|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče poroke? noče mene?
17.2.2009 13:34:44   
maktub
mogoče se vam bo zdelo čudno in smešno ampak zame je to res en majček problemček ki ga ne razumem in konec....
v fantom sva skupi že 5 let in imava 1 otroka.... vsi skupni prijatelji so al poročeni al pa seveda zaročeni.. no okoli tega se vse vrti...
pač sprijaznila sem se z tem da pač ni moj fant romantik, da ni raznežnjena duša ampak bolj zaprt, neromantik!
ampak vsii res vsi ko se pač srečamo vedno sprašujejo... ooo pokaži nam zaročni prstan, kdaj bo poroka...mala družinica xxx., ampak jaz nimam njegovega priimka , jaz nisem gospa xxx.... pa tko.. takrat bi se najrajši kr zjokala...nevem ampak me v prsih tako stisne saj se počutim od njega tako daleč....
že večrat sem mu omenla poroka.. pa vedno .. drugo leto. pa takrat pa takrat...tudi vedno ga hecam.... kdaj me bo zaročil.. pa ko greva mimo kakih zlatarn se ustavim in gledam prstane.. pa ga hecam češ.. ooo ta pa bi se mojemu prstu takoo lepo podaw... on pa nič!....
nevem nekako sem potrta. čutim kot da me nima rad, kot da si jaz tega vsaj zaročnega prstana ne zaslužim, da nima nobenega namena me poročit....res da poroka lahko še malo počaka ampak me zaročit pa ga nič ne stane..
Jaz na to zaroko gledam kot na neko bolj tesno zvezo, na nek dokaz ljubezni...nekaj res lepega..zdaj sem na istem mestu kot vse njegove druge punce... sam Punca,, no mati njegovega otroka...
kot pravijo prijatelji: dejansko sta še fant in punca...kar je čisto res...pa res noben nemore verjet da nisva vsak zaročena glede na to da sva že toliko časa skupaj...
pa pride Valentinovo, pa najim dan, pa moj roj.dan ,pa take posebne priložnosti, pa novo leto.. jaz pa si mislim.. ja danes me bo, pa vedno ostanem razočarana? zakaj...je problem v meni.?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče poroke? noče mene?
17.2.2009 14:21:14   
MLADAMAMICA
pomoje da to ne pomeni, da te noce, sam pac mu se poroka ne zdi potrebna. jaz bi mu pa na tvojem mestu rekla, ker vse zenske (ali pa vecina, k bojo zanikale) si zelimo biti porocene, gospe xxx in po tolikem casu, ko sta si ustvarla ze druzinco, pa bi lahko pac rekla, ne samo omenjala, tko pac, da si ti zelis in kaj on misli ipd. ne mislim, poroka al pa konc. al pa da ce ne bo za to, da si te ne zeli ob sebi. ampak dobro bi bilo, da vidis, kaj v resnici on sploh misli o tem. se misli porocit,al je to njemu neumnost (npr. kot nekaterim praznovanje valentinovega). no, vso sreco pri pogovoru in kmalu nacrtovanju user posted image

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2009 14:27:34   
Vijoličarka
Največji problem imajo tisti, ki te vseskozi sprašujejo, kje imaš prstan in kdaj bo poroka. In to v današnjih časih, ko izvenzakonska skupnost ni nič nenavadnega. Pa kaj se to njih tiče? Morda  vidijo, kako tebe tako vprašanje prizadene in te zato še toliko raje sprašujejo. Morda pa samo v svoji zaplankanosti mislijo, da se morata poročiti in če oni tako mislijo, mora tako misliti ves svet.

Seveda  je tudi težko, ker imata vidva na to formalnost, ki se ji reče poroka, drugačne poglede. Tebi se zdi, kot da ti brez tega nekaj manjka, njemu pa se nič ne mudi, zakaj pa ne vem. Morda se mu to ne zdi tako pomembno, morda se mu zdi celo smešno, da bi se šla zdaj kar poročiti, češ kaj pa bo potem drugače. Mogoče ga je samo groza svatbe in vsega pompa...

Sama sem dolgoletni in zapriseženi koruznik in me tvoj način razmišljanja preseneča. Sama se ne počutim kot 'samo punca' svojega partnerja, ampak se celo počutim 'več kot žena'. Kajti šteje to, da se ljubiva, da premagujeva težave, da si pomagava, da 'drživa skupaj'. Poznam pa poročene pare, torej mnoge 'gospe teinte', ki sicer imajo možev prstan in možev priimek, srečne pa niso. So celo ljudje, ki so poročeni in se sovražijo. Poročeni ljudje se tudi ločijo. Skratka, važno je to, kar je v srcu, ne pa na papirju. Tako da zaradi tega, ker nista poročena, ti nisi čisto nič manj vredna in če se bosta poročila, ne boš zaradi tega nič več vredna.

