Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.2.2009 13:42:53
|
|
|
|
ana**
|
Evo jst sm na šihtu Zaspana,da sedet ne morm. Ampak sm zdj bla ful pridna papirje uredila.. pa glede plač Zdaj pa še malo uživam... Se mi took ne da več sedet tu
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.2.2009 13:52:01
|
|
|
|
katrinka
|
ana - tud men se ne da sedet več , včasih mislim da mi bo rit odpadla k tok sedim , sicer je sihta skor konc, a kaj mi pomaga k grem se za 4 ure na faks sedet....obup nborazem - dobrodošla
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.2.2009 13:57:33
|
|
|
|
petrazg
|
No, da vas na hitro malo pozdravim... Mi smo fajn, trebušček iz dneva v dan raste in kamlu bo tu maj Dobrodošle nove nosečke... Ana... sej bo kmal konc, pa boš šla domov se k svojmu stiskat... Pupa... kdaj se poroči? V parih dneh zdajle, a ne? Se ji bo pa dogajalo zadnji mesec...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.2.2009 14:01:25
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ JULIJ UT_2008 14.7. pat74 23.7. AVGUST HINDI 6.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.2.2009 14:05:57
|
|
|
|
ana**
|
Ja sej bo... še 3urce Rit pa me že res boli,ja Edino kar sem se sprehodla je blo iz 15.nadstropja v 1.nadstropje v kuhinjo Sicer pa je tut to neki petrazg če se ne motim se pupa poroči 23.2 Čez 1teden katrinka sočustvujem z tabo Revica.. ti pa še na fax Pa bova pa zvečer tolko bolj skakale okol
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.2.2009 14:06:03
|
|
|
|
Blueeyes
|
nborazem dobrodošla Pupa7 vse čestitke upam da bomo dobile kakšno slikico s poroke... ana** in katrinka še malo pa boste tud vidve frej... sej čas kr beži
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.2.2009 21:20:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene, zopet pri vas... toliko, da se oglasim. Hvala, ker ste me sprejele medse. Prav luštno je biti žabica, regljati in poskakovati!! Sem imela kar pester dan... ta teden sem si vzela dopust, da bi v miru uredila stvari s trebuhom, a mi jo je zagodel moj prvi majček - dohitel ga je kar hud prehlad; Tako sem zjutraj naravnost zdrvela v Kranj h ginekologu na pregled, kjer me je presenetila s 3d ultrazvokom (tako sem prvič videla Urbanov obrazek... tako ljubek nosek ima kot Oskar!). Je prav fino, da so dobili novi ultrazvok in da je g. malo vadila na mojem trebuščku!! Seveda so bili izvidi v redu, tako da imam naslednji pregled čez mesec dni - 16. marca. Sem jo vprašala ali bom kljub insulinu lahko rodila v Kranju, a se bo Urbanček po vsej verjetnosti rodil kar v našem mestu. Potem pa sem šibala v trgovino, pa še po novo knjigico za našega bolnika, pa zmanjkalo je bencina... in ko sem prišla domov, je majček že spal svoje opoldansko spanje, tako da sem imela urico počitka tudi sama. Mi je prijala, ker se je sicer začelo kašljanje in s kašljanjem izkašljevanje hrane pa čiščenje in preoblačenje in hranjenje pa zopet kašljanje... No, vmes pa seveda igra, igra, divja igra, igra... prav nič bolniško se ni obnašal, tako da je knjigica kar malo odpadla z repertoarja!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.2.2009 9:41:25
|
|
|
|
Blueeyes
|
ČAKAM NA POPRAVEK OZ. DA SPOROČITE NOVE DATUME PREGLEDOV: - Grahec - april09 - simonaa - pikatara - nmag - petrazg - ana** - Lsica - tanatoraja - BOOMER - vim - Sisy - anonimna Ostale pa sporočite podatke ki vam še manjkajo na seznamu
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.2.2009 9:58:34
|
|
|
|
nborazem
|
Hvala Katrinka, Ana, pettazg, Blueeyes za dobrodošlico. In Blueeyes...kok pridno seznamček dopolnjuješ, lepo! Moja mala spi...jz pa kr ne vem kam bi s sabo. Itak skos sam do hladilnika hodm in se kr ne najem. Joj, kaj bo, pa kam to dajem, da se toook rabi:) Nosečnost kar dobro prenašam, prvih 3 mesecev se ne smem pa niti spomniti...slabo na 3. Drugače pa še kr spim na trebuhu...noro mi paše. Nč ne boli, tako da upam, da ni nč narobe.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.2.2009 10:00:14
|
|
|
|
nborazem
|
Blueeyes...še to za seznam..pričakujemo punčko:)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.2.2009 10:06:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: nborazem Blueeyes...še to za seznam..pričakujemo punčko:) dopolnjen seznamček... drgač pa jz sem tud spala na trebuhu kr dolg... še zdej ne spim glih na boku, ker me moti, tko da sem na pol na trebuhu (sem pa 6,5m noseča)... uživaj dokler lahko... a si ti doma al kaj?? al zakaj skoz hodiš do hladilnika?? si na bolniški, maš rizično nosečnost, al samo danes delaš popoldne?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.2.2009 11:47:07
|
|
|
|
Grahec
|
