|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
16.2.2009 12:38:49   
lake
Men se pa zdi da se lahko v tretjem trimesečju zrediš samo eno kilo na mesec, nič več, pa 12kg  je tista zgornja meja do katere se lahko zrediš.

Je pa očitno čist odvisn od ginekologa kako ti teži, kakšen manj, kakšen več.

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
16.2.2009 12:42:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix

Cveka30, oba otroka ima mož napisana nase, ker drugače bi pa on še ful ful plačal. Kljub temu, da ima on olajšave za dva otroka mora ful doplačati. Saj zato sem pa besna.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nimam besed, ta user posted image državauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 3002
16.2.2009 12:44:51   
maja1488
Ah glede kg pove vsak drugače. Meni je moj G rekel, da naj bi se v zadnjih treh mesecih 0,5kg na teden. Zadnji mesec manj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
16.2.2009 12:45:51   
Obelix
A niso bedno. polna usta je vseh, kako vzpodbujajo rojstvo otrok. Ko pa je treba kaj konkretno pokazati, pa en velik NIČ. To mi je čisto bedno. user posted image  Pa saj nisem mislila služiti na račun otrok, da ne bi kdo mislil, ampak čisto skoz nekaj plačujem. To me pa ful pojezi....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
16.2.2009 12:46:05   
Dudica1
a no saj se je nekaj odprlo tle goruser posted image user posted image user posted image .O kg pa jaz raj ne bom več,jem kar mi paše pa kolkr mi pašeuser posted image

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
16.2.2009 12:46:15   
copka
joj, spet kguser posted image

V cetrtek sem imela pregled in pridelala +8kg. Sedaj kar nekaj vztrajno rastejo.user posted image  Pa zgaga me je zacela dajat. Me mickeno pece tam nekje pri prsih in pa v grlu- groza. Sedaj pa ze komaj cakam, da se malcek rodi, ker mi trebuh seze ze cez rebra in ko sedim me prav moti vseuser posted image
Naslednji pregled imam ze cez tri tedne 6.3. Zjutraj moram iti v laboratorij- ne vem kaj delat, po moje spet za toxo, potem pa na pregled.

Mali pa kar brca veselo, zadnje dni tudi po dnevi, prej pa samo zjutraj ali zvecer. No, vsaj vemo, da ga imamouser posted image

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
16.2.2009 12:47:10   
dito
cveka 30- tudi jaz sem se v 1. user posted image  zredila za 24 kg. Prej sem bila prava suhica, sedaj pa imam kar obline. Ves čas si govorim, da moram pazit vendar brez kruha in sladkega ne morem. Kako ti uspe,da ješ samo 5x na dan. Jaz kar naprej nekaj iščem. Upam, da bo čim prej lepo vreme in da bom lahko več zunaj.
Držim pesti za bolniško.

Komaj čakam, da bo sreda in da vidim našega user posted image . Je pa postal kar aktiven. Me zanima koliko že vaga.

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
16.2.2009 12:47:28   
Dudica1
pa vsem čestitke za preglede user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
16.2.2009 12:47:35   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix

A niso bedno. polna usta je vseh, kako vzpodbujajo rojstvo otrok. Ko pa je treba kaj konkretno pokazati, pa en velik NIČ. To mi je čisto bedno. user posted image  Pa saj nisem mislila služiti na račun otrok, da ne bi kdo mislil, ampak čisto skoz nekaj plačujem. To me pa ful pojezi....

jaz bi pa sla malo v sluzbo vprasat, zakaj ne placujejo malo vec, da vam ob dohodnini ne bi bilo treba toliko.

