|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
17.2.2009 14:53:49   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

mama milchy - welcome back tudi tebi user posted image user posted image user posted image

hvala, hvala; sem komaj čakala, da bom lahko spet čvekala; hodit kaj dosti naokoli ne smem, po TV-ju pa itak ni nič pametnega pol mi pa RR preostane user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
17.2.2009 15:00:34   
Pupa7
pocka hvala za kompliment user posted image

sem že z balkona not pršla, ker preveč piha user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
17.2.2009 15:12:39   
Lolita23
yania lepo se cartajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

pupa7 zelo lepa dekicauser posted image user posted image user posted image

piruri zelo lepa posteljicauser posted image user posted image user posted image

Jaz pa kar odštevam ure, do jutra, ko bom malo vidla, komaj čakam novice, pa čeprav reče, da še lep čas nič ne bouser posted image user posted image Se mi zdi, da sem čisto neučakana.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
17.2.2009 15:16:20   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

yania lepo se cartajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

piruri zelo lepa posteljicauser posted image user posted image user posted image

Jaz pa kar odštevam ure, do jutra, ko bom malo vidla, komaj čakam novice, pa čeprav reče, da še lep čas nič ne bouser posted image user posted image Se mi zdi, da sem čisto neučakana.user posted image

a res, tud men se zdi, da si čist neučakana user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
17.2.2009 15:41:15   
mama_milchy
in vse tiho je bilo..........

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
17.2.2009 15:57:05   
spps
alo!
a vas vreme zdeluje?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
17.2.2009 16:00:21   
pocka
Končno mi je le uspelo, sem spakirala za user posted image .

...a je kaka luna danes al kaj, Taja take dela, da se nam bo zmešalo, kr neki trmari, pa stvari meče naokoli user posted image user posted image user posted image , groza, še dobro,da je moj doma...si sploh ni podobna

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
17.2.2009 16:18:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Zdaj pa mi je prav smešno. Ura je 8,30 na našem forumu pa nobene?? user posted image user posted image user posted image
Ali ste vse v P. ali je to samo zatišje pred nevihto?? user posted image

Ja, nič grem v kopalnico se porihtat pa pridem pol nazaj pogledat, če je že kaj novega ali še nič..

Čao do takratuser posted image

user posted image user posted image jaz sem se danes začela neki malega učituser posted image user posted image za to pa ne smem za računalnik prej dokler ne naredim česa pametnega user posted image user posted image -ker potem ne morem vstranuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
17.2.2009 16:18:16   
spps

...pa uspelo nam je torbo prinest do dnevne sobe, danes bom pa RES spakirala za user posted image , pa mogoče tudi zase.user posted image

... ja nič, zdaj pa šibamo v trgovino, smo včeraj par stvari pozabili nabavit, pa na pokopališče je treba...

si spakirala?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
17.2.2009 16:18:23   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

Dobro jutro punce,

jaz pa vas bi prosila za vaše mnenje.
Zadnje dneve sem zelo dobro čutila gibe bebice...čez dan in tudi po novem čez noč ( prej nikoli ni bil aktiven ponoči, prejšnji cel teden pa me je brcal res močno ).
Zdaj sem ravno 36.teden in morem začet beležiti gibe in od včeraj dalje čutim gibe dosti manj močno...tako nekako nežno.
Na UZ mi je G. povedala, da glavica leži spodaj, hrbtenica -ritka na levi strani in da me brca na desno stran z rokicami in nogicami. Tako da sem vedno čutila, kdaj ritko ven tišči na levi in take izmenične sunke na desni strani.

Od včeraj se na desni strani ni dogajalo skoraj nič...čutila sem, da se je kdaj premaknil , ampak tako nežno bolj in danes ponoči spet morda eno gibanje...zdaj zjutraj pa spet neki mali premik.

Zanima me, ali je za to obdobje normalno, da gibe čutimo morda slabše in da so bolj nežni, čeprav zdaj ko ima malo prostora - bi še prej moral začutiti vse..ali bi se ve na mojem mestu oglasile pri G ali ne. Ne vem namreč, kdaj je čas za paniko :), da mi ne bodo rekli - da je to čisto normalno.

