|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
17.2.2009 14:25:56   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Jutro čveke.

Me ni bilo kar nekaj dni na forumu. razlog temu je bil, da sva z mojim imela veliko dela glede naštimavanja pralnega stroja v najini kopalnici. končno, da smo to zrihtali tako, da imam čisto svoj pralni strojuser posted image user posted image user posted image . Sem vesela kot mali otrok. Potem sva šibala še po Merkurju, da sva si izbrala eno samostoječo lampo za v dnevno sobo in je prav šikana dnevna soba ratala.

Sonček85: ful lep buši, je mojmu podoben user posted image

Cotke:jaz imam že vse oprano, večinoma imam št. 56 in nekaj št.62. Če bo kaj zmanjkalo bomo pač kasneje dokupili. Samo še 3 odejice moram oprati, katere sem dobila.

blazina za dojenje:jaz je še nimam, sem jo gledala v Pikapolonici (s pasom, da lahko otroka tudi pritrdiš), če se ne motim je koštala 56€. Kr drago, sicer se za njo še nisem odločila bo prioriteto imel prvo ležalnik in kasneje če bo treba pa bomo dokupili blazino.

Obseg bušija in kilogrami: jaz imam obseg 109 cmuser posted image . Pred nosečnostjo 170cm/57-58 kg, sedaj sem že na +12-13kg. Ful mi kg skačejo. Mogoče se mi voda nabira. Nimam pojma. Pa zelo pazim kaj jem, ok tudi nekaj sladkega si privoščim sam pa tudi ne toliko, da sem se zredila v 3 dneh za 2 kg. Mi sploh ni jasno. Če bo tako šlo naprej bom na +19 kg ko bom šla rodit. No bomo tudi to pregurali, sam, da so naši user posted image  zdravi.

Teža ploda:naš Maks ima že 2100g, in tedensko pridobiva 200g user posted image user posted image . S tem, da tudi jaz pridobivam na kguser posted image .

Nalepkice za sobico:midva z mojim bova še šla v nabavo le-teh, sicer še čakam previjalno mizo in bova kasneje dekorirala sobico, čisto na koncu.

Kozmetika za user posted image : punce katere proizvode boste kupile za user posted image . Predvsem mislim tudi na znamko? Jaz sem gledala kozmetiko od Mustela imam tudi njihov katalog doma, piše, da so najboljši v Evropi kar se tiče kozmetike za naše najmlajše. Sem malce gledala cene in ni nobenega proizvoda pod 10€user posted image . So ful dragi sam ok, sem pripravljena odšteti tudi 150€ za kozmetiko (za začetek cca. 1 leto) sam se bojim ko bi po nekem čašu spremenila kozmetiko z Niveo ali čem podobnim, da mi mali ne bi dobil kakšne alergije. Ima kdo kakšne izkušnje s tem?

Sedaj pa sem se razpisala.

user posted image user posted image user posted image  za vse uspešne preglede. Ravno me je mami klicala in mi povedala, da ena naša znanka rojeva ima pa rok 18.3. punce še malo pa bomo me na vrsti. Mene je tak strah, da bom umrla, sicer še ni krize sam ko pa se spomnim mi kr slabo rata. se bo treba dihanja naučit in to čim prej.

Jaz bom imela vse od Mustele, jo zelo hvalijo in baje je celo KC Lj dal pobudo za uvoz te kozmetike v Slovenijo. Baje da jo sami uporabljajo za dojenčke. Pa kolegica farmacevtka mi jo je svetovala. Doma imam tudi katalog, izbrati moram še, kaj bom imela. Me je strah, da ne bom preveč nepotrebnih stvari kupila. Kaj boš kupila ti?user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
17.2.2009 14:42:11   
rea27
ella, anca, frutolina, junona, soncek, sobra in vse ostale EN VELIK HVALA..Mi je takoooo toplo pri srčku ko vidim, koliko pozitivk je tuki goR!!!!