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
16.2.2009 12:47:47   
pokica_
Jaz sem glede teh kg prebrala v Nosečniškem planerju, ko si ga vodim in vse fajn piše. Drugače naj bi se do 3 mes zredile 2-3kg, pol pa vsak mes 2kg, nič več. V zadnjem mes pa naj teža nebi šla nič gor; meni je G rekla, da je max +14kguser posted image , minimum pa +9kg.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
16.2.2009 12:50:03   
Dudica1
pokica  važno pol da smo čez minimumuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
16.2.2009 12:50:50   
Anonimen
ja na žalost nisi edina, če ne daš državi daš pa občini, nekateri pa lepo živijo na naš računuser posted image user posted image

no ja boljš da se ne poglablam v to ker mi bo pritisk dvigniluser posted image user posted image user posted image

ja glede KG; se pa nobeden ne more zedinit kako in kaj men je moja G. rekla da sem se do sedaj premalo zredila in da naj mal več jem, ampak kakouser posted image ko pa ne moremuser posted image , saj nima veze koliko se zrediš, važno je da si zdrav in da je z user posted image vse o.k.user posted image user posted image user posted image user posted image to je pa vse kar mora mati vedet tiste kg bomo pa že polet izgubile ko bomo vozičkaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 3012
16.2.2009 13:05:13   
Obelix
copka, saj mi je čisto jasno, da gre samo za poračun in da med letom premalo plačava. Samo danes je eden takih dni, ko mi nič ne gre. Potlej pa še tole in madonca me take stvari razjezijo.

Glede kilogramov so eni ginekologi kar malo preveč pikolovski. Jaz mislim, da če nosečnica ni res težkokategornica in nima težave s pritiskom, pa se dobro počuti, nima nihče kaj težit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
16.2.2009 13:07:48   
Lalica1
Glede te države pa je tako....
Najboljše je, da si pripadnik kake manjšine pa nimaš nič, razen veliko otrok. Potem se daš na TV, kjer te prikažejo kot zelo ubogo mamo, ki ima človeka nedostojno življenje (pri npr. 22-ih kakšne tri otroke, brez očeta, stare tudi kakšnih 7-8 let), seveda si brez službe, ker..ne vem zakaj že?. Se vsem zasmiliš, ti zberejo denar, postavijo novo hišo, seveda ti za službo ni treba skrbeti, ker imaš dovolj dohodkov s socialne in otroških dokladov.... In tako se zgodba nadaljuje v nedogled. Pa še koliko je takih zgodb, ki mi kar pisker dvignejo.

Jaz pa debil poročena, s VII. stopnjo izobrazbe, delam za 500 EUR neto (če laično premislim se mi bolj splača živeti od podpore!!!), odločba za vrtec pa znaša 160 EUR. No, da se pohvalim. Otroškega dodatka pa dobim kar 20 EUR!!! Sploh se mi ne zdi vredno izgubljati besed in tratiti živcev, ki mi jih država itak pobere.

So pa moji KG že druga vesela zgodba, ampak meni še vedno vse dol visi. Še vedno trdim: V nosečnosti ni pravila koliko in kdaj se lahko zredimo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
16.2.2009 13:23:56   
Dudica1
LALICA1 se strinjam s tvojim zadnjim stavkomuser posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
16.2.2009 13:29:07   
petrazg
Sem vedela kdaj moram it dol z rr...user posted image Ko se začnete menit o kg... No, jst imam že lepih +12 kg user posted image in je na zadnjem pregledu malo pogledal, pa je rekel, malo manj sladkarij in slane hrane. user posted image Saj ne jem več kot prej, samo prej sem bila skoz aktivna, zdej so me pa med 4 stene zaprli, pa nič ne smem... Eh se tolažim, da bo tako kot je bilo v 1 user posted image (+25), ko so šle kilce same dol brez truda...

Kar se pa tiče naše države... brez komentarja... za malega plačujeva polno v vrtcu, samo ne zaradi dohodkov, ampak zaradi stanovanja , ki ga imam jaz v Celju (plačujem še kredit zanj user posted image )... Da bi jih kar user posted image user posted image user posted image