Hvala.

pri meni se dogaja isto-kak dan skor ne čutim nekega gibanja-samo rahle premike,potem pa spet.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
17.2.2009 16:18:31   
spps

A ste vse dobile te tabelce za beleženje gibov? Meni niso nič dali.user posted image
jaz je tud nimam-sam naročil mi je naj gibe štejemuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
17.2.2009 16:18:36   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

IZVIRNO SPOROČILO: dushka

12.2.2009 se je rodila Taja, visoka 47 cm in težka 2600 kg.

Lep pozdrav

Dushka

čestitke tudi od meneuser posted image user posted image obilo cartanja!!

(2600 kg user posted image user posted image )

za kilograme nisem jaz krive,sem sam kopirala post od dushkeuser posted image res pa nisem opazila,da so napisani kilogramiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
17.2.2009 16:18:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

OJla!
Dobro jutro!

Imam eno vprašanje. DAnes sem dobila odločbo iz CSD- ja, da mi začne teči porodniška.  In to je samo za 105 dni. Ali jepotem potrebno oddati še kakšno vlogo za varstvo otroka na nadaljnih 260 dni? ker  mi to nič ne piše?

na tistem obrazcu si mogla še obkrožit varstvo in nega,ta se začne,ko se prekine porodniška

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
17.2.2009 16:18:49   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Spps- si že pojedla pasto?

ne še,se še imam pod kontrolo user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
17.2.2009 16:18:56   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

no, da pokažem kak zgledajo zdaj naša vrata v spalnico.. user posted image

user posted image
sem glih slikice devala na rač. gor te pa da se malo poafnam.. user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image niceuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
17.2.2009 16:20:17   
spps
neki mi je zaštekal RR,pa tak sem se potrudla,da sem vas mal pokomentiralauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
17.2.2009 16:21:10   
spps

Končno mi je le uspelo, sem spakirala za user posted image .

...a je kaka luna danes al kaj, Taja take dela, da se nam bo zmešalo, kr neki trmari, pa stvari meče naokoli user posted image user posted image user posted image , groza, še dobro,da je moj doma...si sploh ni podobna

a zase še nisi?user posted image

moja mala je pa pridnauser posted image -kdo bi si mislil,sem pa sama čist kilavauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
17.2.2009 16:21:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

pocka hvala za kompliment user posted image

sem že z balkona not pršla, ker preveč piha user posted image

kje si pa zdaj?user posted image user posted image a te je odpihnilo v posteljo?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
17.2.2009 16:23:09   
Lolita23

a res, tud men se zdi, da si čist neučakana user posted image user posted image user posted image

jap dejstvouser posted image user posted image user posted image Se mi zdi, da se prestavlajm iz sobe v sobo, pa vsi mi grejo na živce.user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
17.2.2009 16:24:56   
Anonimen

podatke pa res označi barvno user posted image

Pišuka pozabila.. moji podatki - +10kg, 113cm, naslednji pregled 26.2.

(odgovor članu Pupa7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1220
17.2.2009 16:25:12   
spps

jap dejstvouser posted image user posted image user posted image Se mi zdi, da se prestavlajm iz sobe v sobo, pa vsi mi grejo na živce.user posted image user posted image

še nekaj časa ti bo vse šlo na živceuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
17.2.2009 16:26:06   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

podatke pa res označi barvno user posted image

Pišuka pozabila.. moji podatki - +10kg, 113cm, naslednji pregled 26.2.

user posted image user posted image user posted image user posted image vidiš,ko skor nič več ne klepetaš z nami user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
17.2.2009 16:28:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image vidiš,ko skor nič več ne klepetaš z nami user posted image user posted image

To je nosečniška skleroza... user posted image
Ma res spim takrat ko gre spat tamal, pa sem brez energije, če bi se dalo bi cel dan samo spala... ko je pa tamal buden pa tud ne naredim nič.

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
17.2.2009 16:29:31   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

To je nosečniška skleroza... user posted image
Ma res spim takrat ko gre spat tamal, pa sem brez energije, če bi se dalo bi cel dan samo spala... ko je pa tamal buden pa tud ne naredim nič.

user posted image user posted image user posted image ne se zdaj zgovarjat user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
17.2.2009 16:33:33   
Lolita23

še nekaj časa ti bo vse šlo na živceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi, da bom vsak čas eksplodirala.user posted image Pa sej bo.Po mi pa vsi pravijo, da kak me je fajn gledat, ko se sam smejem, da bo tamala, prišla na svet z nasmehom.

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?