kayica24
|
Halo punce..Da vam se še jaz javim.... Danes imamo rok,pa zgleda da bomo tudi mi zamujali... Imela sem CTG,prvega v porodnišnici,ker sem s svojim G zaključila...In se moram prav malo potožit..Namreč... Delal je en fuuuuuull čuden G,ki me je obravnaval kot nekoga,ki mu ne rabi NIČ RAZLOŽIT...Torej,zakaj se sploh gre... Šla sem na CTG in potem z izvidom/rezultatom CTG-ja k temu G...On izvid pogleda in obkroži nevem....zadnjih 5/10 min srčkovega utripa...Reče pridite jutri spet.... pa ga pogledam in rečem,kako pa to,da jutri(Ker je namreč praksa,da naročajo vsak drug dan)in če je kaj narobe,da si je obkrožil nekaj na mojem izvidu Pa mi odgovori: Kaj si želite da bi vas bilo strah???????????WTF?!?!?! Pa je bla ena fajn sestra zraven,ki mi je rekla,brez skrbi,ne bi vas spustili domov,če bi bilo kaj narobe.... No in potem jaz v avto,pa v jok,ker nisem vedla,zakaj spet jutri pregled,če je morda s srčkom kaj narobe,itd.... Priznam da sem panična,ampak kdo pa ne bi bil za svojega otrokeca,ki ga že tak nestrpno čakamo... Vglavnem,kličem mamico,ki je včasih delala na ginek. in ji rečem,naj pokliče tja in se pozanima malo podrobneje zakaj se gre,ker mi noben ni hotel nič povedati.. In ona pokliče,nakar je sestra rekla,da naj se nič ne sekiram,da če bi bilo malo kaj narobe,me ne bi spustili domov,ampak bi me obdržali v bolnišnici..Da je enostavno bila naša bebika na začetku CTG-ja zelo nemirna in je stem bil pulz toliko večji,proti koncu pa zgleda da je zaspančkala in se je pulz tudi umiril...Tisti del si je G obkrožil,ker pač on ne more 100% vedet da otrok spi,zato bodo stvar preverili zopet jutri... Mogoče se vam zdim čudna in se marsikatera od vas ne bi sekirala,ampak jaz sem pač taka bolj panična kar se tega tiče...Vsaj razložil bi mi lahko G malo boljše vse skupaj... No,zdaj mi je malo boljše,ko sem se potožila pri vas februarčice moje.... Naj pa povem,da mi je sestra svetovala danes 3x parne kopeli,obvezen sex in bolj inteziven sprehod No,bomo naredili vse,da se popadki začnejo in da bo šlo vse po naravni poti... Timy KONČNO!!! Čestitam MIHAILO IN VESNOZAVER.....DANES JE NAŠ DAN!!!!kATERA BO PRVA????