Obelix samo dodatek pa jst vseeno dobivam... 19 eur... user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
16.2.2009 13:29:07   
lake
Jst se pa strinjam z njenim prvim odstavkom. Ošpice dobim ko vidim kakšen tak prispevek po tv. Ok razumem zdej te boge ljudi ki so ostal brez službe v recesiji,  NE razumem pa mamic ki jamrajo kako majo reve mal socialne podpore, eno sobico, in zraven nje pokaže kakšnega 6 let starega otroka, ok to je še vredu, ampak da pa ima še enega dojenčka v roki, ki ponavadi nima več kot eno leto, to pa ne razumem. Kaj hudiča ji je blo treba met še enga otroka če se še s taprvim težko preživlja. Taki prispevki mi pa res pritisk dvignejo in najraj bi klicala na tv.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
16.2.2009 13:34:50   
maja1488
Takim, ki so po tv, nikoli nič ne manjka. Če bo imela še enga otroka, bo tudi podpora višja. In dodatki. Mene tudi to razp****, še najbolj pa ko vidim v vrtcu mamice velikih privatnikov, ki si itak nakazujejo mminimalac, ona je na socialni, vrtec zastonj, otroški veliki, pol pa pripelje mulca v tanovem audiju al kaj podobnega, mož tudi vozi kak ultra drag avto...
Pa otroci oblečeni v cunje da dol padeš.

Ampak so skor socialni problem.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
16.2.2009 13:35:18   
Dudica1
ja LAKE  tud s tabo se strinjam,vse v mejah normale pa kolkr jih lahko preživiš!
Za kosilo pri nas testenine s tuno in kislo smetano pa seveda skleda solateuser posted image

user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
16.2.2009 13:35:48   
petrazg
Jst punce sem pa mnenja, da prave recesije ni. Bo pa nastala umetna oz. mogoče je že zaradi medijev in njihovih prispevkov... Firmam bodo dali pa lepo priložnost , da odpustijo ljudi in opravičijo svoje slabe rezultate z recesijo... Sej ne rečem, nekje bo res zaradi "recesije" odpuščanje, v večini bodo pa to samo firme , ki propadajo že x let in imajo nesposoben management, ki skrbi samo za svoje denarnice... 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
16.2.2009 13:38:48   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Jst punce sem pa mnenja, da prave recesije ni. Bo pa nastala umetna oz. mogoče je že zaradi medijev in njihovih prispevkov... Firmam bodo dali pa lepo priložnost , da odpustijo ljudi in opravičijo svoje slabe rezultate z recesijo... Sej ne rečem, nekje bo res zaradi "recesije" odpuščanje, v večini bodo pa to samo firme , ki propadajo že x let in imajo nesposoben management, ki skrbi samo za svoje denarnice... 

se strinjam

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
16.2.2009 13:41:47   
Dudica1
grem v vrtec se beremouser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
16.2.2009 13:42:16   
lake
Ja se strinjam da imajo podjetja recesijo samo izgovor, nasrkal bodo pa delavci, ki so že sedaj prejemali najmanjšo možno plačo, in po možnosti sta še obadva zaposlena v isti firmi. Taki se mi pa res smilijo. 

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
16.2.2009 13:44:11   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

pokica  važno pol da smo čez minimumuser posted image user posted image user posted image

točno tako!

Katera je že odprla temo o kg? user posted image  Sem rekla, da bo še velika debata o kg. user posted image  

Ja, naša ljuba država je pa taka, ko podpira brezdelneže in potepta vse tiste, ki se kaj trudijo dosečt v življenju. Vzame tam kjer nebi smela in da tam, ko najmanj rabijo. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
16.2.2009 13:46:34   
Obelix
Saj to človeka razjezi, če lepo hodi v službo in se želi sam preživljati, pa te povsod polno usekajo - pa same veste, da ne rabiš biti bogataš, pa si takoj v najvišjem razredu v vrtcu, pa ni dokladov.... Če se pa lepo vržeš v stroške države, pa ti lepo vse priskrbijo. Včasih se mi zdi tole vse tolk krivično. Pa tako lepo vreme je zunaj, jaz pa vsa našpičena že ves dan user posted image . To bodo hormoni, a ne.

Saj kilogrami gredo dol po porodu, če se ravno ful ne nažiraš in zadosti vozičkaš. Punce ne se sekirat. Nosečnost je tudi lep izgovor, da si kaj več privoščimo pri hrani.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?