Anca..me veseli in sem počaščena - glede imena!!! hehehehehe Morva se drugič mal bol uskladit...kdaj imaš uro? Jaz okol 12h. Ti?

Vsem en dober tek, jaz trenutno pripravljam eno slastno ribo!!!!

Se tipkamo!!!

čauči

rea27

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
17.2.2009 15:01:56   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

dan :)

pregled prestali ... bejbi je ok in tehta več kot 2300 g ... jaz sem pa tudi za ta čas še kar ok user posted image  ...

bo potrebno še naprej počivat, da priguramo do 37. tedna .... potem pa že lahko rodimuser posted image user posted image user posted image user posted image

lep mrzel dan ...:)

user posted image user posted image user posted image sem ful vesela, da je vse ok...kdaj pa imaš naslednji pregled?...ti samo počivaj...sedaj bo treba čedalje bolj delat na tem, da bomo čim več počivale, da bomo res prigurale vsaj do 37 tedna...lahko pa se zgodi, da bomo šle še čez rokuser posted image ...glih mi je danes ena razlagala, da se je začela odpirat že v 30 t pa so ji rekli strogo mirovanje, imela je zdravila itd...pol pa je bila čez rok pa ni  pa ni rodila pa so ji dali umetne popadke in takrat je komaj bejbija prepričala, da je prišel venuser posted image ...a se ti je mv kaj skrajšal?...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
17.2.2009 15:43:57   
malcekvita
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Jaz bom imela vse od Mustele, jo zelo hvalijo in baje je celo KC Lj dal pobudo za uvoz te kozmetike v Slovenijo. Baje da jo sami uporabljajo za dojenčke. Pa kolegica farmacevtka mi jo je svetovala. Doma imam tudi katalog, izbrati moram še, kaj bom imela. Me je strah, da ne bom preveč nepotrebnih stvari kupila. Kaj boš kupila ti?user posted image

KC LJ zaenkrat uporablja Bubchen kozmetiko, Mustele še ni v porodnišnici. Je pa res, da je Mustela zelo v redu, mogoče malo dražja kot Bubchen. Mi ne bomo uporabljali preveč kozmetike. Imeli bomo mandljevo olje, hladilno mazilo, trdo milo. pa za lička kakšno kremico za namazat user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
17.2.2009 15:45:07   
malcekvita
user posted image gremo domovvv, dost je blo za danes

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
17.2.2009 15:57:34   
L & L
No so user posted image jaz grem pa zdele v eleclerc nabavit za našega bebija, imajo full ugodnih stvari od prsne črpalke do rjuhic za posteljo... skratka poglejte si v katalogu.
user posted image user posted image user posted image vsem za uspešne preglede in zdrave jenčije.
Jaz bom pa imela kozmetiko od Justa in sicer kopel mleko med riž, in mandljevo olje al krema nisem čist ziher, za rito imam pa doma še od malega od Pinaten in je ok.
Drugač sej jaz tut še mal bolana že 4 tedne kašljam in smrkam ne vem kdaj se bo to končalo.
Pregled imam drug teden, trebuh mi je začel ta teden nekaj otrdevat, drugač so pa kolki za enkrat ok me nič ne matrajo zgaga je pa tut zaenkrat poniknila.
No upajmo da bomo čim dlje v enem kosu, no ja predolgo pa tudi neuser posted image .
Slikico bušija vam pa tudi posredujem kmalu sam da en foto sešen naredimo, je pa pomoje največji saj imam tudi največ podlage kg mislim čeprav se nisem zdaj tok zredila se pozna podlagauser posted image , mah bo že sam da bo vse ok.
No zdej pa šibamo v nabavo.
Čau

