vendar se mi zdi cena resno pretirana.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
20.2.2009 14:11:48   
*blu*
JanciF, jaz sem enkrat pisala o tem jogiju. Nam se super obnese. Nebi menjala.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
20.2.2009 14:13:50   
bjondi
Tudi jaz iz morfologije...je vse v reduuser posted image ...za spol nismo vprašali in bo še naprej user posted image ...

Naslednji pregled 1.4.2009

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
20.2.2009 14:14:27   
donna22
Čestitke vsem za uspešno opravljene MF!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
20.2.2009 14:14:42   
bamoocham
Dan dan.

Kk ste moje souser posted image ?

Danes je spet en lep sonček zunaj, mene pa tak grabi, da bi šla krofe pečt.
Samo se mi v trgovino ne lubi po stvariuser posted image
Sej bom šla, še prej morem kosilo skuhat, ker pride moj iz službe.

Dejte mi nekaj povedat-a je vzela katera posteljico v paketu? Ker razmišljam, da bi jo tam vzela, samo ne vem, kakšna je kvaliteta, in ali se jo splača vzet. Ali naj raje vzamem denar in jo potem s tistim denarjem kupim? ne vem, sem v dilemi.

Glede imen, mi bomo imeli Nežo (rekli so, da bo punčka). Za fantka (če so se slučajno zmotili), pa imava rezervirano Aljaž, ampak jih je že fuuuul velik.
(čeprav to pri meni sploh ne predstavlja ovire, da ga ne bi tako poimenovala).

Aja, še čestitke  za uspešno opravljeno morfologijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
20.2.2009 14:14:52   
*blu*
 JanciF, kar se tiče posteljnine sem jaz vse kupila v Odeji Škofja Loka (dve leti nazaj. 3 komplete.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
20.2.2009 14:32:47   
Cally
JanciF jaz sem posteljnino naročila kar tu http://www.galeb.eu/
Sem jo tudi hitro dobila in je res lepa user posted image , pa tudi cenovno se mi zdi bolj ugodno kot npr. v baby centru.

lp

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
20.2.2009 14:35:29   
kalanteja
pridno si izpisujem podatke za sezanam rojstnih dni, jst upam, da mi v nedeljo uspe ga objavit, ker imam pa res gužvo, pečem krofe, delam kosilo, včeraj sva kuhinji barva stene. pinky, tk čist svetel odtenek

jutri grem na kolino, danes je pa izpit, ma sj se še časa nimam učit

šibam.....

lino vse naj naj

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
20.2.2009 14:38:06   
Cally
bamoocham jaz imam to posteljico, sem jo naročila v Recinko (tam, kjer 'delajo' pakete, lahko kupiš posamične stvari).. Res zgleda manjša kot kakšne druge, katere sem si v živo ogledala (ni tako visoka)..in mogoče tudi nič posebnega, samo ko pa namontiraš posteljnino pa baldahin itd. je pa prav lepa user posted image

lp

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
20.2.2009 14:38:11   
Goldy
bamoocham - posteljica v zavitku naj bi bila od Lip Poljčane in baje tam najcenejša, kot večina stvari, ker so brez marže. Tako pravijo. Mi imamo posteljico od Sadeko.

Glede posteljnine - sem že kar dosti gledala in sem mi zdi najcenejša pri galebu, ena privat firma iz Ptuja. Link: www.galeb.eu/. 9-delni komplet je 82 eurov...

Čestitke za morfologijo! user posted image  Jaz sem se danes naročila na 3D v Litiji. Cena 40 eurov.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
20.2.2009 14:39:21   
Goldy
Cally - si me malo prehitela z odgovorom. Sva pa na isti liniji. user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
20.2.2009 14:44:17   
malagala
Cally

Super mi izgleda ta Galeb. Kakšen komplet pa si ti naročila - in kakšna je ta prešita dekica, če si jo vzela? Primerna za poleti ali pozimi?

Hvala, sončen podravček vsemuser posted image

Aja, pa za vse, ki vas skrbijo gibi ploda. Pušenjak pravi, da ni nič nenavadnega, če se gibe ploda od 24. do 27. tedna, čuti manj pogosteje oz. manj intezivno, saj se v tem obdobju poveča količina plodovnice, zato bebyja lahko čutimo manj. Po 27. tednu se to urediuser posted image

(odgovor članu Cally)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
20.2.2009 14:46:18   
Cally
Mene pa zanima, če je katera že kaj gledala ali pa kupila zavese za v otroško sobo... Predvsem me zanima kje, pa kakšne so kaj cene (okvirne).

Goldy jah, je treba malo raziskat ponudbe, kajne user posted image , če ne lahko bankrotiramo user posted image  Boš kaj kupila tam? Jaz cenejše posteljnine nisem zasledila pri nas.

lp

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
20.2.2009 14:51:09   
Cally
malagala jaz sem naročila račke user posted image   Hmmm, dekica...kaj pa vem, se mi zdi kar konkretna...itak bomo pa imele še kakšne odejice ekstra, čeprav se mi zdi, da nihče nima tako mrzlo v stanovanju, da bi morali user posted image  full pokrivat... Sicer pa je to le moje mnenje, nimam še izkušenj tako, da naj me kakšna že-mami popravi user posted image .

lp

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
20.2.2009 15:04:11   
lino
Pozdravljene drage moje souser posted image .

Posteljnina je meni v Ikei zelo poceni (že od 9€ dalje)...ampak jaz sem iz Koroške in imam samo cca 45 min do tja...

Bjondi in Dreamhouse, čestitke za uspešne preglede.user posted image user posted image user posted image

Ooooooooooo, 1000 gramov, SUPER Dreamhouse. Ta vaša frajlica je pa res pridna.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cally)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
20.2.2009 15:11:46   
sončki
dreamhorse zanima me če so ti kaj spremenili
rok poroda glede na to da je miškica tok
težka že

Moji Sončki

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
20.2.2009 15:18:37   
manna
Samo mimogrede če kjera ve; kaj bi bilo to vibriranje ki ga včasih čutim v trebuhu? tko bolj zgoraj, nad popkom in ponavadi na desni strani ? Čuti se kot bi imela notri en mobitel nastavljen na vibro user posted image   A je možno da je to kakšno kolcanje otročka ali kaj takega? Saj je ful simpatično... 

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?