Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.2.2009 17:03:58
|
|
|
|
Anonimen
|
pa zakaj smo spet pri regratu????? Meni se že meša od njega Oz. od želje po regratu Sem se spet malo potepala danes... Sem bla pri G in pri zdravnici, ker sem morala odnesti potrdilo za podaljšanje bolniške A lahko jaz postavim eno GLUPO vprašanje??
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.2.2009 17:07:02
|
|
|
|
jazzz27
|
jaaaaaa živa normalno.... kako je bilo pri G?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.2.2009 17:09:13
|
|
|
|
Anonimen
|
mah sej nisem bla na pregledu... Sem šla samo po potrdilo, pa še to na nadomeščanje, ker je moja G odsotna ta teden. Pregled imam 3.3. Danes mi je ena kolegica omenila, da naj ne bi bilo dobro za nosečnost in naše če med nosečnostjo med pride do izliva v nožnico.... Meni se je sicer zdelo malo čudno, ampak vseeno me zanima če je kaj na tem.... A kera kaj ve? Nisem zadosti uspešno iskalnika uporabila, da bi našla kaj podobnega...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.2.2009 17:11:06
|
|
|
|
sonček33
|
živa čakamo gkupo vprašanje, da bomo imele uržah glupo odgovorit in kar se tiče regrata - res ste kokoške, ker nam lušte delate...jaz bi ga šla zdele nabirat, čeprav me zarad mastitisa boli pol telesa. sam sej ne vem,. če ga lahko. ker jaz bi ga z jajci in krompirej in zaseko in z evliko kisa. No kisa že vem,. da ne smem vsaj veliko ne.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.2.2009 17:12:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 živa čakamo gkupo vprašanje, da bomo imele uržah glupo odgovorit in kar se tiče regrata - res ste kokoške, ker nam lušte delate...jaz bi ga šla zdele nabirat, čeprav me zarad mastitisa boli pol telesa. sam sej ne vem,. če ga lahko. ker jaz bi ga z jajci in krompirej in zaseko in z evliko kisa. No kisa že vem,. da ne smem vsaj veliko ne. Jst bom brez solatk umrla A že raste tudi po LJ? Kera ve? Ker pol ga grem pa res nabirat
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.2.2009 17:12:59
|
|
|
|
sonček33
|
Živa vpr ni glupo, jaz pa tut glupga odg ne znam dat super za podaljšanje bolniške 3.3. je pa moj dan tako da takrat bodo same fajn novičke
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.2.2009 17:14:06
|
|
|
|
Anonimen
|
a maš 3.3. rojstni dan sončica?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.2.2009 17:14:08
|
|
|
|
sonček33
|
Živa tud jaz bi si zdejle z veseljem privoščila skledo solate, ampak čmrlj je pač na prvem mestu in naj mu bo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.2.2009 17:16:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Živa tud jaz bi si zdejle z veseljem privoščila skledo solate, ampak čmrlj je pač na prvem mestu in naj mu bo Ja sej verjamem ja In prav je tako... Sej bo pri meni enako, ampak če si pa zdaj predstavljam življenje brez solatke, ki je skoraj da edina hrana po kateri se SUPER počutim, mi je pa za umret Ampak če je nebi smela, je pač nebi jedla Kako si pa ti sončika? Kaj bolje s šivi spodaj? Mastitis uspešno zdraviš?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.2.2009 17:17:17
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 živa čakamo gkupo vprašanje, da bomo imele uržah glupo odgovorit in kar se tiče regrata - res ste kokoške, ker nam lušte delate...jaz bi ga šla zdele nabirat, čeprav me zarad mastitisa boli pol telesa. sam sej ne vem,. če ga lahko. ker jaz bi ga z jajci in krompirej in zaseko in z evliko kisa. No kisa že vem,. da ne smem vsaj veliko ne. Jst bom brez solatk umrla A že raste tudi po LJ? Kera ve? Ker pol ga grem pa res nabirat kam pa? Zraven kongresnega? Al na dunajsko? kisa ne veliko... sicer pa tolko kolkr ga jaz.....bomo vsi zdravi.... sonček kako gre borba proti mastitisu in kako za sploh to fašeš.... živa kar se tiče sperme...meni je reško rekel ko sem imela hematom naj partner ne spusti sperme not, ker je polna bakterij...za druge razloge ne vem...tako da še sedaj seksamo na metodo pazi....