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4006
17.2.2009 16:11:14   
Cveta28
Končno mi je uspelo priti do računalnika....tale moja viroza me je čisto spravila iz tira....sem že mislila, da sem se pozdravila pa me je zopet začelo boleti grlo, pa kašljam in iz noska mi curlja tako, da sem porabila že 300 kom robčkov user posted image Vsaj Paloma ne bo šla v stečaj.
Vam moram pa še malce pojamrat...in sicer moji kolegici je prejšnji teden umrl oče, ena druga kolegica pa je v 14t splavila svojega pikca user posted image user posted image user posted image tako sem imela vikend čisto zamorjen.
Drugače pa user posted image vsem za uspešno opravljene preglede, še posebaj pa tebi Rea, ki si se tako bala vseh komplikacij z žilami. Malcekvita tudi naš koderček vztraja na nogicah in upam, da se bo čimprej obrnil na glavico.
kozmetika - jaz že sedaj proti strijam uporabljam Mustelo, za user posted image pa bom najprej kupila kar lekarniško hladilno mazilo, navadno mandljevo olje, trdo otroško milo in bepanthen. S časoma bi 'prešaltala' na kaj bolj cenovno ugodnega ampak za začetek se hočemo prepričati, da ni kakšnih alergij.
cotke - še vedno nimamo oblekice za domov iz P ampak mi je koder dal dovoljenje, da kaj kupim preko spleta. Bomo še videli. Drugače pa imamo cotk št.56/62 pretožno v modri barvi dovolj, ker smo jih dobili, samo še oprati jih moram. Sama sem za dušo kupila še ene 3 kompletke (majica, bodi, žabice) v beli in zeleni.
oprema - manjka še milijon stvari ampak vse bomo nabavili do konca februarja, ko bomo v KR dokončno pripravili dve sobici za našo malo družinico user posted image
nalepke - sem kupila tiste gumijaste v BC in sicer ene ful odštekane živalce (žirafa, ptica in še nekaj). Ker ne vemo kaj bo se pač izogibamo vsem preveč fantovsko/dekliškim motivom.
kilogrami - sonček jaz sem tam bolj pri tebi....štartala sem 162/71,5 sedaj pa smo še vedno tako majhni ampak +10kg težji. Moj koder ima občutek, da sem vse dobila v bušija in sise (ki mu sedaj sploh niso več všeč, so mu prevelike!user posted image )
PETEK, TROJANE - DA (še NinoMM moram obvestiti)

Neposredna povezava do sporočila: 4007
17.2.2009 16:13:54   
srecka82
Junona:ko gledam tisti katalog od Mustela bi vse rabla user posted image . Jaz bom verjetno vzela šampon za temenice, dermatološki gel za umivanje novorojenčka (lasje in telo), Zaščitna vitaminska krema za dojenčke (ritka) +robčki za imivanje ritke, vlažilno kremo za obraz + telo in razmišljam še, da bi vzela kopel. Ne vem. Kaj boš pa ti vzela? Mogoč jaz pretiravam z vso to kozmetikouser posted image .

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
17.2.2009 17:24:15   
brigita23
ollllllllllllllllllllllaaaaaaa

ki pa ste danes? Vse nabavljate? Jst se pa neki slabo počutim, zopet želodec pa neki mi gor mečeuser posted image  Pojma nimam zakaj, pa ful gledam zdle dva dni na hrano..., sam juhico pa take stvariuser posted image .

kozmetika-bom tudi jst na začetku uporabljala kr hladilno mazilo, bepanten, nivea robčke, mandljevo olje in nivea za tuširanje, al pa jonson.

bebe čaj- zanima me ali katera ve ali bebe čaj v nosečnosti pomaga proti krčom in napenjanju? Mene po magneziju še bolj zgaga pečeuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
17.2.2009 17:34:19   
april09
Rea - ja to so super novice user posted image  Le tako naprej user posted image

Magnezij - danes sva sla mal na izlet v AT in sem v DM nasla tablete s 400mg magnezija user posted image  Itak sta dve skatlici pristali pri meni juhuhu

Kozmetika - mustela in lekarniske zadeve so po mojih izkusnjah super user posted image  Mustelin gel za kopanje je super in tudi trdega mila ne rabis, ker se ne peni. Pri nas smo trdo milo uporabili glih 3x..