Ojla, malo zanemarjam RR, ker je moje počutje bolj slabo. Pregled imam vsako sredo, bomo videli kaj reče G jutri. Sicer pa se počasi že pripravljam, da spoznamo našega , saj imam že kar nekaj časa krče pa neredne popadke... tako, da ko se zgodi se zgodi.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.2.2009 12:47:17
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: nborazem Blueeyes...še to za seznam..pričakujemo punčko:) dopolnjen seznamček... drgač pa jz sem tud spala na trebuhu kr dolg... še zdej ne spim glih na boku, ker me moti, tko da sem na pol na trebuhu (sem pa 6,5m noseča)... uživaj dokler lahko... a si ti doma al kaj?? al zakaj skoz hodiš do hladilnika?? si na bolniški, maš rizično nosečnost, al samo danes delaš popoldne? plavookica, lahko dodaš tudi da je YANIA RODILA FANTKA TIMONA in hvala za čestitke
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.2.2009 12:48:40
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Ja sej bo... še 3urce Rit pa me že res boli,ja Edino kar sem se sprehodla je blo iz 15.nadstropja v 1.nadstropje v kuhinjo Sicer pa je tut to neki petrazg če se ne motim se pupa poroči 23.2 Čez 1teden katrinka sočustvujem z tabo Revica.. ti pa še na fax Pa bova pa zvečer tolko bolj skakale okol ana, kok lepo maš vse pod kontrolo
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.2.2009 12:56:15
|
|
|
|
katrinka
|
pupa07 - ah, sej sva kr blizu doma, ko bom na obisk prasla bove sle pa mal z vozicki na okol ana - včer po faksu sem samo v pojstlo padla, za kej več ni blo energije
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.2.2009 14:46:53
|
|
|
|
nborazem
|
Blueeyes, jaz sem doma, ker sem še od prej na porodniški, pa še to so mi podaljšali, tako, da sem do sredi maja doma, junija pa začnem novo porodniško, tko da sem kr skos doma:) Zato pol loh tud hladilnik laufa pa take stvari, ki kile delajo:(
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.2.2009 15:05:46
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ojla, malo zanemarjam RR, ker je moje počutje bolj slabo. Pregled imam vsako sredo, bomo videli kaj reče G jutri. Sicer pa se počasi že pripravljam, da spoznamo našega , saj imam že kar nekaj časa krče pa neredne popadke... tako, da ko se zgodi se zgodi. Rok imaš 6.3...ah mal pa nej še počaka...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.2.2009 16:15:44
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: ana** Ja sej bo... še 3urce Rit pa me že res boli,ja Edino kar sem se sprehodla je blo iz 15.nadstropja v 1.nadstropje v kuhinjo Sicer pa je tut to neki petrazg če se ne motim se pupa poroči 23.2 Čez 1teden katrinka sočustvujem z tabo Revica.. ti pa še na fax Pa bova pa zvečer tolko bolj skakale okol ana, kok lepo maš vse pod kontrolo Veš da Nekdo mora bit glavni A živčki že kaj delajo??? Komaj čakaš,ane?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.2.2009 16:27:32
|
|
|
|
ana**
|
Napisalo mi je WE ARE SORRY Toreeej.... katrinka si mislim ja... Jst sm zvečer tut čist fertik tko,da nič več ne morem. Ampak veš kaj? Sej bo kmalu konec.. Še malo pa gremo na porodniško in pol se začne najlepše obdobje Jst se z tem vsak dan tolažim Kak pa kaj tvoje priprave na poroko? Že potekajo? Obleko si že šla kaj čekirat? pupa iiii...kakšen buši Prav fletn je Ej..kakšno obleko pa boš mela,ko maš tak velik buši? Prav komaj čakam,da ga bom tut jst mela nborazem ah... jst sm v službi pa se tut nonstop sprehajam do hladilnika Se vstanem,da se malo sprehodim in me kr povleče do hladilnika Sploh nevem kak.. Ja neka telovadba pa mora bit-čeprav samo do hladilnika
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.2.2009 17:38:11
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Napisalo mi je WE ARE SORRY Toreeej.... katrinka si mislim ja... Jst sm zvečer tut čist fertik tko,da nič več ne morem. Ampak veš kaj? Sej bo kmalu konec.. Še malo pa gremo na porodniško in pol se začne najlepše obdobje Jst se z tem vsak dan tolažim Kak pa kaj tvoje priprave na poroko? Že potekajo? Obleko si že šla kaj čekirat? pupa iiii...kakšen buši Prav fletn je Ej..kakšno obleko pa boš mela,ko maš tak velik buši? Prav komaj čakam,da ga bom tut jst mela nborazem ah... jst sm v službi pa se tut nonstop sprehajam do hladilnika Se vstanem,da se malo sprehodim in me kr povleče do hladilnika Sploh nevem kak.. Ja neka telovadba pa mora bit-čeprav samo do hladilnika anči, živčna nisem popolnoma nič, sej nimam za kej bit mela bom enostavno belo jopico in spodaj bel puloverček, poroka bo tako v ožjem krogu starši in priče... potem gremo samo na kosilo in to je to ti pa povem, da tak bušone okol nost ni lahko, tako da uživaj dokler si še okretna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?