|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
17.2.2009 12:54:04   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Kaj midva s Tilnom trenutno gledava:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=7OBo7dVscFc

jao kje so cajti,....le kake risanke bojo gledali naši otroci,...mi prav nobena ni všeč. Pa vam?user posted image

Meni so všeč te celovečerne - Nemo,... ampak v angleščini in seveda ZAMEuser posted image v slovenščini pa za otroke... nekaj jih je še fletnih... npr,všeč mi je Poštar Peter..pa še nekaj bi se jih dalo najti...

Obstajajo pa tudi taka risanke - POZOR - samo za odrasle!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=7JrOMJxAbGA
http://www.youtube.com/watch?v=ReIbxMbpFdY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=BbDKhGjMgB0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ZEur9153Emw&feature=related

to so od Pingu-jauser posted image user posted image user posted image

Pa še od Snežko snežakuser posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=1xqAGsnDFSI

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 601
17.2.2009 12:58:43   
tejkaz
Buhtlčk, hiška je super. Kar oglasi se.

Evo, cel dopoldan na potepu. Najprej sem klicala P da bi se naročila na cepljenje. Pa mi je dala datum čez 15 minut user posted image Tako da je bil danes cepljen. Matejchi zate:

6,5 m - 6800 g (jupi, domača tehtnica je napačna) in 72 cm (jupi, spet smo nazaj zrastli za 1 cm)

1.cepljenje 2.12.2008
2.cepljenje 17.2.2009

Je zdrav, priden, zelo živahen otroček. Glede GH naj ne bi bilo problema. Dali bomo kri na pregled in po železu videli kako in kaj naprej. Moram pač vztrajati.

Potem sva šla pa še k kolegici na kofe in malo počvekat. Zdaj pa kosilo skuhat, malo prah in smetke premešat, potem pa po Evo in spet akcija dalje. Še slikce naložim in eno ali dve pokažem.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 602
17.2.2009 13:01:11   
tejkaz

Tega Snežkota sem jaz enkrat dala Evi za gledat in  pridem po 2minutah nazaj. Joj, joj

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 603
17.2.2009 13:05:26   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Tega Snežkota sem jaz enkrat dala Evi za gledat in  pridem po 2minutah nazaj. Joj, joj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ooooooooo komedije... in a je ona sploh pogruntala kaj se dogaja?user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 604
17.2.2009 13:08:15   
tejkaz
Takole se jaz igram

user posted image

Ni ga čez kamot

user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 605
17.2.2009 13:09:49   
tejkaz

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ooooooooo komedije... in a je ona sploh pogruntala kaj se dogaja?user posted image

Pomojem da ne. Nikoli ni nobene besede potem ponovila, tako da mislim da ni.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 606
17.2.2009 13:11:36   
bambi14
Mala ajča, jaz pa tudi na kavču s termoforjem na trebuhu in z rahlim glavobolom,

Sem torej dobila menstruacijo po 1 letu in 3 mescih, jao.....sem zjutraj komaj prišla iz postelje do wc ja, mi je vse skozi prišlo,...in sem špuro vlekla in potem ribala tla, hlače,...grrrrr. Ena pozitivna stvar: lahko mamo še deco,...

-za kosilo sem vzela testo iz zmrzovalnila za pico,...mali pa se je skuhala domača bučka, riž, malo graheca in jo čaka, da se zbudi- upam, da bo jedla.

Nayna
je pa tako lepa,...pa take laske ma, ko manekenka je. Po kom se je vrgla?

Jaz vse pasiram, ker še vedno ven poriva iz ust, če kaj najde,...je prav smešna, ko nabere nekaj koščkov in jih potem po ustih premetava sem in tja ter ne ve kam jih naj pospravi.user posted image

Erin- naša je mokra, ko se zvečer priklopi na jošk,...roka mokra, pa njena glava, jo s pleničko brišem,...drugače pa zgleda, da je bolj zmrzljive sorte po meni, ker je nikoli ne najdem mokre, prej ma mrzle roke.