Srecka - sampona za temenca ne rabis kupovat v naprej. Saj ni receno, da jih bo bebi imel. Jaz priporocam tole dvoje:
Hydra bebe body lotion http://www.mustela.com/en/main.htm#/baby-products/baby-care/baby-care/body-lotion
Gel za umivanje http://www.mustela.com/en/main.htm#/baby-products/baby-care/bathing/baby-soap-free-gel
sem imela tudi robcke za umivanje obraza, ampak ni nic tok finega. Novorojencka itak naceloma kaj dost ne mazes s kremami, da se vzpostavi samoregulacija. Smo zaceli kasneje mazat, ne takoj. No v dveh letih je to to od osnovne nege - pol lahko dokupis lede na letni cas - zascitne kreme, ampak v prvem letu itak kreme s faktorji niso priporocljive.

Bravo za vse preglede user posted image

In vsem bubanim zelim,da se vam cim prej zdravje povrne user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
17.2.2009 17:45:34   
brigita23
april-bravo ti si carica marica, to je ta magnezij, sej je men rekla G da ga majo v DMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sprobaj pa povej če je vredu.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
17.2.2009 17:48:25   
sonček85
srečka:hvala za pohvale. in čestitke za novi samo tvoj pračni strojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ella:škoda ,pa vseno lepo praznujte bomo pa me namesto tistih pojedle krofe k vas ne bouser posted image user posted image user posted image
Ja meni ni problema za naše bouhije da jih dam gor,samo naj vsaka pošlje in napiše v katerem tednu je da vemouser posted image
brigita:a res kje in kdaj si pa bila.Jaz sem se med 12-13h potepala po Bc -tUŠ,POTEM PA sem šla v Pikopoko po posteljo ,jogi in rezervirat vozičekuser posted image user posted image user posted image
anca:hvala in lepo počitnikuj z mami user posted image
cveta:ojoj to pa res ni bil lep vikend,lahko ti samo podarim veliko-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image u še ena k je na istem s kg kot jaz in Junonauser posted image
Se že veselim petka da te spoznamuser posted image in vse ostale ,ki bodo prišleuser posted image user posted image user posted image

Evo da vam še sedaj povem potek dnevauser posted image user posted image user posted image ,danes sem bila ves dan z doma,najprej pri kolegici ,nato podaljšat B ,potem pa nakupovanje za našega korenjaka,veliko sem zapravila ,kupila cotk,posteljo,jogi,...... skratka vse razen kozmetike(bepanten,hladilno kremo in mandljevo olje).

Zmenila sem se tudi za voziček in mi ga pošljejo iz ene druge trgovine -dala sem ga na stran tako da ga grem še samo iskat-bo pa brevi ovo-svetlo moderuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem pa kupila pretežno cotke 56-62

Aja Brigita da ne pozabim-jaz sem kupila sedaj ta trak kot sem hotela(5m) medvedek Pu(10e) in nalepke ,ki jih je v kompletu 45(16e)vse v pikipoki CE(sem pa pobrala glih oboje zadnje)user posted image za oboje sem dala 26e kar se mi ne zdi veliko

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
17.2.2009 17:51:20   
sonček85
evo moj voziček-barva je ta svetlo modra-je pa vse to v kompletuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
17.2.2009 17:55:11   
brigita23
sonček-user posted image user posted image user posted image user posted image pridna punca kaj vse si nakupila. Jst sem pa bila prvo v Pikapolonici nato pa v BC v Sparuuser posted image user posted image user posted image .
Kiro posteljico si pa vzela?
A jajčko že imaš? Jst sem jo vidla tudi v pikapolonici točn uno ko bi rada mela. Greva jutr z mojim dragim po vse to, če ne bom driskala pa bruhalauser posted image  Mi neki vre po trebuščkuuser posted image .

