|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
12.2.2009 0:24:45   
Rakica_80
Matejajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Boš videla, da bo prišel tudi zate srečen danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ko boš veselauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu matejaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
12.2.2009 11:04:13   
pogum
Mateja,

te čisto razumem, saj imam za seboj podobno zgodbo.

Vem, da ti ne bo lažje, vendar vseeno naj ti jo povem:

tudi midva sva se trudila podobno časa kot vidva in ko nama je končno v postopku ratalo, sem lansko leto postala noseča, vendar sem morala v 10 mesecu na abrazijo - razlog srček. Potem sem v lanskem poletju zbolela, za kaj sem bila v bolnici in bi tako v vsakem primeru morala končati mojo user posted image  tudi kasneje,ker drugače ne bi šlo in bi morala roditi otroka pri skoraj 7 mesecih, kar pa bi bilo še težje...

Do danes tudi sama še nisem pozabila lanskega dogodka, vendar sem po pol leta od abrezije spet dobila voljo in sva šla v nove boje - na žalost zaenkrat brezuspešno, vedar si sedaj nabiram novih moči in bom še vedno vstrajala naprej!

Vidiš, potrebno je iti počasi naprej, vendar preden greš naprej, daj duška svoji bolečini in je prav da se od svoje pikice posloviš počasi - pri času žalovanja za pikico se prosim ne oziraj na svojega partnerja, vzemi si toliko časa  za žalovanje, kot boš čutila, da ga potrebuješ!
Sama sem se v času žalovanja umaknila od drugim, veliko sem tudi pisala v dnevnik o sovjih občutkih ob dogodku, veliko pa sem seveda tudi jokala, veliko sem bila tudi jezna in razočarana - vsa čustva v tem obdobju so prava, zato se jih ne sramuj.

Potem bo prišel čas in boš enostavno v sebi začutila to, kdaj je čas da greš naprej, zato le počasi naprej!
Vsekakor pa bo prišel ta srečen dan tudi zate, zato nikar ne obupaj!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
12.2.2009 11:27:28   
lana38
metejaj in pogum, nikar ne obupajta. Tudi vama bo uspelo in bosta imeli svoje zdrave user posted imageuser posted image user posted image user posted image
Jaz sem bila na UPN v 20. tednu user posted image , ker je moja pupa imela Downov sindrom, pa sem se tudi skoraj eno leto trudila, preden sem bila user posted image . Pa potem po eni gori komplikacij in preiskav sem po nekem čudežu zanosila in danes imam doma 2 prekrasna sinova, eden je star skoraj 12 let, drugi pa 14 mesecev. Samo upati je treba in iti naprej proti svojemu cilju.
LP

lana38

(odgovor članu pogum)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
12.2.2009 15:08:07   
SONJAT
pozdravljene vse skupaj

tudi jaz sem imela izkušnjo s splavom. user posted image , v drugo, kajti doma imam leto in pol strega sina. Z možem sva hotela imeti en za dugim otroke, in res sem
junija zanosila vse normalno do 5.9.2008 ko sem imela nuhalno in so ugotovili da otročku ne bije srčekuser posted image , in drugi dan je sledilo čiščenje.
Po novem letu sva se z možem odločila, da bova ponovno poizkusila.

In sledi- ta teden me je začela mučiti slabost, itd. recimo temu znaki nosečnosti. Po pravici povedano sem komaj čakala na ta občutek, do user posted image je manj kot teden. Ampak me je tako strah narediti test, da ne znam povedat, ker če bo +. 

Po moje si zdajle katera misli:" ta je čist trčena, hvala bogu da bo +, ki ga vsi čakamo." Ampak v moji glavi je samo prizor iz lanske nuhalne, ko se mi je kar mešalo.

No upam, da se bo moje norenje po testu zaključilo in bom vesela user posted image , drugače pa bom šla nekam po dozo optimizma in šla v nove boje.

