Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:28:26
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally evo mene , moj je šel v nočno, jaz pa za comp hehehe,...moj je tud v nočno šel jst pa tuki visim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:28:29
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: kaj je zdej z ploščicami ja nč še so gor , danes sva pa kuhinjo naročila pa bodo mogle it dol, je še mesec dni časa in bo zdej rdeča?? ni čisto rdeča, ene par elementov je, sam vseeno ne pašejo tiste ploščice gor Komaj čakam slikce jaz tud jajajajaja jst tud
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:28:30
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Čer čvekice Čer, čer Naš Gal je pa danes mrknil že ob pol devetih. Samo imam občutek, da bo imel še eno rundo budnega stanja. Mu pa tako revčku teče in noska Pri nas je prehlad stagniral. Ne gre ne na bolje in ne na slabše. Sploh ne vem več kako naj mu pomagam , ker kar teče in teče. Samo čiščenje noska in pa Operil mu lahko daš. pa si mu dala kake kapljice v noska? Jst Vidku najprej oreng spucam nosek, pol mu dam kapljice Operil za otroke, če ne pa kr fiziološko not na kapam, pa vzglavje ma dvignjeno non stop.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:28:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: kaj je zdej z ploščicami ja nč še so gor , danes sva pa kuhinjo naročila pa bodo mogle it dol, je še mesec dni časa in bo zdej rdeča?? ni čisto rdeča, ene par elementov je, sam vseeno ne pašejo tiste ploščice gor ja no zdej k masta čas pa še ploščice dol , a si ga prepričala??? prvo je rekel, da lahko gor lepim kaj hočem tistih pa ne razbijat, sam je tista teta kjer sva kuhinjo naročila rekla,da ne ve kako bo to zgledalo, ker bo še ena plast ploščic pa bodo mogle it dol za tisto teto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:28:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Lahko vam povem, da so mali hrčki že tako veliki kot hrčka, ko smo ju mi dobili. Plezajo pa kletki, dirkajo po rovih, že vrtijo kolo, se ravsajo, ..... Prav luštni so. So pa zelo plašni. Jeeeeeeeeej, verjetno res lep prizor So prav srčkani. Prvič sem vam rekla, da jih je 5. Potem smo ugotovili, da jih je 6. danes pa sem pri čiščenju kletke ugotovila, da jih je pravličnih 7. A imaš v kletki fotokopirca? Ne, na podstrešju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:28:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: kaj je zdej z ploščicami ja nč še so gor , danes sva pa kuhinjo naročila pa bodo mogle it dol, je še mesec dni časa in bo zdej rdeča?? ni čisto rdeča, ene par elementov je, sam vseeno ne pašejo tiste ploščice gor ja no zdej k masta čas pa še ploščice dol , a si ga prepričala??? prvo je rekel, da lahko gor lepim kaj hočem tistih pa ne razbijat, sam je tista teta kjer sva kuhinjo naročila rekla,da ne ve kako bo to zgledalo, ker bo še ena plast ploščic pa bodo mogle it dol jupiiiiiii, za teto- zdej maš pa na mestu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:29:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Lahko vam povem, da so mali hrčki že tako veliki kot hrčka, ko smo ju mi dobili. Plezajo pa kletki, dirkajo po rovih, že vrtijo kolo, se ravsajo, ..... Prav luštni so. So pa zelo plašni. Jeeeeeeeeej, verjetno res lep prizor So prav srčkani. Prvič sem vam rekla, da jih je 5. Potem smo ugotovili, da jih je 6. danes pa sem pri čiščenju kletke ugotovila, da jih je pravličnih 7. Olala, a kar sedem? Kako lepo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:29:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tally evo mene , moj je šel v nočno, jaz pa za comp hehehe,...moj je tud v nočno šel jst pa tuki visim ti kar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:29:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: kaj je zdej z ploščicami ja nč še so gor , danes sva pa kuhinjo naročila pa bodo mogle it dol, je še mesec dni časa in bo zdej rdeča?? ni čisto rdeča, ene par elementov je, sam vseeno ne pašejo tiste ploščice gor ja no zdej k masta čas pa še ploščice dol , a si ga prepričala??? prvo je rekel, da lahko gor lepim kaj hočem tistih pa ne razbijat, sam je tista teta kjer sva kuhinjo naročila rekla,da ne ve kako bo to zgledalo, ker bo še ena plast ploščic pa bodo mogle it dol Glede dvojnih ploščic sem bila tudi jaz močno skeptična, ampak ti nisem hotela težit Vidva kar potrgajta tiste grde marelične s stene in položita take, kot so vama všeč in pašejo h kuhinji, kuhinja je vsekakor srce doma in naj bo res PRAVA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:29:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tally evo mene , moj je šel v nočno, jaz pa za comp hehehe,...moj je tud v nočno šel jst pa tuki visim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:30:00
