|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009-6. del
15.2.2009 21:30:09   
Ajvy
Birdy....super ,da se ti nič ne delajo focli...pr men je blo za znoret.....uf....
Verjamem, da Neli pogrešaš,,....ampak sej se bo kmalu pozdravla in boste skupaj.....
Kristi...zaspanka...sej pravijo, da jih zlatenica čist zdela.....bogica...mislim, na vas...

Tanci....veš, da je upanje.....držim pesti, da se čimprej urihta....
Kako si ti??
Povej....si kaj šivana...al ni blo časa....user posted image user posted image user posted image

POzdravljena Tinatona....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
15.2.2009 21:42:48   
BarbaraGS
ajvy: hehe ja mojega tudi najbolj igrice zmucijo...ugotavljam, da nas je veliko takih, ki imamo moze "igralce" ;). Vidis jaz bi pa takoj zivela na jap. kaksno leto (ne vec kot to) in bi mi prav pasal direndaj Tokya in njihove terme ;).

birdy: ja super da ste doma in upam, da bo vedno boljse.

Jaz pa...nobene spremembe. Jutri imam prvic ctg, pa da vidim kaj sploh to je hehe. Drugace pa se pocutim ko hobit- Sej poznate gospodarja prstanov in hobite ne? No, imeli so zelo ogromne noge in taksne imam ze kak teden tudi jaz. Da o prstih na rokah ne govorim, ko sem jih kar v cevape preimenovala ;). Aja...pa tecna sem zelo :). Drzim pesti za vse nas, ki se cakamo na nase strucke.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
15.2.2009 21:47:45   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

ajvy: hehe ja mojega tudi najbolj igrice zmucijo...ugotavljam, da nas je veliko takih, ki imamo moze "igralce" ;). Vidis jaz bi pa takoj zivela na jap. kaksno leto (ne vec kot to) in bi mi prav pasal direndaj Tokya in njihove terme ;).

mene je pa ta direndaj čist zmozgal....nisem niti vedla kako mi je ime na koncu...obup.....jep a res lepo tam..organizacija na višku...in kako fok čaka na bus...neverjetno...kakšna olika...noro.....

Veš, jst sem da nes tudi med tečnimi...pa nisem  nosečka user posted image

Glede čevapkov ti pa verjamem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobro opravi jutri.....

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
15.2.2009 22:03:24   
Ajvy
nočko punce  ....lepa naj bo....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
15.2.2009 22:04:21   
BarbaraGS
Punce lepo pocivajte!!!!! ali pa klepetajte ;)

Jaz se grem lepoticit za mojo G jutri in potem pocivat, k me tak zgaga pece, da bom sla raje kar prespat ta vecer.

Nocko mamice in souser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
15.2.2009 23:03:05   
sunny24
Timy sporoča...

"Danes ob 18.47 je na svet prikukala 3350g težka in 50 cm velika Eva."

ČESTITAM!!! user posted image user posted image user posted image

Sem odprla tudi na "rodili smo"...user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
15.2.2009 23:08:06   
sunny24
Čer! Sm pršla malo počekirat kaj dogaja in novičko sporočit...user posted image

tanci, ja, 9.2. je šou že zdavnej mimo...user posted image   Res ne vem, kdaj se bo naša odločla prit...user posted image user posted image user posted image   Mi smo v stanju pripravljenosti! user posted image
birdy, lepo, da ste doma in da je Kristi bujše! user posted image user posted image user posted image   Pa da bi blo jutri vse OK na kontroli in da bi tudi Neli hmali ozdravla in da boste vsi 4 skupi doma! user posted image user posted image user posted image
barbyka, čestitke za pupo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
16.2.2009 8:27:39   
sunny24
Jutro punce! To je pa čudno, da ni nobena še nič napisala zdej zjutri...user posted image  

Zajtrk...

user posted image    user posted image user posted image user posted image

Jst sem spet zgodnja-mam pregled...Upam, da mi reče, da se že kej dogaja...Optimist! user posted image user posted image user posted image   No, bom pol poročala kako in kaj, do takrat pa bodte pridne!user posted image

čawčaw

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
16.2.2009 8:28:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Timy sporoča...