Lep sončen dan vsem

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
12.2.2009 16:33:39   
spelka12
Sonjat upam, da se ti pokaže + in da se tudi vse srečno konča user posted image user posted image
matejaj user posted image user posted image  upam, da ti ne b treba več čakati eno leto, da zagledaš svoj +.

(odgovor članu SONJAT)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
12.2.2009 18:14:57   
krtekxx
Matejaj, Pogum in Sonjat - se mi srce trga ob vaših izgubah - vaši nerojeni otročki delajo družbo našim angelčkom. Verjemite, bo prišel dan, ko bo bolečina manjša in obdobje, ko se ne boste spomnile čisto vsak dan na vašega otročka. Tudi ko boste spet noseče in bo potekalo vse tako kot mora, vas ne bo nehalo skrbeti - tako usodo so nam naklonile sojenice, kaže.

No, naša pupa že ene 2 dni kar malo bolj spi tudi čez dan. Ko jo dam v ruti itak takoj zaspi - zgleda da ji zelo zelo paše. Pa tud v ležalnik sem jo že postavila za par minut. Ja vrag, kdaj moram pa tudi jaz pod tuš, pa kaj skuhat, pojest in konec koncev si roke odpočit.

Tinaaja, ti pa nimaš več veliko, kajne? Sedaj bomo pa zate navijale.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
12.2.2009 20:25:26   
medika 13
kaya88, matejaj, pogum in sonjat najprej za vsako velikuser posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je da ste vse izgubile svoje sončke in se nam pridružile na tej temi ... ob izgubi tako majhnega in tako željenega bitjeca je težko in nobena solza ni odveč ... je čas žalovanja za katerim pa kmalu pridej lepši dnevi ko se začne v življenje vračat optimizem ... vsem vam želim, da bi čimprej zagledale magični plusek in sporočile veselo novico, da ste user posted image
sonjat ti nam boš to prva sporočila in verjemi, da bo sedaj vse ok

jaz trdno verjamem, da se vse zgodi z razlogom ... pa čeprav še vedno nisem ugotovila zakaj sem pred letom in pol v 20. tednu izgubila mojo malo pikico ... user posted image

pozdravček vsem!!user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
12.2.2009 20:26:56   
lana38
SONJAT!user posted image user posted image user posted image

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
13.2.2009 7:22:45   
SONJAT
Jaz sem se odločila, da bom s testom še malo počakala, danes grem z možem na valentinov vikend paket da se malo sprostim. Potem pa takoj v ponedeljek
v lekarno po test. Pa vam sporočim kakšen je rezultat. Lepo se imejte čez vikend, pa cartajte se z najdražjimi.

Lep pozdrav vsem in hvala

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
13.2.2009 19:16:04   
matejaj
Hvala vsem za tolažbo. user posted image

Včeraj sem dobila drugo mens. po abraziji in upam, da bo tokrat zadnja. Moram pa povedati, da pred nosečnostjo sem imela zeloooo boleče menstruacije in zdaj že drugič brez bolečin. V vsem slabem, nekaj dobrega. Tako močno si želim user posted image

Lep večer.

(odgovor članu SONJAT)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
16.2.2009 7:17:42   
SONJAT
priznam radovednost me je danes zjutraj premagala naredila sem test

in pokazale so se user posted image , juppiiii pa sem spet user posted image .

Tako, da vso srečo tudi ostalim da vidite čim prej user posted image .

(odgovor članu matejaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
16.2.2009 11:17:20   
lana38
SONJAT, čestitam za user posted image !user posted image user posted image user posted image
Želim ti lepo in zdravo user posted image  do konca.
LP

lana38

(odgovor članu SONJAT)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
16.2.2009 12:09:47   
spelka12
SONJAT čestitam user posted image user posted image .
PA sva že 2. MI imamo tudi + user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
16.2.2009 12:24:53   
Sulfinija
Špelka12,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoj +.