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj čmrlek pa danes že spi za spremembo. Se je zbudil popoldan ob 15.45, potem pa ni več spal in je bil zmatran 100 na uro. Da bi le spal pridno še naprej hijenca, kako pa je z babico? edinaos, tebi se pa res fajn godi Anitka, a Galu še vedno iz noska teče? Gregiju zdaj samo čez dan (trkam!!!), upam, da bo ponoči mir. Težko je dihala, pa je prišla njena zdravnica pogledat in je rekla, da se v pljučih nekaj sliši in upamo, da ni voda. Je pa sedaj na nevrološkem oddelku. Jutri bomo več izvedeli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:31:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Mi2 sva doma, Vid se že spet carta gor pr prababic, slišm, da jima je luštno. Mi2 z mojim pa bova zdej šla po doooooooooollllgggeeemmm času sama na "kofe". Kak fajn, jaz sem pa tak butasta, midva pa ko kam grema (pa magari le v trgovino) mi je tak hudo, ker sma Nio doma pustila in jo kar pogrešam. nisi edina. še ena ki se lahko podpiše , jaz sem danes tamalga pustila pri mami pa se mi zdi da sem skoz klicala pa spraševala če bo lahko zdržala, pa če je priden....., a me je mami misla da se mi že hehehehe, vem kok je to, jst sm tud včasih bla živčna če sm kam šla, če bo vse ok, pa da ne bo lačen,...še posebej k sm še na polno doljila, pa tud pol k sva se 2x še dojila,.....me je moj reku, da če bo kej bojo že poklical...sam jst sm bla vse en malce živčna... No, današnji drink je hitro minil, k ni blo družbe, ena pijačka par besed s prjatlom in to je blo to. Ma je vse en pasalo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:31:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: tally evo mene , moj je šel v nočno, jaz pa za comp Moj je pa zaspal na sedežni , mogla bi likat, pa se mi ne da Ma bo počakalo do jutri, ti kar čvekaj ti nam pa še potuho daješ je včasih treba Če je likanje do sedaj čakalo, pa naj še malo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:31:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: kaj je zdej z ploščicami ja nč še so gor , danes sva pa kuhinjo naročila pa bodo mogle it dol, je še mesec dni časa in bo zdej rdeča?? ni čisto rdeča, ene par elementov je, sam vseeno ne pašejo tiste ploščice gor ja no zdej k masta čas pa še ploščice dol , a si ga prepričala??? prvo je rekel, da lahko gor lepim kaj hočem tistih pa ne razbijat, sam je tista teta kjer sva kuhinjo naročila rekla,da ne ve kako bo to zgledalo, ker bo še ena plast ploščic pa bodo mogle it dol za tisto teto ma glupo je to k mu mora en drug povedat, pa da stvari drugače vidi, ko mu pa jaz rečem pa ne šteje al kaj?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:31:50
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz se poslavljam. Grem gledat Lost (ni na sporedu na TV ).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:32:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, a Galu še vedno iz noska teče? Gregiju zdaj samo čez dan (trkam!!!), upam, da bo ponoči mir. Galu je danes spet začelo in to na full. Zanimivo, Gregcu je tudi danes spet eno uro dopoldne in tri ure popoldne na polno teklo iz noska... Našemu je dopoldan še malo, proti večeru pa čedalje bolj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:32:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj čmrlek pa danes že spi za spremembo. Se je zbudil popoldan ob 15.45, potem pa ni več spal in je bil zmatran 100 na uro. Da bi le spal pridno še naprej hijenca, kako pa je z babico? edinaos, tebi se pa res fajn godi Anitka, a Galu še vedno iz noska teče? Gregiju zdaj samo čez dan (trkam!!!), upam, da bo ponoči mir. Težko je dihala, pa je prišla njena zdravnica pogledat in je rekla, da se v pljučih nekaj sliši in upamo, da ni voda. Je pa sedaj na nevrološkem oddelku. Jutri bomo več izvedeli. in upam da bo vse o.k
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:32:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj čmrlek pa danes že spi za spremembo. Se je zbudil popoldan ob 15.45, potem pa ni več spal in je bil zmatran 100 na uro. Da bi le spal pridno še naprej hijenca, kako pa je z babico? edinaos, tebi se pa res fajn godi Anitka, a Galu še vedno iz noska teče? Gregiju zdaj samo čez dan (trkam!!!), upam, da bo ponoči mir. Težko je dihala, pa je prišla njena zdravnica pogledat in je rekla, da se v pljučih nekaj sliši in upamo, da ni voda. Je pa sedaj na nevrološkem oddelku. Jutri bomo več izvedeli. za babico!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:32:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: kaj je zdej z ploščicami ja nč še so gor , danes sva pa kuhinjo naročila pa bodo mogle it dol, je še mesec dni časa in bo zdej rdeča?? ni čisto rdeča, ene par elementov je, sam vseeno ne pašejo tiste ploščice gor ja no zdej k masta čas pa še ploščice dol , a si ga prepričala??? prvo je rekel, da lahko gor lepim kaj hočem tistih pa ne razbijat, sam je tista teta kjer sva kuhinjo naročila rekla,da ne ve kako bo to zgledalo, ker bo še ena plast ploščic pa bodo mogle it dol za tisto teto ma glupo je to k mu mora en drug povedat, pa da stvari drugače vidi, ko mu pa jaz rečem pa ne šteje al kaj? valjar