Morš poslikat nalepke, da vidim kakšne so. Jst sem jih že sam slike moram dat gor.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
17.2.2009 17:56:18   
brigita23
ful lepi voziček, športni del je malo podoben našemu Bugaboouser posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
17.2.2009 18:07:38   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

ella, anca, frutolina, junona, soncek, sobra in vse ostale EN VELIK HVALA..Mi je takoooo toplo pri srčku ko vidim, koliko pozitivk je tuki goR!!!!

Anca..me veseli in sem počaščena - glede imena!!! hehehehehe Morva se drugič mal bol uskladit...kdaj imaš uro? Jaz okol 12h. Ti?

Vsem en dober tek, jaz trenutno pripravljam eno slastno ribo!!!!

Se tipkamo!!!

čauči

Malenkost.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je tudi tako prijalo, ko so me punce spodbujale, ko mi je bilo težko.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
17.2.2009 18:08:43   
sonček85
A je BC tud v Sparu, to pa nisem vedelauser posted image

ja posteljo sem kupila 140*70 ,ki se da potem še v mladinsko jo preuredit.Komaj čakam da zbelimo sobico in da sestavimo posteljo pa vse kar paše v sobicouser posted image user posted image user posted image

Jajčka je že pleg vozičkauser posted image ,taka je k ta rdeča samo da bo modrauser posted image imašZS
user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 17.2.2009 18:16:34 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
17.2.2009 18:10:51   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Zato smo tu da ena drugi stojimo ob strani.Vsaka uteha je super in vsaka  topla beseda je priporočljivauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
17.2.2009 18:17:43   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Junona:ko gledam tisti katalog od Mustela bi vse rabla user posted image . Jaz bom verjetno vzela šampon za temenice, dermatološki gel za umivanje novorojenčka (lasje in telo), Zaščitna vitaminska krema za dojenčke (ritka) +robčki za imivanje ritke, vlažilno kremo za obraz + telo in razmišljam še, da bi vzela kopel. Ne vem. Kaj boš pa ti vzela? Mogoč jaz pretiravam z vso to kozmetikouser posted image .

Js se tut bojim, da ne bi pretiravala. Sma midve kar tapravi, kajne?user posted image user posted image user posted image

April, hvala za nasvet. V katalogu imam označeni obe stvari, ki si jih priporočala + še nekaj drugih.user posted image

Srecka82, veš, kaj sem si js vse označila:

- PhysiObebe losjon za čiščenje brez izpiranja (za obraz in plenični predel);
- PhysiObebe robčki za čiščenje obraza s PhysiObebe tekočino za čiščenje;
- Dermo-Cleansing-Dermatološki gel za umivanje novorojenčkov (za lasišče in telo);
- Foam Shampoo for Newborns(preprečuje nastanek temenic in pomaga pri odpravljanju temenice);
- Vitamin Barrier Cream - Zaščitna vitaminska krema za dojenčke za ritko;
- Hydra Bebe Face-Vlažilna krema za obraz;
- Hydra Bebe Body - Vlažilno mleko za telo.
Mi je pa kolegica farmacevtka govorila o neki kopeli, ki je baje full fajna ampak jo morem vprašat, katero je mislila.

