krtekxx
|
Sonček, mene tudi en jošk občasno (vsak drugi dan) precej boli. Ma jaz ne delam nič z njim, stisnem zobe med dojenjem. V bistvu imam zase časa ravno toliko, da utegnem 1xna 2 dni pod tuš. Joj, mi je kar hudo, ko berem, da si imela težek porod. Ko pomislim takole nazaj na mojega, bi, nekoliko karikativno, šla raje za vsak teden nosečnosti 1xrodit. Barba, ja ti si pa res boga s to vročino in angino. Ploha, jaz imam pa trag, ki je nekoliko cenejši od slinga - mislim, da je ene 40 EUR. Po moje ga je pa zelo zelo enostavno narediti za čisto malo denarja doma. Še šivat ti ni potrebno znati pretirano dobro. Meni je kar všeč. Mogoče je nekoliko bolj zakomplicirano otroka noter dat - ampak s prakso to postane čisto OK. Je pa otrok res prižet k tebi in naša takoj zaspi, ko je noter. Jaz imam sedaj še ginekologa, tako, da imava danes s princesko pravi športni dan. Evo, 6 tednov sva bile skoz doma, danes pa vandranje. Še par vprašanj: kako se daje sedaj od posvetovalnice naprej AD3 kapljice? P mi je pozabila povedati, jaz pa njo vprašati. Itak sem bila čisto zmedena, ko me je vprašala, če so bile kake posebnosti v nosečnosti. Sem kar dol sedla, ona je pa sam pisala in govorila, kako je kljub vsemu otrok lepo razvit. Ja, šele sedaj počasi dojemam, da je naša punca res pravi čudež - ne samo v mojih očeh, temveč v očeh večine zdravnikov. Se pa že en teden ob jutrih in včasih, tudi drugače, prav prisrčno nasmeji - in takrat me obide res nepopisna materinska sreča. In takrat se vprašam, kaj se je pletlo v možganih biološke mame naših dveh fantov, ko jih je kar dala stran...čeprav sem rekla, da se tega ne bom nikoli spraševala.
|