|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
16.2.2009 20:11:56   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: dushka

12.2.2009 se je rodila Taja, visoka 47 cm in težka 2600 kg.

Lep pozdrav

Dushka

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
16.2.2009 20:12:06   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

še eno vprašanje preden grem: mene ful boli desno pod trebuhom, tko pri strani spodaj, to so baje vezi, ampak me zaboli tudi, če se dotaknem na tem mestu. A se mogoče še kateri to dogaja?
mene je pa res danes to full ponoči bolelo (al pa je blo že proti jutru,..saj ne vem) tudi ko sem se dotaknila. Ampak pol ko sem se zbudila je blo ok in sem na to čist pozabla..

saj mene je nekaj časa samo ponoči bolelo, če sem se kako čudno obrnila, zdaj me pa čez cel dan, je tak čudem občutek,kot da se mi bo vse pretrgalouser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
16.2.2009 20:14:03   
spps

še eno vprašanje preden grem: mene ful boli desno pod trebuhom, tko pri strani spodaj, to so baje vezi, ampak me zaboli tudi, če se dotaknem na tem mestu. A se mogoče še kateri to dogaja?
mene je pa res danes to full ponoči bolelo (al pa je blo že proti jutru,..saj ne vem) tudi ko sem se dotaknila. Ampak pol ko sem se zbudila je blo ok in sem na to čist pozabla..

saj mene je nekaj časa samo ponoči bolelo, če sem se kako čudno obrnila, zdaj me pa čez cel dan, je tak čudem občutek,kot da se mi bo vse pretrgalouser posted image

občutek je bustas-zarad tega se jaz ponoč prebujam,ko se obračam iz enega boka na drugi-včasih res vseka,kot,da se ti je kaj raztrgalo user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
16.2.2009 20:16:07   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: spps

občutek je bustas-zarad tega se jaz ponoč prebujam,ko se obračam iz enega boka na drugi-včasih res vseka,kot,da se ti je kaj raztrgalo user posted image

ste me potolažile, očitno je to še ena stvar,ki spada zraven, se pa iz prve nosečnosti ne spomnim,da bi se mi to dogajalo, je pa res,da imam zdaj dosti večji trebuhuser posted image ...

šibam v kopalnico, pol pa res na kavč...diiijjoooo

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
16.2.2009 20:18:43   
tasa_m
ste me potolažile, očitno je to še ena stvar,ki spada zraven, se pa iz prve nosečnosti ne spomnim,da bi se mi to dogajalo, je pa res,da imam zdaj dosti večji trebuhuser posted image ...

dijooo, sicer pa smo ti enkrat že rekle.. user posted image user posted image ampak naj ti bo, ker si marčevka user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
16.2.2009 20:20:45   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

Lep pozdrav

Dushka

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

še od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
16.2.2009 20:20:47   
spps

user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
16.2.2009 20:21:14   
čebeica maja

pr men ko skoz ležim je pa še vse slabš, ko se kotlam in obračam, pa tak čuden občutek ko se obrnem je, kot da se trebuh kr noče  user posted image

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 16.2.2009 20:22:02 >

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
16.2.2009 20:21:41   
Pupa7

Lep pozdrav

Dushka

user posted image user posted image user posted image čestitke za drugo marčevsko pupo in njeno mami user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
16.2.2009 20:24:15   
jadrnica
kvaaaaaaaaaaaaaaaaa
en teden me ni pa smo že na 7 delu. punce, res težko dohajam.......
no na hitro za tabelo:

zredila sem se 10,8 kg + , obseg mi itak variira, tako da naj ostane 102 cm, pregled pa imam 2.3.09

grem kr mal pojest, da bom lahko vse za nazaj prebrla, ker bo najbrz kr dolg trajal user posted image user posted image

aja imam pa sedaj skoraj praktično vse za bebo že ready (razen moje frizure) in sem že začela prat plenice, jupi, mi gre dobr, kajne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
16.2.2009 20:31:27   
Anonimen
Dushka - Čestitke! user posted image user posted image user posted image Si imela rok le en dan za mano... user posted image

(odgovor članu jadrnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1036
16.2.2009 20:32:17   
tasa_m
=jasna= samo to ne pomeni da si naslednja ti veš.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
16.2.2009 20:32:22   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

kvaaaaaaaaaaaaaaaaa
no na hitro za tabelo:

zredila sem se 10,8 kg + , obseg mi itak variira, tako da naj ostane 102 cm, pregled pa imam 2.3.09

grem kr mal pojest, da bom lahko vse za nazaj prebrla, ker bo najbrz kr dolg trajal user posted image user posted image

aja imam pa sedaj skoraj praktično vse za bebo že ready (razen moje frizure) in sem že začela prat plenice, jupi, mi gre dobr, kajne user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za pregleduser posted image user posted image user posted image

da ne boš v zasotanku,se pa kaj večkrat oglasi user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
16.2.2009 20:33:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Dushka - Čestitke! user posted image user posted image user posted image Si imela rok le en dan za mano... user posted image

jasna a misliš,da ti bo ratalo pred rokom al pa na rok rodit?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
16.2.2009 20:34:15   
Anonimen

Ja, to vem, ker se itak ne držite razporeda. user posted image user posted image user posted image Upam samo, da bo do marca še katera ostala noseča, da ne boste že vse rodile.

jasna a misliš,da ti bo ratalo pred rokom al pa na rok rodit?

Če me mene vprašaš, bi bilo tud 14 dni čez rok prekmalu... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 1040
16.2.2009 20:35:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Ja, to vem, ker se itak ne držite razporeda. user posted image user posted image user posted image Upam samo, da bo do marca še katera ostala noseča, da ne boste že vse rodile.

jaz bom ostala..ta 2 tedna pa bomo še vzdržali al ne??
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
16.2.2009 20:35:47   
čebeica maja
JADRNICA-čestitke za pregled

vsem želim lepo nočko

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
16.2.2009 20:36:17   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

kvaaaaaaaaaaaaaaaaa
no na hitro za tabelo:

ja jadrnica,..bolj pogosto se nam boš mogla javit pa boš na tekočem user posted image
sploh zdaj ko imaš vse za user posted image

super za pregled user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
16.2.2009 20:36:39   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja
vsem želim lepo nočko
nočkooooo user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
16.2.2009 20:49:36   
spps
punce,a ma katera od vas kakšen apetit na kakšno čudno zadevo?user posted image user posted image user posted image

mene že par dni grabi,da bi jedla mentolovo zobno pastouser posted image user posted image user posted image se  komaj brzdam,ko si perem zobeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
16.2.2009 20:49:46   
novo
pa sej niste normalne! Grem mal na gmail pogledat, pa načvekate 3 str., pa še vmes ena rodi!user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
16.2.2009 20:50:23   
novo

punce,a ma katera od vas kakšen apetit na kakšno čudno zadevo?user posted image user posted image user posted image

mene že par dni grabi,da bi jedla mentolovo zobno pastouser posted image user posted image user posted image se  komaj brzdam,ko si perem zobeuser posted image user posted image user posted image

sej ti ne more nič bit! Jej, dok ti ne bo slabo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
16.2.2009 20:50:47   
novo

Lep pozdrav

Dushka

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
16.2.2009 20:50:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: novo

pa sej niste normalne! Grem mal na gmail pogledat, pa načvekate 3 str., pa še vmes ena rodi!user posted image
rodila ni zdaj,ampak prejšnji četuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
16.2.2009 20:51:27   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: novo

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?