Avtosedež- hmmm kaj je to, Elanina je še pikica(slabih 6 kg, na jajci pa piše do 12 kg?) in zgleda, da bo še nekaj časa lahko v jajci, frugače pa sva dobila avtosedež,..kakega? pojma nimam in ne vem če boma kupla novega,...ja potem bom pa čez 2 mesca sitnarla tu gor kerega naj kupim, pa me bote poslale iskat po RRuser posted image user posted image user posted image . Mi pa je všeč tale, ko ga je Erin nabavla: Römer - King Plus Trend Line - Tommy.
katja02- super si se to pogovorila, upam da bo sedaj bolje sprejela glasnost učiteljice,.....al pa se res učitlca dere na njih??user posted image , potem pa se bo treba razpištolit.

Grem za pico pripravit do konca, pa malo nahranit, ker se že meni v postlci.
Hajde, lep dan,.....malo sončka rabim.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 607
17.2.2009 13:15:30   
bambi14

hihihi

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 608
17.2.2009 13:35:43   
Erin

Avtosedež- hmmm kaj je to, Elanina je še pikica(slabih 6 kg, na jajci pa piše do 12 kg?) in zgleda, da bo še nekaj časa lahko v jajci, frugače pa sva dobila avtosedež,..kakega? pojma nimam in ne vem če boma kupla novega,...ja potem bom pa čez 2 mesca sitnarla tu gor kerega naj kupim, pa me bote poslale iskat po RRuser posted image user posted image user posted image . Mi pa je všeč tale, ko ga je Erin nabavla: Römer - King Plus Trend Line - Tommy.

sva vzela zadnji kos barve tommy... majo še rozastga..je tud lepuser posted image

http://www.soncek.si/si/romer-king-plus-trend-line-heidi-kolekcija-2009-na-zalogi-i13782.shtml

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 609
17.2.2009 13:49:19   
Ryssa

user posted image user posted image

Romerja king plus imajo v toysu v avstriji za 199 evrov.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 610
17.2.2009 13:52:16   
Ryssa
Lan se zahvaljuje za čestitke user posted image

Čestitke pa pošiljama tudi Eneju user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 611
17.2.2009 13:57:26   
ozziebo
Sva bili zunaj, zdaj je Lara pojedla cvetačo s korenčkom user posted image , ji pa čisto zmiksam s paličnim, če ne ni šans, da bi ona kaj pojedla.

Ponoči bi pa itak ves čas na joški visela user posted image , kako jo bom odvadila, mi tudi ni jasno, jo bom mogla mojmu podtaknit user posted image .

Nyna, kakšno lepotico imate!!!!!!!

Tejka, Jaša je pa že pravi fant!

Pa še pikapoke za Naty in Jošta!!!!1111user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 612
17.2.2009 14:03:52   
sayuri
Midve z Zaro sva se natelovadli. user posted image  Ven ne gremo, ker pri nas ful piha. Je pa res pasalo iti z mamicami na kavico po vadbi. Vilika, se je tebi mudilo?

Risanke... se tudi danes mnajde precej lepih risank. Pri nas so trenutno aktoalne Bacek Jon, Maks in Rubi, Brat Koalček, Pingu, medvedek Rupert, Fifi in cvetličniki...pa verjetno še kakšna....

Ah...hranjenje....spet...
Je katera že dala rdečo peso?

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 613
17.2.2009 14:05:11   
bambi14
jao,

kosilo za maleno kuhano in ugotovim, da nisem dala kuhat domačih bučk ampak kumarice,.....sem ugotovila, ko sem probala že spasirano.user posted image - sem kuharca a?

In sem ji dala za papcat, mala je tak mazala,...vse pripravleno pojedla in sedaj čakam reakcijo, upam, da je ne bo,...zvijanje mislim, ker nikjer niso omenjene kumarice, sicer pa meni ni bilo nikoli hudo po kumaričnem zosu.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 614
17.2.2009 14:13:24   
nyna84

Nayna
je pa tako lepa,...pa take laske ma, ko manekenka je. Po kom se je vrgla?