LP Mojcauser posted image 14t4dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
16.2.2009 19:34:53   
matejaj
SONJAT in spelka 12!

KAKO LEPE NOVIČKE...user posted image

ISKRENE ČESTITKE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
16.2.2009 19:36:29   
medika 13
Špelika 12 ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in
SONJAT tudi tebi čestitam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti še za ostale, ki še čakate!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 1741
17.2.2009 7:20:02   
SONJAT
Špelka12 čestitke tudi tebi user posted image

Želim ti lepo in mirno nosečnost.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
17.2.2009 11:05:55   
lana38
spelka12!user posted image user posted image user posted image  za user posted image .
Lepo in zdravo user posted image  do konca.
LP

lana38

(odgovor članu SONJAT)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
17.2.2009 12:09:37   
Sulfinija
Ojla!

Evo mene na raport.Sem kar lena za pisanje ratala ne vem kako tole,user posted image .Se pa vas vseh skupaj z veesljem spominjam in našega mega žura ki je bil marca pred dvema letoma kako hitro čas beži,da ni res.

No in malo o meni,moji user posted image  in najini user posted image .Veselo čakam prve brcike,v četrtek bom dopolnila 15.tednov ne morem verjeti še malo,še malo in bo polovico nosečnosti za mano ne morem verjeti se mi zdi,kot da sem danes sporočila veselo novičko na forum in sedaj se mi moj trebuh že oreng pozna...Drugače slabosti so minile,so trajale od 5-14 polnega tedna sem ji že bila kar sita.Zredila sem se v petih tednih 1,70kg.Z mojim dragim veeslo skačema okrog izbirama opremo,kaj malega sma tudi že kupila,junija v začetku pa bnoma kar preuredla sobico in noter postavila previjalno,po vozek bomo šli je že izbran in seveda posteljico potem le še čakam avgust da povijemo in k sebi stisnem končno svojo user posted image .Sem imela prejšnji četrtek pregled brez UZ,srček smo le poslušali je bil kot nor.Doma pa vskai drugi večer uživama ob AS napravici in poslušama srčeka moj dragi se kar topi zraven.

Tako malo na kratko o meni.

Punce mislim na vas in rada vas imam.

LP Mojcauser posted image 14t5dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
17.2.2009 13:22:01   
lana38
Sulfinija, kako lepo te je brati.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1745
17.2.2009 14:40:46   
pogum
Pozdravljene,

iskrene čestitke SonjaT, Špelka 12 in Sulfinijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  k user posted image !

Hvala tudi vsem za spodbudne besede, jeseni gremo spet v nove boje, do takrat pa držim pesti za vsako izmed Vas, da nas razveselite in sporočite, da imate user posted image !

Se veselim za vsako od Vas in Vam pošiljam en velik user posted image  vsaki od Vas!

Se beremo!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
17.2.2009 20:22:19   
spelka12
sulfinija super. Hitro gre a ne?

(odgovor članu pogum)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
18.2.2009 9:54:30   
krtekxx
No, pa se spet začenja dogajat...kot vedno imamo neke periode nosečnosti, ki se množično uspešno zaključujejo v drugi polovici vsakega leta. Čestitke vsem user posted image .
Tinaaja, kako je pa kaj pri tebi?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
18.2.2009 9:59:00   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

sulfinija super. Hitro gre a ne?

Špelka12,prehitro gre tale čas.Če zračunam še slabe tri tedne nosčenosti in bom na polovici.

LP Mojcauser posted image 14t6dni

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
18.2.2009 10:45:55   
matejaj
Same lepe novičke user posted image user posted image user posted image

Po kolkem času (po splavu) vam je uspelo zanositi? Mene je tako strah user posted image ....zdaj začnemo ponovno delat na user posted image  in tako močno upam, da mi uspe čimpej zagledat user posted image

Lep pozdrav,

Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?