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 17.2.2009 17:18:40 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.2.2009 17:21:20
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce en aktualen... Spomenik Slavni srčni kirurg je umrl. Njegova zadnja želja je bila, da se mu postavi spomenik v obliki človeškega srca. Na pogrebu se je zbralo veliko ljudi. Vsi so bili ganjeni ob pogledu na spomenik. Nato so se začeli vrstiti poslovilni govori. Nenadoma se nekdo iz ozadja začne na ves glas smejati. Prijatelj, ki je stal ob njemu, ga rukne s komolcem in poskuša pomiriti: - Kaj ti pa je, da se smejiš kot zmešan ? - Ha, ha, ha... Malo prej mi je nekdo povedal, da je tudi naš ginekolog smrtno bolan. Kaj misliš, kakšen spomenik bo pa on hotel ?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.2.2009 17:21:25
|
|
|
|
sonček33
|
Ma moj mastitis je ne istem kot je bil. Boli. Nekamor se ne premakne, ampak upam, da bo jutri bolje. Šivi so pa ok. Sej se drgač prov fajn počutim, pa energije je dost, ampak ko si pa črpam melko iz dojke, pa jokam in preklinjam in se smilim sama sebi. Ampak prov moram ven dat iz sebe, ker tako boli in čepim tm na fotelju in vse skup nič ven ne priteče, ker je tako zamašeno... jazzz - dobiš ga...pojma nimam zakaj...ker se pač vodi zamašijo...če bi vedla...najbrž nisem prav dojila..pa premalo al kaj, kaj pa vem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.2.2009 17:27:36
|
|
|
|
Anonimen
|
mah mastitis je verjetno tudi posledica preveč mleka v dojkah... No sem vprašanje postavila še Pušenjaku, ker mi vseeno ne da miru tale vest Sonči sem vesela da si bolje in da imaš zadosti energije Sem komaj čakala dobre novičke o tebi in tvojem počutju... Kako pa naš princ Lovro?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.2.2009 17:29:02
|
|
|
|
jazzz27
|
saj bo sonček..samo pogumno, baje pa res boli kot pra*ica... kakšno črpalko imaš? Baje da je boljša električna....oz baterijska. Te lahko vprašam za porod? Si imela samo EA ali tudi vakuum?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.2.2009 17:31:10
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 20ti teden kako lepi buši že imaš
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.2.2009 17:36:49
|
|
|
|
sonček33
|
Hvala živa. Lovrek spi kot miška v vozičku poleg mene. jazz - eh imela sem EA (kako se je zapletlo že veste) in seveda je bil Lovro rojen tudi z vakuumom. Žal sva nabasala vse, česar sem se tako branila.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.2.2009 17:50:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Hvala živa. Lovrek spi kot miška v vozičku poleg mene. jazz - eh imela sem EA (kako se je zapletlo že veste) in seveda je bil Lovro rojen tudi z vakuumom. Žal sva nabasala vse, česar sem se tako branila. priden fant, ki mamici pusti malo čvekanja po dooooolgem času Jaz sem tudi razmišljala, da bi kupila voziček s košaro, da bo v košari naš Pupo lahko čez dan ajal Bom še vidla kako se bova odločila
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.2.2009 18:14:12
|
|
|
|
miska73
|
Sekica moja draga. Vse nartaboljše za tvoj RD. Naj bo tole leto res tvoje leto. In ostani še naprej tak sonček kot si.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.2.2009 18:22:37
|
|
|
|
LuNa73
|
Se* naj pove tale glasbeni izbor, iz te čudovite glasbene skrinjice kaj ti želim na današnji dan: izbor 1 izbor 2 izbor 3 izbor 4 izbor 5 izbor 6 izbor 7 izbor 8 tole pa ti zelo iz srca pojem jaz ! V tem čudovitem glabenem venčku pa seveda ne sme manjkati tale.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.2.2009 18:24:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunči sorrry
< Sporočilo je popravil živa25 -- 17.2.2009 18:30:11 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.2.2009 18:27:11
|
|
|
|
LuNa73
|
živa, dej zbriš post...noooooooooo ...ne mi vsega presenečenja pokvarit hudiča...pa eno uro sem se zdej matrala, zato, da moja Se* ne bo kliknala zadnje pesmice?!
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 17.2.2009 18:28:38 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.2.2009 19:32:46
|
|
|
|
murkica
|
Pa še jaz na hitro :) Ravno se spravljam delat in sem rekla, da se moram še prej javit na RR... No midva sva danes imela spermiogram, tako da je prvi del pregledov opravljen... Jaz zdej čakam svojo M oziroma jo ne čakam in upam, da tudi ne pride in bomo potem nadaljevali s postopki. Mogla bi se prijavit na HSG, vendar mislim, da se mi bo tudi tokrat ravno križal z smučanjem, tako da bomo vse skupaj prestavili še za en mesec. No sej sem tako ali tako prepričana, da je ne bo in seveda to niti ne bo potrebno Mal optimizma mora bit... Vidim, da ste danes vseeno kar nekaj napisale, samo naša Živa se zadnje časo malo skriva... Sonček upam, da se zadeve čim prej uredijo in da se znebiš te nadloge... a si kje napisala svojo porodno zgodbo? Gigi se danes ni nič javila, to verjetno pomeni, da je tudi danes zagledala -. Gigi če je tako ... Vsem ostalim pa poljubčke in pozdravčke, zdej pa res letim delat. Bodite pridne... Aja Živa, daj prosim sporoči, kaj ti bo odgovoril dr. Pušenjak, ker tudi mene to zelo zanima...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.2.2009 19:41:44
|
|
|
|
beyba
|
Gigi cel dan upam da se nam boš kaj oglasla, kot je rekla murki je vrjetno še vedno minus....sam še vedno ni vse izgubljeno dokler ne pride teta je upanje in to vedno umre zadnje. mogoče se pa malo manj hormona proizvaja in bo kak dan kasneje plusek..... jazi full lep buši Zdej grem pa joške ven vrečt
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.2.2009 19:46:01
|
|
|
|
sonček85
|
žiži:kako kaj kaže,mislim nate
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.