Pravijo da je po tatiju, Gaja je pa bolj meni podobna. Erin, Gaja ni nič ljubosumna, je zdej vsa vesela, ko je Lana že toliko velika, da se lahko že malček igra z njo. Pa lepo, da me je katera pogrešala. user posted image

Ja pri teh risankah je dobro 2x preverit, kaj gledajo, sploh če so z interneta. Tejkaz, bi pa rada videla tvoj obraz, ko si ugotovila, kaj Eva gleda oz. posluša. user posted image

Vidim da menjate avtosedeže. Mi imamo še od Gaje avtosedež 0-18kg. Pa nisem vedela kdaj lahko Lano posedem v njega. Od kakšne starosti naprej lahko user posted image gledajo v smeri vožnje? Pa se opravičujem, če ste to že predebatirale, ampak nisem še vsega prebrala.

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 615
17.2.2009 14:33:13   
Neža7
Zdravo punce...

Jaz sem danes tako žalostna, ker je spet GANTAR rodila prezgodaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Leta 2007 pri 17.t včeraj  pa pri 21. tednu je rodila 380g težkega fantka (Gašper).
Slišala je kako se je zajokal potem tišina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako mi je hudo zanjo, ker vem kako si želi user posted image  kot imamo mi. 

Jaz sem čist iz sebe danes user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 616
17.2.2009 14:35:01   
matejchi
Zdaj sem pa dobro prezračena, tri ure zunaj, Maruša skoz spala, ona bi še kar pa sem jo nesla not in tako se je končalo spanje... zdaj pa še jest noče... ne še..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 617
17.2.2009 14:48:55   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Zdravo punce...

Jaz sem danes tako žalostna, ker je spet GANTAR rodila prezgodaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Leta 2007 pri 17.t včeraj  pa pri 21. tednu je rodila 380g težkega fantka (Gašper).
Slišala je kako se je zajokal potem tišina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojej, Neža, pa ne spet Gantar user posted image user posted image user posted image . Uboga punca. user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 618
17.2.2009 15:04:53   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Zdravo punce...

Ojej, Neža, pa ne spet Gantar user posted image user posted image user posted image . Uboga punca. user posted image user posted image

user posted image brez besed,....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 619
17.2.2009 15:07:11   
matejchi
Ne grem se več.. vse mi je zbrisalo pa ne vem kaj sem sploh stisnila...
uglavnem Erin ne se sekirat za postavo in hojo tvojega direktorja, ker bo itak malo hodil kot direktor... ne res se ne sekiraj pa tudi strije.. vsaj veš zakaj so, ene jih imajo pa nimajo nič za pokazat... user posted image
Če boš pa toliko shujšala, bo pa tvojemu preveč neudobno na tebi..
Glede švicanja... saj ga imaš v bombažnih cunjah itak a ne... pomoje je razlog ta, da se tolk trudi tebi kaj dopovedat, da pol kar zašvica..

Riž sem samo enkrat zmiksala pa je bilo več na mešalniku kot v krožniku, tako da ne miksam nič..

stolček smo pa mi kupili že sto let nazaj... user posted image ,
zadovoljna sem pa tudi s Concordom, ki ga ima Žiga že od jajčka naprej...

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 620
17.2.2009 15:08:38   
matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Zdravo punce...

user posted image brez besed,....

njo pa tudi jaz poznam... ah ne no, a tokrat fantek, prejšnjič mislim da je bila punčka... user posted image . Ah to pa ni prav..user posted image user posted image

RD RR

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 621
17.2.2009 15:24:26   
anita goitan
tud me ble zuni, ne sicer tolk kot matejchi..se mi je dret začelauser posted image ..sva se hitro pojoškali, potem se pa igrala..zdej mi spi..šibam peglatuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 622
17.2.2009 15:54:29   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

tud me ble zuni, ne sicer tolk kot matejchi..se mi je dret začelauser posted image ..sva se hitro pojoškali, potem se pa igrala..zdej mi spi..šibam peglatuser posted image

ni se začela matejchi dret...

RD RR

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 623
17.2.2009 16:03:00   
nyna84
URSKA_P ima danes rojstni dan, če sem prav videla...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Vse naj, naj, naj želim!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 624
17.2.2009 16:12:45   
andrejaboris
OJ!

Hvala vsem za čestitke mojmu sončku!

Lan tut tebi vse najbojše za polovičko!!!user posted image user posted image user posted image

NImam dost časa, grem otroke budit, ker drugač ne bo zvečer zaspal.

Pridem še pol, če bo zneslo.

Hvala še enkrat.

Sandra, Naty hitro se pozdravite in domov!!!

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.