Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 13:27:45
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Jutri ima pa naša Se* RD a ne sekica? PA kot bi rekla ona, čez 8 mesecev bomo imeli Špelinčko ali pa Špelinkota, kar bo prišlo ven . Evo seki, to je pa darilo za tvoj RD. A ti je všeč . Aaaaaaa! Eto, zdaj pa speeeeet jočeeeeeeem! O, moja špelki! ČESTITKE! To je pa res naj naj lepše RD darilo! Juuuuuupiiiiiiii!!!!!!!!! *hugs* maaamiiiii!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 13:32:18
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Helou srčice Danes je bilo moje lulanje na palčko neuspešno. Že od petka čutim, da spet ni ratalo. Prosim vas ne me spodbujat...jutri bom ponovila in sporočila, če se bo kaj spremenilo. Če se ne oglasim pomeni, da je stanje tako kot je... Špelka zate pa navijam kot zmešana. Ma, da rata. Rada vas imam Muckica - bom dala *hugs-e* sem. Toliko, da te pocartam, ok? Veš pa da ni nujno, da je to to...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 13:46:42
|
|
|
|
Serendipity
|
Eto, to smo pa ''mi'' (12. tednov - torej slikano kak teden nazaj ) (hehe, ta mi je taka smešna - se še malo šlaufeki vidjo )
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 13:50:18
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Če čist po pravici povem, ga šeenkrat nisem nabrala letos sama. sem ga vedno dobila. Je pa že sedaj težavno, ker se kar s težavo že sedaj dol držim . Kaj še bo? Drugače pa vse stvari ki so take delam čepe, sam da je dvig bolj oreng projekt...me vleče na rit... ja verjamem ,jaz se že tud premikam k nasedel kit Sekica:prav mali lušten buši je in nič ni šlavfekov ,kake maš
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 13:53:12
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Če čist po pravici povem, ga šeenkrat nisem nabrala letos sama. sem ga vedno dobila. Je pa že sedaj težavno, ker se kar s težavo že sedaj dol držim . Kaj še bo? Drugače pa vse stvari ki so take delam čepe, sam da je dvig bolj oreng projekt...me vleče na rit... ja verjamem ,jaz se že tud premikam k nasedel kit Sekica:prav mali lušten buši je in nič ni šlavfekov ,kake maš pa pi(č)kaste spodnjice Saj zgleda, kot da bi dva kebapa pojedla...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 14:03:54
|
|
|
|
ledenka
|
ŠPELČIKA, ČESTITAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! in ti želim, da tokrat vse poteka tako, kot je treba... še posebej, da tam okoli 20.10 DIHAŠ in rojevaš tole pikico! mi kar solze tečejo od sreče
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 14:16:47
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Če čist po pravici povem, ga šeenkrat nisem nabrala letos sama. sem ga vedno dobila. Je pa že sedaj težavno, ker se kar s težavo že sedaj dol držim . Kaj še bo? Drugače pa vse stvari ki so take delam čepe, sam da je dvig bolj oreng projekt...me vleče na rit... ja verjamem ,jaz se že tud premikam k nasedel kit Sekica:prav mali lušten buši je in nič ni šlavfekov ,kake maš pa pi(č)kaste spodnjice Saj zgleda, kot da bi dva kebapa pojedla... ,nene kake maš,sej si ja nosečka ,še večji bo Evo grem zdaj kosilo narest do konca pride dragi pa gremo jest,mali je že prav lačen kr skače
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 14:17:36
|
|
|
|
pikica36
|
jauuuu ŠPELKA, KAKO VESELJE , kar solze mi tečejo, res sem full fullll vesela zate ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naj bo uspešno do konca
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 14:23:44
|
|
|
|
ledenka
|
Se*, tvoje fotke so pa prav manekenske nič bat, čez ene 12 tednov se boš začela v kita spreminjat Fargi držim pesti, da je to samo grdi izcedek... ne se bat špikic, ni hudega.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 14:54:33
|
|
|
|
spelka12
|
Se* a je tole zgovorno? kje pa ti šlaufe vidš? Lepa postava, lep trebušček, naj pridno vzhaja. Klicala ateja reškota. 2.3. imam prvi UZ . Že čez 14 dni. Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. PA je bil res vesel.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 14:58:44
|
|
|
|
benika
|
Sej najbrž še niste slišale, a ne JAZ BOM PA TEEEEEEEEEEEETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 15:04:09
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Sej najbrž še niste slišale, a ne JAZ BOM PA TEEEEEEEEEEEETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj, a res? /smijli,kizmedenogleda/ ČESTIIIITKEEE TETKICA!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 15:11:58
