|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
19.2.2009 7:15:08   
Dudica1
no sej danes se pa vse stiskate pri svojih al kajuser posted image
mi smo super spali niti enkrat na wc ni blo treba it user posted image ...se mi tok fajn zdi...zdaj grem počasi malega oblečt za v vrtec pol pa kakšna kavica pa seveda zajtrka ne smem spustit...
kaj boste kaj počele danes pri nas kaže na sonček,že nekaj kuka iz oblakovuser posted image in tudi tako mrzlo ni kot je bilo včerajuser posted image .
pa kaj boste kuhale če že katera veuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
19.2.2009 7:16:30   
Obelix
Dobro jutro,

včeraj sem se z otrokoma potepala, pa ni bilo časa za RR. Saj je bilo ful sončno, ampak mraz....

Glede mleka, mi smo tudi dajali Novalac - cenovno kar znese pri dveh dojenčkih, ampak naj bi bilo res najboljše. Za naše malčke pa je samo najboljše dovolj dobro, a ne user posted image .

Iz alergij sem pa skoraj diplomirala. Sem svoja otroka vozila na dermatološko in alergološko, da so na koncu ugotovili, da nimata alergije. Tam so mi vsi povedali, da veliko (skoraj vse) alergije pri otrocih izzvenijo do 1 leta, kar je fino, ker lahko te alergije prerastejo v astmo in podobne zadeve. Krvi testi, ki jih delajo so zelo zanesljivi in vse te pikice in pike pri dojenčkih imajo lahko miljon drugih vzrokov. Ker je veliko teh pikic in prebavnih težav prehodnega značaja, včasih niti ne iščejo vzroka. Mi smo dobili neke kreme in navodila o negi, pa se pike niso več pojavile.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
19.2.2009 7:18:19   
Dudica1
uuu pa danes imam točno 30 tednov dopolnjenihuser posted image user posted image user posted image ,še malo pa bojo naši sončki tukaj

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
19.2.2009 7:24:08   
Anonimen
dobro jutro
user posted image

no pri nas smo vstali, spali smo ko angelčki vsi štirjeuser posted image

zdaj pa pijemo čaj, potem pa bomo mal pojedli in pol bo že toliko ura da se bo treba uštimat za v LJ! pri nas se tud neki sonček ven kuka je pa kr mrzlo -10 bbbbbbbbrrrrrrrrrrr

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3504
19.2.2009 7:25:21   
Anonimen
uau, danes imam točno 27 tednov, še 13 tednov in malček bo tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3505
19.2.2009 7:44:09   
OliveOyl
Jutrouser posted image

Mraz je zunaj-11,sam mi ni bilo treba ven jih je tašča odpeljala v vrtec,ker nimam avta.Zdaj sem pa brez mojega lubčka ostala...
Gre danes moj za enega pogledat, tastar model senika, sva enga dobrega najdla.Za en čas bo,dokler ne grem delat,pol bo treba pa dva.

Danes bodo pa krvavice tudi pri nas,pa zeljček pa ajdovi ali krompirjevi žganci z ocvirki.Mamam...Kalorična bomba...

AKP Jaz se ne bom več skrivala pred komisijo,popoldne bom šla na sprehod pa naj pride kdor če.Na zrak pa moram it mal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
19.2.2009 7:46:05   
Anonimen
ja kje pa ste vse a ste šle vse ven na sonce,user posted image , samo je ful mrzlo,

kaj boste kaj danes počele jaz nič, ker grem v LJ.user posted image
imam pa eno vprašanje, tiste ki ste že tako mozolaste, če sploh ste, kaj naredite da jih nimate namreč jaz jih imam skojz in se teh mozolov ne morem in ne morem rešit kar naprej se kakšen naredi, pol k pa ne znam bit pri miru se moram praskat tolk dolgo da se naredi hrastauser posted image in pol imam same krasteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3507
19.2.2009 7:49:10   
OliveOyl
blueeyes&copka čestitke za diplomo user posted image user posted image ,zdaj pa še praksa.user posted image user posted image

