|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
15.2.2009 21:00:40   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

jaz grem pa Salome gledat user posted image
A's ti tud not pado?? user posted image user posted image
Feliša boš lahko šla na njen dobrodelen koncert, ko zbira € za operacijo, še zadnjo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak frajer je objavil, da si ga bo res odrezal... user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 826
15.2.2009 21:03:16   
felix7
so glih reklame, pa vidim, da je tu vse zamrlo, da ste že vse v sladkih objemih... bom prišla med naslednjimi reklamami pogledat, če se kakšna nočna ptica še potika po RRju user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 827
15.2.2009 21:20:00   
Infinity1
En lep pozdrav vsem marčevkam in vsem tistim, ki ste že postale mamice in ob tem iskrene čestitke za vaše lepe otročke user posted image user posted image user posted image .

Sporočam da smo tudi mi zaenkrat še v enem kosu, na pregledih je bilo vse OK, imamo pa naslednji pregled 23.2. + prvi CTG. Zredili smo se pa za 6 kg vse skupaj.

Še enkrat čestitke vsem.

LP

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 828
15.2.2009 22:13:11   
julam
A ste spet vse poniknile? Jazpa ne morem še spat, tja do 1h se samo neki vrtim in mi je brez veze it že zdej vodoravno, čeprav sem ful zdelana. Berem, da ste vse neki abonirane pri taščah. No, jaz do nadaljnega ne grem tja, ker enostavno ne zdržim v avtu. In sem bila jaz danes kuharca za taščo in tasta. Sem se tako nadelala, da grem zdele pod tuš in pripravit torbo za P, ker me vse boli, otrdeva, špika spodaj, skratka, malce me je začela panika grabit, da sem preterala.

Danes sem se na netu še malce podučila o dihanju med popadki, ker sem VSE POZABILA. Dobro, da sem našla jasna navodila, da me ne bo tam mešal.

Moj starejši sine si ful želi še enega bratca. Joj, kaj če bo pupka? Upam, da ne bo ven padu. In potem se je odločil, da bi bilo najboljš imet 2, še enga bratca in eno sestrico. Ja, no OK, bomo mel pa še enga, sam upam, da spol zadanemo user posted image .

OK, tolk od mene. Je še kira gor?

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 829
15.2.2009 22:52:58   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: julam

A ste spet vse poniknile? Jazpa ne morem še spat, tja do 1h se samo neki vrtim in mi je brez veze it že zdej vodoravno, čeprav sem ful zdelana. Berem, da ste vse neki abonirane pri taščah. No, jaz do nadaljnega ne grem tja, ker enostavno ne zdržim v avtu. In sem bila jaz danes kuharca za taščo in tasta. Sem se tako nadelala, da grem zdele pod tuš in pripravit torbo za P, ker me vse boli, otrdeva, špika spodaj, skratka, malce me je začela panika grabit, da sem preterala.

Danes sem se na netu še malce podučila o dihanju med popadki, ker sem VSE POZABILA. Dobro, da sem našla jasna navodila, da me ne bo tam mešal.

Moj starejši sine si ful želi še enega bratca. Joj, kaj če bo pupka? Upam, da ne bo ven padu. In potem se je odločil, da bi bilo najboljš imet 2, še enga bratca in eno sestrico. Ja, no OK, bomo mel pa še enga, sam upam, da spol zadanemo user posted image .

OK, tolk od mene. Je še kira gor?

jaz še kar vztrajam, ker če grem zdajle spat, se bojim, da bi se ponoči zbujala, tako kot se mi dogaja zadnje dve noči. Ko se enkrat zbudim, me še dihanje od moža moti user posted image  ne vem, v kakšnem stanju je kaj Luna, ampak mislim, da ni ona kriva, se bo treba kar na nosečnost zgovarjat user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 830
15.2.2009 22:54:33   
felix7
aja, yania po vsej verjetnosti jutri že pride domov iz P, tako da se nam ena čveka vrne user posted image  zadnje dni smo res bolj slabo tipkale, no, jutri je ponedeljek, pa mislim, da bomo spet bolj v razmahu.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 831
16.2.2009 4:34:02   
KOKICA32
Ojla,

jaz strašim tukaj, ker pač ne morem spati! user posted image user posted image user posted image Bom šla malo za nazaj brati, kaj ste vse čez vikend napisale!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 832
16.2.2009 8:09:29   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ojla,

jaz strašim tukaj, ker pač ne morem spati! user posted image user posted image user posted image Bom šla malo za nazaj brati, kaj ste vse čez vikend napisale!