Prosim, ne me kregat, vem, da pretiravam. Zato pa prosim uporabnice Mustele za še kakšen nasvet.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 17.2.2009 18:18:47 >

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
17.2.2009 18:36:49   
sonček85
VSE ,KI PRIDETE PROSIM ,DA POTRDITE  PRIHOD

SREČANJE ,petek-20.02.09 ob 16.00-Trojane

user posted image
*diti
*sonček 85
*angelito
*junona
*pat74
(bolj zgodaj)
*ninaMM
(če katera nima prevoza lahko gre z Nino)
*nmag user posted image ne more
*Cveta 28
*zupancdam(če bo imela varstvo za malo )
*mišk
user posted image

(Naj nas bo čim več)

Trojane

Sonček85    nmag   Angelito  Detelja  NinaMM
Junona
p.s.DOBIMO SE NA PARKIRIŠČU  PRI UNI MALI TRGOVINICI na Trojanahuser posted image PREPOZNAMO SE PO BUŠIJIHuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
17.2.2009 18:36:52   
sonček85
user posted image user posted image user posted image

user posted image

OBJEMČKOMETER:
   8 user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska user posted image
PONOVNO SREČKA user posted image
*MalaMravljica-okt.user posted image
*Nogavica - okt.user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI                     DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
  NUHALNA SVETLINA      SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
 NOSEČNOST                  ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.        VSE O NOSEČNOSTI
 MAMA.SI                        NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
 LINK                                 VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                              TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka
Porodniski dopust
Očetovski dopust
Dopust za nego in varstvo otroka
Razno (linki na levi strani)
Štipendija (za študentke, ki boste po porodu upravičene):

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
17.2.2009 18:37:07   
sonček85
user posted image user posted image user posted image  

user posted image

PDP    IME(starost)        (štuser posted image . ,št. user posted image )    PREGLEDI       SPOL  KRAJ

01.04.
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(26)              (št. 1, št. 0)             03.03CTG     user posted image     CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)             04.03           user posted image    GO
02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                    user posted image     LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)             13.02                 LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                    user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)                                    user posted image   PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                   user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)             03.03           user posted image  PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)             24.02           user posted image   PT            
05.04. 
17.april09                         (št. 3, št. 1)                                  user posted image   LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )           26.02                  

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                          MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)                                  user posted image LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)         03.03               user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)          13.03,24.3CTG     KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)           17.02                  MS
113.2sonček2                   (št. 1, št. 0)
10.04.
34.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)            12.03                  LJ
35.detelja                         (št. 2, št. 0)           03.03            
36.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
37.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)                                  user posted image LJ                           
11.04.              
38.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )          25.02              user posted image   LJ
39.aljab                            (št. 2, št. 1)                                    user posted image
40.matt                             (št. 1, št. 0)        

41.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                     user posted image                                 
42.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)           23.02               user posted image LJ
43.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                    user posted image                       
12.04.
44.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
45.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
46.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)                                    user posted image MB
47.diti(27)                       (št. 1, št. 0)           18.02              user posted image CE  
13.04.
48.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
49. vud                             (št. 2, št. 1)                                      SG
50.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                    user posted image                               
51.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                    user posted image MB/CE  
52.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
53.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
54.pat                               (št. 2, št. 1)                                
55.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)                                   user posted image LJ 
56.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)           04.03              user posted image LJ      
57.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
58.lily32                           (št. 1, št. 0)
59.suzy25
                         (št. 2, št. 1)                                user posted image   SG      

17.04.

60.L & L(29)                    (št. 3, št. 2)          24.02             user posted image KR
61.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
62.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          19.03             user posted image LJ
63.*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
64.klavdyk                        (št.  2, št.1)          10.03                SG
65.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
66.pikatara                        
(št. ?, št. ?) user posted image user posted image 13.02            user posted image user posted image LJ
67.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
68.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                                      LJ        
18.04. 
69.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
70.blancica (34)               (št. 1, št. 0)      24.02 UZ, 09.03   user posted image  PO  
71.malapikica(36)            (št. 3, št. )           23.02             user posted image MS

72.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
73.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
74.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)         13.02           user posted image TRB
20.04.
75.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                                    LJ              
76.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          20.03          user posted image LJ
77.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)                              user posted image MB        
78.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