Tanja so ti pa dali tisti krofi energije...user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
19.2.2009 7:49:37   
Anonimen
jaz kar že en teden grem za kakšne pol ure mal ven na sprehod, ker mi prov paše it na zrak, samo da mi ni treba bit med štirimi stenami cel danuser posted image grem pa čist počas da z nama z user posted image ne bo kaj narobeuser posted image komisija gor komisija dol, naj raje tiste iščejo k delajo med bolniško doma na fuš, ne pa me k gremo samo mal na sprehoduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3509
19.2.2009 7:50:45   
OliveOyl
Jaz tudi vsak mozoljček operiram,sem tudi vsa pikasta,zakaj pa imamo korektorje?Eno pikico gor in krastice ni več.user posted image user posted image  Bo boljše čez par mesecev.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
19.2.2009 7:52:46   
Anonimen
KROFI: men so najboljši od don dona, so prav dobri, vsaj menuser posted image

jaz bom pa jutr pekla flancate, pa mogoče krofe, sem začela že dvomit da bi jih, bom vidla?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3511
19.2.2009 7:59:23   
OliveOyl
Jaz bom šla pa kar v našo pekarno po krofe,imajo res božanske.user posted image user posted image

So me ponoči nekaj krči grabili po nogah,zdaj pa ta magneziji pijem,komaj...men je to tako zanič...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
19.2.2009 8:01:55   
OliveOyl
Zdaj moj dragi pride,se moram it delat,da nekaj delam...user posted image user posted image user posted image
Ga bo kap,če me že navsezgodaj tle gor vidi.user posted image user posted image
Evo ga..

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
19.2.2009 8:02:56   
Obelix
Cveka30, dobra si, da se lotiš peke krofov. Jaz se kar ne upam, ker se bojim da bodo taki mastni in težki. Pa tolk enega pacanja je. Tistih par, ki jih pojemo, grem kar v trgovino iskati. Daj malo poročaj, kako ti je uspelo. Mogoče me pa prepričaš user posted image .

OliveOyl, meni je pa magnesol kar užiten user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
19.2.2009 8:10:06   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: copka

Ja, blueeyes, danes naju caka se najmanj 2 uri tistih trdih stolov. In po izkusnjah do sedaj ne bosta samo 2 uri ampak kar kaksne 3user posted image  Sicer, ce bo zanimivo pripovedovala, kot je vceraj tista za dojenje, mi ne bo tezko, sicer pa user posted image  jao!! Me je pa vceraj s tem dojenjem, kar malo prestrasila. Sem mojemu rekla, da ce nam uspe dojenje brez kaksnih komplikacij, smo pa res genijiuser posted image

no pa sva preživeli... obe oz. vsi 4 imamo potrdila o opravljeni šoli... danes mi je bilo fenomenalno... full zanimivo... to bi komot še lahko podaljšali, ker se ji je na koncu že kr mal mudilo... danes nisem mela takih problemov s poslušanjem oz s sedenjem kot včeri - tiste 4 ure včeri je blo definitivno preveč za naše al pa vsaj mojo rit

Ja, vceraj je bilo ful zanimivo. Smo sli zelo hitro cez vse in jaz imam obcutek, kot da bi morali se ful veliko povedatuser posted image  Mislim, a sedaj naj pa kar imam otrokauser posted image    user posted image user posted image user posted image Saj ne znam nic. Lahko bi imeli aprila se ponovitevuser posted image user posted image

Sicer pa sedaj pozajtrkujem in picim na pregled k zobozdravnici. Ji bom kar takoj rekla, naj mi nic ne delauser posted image  ampak samo pove, ce moram na kaj ful pazituser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
19.2.2009 8:10:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix

Cveka30, dobra si, da se lotiš peke krofov. Jaz se kar ne upam, ker se bojim da bodo taki mastni in težki. Pa tolk enega pacanja je. Tistih par, ki jih pojemo, grem kar v trgovino iskati. Daj malo poročaj, kako ti je uspelo. Mogoče me pa prepričaš user posted image .