Ker je tebi očitno veliko do tega, da bi bila poročena gospa in uradno priznana ter imela možev priimek, se boš morala kar sama z možem pogovoriti, kaj si on o tem misli. S tem, ko mu kar naprej nekaj namiguješ, v smislu 'ja, kaj pa še čakaš', si morda delaš medvedjo uslugo. Vprašaj ga pač, zakaj se ne želi poročiti, naj ti razloži. Mogoče ga je samo strah svatbe, pa vsega tistega pompa, pa histerije - dandanes znajo biti poroke cel cirkus. Torej lahko naredita kompromis in imata čisto majhno zasebno poroko.

Kakorkoli že, ne dovoli več, da bi mnenje drugih ljudi tako vplivalo nate, raje vlagaj svojo energijo v družinico.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2009 14:30:02   
Anonimen
Očitno njemu pač to ni....mislm ne glena na to tako.
Mu ne pomeni.
Nama tud ne.
Problem je sam k tebi ful, njemu pa ne. Pač sta različna.
To niti približno ne pomeni da mu ne pomeniš nič. Samo pač na drugačen način kaže kot ti.
Prstan še nobene ni gospe naredu, če se že prej ni gospa počutila.

Predvidevam da ga moti tud da hočeš ceremonije. Enkrat mi je en kolega reku da bi se takoj poroču, če neb njegova najedala o rožicah, oblekcah, briljantih, miljon žlahte ipd..
Pač nekaterim to ni. Jih je groza tega. Jaz jih čist razumemuser posted image

< Sporočilo je popravil brisačkarca -- 17.2.2009 14:32:12 >

(odgovor članu MLADAMAMICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2009 14:47:10   
maktub
ko sva kdaj začela to debato je reku da si želi malo lepo poroko, enkrat ko bo otrok malo večji...
rekla sem mu tudi da si želim enak priimek ko moj otrok in že če nebom mela še kr nekaj časa njegovega bi pač otroku rada dodala svojega .. in ni šanss, nepusti !!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2009 15:05:25   
lucika
Jaz sem zagovornica poroke in mi je lepo, da sem poročena, da se družina isto piše...in vse zadeve, ki jih "nezagovornice" pobijajo dol...

mi je pa zares zanimivo to, da vse neporočene svojim otrokom dajejo očetove priimke...zakaj? če bi si želela poroke in se on ne bi strinjal, bi se pač on pisal drugače kot "družina" in ne jaz.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2009 15:15:48   
Lenck
normalno je, da enim poroka nič ne pomeni, normalno pa je tudi, da enim pomeni potrditev zveze. (da ne bo kdo mislil, da je to neumnost - doživela sem že, da je bil argument, zakaj se ne poročiti, ta, da si potem vezan s to osebo, prej si pa, ne glede na trajanje in vse ostale okoliščine, še bolj fraj... hja, eni imajo tudi tako logiko.)

ne, ne mislim, da je tvoj dragi tak, samo primer je bil, razumem pa te, da ti ni ok. in njemu verjetno tudi ne. sta pač različna. a morda bi težavo (ki je med vama, ne išči krivca na eni ali drugi strani, kriv ni noben, probem ni v nobenem od vaju, med vama je) res najlažje razrešila, če bi se direktno pogovorila z njim, ne le, da mu namiguješ. povej mu, kakšne občutke imaš ob tem ti, zakaj ti to toliko pomeni in zakaj si to želiš.

do točke, ko si napisala, da pa ne popusti, da bi otroku dodala še svoj priimek, em si pač mislila: škoda, dva, ki tako različno gledata na zadevo. ampak tole mi pa n jasno... zakaj, če se že noče poročiti s teboj, otrok ne bi smel imeti še tvojega priimka? je pojasnil, zakaj?

mi lahko tu le ugibamo, ampak razjasnilo se ti bo lahko šele, ko se pogovorita, ti svoje zakaje in on svoje. morda ga boš lažje razumela, morda on tebe. morda pa bosta našla kompromis, na primer (če je ena varianta razkošna cerkvena poroka, druga pa nič) manjšo civilno, ali pa, če še nista, registracija zunajzakonske skupnosti...

sili ga pa raje ne. če imaš občutek, da mu ni toliko do tebe, poroka tega ne bo spremenila, prstan tudi ne. in nič bolje ne bo, če se bosta poročila le zato, da boš ti gospa, on pa namrgoden.

v bistvu imam bolj občutek, da tebe ne moti toliko to, da nista poročena, ampak to, da ne veš, ali te on toliko želi... je povezano, ampak najprej sama pri sebi razščisti, če bi samo poroka to spremenila, in poskušajta rešiti ta del odnosa - zakaj imaš ti občutek, da ni vse ok...

