Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:10:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, kdaj dela tvoj drug teden? jutranjo , a bomo kofetkal?? mrbit pa res. Tally a si za? ja res bi lahko, sam ne torek to moram met rezervirano Jaz pa ponedeljek, ker imava P z Aljo. Torej sreda????? meni odgovarja, zdej čakamo še glavno šefico, da pove
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:11:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, kdaj dela tvoj drug teden? jutranjo , a bomo kofetkal?? mrbit pa res. Tally a si za? A še to, Andraž ima počitnice in bi bil zraven. A te kaj moti? sploh ne bo mel sam več dela za mirkanje Saj mi je včeraj rekel ko sem ga dražla če čmo še enga rekel, da ja, samo želi bratca Samo ga bo mogu ati nekje drugje naredit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:17:28
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ko smo ravno pri pustu imam eno vprašanje. V soboto smo povabljeni na RD in ker je pustna sobota, me zanima, če bi bilo hecno, da bi jaz Vidka maskirala v pikapolonico. A bo hecno??? neeeee.jst sem Nejcu kupila čebelico kostum, ker pikapolonice ni bilo več
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:17:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, kdaj dela tvoj drug teden? jutranjo , a bomo kofetkal?? ja ja lahko pridete na Štajersko !!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:20:47
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz sem Videka sedaj dala v kinderpet in ko zaspi, grem jaz tudi malo ležat, ker sem tako zaspana. Upam, da bo hitro zaspal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:22:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, kdaj dela tvoj drug teden? jutranjo , a bomo kofetkal?? mrbit pa res. Tally a si za? ja res bi lahko, sam ne torek to moram met rezervirano Jaz pa ponedeljek, ker imava P z Aljo. Torej sreda????? meni odgovarja, zdej čakamo še glavno šefico, da pove Ma sem se spomnila, da sreda odpade, ker greva drsat s tamalim. Četrtek?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:23:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, kdaj dela tvoj drug teden? jutranjo , a bomo kofetkal?? ja ja lahko pridete na Štajersko !!!! Z enim avtom bolj težko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:24:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem Videka sedaj dala v kinderpet in ko zaspi, grem jaz tudi malo ležat, ker sem tako zaspana. Upam, da bo hitro zaspal. Nejc je spal pol ure v vozeku, ko sva šla na sprehod, kar pomeni da tud če ga dams pat ne bo hotu več spat...do večera sem adijo, al pa če bo v avtu zaspal potem, ko gremo na obisk, kar pa spet pomeni, da zvečer pred deveto ne bo zaspal. Jst morem pa še kosilo skuhat za atija, ker pol šibamo naprej.Zaspana sem pa u iber.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:25:13
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, kdaj dela tvoj drug teden? jutranjo , a bomo kofetkal?? ja ja lahko pridete na Štajersko !!!! Z enim avtom bolj težko aja a mafi pa tally nimata avta? kje se to dobite? mogoče pa uletim..to je drug teden a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:25:56
|
|
|
|
jana81
|
zdej pa res morem it kuhat, če ne bo moj lačen. papa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:28:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, kdaj dela tvoj drug teden? jutranjo , a bomo kofetkal?? ja ja lahko pridete na Štajersko !!!! Z enim avtom bolj težko aja a mafi pa tally nimata avta? kje se to dobite? mogoče pa uletim..to je drug teden a ne? Bi bilo treba kombi najet ali pa avtobus, če bi bila udeležba večja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:28:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem Videka sedaj dala v kinderpet in ko zaspi, grem jaz tudi malo ležat, ker sem tako zaspana. Upam, da bo hitro zaspal. Zvečer ne greš spat ko te podim, zdaj si pa utrujena. Upam, da se te Vid usmili in se malo spočiješ.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:37:00
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem Videka sedaj dala v kinderpet in ko zaspi, grem jaz tudi malo ležat, ker sem tako zaspana. Upam, da bo hitro zaspal. Zvečer ne greš spat ko te podim, zdaj si pa utrujena. Upam, da se te Vid usmili in se malo spočiješ. Videk je mrknil, spi na trebuhu kot polh, rit ima v luft. Jaz pa grem sedaj na hrbet. papa za kake pol ure
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:39:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, kdaj dela tvoj drug teden? jutranjo , a bomo kofetkal?? mrbit pa res. Tally a si za? ja res bi lahko, sam ne torek to moram met rezervirano Jaz pa ponedeljek, ker imava P z Aljo. Torej sreda????? meni odgovarja, zdej čakamo še glavno šefico, da pove Ma sem se spomnila, da sreda odpade, ker greva drsat s tamalim. Četrtek? tut lahko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:46:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem Videka sedaj dala v kinderpet in ko zaspi, grem jaz tudi malo ležat, ker sem tako zaspana. Upam, da bo hitro zaspal. Zvečer ne greš spat ko te podim, zdaj si pa utrujena. Upam, da se te Vid usmili in se malo spočiješ. Videk je mrknil, spi na trebuhu kot polh, rit ima v luft. Jaz pa grem sedaj na hrbet. papa za kake pol ure uživaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:46:19
|
|
|
|
jana81
|
evo kosilo se kuha, Nejc neki teži, hoče da kr naprej hodim z njim, zdej pa ne more vstat, se je zapletu.. hijenca dej se še za mene spočij.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:51:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, kdaj dela tvoj drug teden? jutranjo , a bomo kofetkal?? ja ja lahko pridete na Štajersko !!!! Z enim avtom bolj težko aja a mafi pa tally nimata avta? kje se to dobite? mogoče pa uletim..to je drug teden a ne? Njuna ga posedujeta . Jaz sem se imela namen kar k mafi povabit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:52:57
|
|
|
|
suzy85
|
evo sem že nazaj. sem bla na seminarju, zdej pa počasi zaključujem z delom!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:53:04
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:53:12
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gaja je zaspala in upam, da za eno uro. Jest sm se pa spravla na odtok v banji in lase vn pobirala,joj kolk mi je to nagravžn, sam je blo treba jaz tudi nimam želodca za to, zato imam gor mrežico, ki jo imajo drugače za kuhinjske odtoke. Gre zelo malo skozi. mi jo tudi uporabljamo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:53:18
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 joj mene pa trenutno prav veselo pri srcu stiska..namreč pravkar plačujem te grozne velike račune za mobitel
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:53:31
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa si kuham še eno kavico in gledam ven pri oknu kako sonček moj avto tali. Je bil čisto zmrznjen. HB, da sem včeraj sneg dol pometla. Sem pa slišala po radiju, da je v MB prava norišnica, poledice,... Sploh niso nič posipavali. Kako bo še le jutri zjutraj, ko je napoved -14. HB imam garažo fraj in ne bo mrzlo zjutraj v avtu!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:53:43
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pa že 2 uri se spravlam za knjige, pa kr ne morem se spravit jst sm se po dolgem času snoči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 15:54:04
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj boste kuhale danes za ?? Jaz bom nardila špinačo pa pire krompirček. Jaz je jedla ne bom, ker je nimam rada, Videk jo pa ima rad. "Paprikaš". aha, sem že vidla!
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?