OliveOyl, meni je pa magnesol kar užiten user posted image

saj glih pravim da ne vem če jih bom kaj pekla, ker dvomim v mojo sposobnostuser posted image user posted image user posted image
no ja bom videla jutri, kaj bom se odločla, flancate bom zagotovo pekla, kar se tiče pa krofov se bom pa še jutri odločila, v primeru če mi ne ratajo jih bom pa kupila!
magnesol men je prav dober, njami

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 3516
19.2.2009 8:11:46   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Zdaj moj dragi pride,se moram it delat,da nekaj delam...user posted image user posted image user posted image
Ga bo kap,če me že navsezgodaj tle gor vidi.user posted image user posted image
Evo ga..

user posted image user posted image user posted image  Jaz tudi vcasih hitro stecem v kopalnico kao sortirat cunje za v pralni stroj ali pa v spalnico kao potegnit gor kovtruser posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
19.2.2009 8:13:34   
Anonimen
copka: men je glih zadnjič ena kolegica rekla da je ful hodila na MŠ in potem na porodni se ni mogla nič pametnega spolnituser posted image user posted image user posted image user posted image
dober uprav pr zobarciuser posted image

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3518
19.2.2009 8:13:58   
OliveOyl
Je že šel,sam me je dobil...user posted image user posted image  če pa tako potiho pride..ma smo pa taprave

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
19.2.2009 8:15:10   
Anonimen
moj pa zdajle tukaj zraven mene leži na kavču in s sinkotom gledata risanke oz. moj jih gleda pod kožnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3520
19.2.2009 8:17:04   
OliveOyl
Meni je bilo ta prvič tudi full zanimivo v materinski,smo še ta plastične dojenčke previjali pa kopali.Pa dihat smo se učili,pol pa na porodni začnem tako dihat,pa pravi babca kje sem se tako naučila dihat,da če bom tako nadaljevala me bo kap.user posted image user posted image  Vsak po svoje uči.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
19.2.2009 8:19:03   
OliveOyl
Cveka a imaš sineka doma,ni v vrtcu?

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
19.2.2009 8:19:11   
Anonimen

Meni je bilo ta prvič tudi full zanimivo v materinski,smo še ta plastične dojenčke previjali pa kopali.Pa dihat smo se učili,pol pa na porodni začnem tako dihat,pa pravi babca kje sem se tako naučila dihat,da če bom tako nadaljevala me bo kap.user posted image user posted image  Vsak po svoje uči.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no mi boste pol povedale če ste si kaj zapolnile oz če ste se kaj spolnile od MŠ

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3523
19.2.2009 8:20:43   
Anonimen

Cveka a imaš sineka doma,ni v vrtcu?

ja danes je doma ker gremo čez eno uro v LJ k LOGOPEDUuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3524
19.2.2009 8:24:54   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no mi boste pol povedale če ste si kaj zapolnile oz če ste se kaj spolnile od MŠ

Ma saj se nimaš kaj dosti za spomnit,tisto mora miniti pa je.Ta drugič sem se obnašala čisto drugače,čist na izi.Dihala sem lepo počasi,mižala in poslušala tisti radio,ki ga je bilo shodnika slišat.Moj me je mal po križu masiral med popadki,mi je full pasal(ta prvič bog ne daj da bi se me dotaknil)Oba sva bila tiho in je bilo prav lepo.Babci ni bilo nič jasno,me je hodila spraševat,če me nič ne boli.user posted image Boli boli ...sam kaj pa naj,tulim?Je rekla,da imam zelo visok prag bolečine.Po moje je mislila,da nisem čist gladka.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?