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2009 15:17:11   
Lenck
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

Jaz sem zagovornica poroke in mi je lepo, da sem poročena, da se družina isto piše...in vse zadeve, ki jih "nezagovornice" pobijajo dol...

mi je pa zares zanimivo to, da vse neporočene svojim otrokom dajejo očetove priimke...zakaj? če bi si želela poroke in se on ne bi strinjal, bi se pač on pisal drugače kot "družina" in ne jaz.

zanimivo razmišljanje... res, še nikoli nisem pomislila na to, da v teh primerih ženska požre svoje želje in se povsem podredi moškemu, katerega otrok pač nosi njegov priimek... in imaš prav, nekako ni fer... user posted image
hm.

morda pa to naredijo/-mo bolj zaradi tega, ker se naj enkrat pa bi tudi mati pisala kot cela družina ("saj se bomo poročili... enkrat")? user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.2.2009 15:18:05   
muška
mislim, da ti malo preveč daš na mnenja in čveek drugih. Zdaj govoriš, kot da bi se zaradi drugih, ki te sprašujejo to pa ono poročila?
No, kakrokoli že, ne guši ga! Ej, da meni kdo skoz nekaj gnavi in si prstane ogleduje in mi nalaga vse to, kar ti tukaj gor, madona no, pa veš, da se ti vse upre user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.2.2009 15:33:32   
CatJa
Sem enakega mnenja kot Vijoličarka.

Če si res tako želiš poroke, zakaj vso to okolišenje? Postavi ga pred dejstvo, da želiš razčistit glede tega in naj ti da jasen odgovor. Čeprav, kaj boš pa storila, če izjavi, da si poroke dejansko ne želi? Do smrti živela v prepričanju, da te noče?

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.2.2009 15:33:38   
Greenie
IZVIRNO SPOROČILO: Lenck

zanimivo razmišljanje... res, še nikoli nisem pomislila na to, da v teh primerih ženska požre svoje želje in se povsem podredi moškemu, katerega otrok pač nosi njegov priimek... in imaš prav, nekako ni fer... user posted image
hm.

morda pa to naredijo/-mo bolj zaradi tega, ker se naj enkrat pa bi tudi mati pisala kot cela družina ("saj se bomo poročili... enkrat")? user posted image

Jaz podobno razmišljam. Če si mati želi poroke, oče pa ne, potem ima mati pravico dati otroku svoj priimek in je iz mojega stališča od partnerja zelo grdo, da tega ne pusti.
Jaz sem mojemu lepo povedala, da če ne bova poročena želim, da ima otrok oba priimka in ni imel proti. Sva se pa potem že med nosečnostjo zaročila in zmenila, da se poročiva naslednje leto, tako da bo otroček 1 leto vseeno imel samo njegov priimek.

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.2.2009 15:34:26   
TomTaylor
Joj, punca, samo "težit" mu ne, pa se bo že sam spomnil. Enkrat.
Midva sva skupaj 8 let in imava 3 letno hčerko in še enega user posted image na poti. Do zdaj sva se vedno hecala da sva "IZP-ja" (izvenzakonska partnerja). Lani pa sva doma gledala Seks v mestu (ker je on mislil, da bo šlo v filmu res za kakšen seks v polnem pomenu besedeuser posted image )....Pol pa oni meni reče: Ej, ti, IZP moja, kdaj se bova pa midva poročila? No, evo, tako sva določila datum za poroko.

Pusti mu dihat, sej mu bo enkrat potegnilo user posted image

< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 17.2.2009 15:35:02 >

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.2.2009 15:42:02   
Lenck

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Joj, punca, samo "težit" mu ne, pa se bo že sam spomnil. Enkrat.
Midva sva skupaj 8 let in imava 3 letno hčerko in še enega user posted image na poti. Do zdaj sva se vedno hecala da sva "IZP-ja" (izvenzakonska partnerja). Lani pa sva doma gledala Seks v mestu (ker je on mislil, da bo šlo v filmu res za kakšen seks v polnem pomenu besedeuser posted image )....Pol pa oni meni reče: Ej, ti, IZP moja, kdaj se bova pa midva poročila? No, evo, tako sva določila datum za poroko.

