asso
|
Jutro, IZVIRNO SPOROČILO: nena26 so uredu vse tri znamke....jaz imam na primer kuhalno ploščo od boscha, ker je bila cenejša, hladilnik in pralni stroj imam pa od gorenja....kadar kupujem belo tehniko vedno gledam da imam blizu tudi servis, če slučajno kaj crkne. samo ne nasedat trgovcem, da je naprimer bosch boljši od simensa in obratno.... In malo se spoznam ja...sem včasih bila zaposlena v bosch&simens v Nazarjah, kjer delajo male gospodinjske aparate...delali smo pa tudi znamko gorenje, privileg, itd. če slučajno kaj aparatov kupujete prek quelle, so vsi SLO izdelave Ko sem jaz kupovala je 100% Bosch imel boljši boben - satinast... pa kjer koli je bil izdelan. A pri nas delajo kose za Nemčijo Ker te, ki sem jaz gledala so iz Nemčije... Pa sej ni važno. Ne, sej jaz ne nasedam trgovcem, ker itak so PRODAJALCI, se prej pozanimam pri "strokovnjakih"... oz. če osebno poznam trgovca mu načeloma verjamem. IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR itak tej današnji aparati niso narejeni kot nekoč, so za kakih max 10 let in potem začne vse crkovat, da lahko seveda spet menjaš...unih strojev ki so delali 30 let ni več, na žalost. So so, samo za takega moraš drago plačati Miele so baje (skoraj) neuničljivi... Tarin je tudi prehlajena. Danes zjutraj sem na vse zgodaj imela čistolno akcijo. Spije mleko in po ene 15 minutah jo nesem v dnevno in začne kašljat, nakar vso mleko potleh... Katastrofa, pol dnevne sem mogla pobrisat. Še dobro, da sem imela sesalnik že pripravljen, da sem tudi na hitro posesala... Sicer sem jo peljala v vrtec, ker po mojem (upam, da res) je bruhala od katarja, ker je kašljala Zima, ja brrr... Baje, da še ene 10 dni ne bo nič toplega in v ponedeljek se lahko zgodi tudi sneg pri nas... Ma meni ni tako napačno... Thaiss si probala vprašat v Elerjih Sonček. Res, da je malo daleč (meni niti ne), ampak je v redu plac, cena 50€ in ti ni treba nič čistit... Oziroma lepo je tudi na Debelem Rtiču. Zrak je pa mislila Gažon igrišče. Če je lepo vreme je super. Če te zanima se lahko jaz pozanimam če je fraj, cena mislim, da je tam okrog 100€.