"Danes ob 18.47 je na svet prikukala 3350g težka in 50 cm velika Eva."

Sem odprla tudi na "rodili smo"...user posted image

user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
16.2.2009 9:25:05   
No da se vam na hitro javim ko moja dva še spita Laura pa je pr babici...

Vsem novim mamicam čestitke vsem bolanim da čim prej postanete zdravi in seveda Majklju vse naj naj...

Kaj vam naj povem da sem srečna da je moj dragi doma in da mi popolnoma pomaga skuha pospravi vse res vse...ampak naj vam povem da sem psihično čist adijo...naša velika punca Laura je noro ampak res noro ljubosumna ima rada Lio ampak lahko rečem da je hudo...kot same veste mali dojenček rabi pozornost jaz moram si špe vedno črpat prsi to mi vzame včas tudi urco časa naša Laura pa vsega tega ne razume...je hudo prav tega me je bilo strah in prav to se mi je zgodilo...upam da se čim prej vse uštima res si želim...vidi se da je Laura že velika in da je bila dolgo skoraj 10 let sama sedaj pa je nekdo prišel in se nas mora delit to je najhuje...pa jo objmamem pa se pogovarjama ampak ko primem Lijo mi reče mami zakaj me nč ne objameš sej če imam jaz Lio Lauro carta moj ampak vseeno še premalouser posted image user posted image user posted image ...mal sem mogla potožit...

Drugače moja čistka gre lepo lepo proti koncu ni več neke sile vložkov pa sem že porabla na kileuser posted image user posted image user posted image ...v porodnišnici smo pa tko in tko uporabljali neomejeno njihove tako da vsa pohvala...no da še jaz napišem glede dojenja takole bom rekla vsakdo gleda na to drugače ne želim pa nikogar užlait ali kar koli...Rodila sem v celjski porodnišnici sama sem bila prvič zelo negativno razočarana glede dojenja ko sem rodila Lauro...sedaj ko sem rodila Lio pa VSE RES VSE POHVALE hvaležna sem da so mi pomagali da imam mlekca ker vsaka kapljica mojega mleka je vredna veliko ne bom rekla da Laura ni zrasla ko ni pila mojega mleka ampak prav želela sem si sedaj še močneje dojit in mi je uspelo trenutno še naša Lia zaspi na joški upam da kmalu bolje in da bo res spila vse kar imam sej nimam nekega navala mleka ampak imam ga za nahranit mogoče ne vsak obrok isto ampak sem vesela da je tako...no to sem hotela rečit mene so res lepo potolažili ko je naša Lia celo noč jokala in nisem vedela od česa in jo drug dan tehtamo pred in po dojenju in ni bilo niti grama nč od nč ni bilo večje teže bile sem vsa razočarana jokala in so me lepo potolažili boste videli še je čas da se mleko naredi če pa ga ne bo gospa pa tudi zaradi tega niste slaba mati če ne boste mogle dojit in sem od takrat naprej dobila redno dodatek za Lio res da sem si črplaa potem skoz ker ko pa se je začelo mleko pa ji jaz nisem mogla ponudit prsi ker so bile moje brdavice čist boge...to je moja izkušnja vsakdo pa ima svojo...

Avjy no da še jaz pohvalim vajini dve princeski...luštne sta...user posted image user posted image

No sedaj pa šibam čakam patronažno sem pa bila pridna in zlikala kar sem sušila na stojalu...sedaj pa grem našo malo miss pokukat če še nina ati še sigurno za njega me ne skrbiuser posted image user posted image user posted image ...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
16.2.2009 9:34:29   
lilcha
Dobro jutro!
user posted image user posted image user posted image  Timy iskrene čestitke za Evo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
16.2.2009 9:42:33   
Maksi1
Dobro jutro.

Birdy - user posted image user posted image user posted image pošiljam za Neli in Kristi. Naj se vse čimprej porihta.