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:33:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: kaj je zdej z ploščicami ja nč še so gor , danes sva pa kuhinjo naročila pa bodo mogle it dol, je še mesec dni časa in bo zdej rdeča?? ni čisto rdeča, ene par elementov je, sam vseeno ne pašejo tiste ploščice gor Komaj čakam slikce jaz tud jajajajaja jst tud zdej je pa že gneča
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:33:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: kaj je zdej z ploščicami ja nč še so gor , danes sva pa kuhinjo naročila pa bodo mogle it dol, je še mesec dni časa in bo zdej rdeča?? ni čisto rdeča, ene par elementov je, sam vseeno ne pašejo tiste ploščice gor ja no zdej k masta čas pa še ploščice dol , a si ga prepričala??? prvo je rekel, da lahko gor lepim kaj hočem tistih pa ne razbijat, sam je tista teta kjer sva kuhinjo naročila rekla,da ne ve kako bo to zgledalo, ker bo še ena plast ploščic pa bodo mogle it dol za tisto teto ma glupo je to k mu mora en drug povedat, pa da stvari drugače vidi, ko mu pa jaz rečem pa ne šteje al kaj? Hja, kaj naj rečem, imam enega takega doma...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:34:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Se mi zdi, da se bom mogla poslovit a maš že alarm HB je nastala spet tišina . Je pa eden že bil upam da bo zdej lepo spal do jutra Če ima pa revček tako poln nosek, da že vidim, da bomo imeli delo čez noč nazadnje ko je imel Filip probleme z noskom in sem skor živčnega fasala sem ga položila na povšter tako, da je samo ritka bila na jogiju in ti morm povedat da je pomagal- spal celo noč A kar na ta velki povšter si ga dala? To tudi jaz prakticiram, ko se zbudi zaradi kašlja. Barbaw in Mafi hvala za namig
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:34:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj čmrlek pa danes že spi za spremembo. Se je zbudil popoldan ob 15.45, potem pa ni več spal in je bil zmatran 100 na uro. Da bi le spal pridno še naprej hijenca, kako pa je z babico? edinaos, tebi se pa res fajn godi Anitka, a Galu še vedno iz noska teče? Gregiju zdaj samo čez dan (trkam!!!), upam, da bo ponoči mir. Težko je dihala, pa je prišla njena zdravnica pogledat in je rekla, da se v pljučih nekaj sliši in upamo, da ni voda. Je pa sedaj na nevrološkem oddelku. Jutri bomo več izvedeli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:34:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: kaj je zdej z ploščicami ja nč še so gor , danes sva pa kuhinjo naročila pa bodo mogle it dol, je še mesec dni časa in bo zdej rdeča?? ni čisto rdeča, ene par elementov je, sam vseeno ne pašejo tiste ploščice gor ja no zdej k masta čas pa še ploščice dol , a si ga prepričala??? prvo je rekel, da lahko gor lepim kaj hočem tistih pa ne razbijat, sam je tista teta kjer sva kuhinjo naročila rekla,da ne ve kako bo to zgledalo, ker bo še ena plast ploščic pa bodo mogle it dol za tisto teto ma glupo je to k mu mora en drug povedat, pa da stvari drugače vidi, ko mu pa jaz rečem pa ne šteje al kaj? Hja, kaj naj rečem, imam enega takega doma...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 16.2.2009 21:34:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi Tally: kaj je zdej z ploščicami ja nč še so gor , danes sva pa kuhinjo naročila pa bodo mogle it dol, je še mesec dni časa in bo zdej rdeča?? ni čisto rdeča, ene par elementov je, sam vseeno ne pašejo tiste ploščice gor ja no zdej k masta čas pa še ploščice dol , a si ga prepričala??? prvo je rekel, da lahko gor lepim kaj hočem tistih pa ne razbijat, sam je tista teta kjer sva kuhinjo naročila rekla,da ne ve kako bo to zgledalo, ker bo še ena plast ploščic pa bodo mogle it dol za tisto teto ma glupo je to k mu mora en drug povedat, pa da stvari drugače vidi, ko mu pa jaz rečem pa ne šteje al kaj? valjar napadalna Tally , ampak spet ne vem če bi zalgl
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Dojenje...пеперутка16Do kdaj ste dojile?3 mesece. (
6%)
6 mesecev. (
9%)
12 mesecev. (
13%)
24 mesecev. (
2%)
Več kot 24 mesecev. (
17%)
Nisem dojila. (
53%)
Število vseh glasov: 53Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!