79.frutolina                        (št. 1, št. 0)          25.02             

21.04. 
80.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
81.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)         02.03                 SG
82.PikaV                             (št.3, št.1)                                    user posted image  
83.goričanka (36)             (št. 2, št.1)                                     NG       

23.04.
84.mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    TRB                         
85.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)           05.03            user posted image PT             
86.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)          02.03
24.04.
87.Sonček 85user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           24.02              user posted image   CE
88.kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)                                  user posted image
89.duda1                     
      (št. 3, št. 2)          05.03             user posted image   MB
90.ninica23                        (št. 1, št. 0)             23.02          user posted image CE  

25.04. 
91.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)             02.03              MS
92.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              23.02          user posted image PO
93.Patrica                          (št. ?, št. ?)
94.rmmaja                        
(št. 3, št. 2)user posted image user posted image                    user posted image user posted image Dolenjska
26.04.  
95.anca(27)                      (št.
1, št. 0)              12.03          user posted image LJ         
96.zoja B                            (št. 4, št. 1)                                    LJ
97.olea                               (št. 1, št. 0)              20.02            LJ
27.04.
98.štorkljica                       (št. 2, št. 1)                                 
99.barboom                        (št. ?, št.  ?)                                  
100.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
101.anchika                        (št. 2, št. 1)             25.02
102.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)             12.03        NM/LJ                            

28.04.
103.narcisa (26)                (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
104.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                                 user posted image
105.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)             16.03            CE
29.04..
106.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)              03.03          BREŽ
30.04.
107.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)            19.02              CE
 1.5.                     
108.copka(28)                   (št. 2, št. ?)            
xx.04
109.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
110.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
111.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image                  user posted image user posted image   LJ
112.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)                               user posted image LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

18.02
diti
19.02
junona
20.02
olea
23.02
malapikica
ninica23
Pat74
24.2
lili82
Sonček85
L&L
blančica
25.02
anchika
Angelito
frutolina
26.02
mici7
Trenutno imamo:
user posted image :17+1
user posted image :23+1+2+2
user posted image :73                

TRENUTNO NAS JE: 113 nosečk

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
17.2.2009 18:40:48   
april09
user posted image user posted image  Soncek za nakupe user posted image

Junona ---> user posted image user posted image user posted image  te pa res razganja... Ne nori z vsemi temi zadevami, ker bos samo deanr stran metala - pri cenah mustele ga je to kar veliko. Sploh na zacetku ne rabis prakticno nic, je dovolj milo in mandljevo olje. Otroka ne smes takoj z vsemi zavbami namazat, ker mu samo skoduje - koza mora sama zacet delat. Bi rekla, da pocakaj z vsemi nakupi mustele, razen mila -> al tredega ali unega k sem gor pripopala link. Za ciscenje ritke, obraza,... pa je najboljs voda in je tudi priporocljiva cim dlje. Kregal pa te ne bomo user posted image  dnar je tvoj, pa saj vem kako je, ko bi vse imel user posted image  Sem bila enaka user posted image

Brigita - sem v At vzela tableto in se mi zdi, da je pomagalo ornk. Ampak zdaj imam spet stalo, me vezi spodaj toook bolijo - no saj je razlog - sem danes prevec sibala okol. Tudi na Oko testih je kul + je kao tudi produkt leta 2008. To je to http://www.abtei.de/produkte/mineralstoffe/magnesium/magnesium_400.jsp

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
17.2.2009 18:55:59   
*Junona*
Pa ja...sej veš, kako je, si bla sama na istem. Vse bi imel, kot si rekla in vse je na novo...user posted image user posted image user posted image user posted image Res ga sračkam. Sej zato pa raje vprašam, kot pa da bi imela full preveč vsega doma.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
17.2.2009 18:57:23   
*Junona*
Sonček, super za nakupe. Sedaj si pa sigurno utrujena od potepanja in zapravljanja.user posted image user posted image user posted image
Kako pa to, da sedaj nisi izbrala Jane?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?