|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
17.2.2009 8:11:17   
petrazg
Dobro jutro...
user posted image
Da, se vam samo na hitro malo javim... Dons pride moja mami na obisk, ker ima počitnice in bova imele sigurno čvek maraton... jupi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
17.2.2009 8:11:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Ne ,niste ta prve vstale...user posted image user posted image

Jaz mam zdaj kofi pavzo,upam da mi bo ratalo v miru spit.

pa zakaj se odlogiraš, ostan z nama, ker nama je dolgčasuser posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3077
17.2.2009 8:12:26   
KatMat
ucer me ni blo nic gor ker sem spala sam od nekje polnoci pa do dveh...mi je bilo tako slabo kr na bruhanje mi je slo...pol sem mogla pa ob sestih ustat pa mojmu kavico skuhat pa se zrihtat pa it v lab. za sladko vodo...pa se dobr da nisem mela sam navadnga lab. pregleda ker drugac bi cakala do stirih pop. ker so se jim racunalniki sesul in je vse stal...cakalnica pa polna bolnih otrok pa joka pa,nevem ,pol lj je blo tam...pa vsi so cakal....jaz pa hop mem vrste kr not...pol so mi dal tisto svinjarijo za pit...bljak...pol sem pa eno uro brala...pol pa spet mem vrste notuser posted image user posted image   so me tok grdo gledal...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
17.2.2009 8:13:00   
Anonimen
sam da ne bosta naredili kakšnih padavin sneg ali dež odpade!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3079
17.2.2009 8:15:06   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

no jaz sem že pojzajterkvala
user posted image

en orenk beljakovinski obrokuser posted image user posted image user posted image user posted image

no zdaj pa?!user posted image o čem bomo danes govorile? o vremenu?bbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrr, zebeuser posted image

o sexu......... sušauser posted image
o možeh...... so v službiuser posted image user posted image user posted image user posted image
o kosilu....... še ne vem, premišljujem kaj naj kuhamuser posted image user posted image user posted image user posted image
kaj pa če bi o.........................user posted image

hahahahah

o vremenu??  se ne vem kakasen je danes...mam rolete se dol...

o sexu? jp,smo na istem...neki strajka spetuser posted image user posted image

o mozeh?  sel v sluzbo pa pride cez urco nazaj

o kosilu?  ce bom hit konc pr dohtarju bo rizotka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
17.2.2009 8:15:11   
OliveOyl
Saj se ne odlogiram,sam vmes še po bajti skačem.Naša dama je zelo zahtevna.user posted image
Najboljše je takrat,ko sta v vrtcu,da imam mir.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
17.2.2009 8:15:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ucer me ni blo nic gor ker sem spala sam od nekje polnoci pa do dveh...mi je bilo tako slabo kr na bruhanje mi je slo...pol sem mogla pa ob sestih ustat pa mojmu kavico skuhat pa se zrihtat pa it v lab. za sladko vodo...pa se dobr da nisem mela sam navadnga lab. pregleda ker drugac bi cakala do stirih pop. ker so se jim racunalniki sesul in je vse stal...cakalnica pa polna bolnih otrok pa joka pa,nevem ,pol lj je blo tam...pa vsi so cakal....jaz pa hop mem vrste kr not...pol so mi dal tisto svinjarijo za pit...bljak...pol sem pa eno uro brala...pol pa spet mem vrste notuser posted image user posted image   so me tok grdo gledal...

pa kaj te priga, saj eni hodjo k dr. sam zato da gužvo delajo so čist zmerom tam, kadar prideš so oni tamuser posted image user posted image
važen da si ti bla hiter fertikuser posted image user posted image user posted image user posted image in kaj pravjo izvidiuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3082
17.2.2009 8:17:49   
OliveOyl
petra kar načvekajta se,sneg je itak napovedan-ne boš ti kriva...

vreme...mrzlo in piha za znoret
mož...dela do 13.30,potem gospodično pelje nazaj h dohtarju
sex....no,ja..kar..user posted image
kaj še...aja kosilo...še ne vem točno,mogoče krompirjev golaž pa še kej

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
17.2.2009 8:18:02   
Obelix
Dobro jutro punce,

tuhtam že ene par dni, pa se sploh ne morem odločiti. A bo mogoče katera nabavila tisto štorkljo, da otroka lepo v naročju nosiš (ne mislim kengurujčka). Ne vem, pri prvih dveh sem si malo sposodila, pa se nista hotela notri nositi - mi je v razvojni rekla, da bi mogla bolj vztrajata. Kaj pa ve mislite?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
17.2.2009 8:19:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Saj se ne odlogiram,sam vmes še po bajti skačem.Naša dama je zelo zahtevna.user posted image
Najboljše je takrat,ko sta v vrtcu,da imam mir.

aja, saj jaz bom tud mal pospravla sam ne še zdaj, ker zgoraj še počivajo in nočem prezgodaj ropotat, da ne bom kakšnega zbudila in bo potem slaba volja v hiši, jaz najraje počakam tam do devetih pol pa začnem počas kaj pospravljatuser posted image user posted image user posted image , našga fanta je pa tast peljal v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , morem vedno povdarit kojk je moj tast fajn, k vozi mojga sinka v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3085
17.2.2009 8:19:27   
KatMat

važen da si ti bla hiter fertikuser posted image user posted image user posted image user posted image in kaj pravjo izvidiuser posted image

so mi rekl da traja stiri dni preden dobim izvide...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
17.2.2009 8:21:11   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix

Dobro jutro punce,

tuhtam že ene par dni, pa se sploh ne morem odločiti. A bo mogoče katera nabavila tisto štorkljo, da otroka lepo v naročju nosiš (ne mislim kengurujčka). Ne vem, pri prvih dveh sem si malo sposodila, pa se nista hotela notri nositi - mi je v razvojni rekla, da bi mogla bolj vztrajata. Kaj pa ve mislite?

sm ze vidla tole stvarco sam jest je ne bom nabavla...baje da je bolj kot kenguru

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
17.2.2009 8:22:15   
Anonimen

Dobro jutro punce,

moja kolegica ima tisto štorklo pa je ful zadovolnauser posted image jaz pa še nisem probalauser posted image saj mislim da se tako reče, saj to je tista rjuha ki si jo oviješ okol pasu in daš otroka notuser posted image ne se smejat, če sem bedasta izpadlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 3088
17.2.2009 8:22:35   
Obelix
Ma ne vem, baje če znaš fino naštimati, potem dojenček notri lepo leži - mi je priporočila tudi v razvojni. Če pa je kakšen težji dojenček, te pa tudi lahko fino hrbet boli. Pa lahko, da sploh ne bo marala....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
17.2.2009 8:22:42   
OliveOyl
Bom dala nove slikice gor od tamalih,ko sobo belita...sam tamalo grem previt pa pridem nazaj

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
17.2.2009 8:23:39   
petrazg
aja, saj jaz bom tud mal pospravla sam ne še zdaj, ker zgoraj še počivajo in nočem prezgodaj ropotat, da ne bom kakšnega zbudila in bo potem slaba volja v hiši, jaz najraje počakam tam do devetih pol pa začnem počas kaj pospravljatuser posted image user posted image user posted image , našga fanta je pa tast peljal v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , morem vedno povdarit kojk je moj tast fajn, k vozi mojga sinka v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cveka res je priden tale tvoj tastuser posted image user posted image user posted image ti zavidam 100 na uro...

Midva sva pa čist sama za vse... user posted image No, če smo pa v Ce je pa zgodba drugačna... ampak to so samo vikendi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
17.2.2009 8:24:23   
Anonimen

ta bo pa dolgauser posted image

jaz imam tudi kenguruja pa sem ga v prvo ful malo nucala, bom videla zdaj kako bouser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3092
17.2.2009 8:24:33   
KatMat
a ne gre to cez ramO???

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
17.2.2009 8:28:14   
Obelix
Je razlika med kengurujem in štorkljo. V kengurujčku je tako dojenček pokonci in to naj ne bi bilo fino za hrbtenico in še preveč jih "zateguje" nazaj. V štorklji pa leži tako kot v naročju. Samo dvomim, da bom znala jaz to vredu naštimat user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
17.2.2009 8:28:15   
Anonimen

Ma ne vem, baje če znaš fino naštimati, potem dojenček notri lepo leži - mi je priporočila tudi v razvojni. Če pa je kakšen težji dojenček, te pa tudi lahko fino hrbet boli. Pa lahko, da sploh ne bo marala....

zakaj pa bi ga nosila v štorkliuser posted image je pa res čist vseeno, kako ga nosiš, škoda je tvojga križa, una na razvojni naj pa kar blebeta, tako in tako bo poletje in bo vroče, in ti se boš pa kuhala ko boš mela tisto rjuho okol sebe navito, jaz ne bi, sploh če ti je že prvi jasno in glasno dal vedit da tam not ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image no ja odločitev je tvojauser posted image user posted image

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 3095
17.2.2009 8:29:02   
petrazg
Meni ta štorklja ne potegne, nekak mi ni všeč. Verjamem pa , da zna biti zelo koristna, če se hočejo user posted image veliko nosit. Ampak,  če ni fajn za težke dojenčke, potem itak odpade... Mi je g obljubil, da bo tale naš bejbek večji orjak od Anžeta... user posted image

Sem se pa zadnjič spomnila, da meni je pa full fajn bila blazina za dojenje user posted image user posted image Tudi sama si je nisem kupila pred porodom, ker se mi je zdela samo potrata denarja, potem so mi jo pa v porodnišnici prinesli. Je naš zlatenčni otrok jedel po 2 uri skupaj in si lahko predstavljate kako je to držati... In ko smo šli domov, sem bila dva dni čisto zgubljena brez nje, potem je šel pa dragi po njo... Sicer se da preživeti brez nje, samo meni je bila res fajn.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
17.2.2009 8:30:32   
Anonimen
saj na sprehod boš šla z vozičkomuser posted image , tako da te ni treba bit strah kako to naštimat, te bo hitro kakšna tpametna ki vse ve naučilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3097
17.2.2009 8:30:59   
petrazg

To je pa res dolga... jst sem dobila rezultate v urci ali dveh...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
17.2.2009 8:31:37   
OliveOyl
Jaz sem imela kengurujčka,tam nekje na začetku...takrat ko smo hodili na shujševalne pohode.user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
17.2.2009 8:32:24   
OliveOyl
KatMat pa pokliči za izvide,da ne boš čakala.Men niso pa še nikoli dali tega testa delat.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?