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Sej najbrž še niste slišale, a ne JAZ BOM PA TEEEEEEEEEEEETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! neeeeee, reeeeees? benika, sem zarad te novičke tako vesela, da se sam še smejim
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 15:13:00
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Klicala ateja reškota. 2.3. imam prvi UZ . Že čez 14 dni. Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. PA je bil res vesel. yes yes yes! držim pesti že zdaj za 2.3.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 15:33:48
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Klicala ateja reškota. 2.3. imam prvi UZ . Že čez 14 dni. Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. PA je bil res vesel. yes yes yes! držim pesti že zdaj za 2.3. JUHU!!! jaz tud držim že pestike za 2.3., ko bo že bil srček pa k bo ena lepa pikica not.... Se*..kaka manekenka!!DDDDDDDDDDDDDD..kakšen kebap?! Ti aušika.....postava 1A!!!! Ne pa jaz k se moram pol ure štimat, da zakrijem tiste plavalne šlaufe s fotičem!! benika..teta? Pa ne menda? S kom pa? Ajsi...a že ananas čez ušesa leze?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 15:36:43
|
|
|
|
sonček85
|
špelka:jeeee že čez 14 dni benika:vau to je pa nekja novega.A res,čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 15:41:52
|
|
|
|
spelka12
|
A mam lep ticker
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 15:44:35
|
|
|
|
Nončika
|
Špelka, jeeeeeeeeeeeeee. čččččeeeeesssstttttiiiiittttaaaammmm!!!!!! Se***, kje so tvoji šlaufeki? ka si to sliko tvoje souside dala ese gor ali ka??? ne najden te!!! pravla si ka maš šlaufeke!!! ne saj se hecam. luškani buši. naj ti pridno raste in vzhaja. Benika, čestitke za bodočo teto!!!! gigi1, a nisi prehitro delala testa????? jaz pa ne vem, če naj probam tale test delat z 1 jutranjim urinom, ali pa res čakam izostanek. kaj pravite? Špelka me je pustila samo, ona že zna rezultat.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 15:47:25
|
|
|
|
spelka12
|
čakaj izostanek. Reško je bil presenečen, da se je že pokazalo. Da ne boš razočarana. PA še če ne veš točno kdaj je O imaš lahko bolj pozno in ti pol kasneje pokaže. Oprosti, nisem hotla prehtevat . Bom pa tolk bolj navijala za tebe in aquo
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 15:55:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
Špelka, .Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee noro sem vesela za vaju,za tebe.Si imela prav,da boma marca letos skupaj srečki . LP Mojca 14t4dni
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 15:56:49
|
|
|
|
Nončika
|
O mam kar hitro. no vsaj meni se tak zdi. posebej zaradi moje slabe volje tiste dni. ne vem no. nazadnje sem M dobila na 24dan, jutri je pa ravno 24dan. ne vem, kaj naj?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 16:08:01
|
|
|
|
Serendipity
|
Nončika - Hm, to je res taka zadrega. Kaj ti feeling pravi? Jaz predlagam - sredo! Špelči - superca tickerček! Pa puuupeeee - No, ne me kregat - se nisem navajena skoraj slečeno razkazovat po forumih. Jaaahh, če bi bila playboy bejba ne bi mela treme...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 16:40:06
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Ajsi...a že ananas čez ušesa leze? ma kaki, seveda sem šla na kosilo bo jutri ananas na vrsti... upam špelči, kul podpis, da o tikerčku niti ne govorim nončika, prste stran od testa! naj bo zamuda, potem pa lahko. v naravnem ciklusu je le drugače kot v umetnem, ko točno veš, kdaj je ovulacija/punkcija
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 17:37:10
|
|
|
|
Nončika
|
Sekica, jaz tudi nekako navijam za sredo. upam, da me jutri zjutraj ne premaga radovednost. Filling? da je to to. zdaj pa je res ratalo. ajsi, vem, da se pri naravni poti razlikuje. ma ni panike, sam da rata.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 16.2.2009 17:47:35
|
|
|
|
pikica36
|
špelka- cortan tikerček maš pa že v petem tednu!!! nončika- ne prehitevaj pikica ne bo nikamor ušla če je not, sebi pa prišparaš kak dan razburjenja in živčkov joj, kk lušno je pogledat - same nosečke na borbi, jaz tud upam da se vam čimprej pridružim
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?