Pusti mu dihat, sej mu bo enkrat potegnilo user posted image

TomTaylor, se povsem strinjam, da naj ga ne sili in mu ne teži, ampak, če je ona nesrečna zaradi tega stanja (ali pač samo zaradi poroke ali občutka, da je nima dovolj rad), a je res rešitev v tem, da čaka, ker bo njemu mogoče kapnilo, da se bi poročil? Kaj pa, če mu ne bo, in če se on res noče in se ne bo hotel, ona pa bo vedno bolj nesrečna?
Kaj pa vem, zdi se mi, da če te kaj tako grize v odnosu, da začne prevladovati v tvojih mislih, s tem, da pustiš vse pri miru, ne narediš ničesar dobrega. Odnos se ne zdravi sam od sebe, potrebno ga je negovati, ne pa mu pustiti čas.
Ne glede na to, kaj kdo drug misli o njeni želji, ta je prisotna.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.2.2009 15:46:45   
Anonimen

hm.

To debato sva imela tudi midva, ker nisva (še) poročena in sem predlagala, da bi imela mala oba priimka ... no pa sva potem na koncu prišla do ugotovitve, da zakaj bi tamalo "obremenjevala" z dvema priimkoma samo za to, ker se midva ne morva zmenit. Pa glede na to, da sem se jaz na vsak način hotla pisat tako kot moja mala princeska in da se imava namen enkrat v prihodnosti poročit in da sem zaradi selitve tako ali tako že menjala dokumente, sem pač svojemu priimku dodala še fantovega in tako ima punčka samo očkov priimek, jaz pa oba.

maktub, pomoje bi se tvoj dragi, kljub tvojim pomislekom, da te nima rad in to, rad poročil s teboj, samo brez nevmkakega pompa ... pri nama je isto, le da sem pri nama ta ki noče pompa jaz.

(odgovor članu Lenck)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
17.2.2009 15:49:48   
TomTaylor

a je res rešitev v tem, da čaka, ker bo njemu mogoče kapnilo, da se bi poročil? Kaj pa, če mu ne bo, in če se on res noče in se ne bo hotel, ona pa bo vedno bolj nesrečna?

To ti dam kar prav, ja. Glede na to, da je skoraj obsedena z željo je verjetno rešitev v tem, da se usedeta dol in se pogovorita o tem.

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.2.2009 16:17:31   
svita
Mogoče je katera že to napisala, nism brala drugih komentarjev.Veš,če se bosta poročila te ne bo imel nič bolj rad kot te ima zdaj.Daj se z njim direktno pomenit(NE NA OVINKE)in mu povej,da bi ti poroka veliko pomenila.Pa naj te ne moti kaj te drugi sprašujejo in koliko jih je že poročenih ,ti živi svoje življenje ne življenje drugih!Jaz sem se poročila po sedmih letih zveze tik pred rojstvom tretjega otroka in moram reč,da se čustva z poroko niso spremenila mogoče samo filing,da smo bolj povezani.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.2.2009 17:28:58   
AnBan

hm.

Poznam tudi take, ki so proti poroki, otroci imajo koruznikov priimek, same pa dajo gor fake poročni prstan ko grejo na službeno pot.
V čem je potem tu point?

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.2.2009 19:20:31   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: maktub

ko sva kdaj začela to debato je reku da si želi malo lepo poroko, enkrat ko bo otrok malo večji...
rekla sem mu tudi da si želim enak priimek ko moj otrok in že če nebom mela še kr nekaj časa njegovega bi pač otroku rada dodala svojega .. in ni šanss, nepusti !!

Jaz te razumem in če bi bila še enkrat mlada, bi dala svojemu otroku svoj priimek namesto njegovega, dokler se ne bi poročila. Kolk sem bila butasta, kar se tega tiče takrat.
Po moje če se nekdo noče poročit, pač tega ne čuti. Ampak če mu je pa samo vseeno za poroko, mu je tudi vseeno, če nekomu ustreže, ker ga ima rad. Če ga ima tako zelo rad, pa mu poroka nič ne pomeni, bo ljubljenemu človeku ustregel. Če je pa proti, ima pa razlog za to. Ornk razlog. In če je tvoj proti, te ne ljubi dovolj. To zdaj, ko nisem več tolk mlada vem, prej sem pa iskala izgovore za te reči v vseh drugih straneh.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.2.2009 19:26:36   
Anonimen
Jaz na to zaroko gledam kot na neko bolj tesno zvezo, na nek dokaz ljubezni...nekaj res lepega..zdaj sem na istem mestu kot vse njegove druge punce... sam Punca,, no mati njegovega otroka...

