Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:11:56
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: dushka 12.2.2009 se je rodila Taja, visoka 47 cm in težka 2600 kg. Lep pozdrav Dushka čestitke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:12:06
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pocka še eno vprašanje preden grem: mene ful boli desno pod trebuhom, tko pri strani spodaj, to so baje vezi, ampak me zaboli tudi, če se dotaknem na tem mestu. A se mogoče še kateri to dogaja? mene je pa res danes to full ponoči bolelo (al pa je blo že proti jutru,..saj ne vem) tudi ko sem se dotaknila. Ampak pol ko sem se zbudila je blo ok in sem na to čist pozabla.. saj mene je nekaj časa samo ponoči bolelo, če sem se kako čudno obrnila, zdaj me pa čez cel dan, je tak čudem občutek,kot da se mi bo vse pretrgalo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:14:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pocka še eno vprašanje preden grem: mene ful boli desno pod trebuhom, tko pri strani spodaj, to so baje vezi, ampak me zaboli tudi, če se dotaknem na tem mestu. A se mogoče še kateri to dogaja? mene je pa res danes to full ponoči bolelo (al pa je blo že proti jutru,..saj ne vem) tudi ko sem se dotaknila. Ampak pol ko sem se zbudila je blo ok in sem na to čist pozabla.. saj mene je nekaj časa samo ponoči bolelo, če sem se kako čudno obrnila, zdaj me pa čez cel dan, je tak čudem občutek,kot da se mi bo vse pretrgalo občutek je bustas-zarad tega se jaz ponoč prebujam,ko se obračam iz enega boka na drugi-včasih res vseka,kot,da se ti je kaj raztrgalo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:16:07
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pocka še eno vprašanje preden grem: mene ful boli desno pod trebuhom, tko pri strani spodaj, to so baje vezi, ampak me zaboli tudi, če se dotaknem na tem mestu. A se mogoče še kateri to dogaja? mene je pa res danes to full ponoči bolelo (al pa je blo že proti jutru,..saj ne vem) tudi ko sem se dotaknila. Ampak pol ko sem se zbudila je blo ok in sem na to čist pozabla.. saj mene je nekaj časa samo ponoči bolelo, če sem se kako čudno obrnila, zdaj me pa čez cel dan, je tak čudem občutek,kot da se mi bo vse pretrgalo občutek je bustas-zarad tega se jaz ponoč prebujam,ko se obračam iz enega boka na drugi-včasih res vseka,kot,da se ti je kaj raztrgalo ste me potolažile, očitno je to še ena stvar,ki spada zraven, se pa iz prve nosečnosti ne spomnim,da bi se mi to dogajalo, je pa res,da imam zdaj dosti večji trebuh ... šibam v kopalnico, pol pa res na kavč...diiijjoooo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:18:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka ste me potolažile, očitno je to še ena stvar,ki spada zraven, se pa iz prve nosečnosti ne spomnim,da bi se mi to dogajalo, je pa res,da imam zdaj dosti večji trebuh ... šibam v kopalnico, pol pa res na kavč...diiijjoooo dijooo, sicer pa smo ti enkrat že rekle.. ampak naj ti bo, ker si marčevka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:20:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: dushka 12.2.2009 se je rodila Taja, visoka 47 cm in težka 2600 kg. Lep pozdrav Dushka čestitke še od mene !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:20:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pocka še eno vprašanje preden grem: mene ful boli desno pod trebuhom, tko pri strani spodaj, to so baje vezi, ampak me zaboli tudi, če se dotaknem na tem mestu. A se mogoče še kateri to dogaja? mene je pa res danes to full ponoči bolelo (al pa je blo že proti jutru,..saj ne vem) tudi ko sem se dotaknila. Ampak pol ko sem se zbudila je blo ok in sem na to čist pozabla.. saj mene je nekaj časa samo ponoči bolelo, če sem se kako čudno obrnila, zdaj me pa čez cel dan, je tak čudem občutek,kot da se mi bo vse pretrgalo občutek je bustas-zarad tega se jaz ponoč prebujam,ko se obračam iz enega boka na drugi-včasih res vseka,kot,da se ti je kaj raztrgalo ste me potolažile, očitno je to še ena stvar,ki spada zraven, se pa iz prve nosečnosti ne spomnim,da bi se mi to dogajalo, je pa res,da imam zdaj dosti večji trebuh ... šibam v kopalnico, pol pa res na kavč...diiijjoooo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:21:14
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pocka še eno vprašanje preden grem: mene ful boli desno pod trebuhom, tko pri strani spodaj, to so baje vezi, ampak me zaboli tudi, če se dotaknem na tem mestu. A se mogoče še kateri to dogaja? mene je pa res danes to full ponoči bolelo (al pa je blo že proti jutru,..saj ne vem) tudi ko sem se dotaknila. Ampak pol ko sem se zbudila je blo ok in sem na to čist pozabla.. saj mene je nekaj časa samo ponoči bolelo, če sem se kako čudno obrnila, zdaj me pa čez cel dan, je tak čudem občutek,kot da se mi bo vse pretrgalo občutek je bustas-zarad tega se jaz ponoč prebujam,ko se obračam iz enega boka na drugi-včasih res vseka,kot,da se ti je kaj raztrgalo pr men ko skoz ležim je pa še vse slabš, ko se kotlam in obračam, pa tak čuden občutek ko se obrnem je, kot da se trebuh kr noče
< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 16.2.2009 20:22:02 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:21:41
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dushka 12.2.2009 se je rodila Taja, visoka 47 cm in težka 2600 kg. Lep pozdrav Dushka čestitke za drugo marčevsko pupo in njeno mami
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:24:15
|
|
|
|
jadrnica
|
kvaaaaaaaaaaaaaaaaa en teden me ni pa smo že na 7 delu. punce, res težko dohajam....... no na hitro za tabelo: zredila sem se 10,8 kg + , obseg mi itak variira, tako da naj ostane 102 cm, pregled pa imam 2.3.09 grem kr mal pojest, da bom lahko vse za nazaj prebrla, ker bo najbrz kr dolg trajal aja imam pa sedaj skoraj praktično vse za bebo že ready (razen moje frizure) in sem že začela prat plenice, jupi, mi gre dobr, kajne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:31:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Dushka - Čestitke! Si imela rok le en dan za mano...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:32:17
|
|
|
|
tasa_m
|
=jasna= samo to ne pomeni da si naslednja ti veš..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:32:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica kvaaaaaaaaaaaaaaaaa en teden me ni pa smo že na 7 delu. punce, res težko dohajam....... no na hitro za tabelo: zredila sem se 10,8 kg + , obseg mi itak variira, tako da naj ostane 102 cm, pregled pa imam 2.3.09 grem kr mal pojest, da bom lahko vse za nazaj prebrla, ker bo najbrz kr dolg trajal aja imam pa sedaj skoraj praktično vse za bebo že ready (razen moje frizure) in sem že začela prat plenice, jupi, mi gre dobr, kajne za pregled da ne boš v zasotanku,se pa kaj večkrat oglasi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:33:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Dushka - Čestitke! Si imela rok le en dan za mano... jasna a misliš,da ti bo ratalo pred rokom al pa na rok rodit?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:34:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m =jasna= samo to ne pomeni da si naslednja ti veš.. Ja, to vem, ker se itak ne držite razporeda. Upam samo, da bo do marca še katera ostala noseča, da ne boste že vse rodile. IZVIRNO SPOROČILO: spps jasna a misliš,da ti bo ratalo pred rokom al pa na rok rodit? Če me mene vprašaš, bi bilo tud 14 dni čez rok prekmalu...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:35:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m =jasna= samo to ne pomeni da si naslednja ti veš.. Ja, to vem, ker se itak ne držite razporeda. Upam samo, da bo do marca še katera ostala noseča, da ne boste že vse rodile. jaz bom ostala..ta 2 tedna pa bomo še vzdržali al ne??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:35:47
|
|
|
|
čebeica maja
|
JADRNICA-čestitke za pregled vsem želim lepo nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:36:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica kvaaaaaaaaaaaaaaaaa en teden me ni pa smo že na 7 delu. punce, res težko dohajam....... no na hitro za tabelo: zredila sem se 10,8 kg + , obseg mi itak variira, tako da naj ostane 102 cm, pregled pa imam 2.3.09 grem kr mal pojest, da bom lahko vse za nazaj prebrla, ker bo najbrz kr dolg trajal aja imam pa sedaj skoraj praktično vse za bebo že ready (razen moje frizure) in sem že začela prat plenice, jupi, mi gre dobr, kajne ja jadrnica,..bolj pogosto se nam boš mogla javit pa boš na tekočem sploh zdaj ko imaš vse za super za pregled
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:36:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja vsem želim lepo nočko nočkooooo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:49:36
|
|
|
|
spps
|
punce,a ma katera od vas kakšen apetit na kakšno čudno zadevo? mene že par dni grabi,da bi jedla mentolovo zobno pasto se komaj brzdam,ko si perem zobe
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:49:46
|
|
|
|
novo
|
pa sej niste normalne! Grem mal na gmail pogledat, pa načvekate 3 str., pa še vmes ena rodi!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:50:23
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps punce,a ma katera od vas kakšen apetit na kakšno čudno zadevo? mene že par dni grabi,da bi jedla mentolovo zobno pasto se komaj brzdam,ko si perem zobe sej ti ne more nič bit! Jej, dok ti ne bo slabo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:50:47
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: dushka 12.2.2009 se je rodila Taja, visoka 47 cm in težka 2600 kg. Lep pozdrav Dushka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:50:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo pa sej niste normalne! Grem mal na gmail pogledat, pa načvekate 3 str., pa še vmes ena rodi! rodila ni zdaj,ampak prejšnji čet
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 20:51:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo pa sej niste normalne! Grem mal na gmail pogledat, pa načvekate 3 str., pa še vmes ena rodi!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?