Ajvi - mi smo se na našem koncu mal potepali - po Goriškem. Nisva šla daleč, pa še to bolj z avtom, ampak nekaj pustnega sprevoda sva pa le ujela. Ja lepo je blo.

Sunny - ti si pa sredi noči ustala. user posted image  Dobro odpravi.

Barbara - tudi ti dobro odpravi an pregledu.

Timy - iskrene čestitke! user posted image  user posted image  user posted image

Cita - tebi pa želim lep in koristen pogovor z patronažno.

Vsem skupaj pa želim lep izpolnjen dan.

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
16.2.2009 9:43:13   
lilcha
U glavnem vse slikce ki jih prilimate od vaših sončkov so noro lepe in vsi otročki so kar za popapcat user posted image . Komaj čakam, da vam lahko še jaz našo pupiko pokažem user posted image .
Birdy pridružujem se željam vseh da bi vaši dve princeski ozdraveli in da bi lahko bili kmalu vsi skupaj.
Sunny dobro opravi na pregledu.
Kolumbo: Majklu z manjšo zamudo HAPPY BIRTHDAY!!!
Ajvy upam da bojo Tisine učke danes že O.K. in da vam uspe iti ven po sestrico do vrtca.
Pozdravčki tudi vsem ostalim februarčicam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
16.2.2009 9:48:31   
Ajvy
Timy...vidiš, pa si dočakala svojjo princesko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za Ev

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
16.2.2009 9:50:31   
boma2
Dobro jutro so user posted image in mlade mamcie....

Vsem mladim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image res ste zakon, da imate že vse pod kontrolo... :)
Sunny in barbara... držim pesti za pregled... user posted image user posted image

Birdy pa  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoji pupiki.. da bi bili čimprej tako kot morajo biti... :)

user posted image user posted image user posted image Timy iskrene čestitke za Evo   ...

Kolumbo: Majklu z manjšo zamudo HAPPY BIRTHDAY!!!

< Sporočilo je popravil boma2 -- 16.2.2009 9:53:21 >

boma2 :)

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
16.2.2009 9:58:34   
boma2

aja ... še eno vprašanje... a ima kdo kakšne informacije od SHUKE?

boma2 :)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
16.2.2009 10:49:31   
cleopatra4
heej punce..

user posted image user posted image user posted image Timy iskrene čestitke za malo Evouser posted image user posted image user posted image

jst sm pa spet doma iz pregleda..zgleda bom na koncu kr čez rok šlauser posted image naslednji pregled mam v četrtek 19.2 ob sedmih spet to zoprno vstajanje sred noči user posted image user posted image , k bi kr do 12ih spala...user posted image user posted image

a ma namen še katera v Po rojevat v kratkem?

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
16.2.2009 10:50:47   
kayica24
Halo punce..Da vam se še jaz javim....

Danes imamo rok,pa zgleda da bomo tudi mi zamujali...

Imela sem CTG,prvega v porodnišnici,ker sem s svojim G zaključila...In se moram prav malo potožit..Namreč...
Delal je en fuuuuuull čuden G,ki me je obravnaval kot nekoga,ki mu ne rabi NIČ RAZLOŽIT...Torej,zakaj se sploh gre...

Šla sem na CTG in potem z izvidom/rezultatom CTG-ja k temu G...On izvid pogleda in obkroži nevem....zadnjih 5/10 min srčkovega utripa...Reče pridite jutri spet....

pa ga pogledam in rečem,kako pa to,da jutri(Ker je namreč praksa,da naročajo vsak drug dan)in če je kaj narobe,da si je obkrožil nekaj na mojem izviduuser posted image

Pa mi odgovori: Kaj si želite da bi vas bilo strah???????????WTF?!?!?!user posted image user posted image user posted image

Pa je bla ena fajn sestra zraven,ki mi je rekla,brez skrbi,ne bi vas spustili domov,če bi bilo kaj narobe....