Punca, pa ne se ponizevat.
Samo zato, ker on tebe ne poroci (joj, kaksen posestniski izraz), nisi ti vredna nic manj in nic vec. In ne, nisi samo punca. Otrok je bistveno vec od papirja in zlata. Obicajno. In ce vaju otrok ni povezal v ljubezen, vaju tudi papir ne bo. Zal.

Razumem tvojo zeljo.
Ne razumem pa tega, da zaradi njene neuresnicitve razvrednotis sebe in druzino.

(odgovor članu maktub)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
17.2.2009 19:44:20   
bumerang
Se popolnoma strinjam z Gino.
Če je nekomu vseeno oz. mu ni do poroke, potem se že zaradi spoštovanja do partnerja, ki mu je do poroke, poroči. Tudi jaz sem se pa mi ni bilo do poroke.
Če se z vsemi štirimi upira, potem je zadaj močan razlog. Ponavadi ta, da še vedno misli, da je še kje nekoč kdaj kakšna šansa kje drugje.

Sicer pa - ojoj, zaroka? user posted image  A to res še obstaja al kaj?
Je možno, da ženska moškemu teži, da "NAJ JO zaroči"? Ojojoj, hudo!

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.2.2009 19:57:14   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Če se z vsemi štirimi upira, potem je zadaj močan razlog. Ponavadi ta, da še vedno misli, da je še kje nekoč kdaj kakšna šansa kje drugje.

Ali pa samo ni prepričan v vajino vezo. Ni zihr, da ne bosta šla slej ko prej narazen, ne verjame v vaju dovolj.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.2.2009 20:07:40   
bumerang
Gina, saj to je to. user posted image

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.2.2009 20:20:02   
lukec
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Punca, pa ne se ponizevat.
Samo zato, ker on tebe ne poroci (joj, kaksen posestniski izraz), nisi ti vredna nic manj in nic vec. In ne, nisi samo punca. Otrok je bistveno vec od papirja in zlata. Obicajno. In ce vaju otrok ni povezal v ljubezen, vaju tudi papir ne bo. Zal.

Razumem tvojo zeljo.
Ne razumem pa tega, da zaradi njene neuresnicitve razvrednotis sebe in druzino.

Imaš moj podpis!

Midva sva skupaj že 15 let in nisva poročena, imava enega otroka, rada se imava, blizu sva si in niti pod razno se po tolikem času ne počutim kot ena njegovih puncuser posted image . Proti poroki nimam nič in mogoče se bova tudi midva enkrat odločila za njo.
Pri vama gre pač za dve zelo različni mnenji, ti poroko očitno poveličuješ, njemu pa očitno ta ne pomeni nič.
Če nima želje po poroki še ne pomeni, da te nima rad in če se poroči s tabo še ne pomeni, da te ima.
Dvomim pa, da če se zdaj čutiš daleč od njega, da se boš zaradi poročne ceremonije čutila bližje. Gre za vez med dvema in ne za papir.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.2.2009 20:30:26   
ribica.
nisem brala kaj je kdo napisal, ampak moje mnenje......ti očitno z njim nikol nisi do konca razčistila kaj si želiš. In ne veš kaj si on želi. Kaj šele da bi se uskladila tako da bi obema bilo prav. Recimo, jaz tudi nisem poročena, ampak pri nama je pač tako, da nama obema to nič ne pomeni, pač en štempl, ki nima vrednosti. Vsaj za naju ne. Pri vama pa zgleda tako, da njemu najbrž to ne pomeni ne vem kaj, tebi pa. Samo on očitno ne ve koliko tebi to pomeni. A si mu povedala? Boš morala nehat namigovat, pa dat karte na mizo. Verjetno stvar sploh ni v tem, da te nima rad. Samo drugačen vidik ima in verjetno sploh ne ve, kako to vse skupaj tebe boli. Ne delaj računa brez krčmarja in mu povej.

Kar se pa prijateljev tiče, kaj jih pa briga. Menim da bi morala že v štartu med vama razčistiti, da te ne bi potem dodatno bolele še izjave prijateljev.

Da ne bo pomote, sploh te ne napadam, meni je prav če je folk poročen, al pa ne,sam da se mate radi.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.2.2009 21:09:29   
špelin@

Ej, se podpišem pod oba odstavka. Zelo podobno sem hotela tudi sama napisat user posted image  Pa poudarjam; spoštujem drugače misleče in živeče, samo jaz osebno pač tako čutim.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ovulacijski testi...
Matejčika

Lažejo! (46%)

Ne lažejo! (54%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!