No in potem jaz v avto,pa v jok,ker nisem vedla,zakaj spet jutri pregled,če je morda s srčkom kaj narobe,itd....

Priznam da sem panična,ampak kdo pa ne bi bil za svojega otrokeca,ki ga že tak nestrpno čakamo...

Vglavnem,kličem mamico,ki je včasih delala na ginek. in ji rečem,naj pokliče tja in se pozanima malo podrobneje zakaj se gre,ker mi noben ni hotel nič povedati..
In ona pokliče,nakar je sestra rekla,da naj se nič ne sekiram,da če bi bilo malo kaj narobe,me ne bi spustili domov,ampak bi me obdržali v bolnišnici..Da je enostavno bila naša bebika na začetku CTG-ja zelo nemirna in je stem bil pulz toliko večji,proti koncu pa zgleda da je zaspančkala in se je pulz tudi umiril...Tisti del si je G obkrožil,ker pač on ne more 100% vedet da otrok spi,zato bodo stvar preverili zopet jutri...

Mogoče se vam zdim čudna in se marsikatera od vas ne bi sekirala,ampak jaz sem pač taka bolj panična kar se tega tiče...Vsaj razložil bi mi lahko G malo boljše vse skupaj...

No,zdaj mi je malo boljše,ko sem se potožila pri vas februarčice moje....

Naj pa povem,da mi je sestra svetovala danes 3x parne kopeli,obvezen sex in bolj inteziven sprehoduser posted image

No,bomo naredili vse,da se popadki začnejo in da bo šlo vse po naravni poti...

Timy KONČNO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

MIHAILO IN VESNOZAVER.....DANES JE NAŠ DAN!!!!kATERA BO PRVA????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
16.2.2009 11:05:32   
Čebel@
dobro jutro!!
no vas samo pozdravim,tolk da veste da sem še tuki........učeri smo šli na en dolg sprehodek in potem zvečer k prijateljema na sok-pa se je itak malo zavleklo........zdele greva pa na pošto in za mene pogledat en telefon

pridno čvekejte-ne štrajkatuser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
16.2.2009 11:24:51   
lilcha
Kayica vem da si verjetno čist panična zaradi današnjega pregleda (verjetno bi bila tudi jaz), vendar je za G najbrž to nekaj normalnega oz. rutinskega in so potem samo malce bolj previdni in preverijo še enkrat kako in kaj, mi pa takoj pomislimo na najhujše. Verjamem, da ti je sestra pravilno povedala, da če bi bilo kaj tako zelo narobe bi te sigurno tam obdržali na kakem opazovanju, tako da mislim da si lahko brez skrbi. Sploh pa pomisli na user posted image , ki čuti vsak stres in ni dobro da se sedaj na koncu toliko sekiraš. Probaj se umiriti, zaupaj zdravnikom (baje vedo kaj delajo) in lepo počakaj na jutrišnji ctg, ki bo sigurno tak kot mora biti. Upam, da sem te vsaj malo potolažila, ker res ne bi rada,da se preveč sekiraš sedaj. Drži se. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
16.2.2009 11:48:06   
kayica24
lilcha hvala...Sem že fejst pomirjena...pa še Pušenjakovo izjavo sem našla:

običajno se zožena krivulja srčnega utripa na CTG pojavi zaradi spanja ploda, le redko pa je to znak ogroženosti. Skratka, samo ta ugotovitev ni dovolj za kakršnokoli dokončno diagnozo.

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
16.2.2009 12:01:56   
sunny24
Linki sporoča...

"Ob 7.01 je pokukala na svet naša lepotička Teja. Visoka skoraj pol metra (49cm) in tehta 3100g. Ponosna starša."

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
16.2.2009 12:07:04   
lilcha
user posted image user posted image user posted image  Linki iskrene čestitke za Tejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
16.2.2009 12:07:55   
cleopatra4
user posted image user posted image user posted image čestitam za punčkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
16.2.2009 12:08:42   
cleopatra4
lilcha, kdaj maš pa ti rok?

(odgovor članu cleopatra4)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?