ti si pa vedno bolj zgodnjauser posted image  a si se od mene česa nalezlauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 833
16.2.2009 8:10:27   
spps
Dobro jutro!
a danes vam še pa ni iz postelje?
Jaz sem se zbudla ob pol sedmih,sam se mi ni dalo vstatuser posted image
kavico sem spila,pa bo mogoč treba še enouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 834
16.2.2009 8:22:11   
pocka
Dobro jutro!user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 835
16.2.2009 8:22:39   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

En lep pozdrav vsem marčevkam in vsem tistim, ki ste že postale mamice in ob tem iskrene čestitke za vaše lepe otročke user posted image user posted image user posted image .

Sporočam da smo tudi mi zaenkrat še v enem kosu, na pregledih je bilo vse OK, imamo pa naslednji pregled 23.2. + prvi CTG. Zredili smo se pa za 6 kg vse skupaj.

Še enkrat čestitke vsem.

LP

čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 836
16.2.2009 8:22:55   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Dobro jutro!user posted image
jutro!user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 837
16.2.2009 8:26:30   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: julam

user posted image moja si je pa sestrico želela,pa tud ne bo po vsej verjetnosti nič od tega,ker so nam na Ns in na zadnjem UZ v 32.tednu napovedali fantkauser posted image
je pa po Ns bila kr vidno razočarana,zdaj pa komaj čaka,da rodim,ne glede na to,kaj bo-tud z bratcem bo zadovoljnauser posted image je rekla,bo pa naslednjič sestricauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 838
16.2.2009 8:26:35   
janaja
Dobro jutro punce,

vidim da še niste kavice pile, vam jo pa danes jaz skuham user posted image

user posted image

No mi smo dali prvi dan smučanja za Vala skozi in smo 100% zadovoljni, z ceno ( ki je neverjetno poceni) z učitelji smučanja in z našim Valom ( res uživa).

Lp

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 839
16.2.2009 8:28:38   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

No mi smo dali prvi dan smučanja za Vala skozi in smo 100% zadovoljni, z ceno ( ki je neverjetno poceni) z učitelji smučanja in z našim Valom ( res uživa).

bravo Val user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 840
16.2.2009 8:32:02   
pocka
No tako,kavico sem spila, najedla sem se za prvo silo, zdaj grem pa kaj koristnega naredit, dokler imam še kaj volje.user posted image Me čaka en ogromen kup za zlikat, saj sem ga par dni pustila, če se bo kaj zmanjšal sam od sebe, pa bolj slabo kaže.user posted image user posted image user posted image

Popoldne gremo pa tepih kupit...user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 841
16.2.2009 8:33:06   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

No tako,kavico sem spila, najedla sem se za prvo silo, zdaj grem pa kaj koristnega naredit, dokler imam še kaj volje.user posted image Me čaka en ogromen kup za zlikat, saj sem ga par dni pustila, če se bo kaj zmanjšal sam od sebe, pa bolj slabo kaže.user posted image user posted image user posted image

Popoldne gremo pa tepih kupit...user posted image user posted image

kam se ti mudi,še imaš cel dan pred sabouser posted image user posted image user posted image

pol pa nabavite takšen tepih,ki bo odporen na tekočineuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 842
16.2.2009 8:33:59   
spps

Dobro jutro punce,

vidim da še niste kavice pile, vam jo pa danes jaz skuham user posted image

user posted image

Lp

Hvala za kavicouser posted image user posted image user posted image

in super za dober štart v smučarijiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 843
16.2.2009 8:50:00   
Lolita23
Živjo!!!!

Kako ste???Jaz sem crkjena, pa še sestro imam na počitnicah, zato moram malo bit bolj živauser posted image , ampak dvomim da bom dovolj dolg.

No v glavnem vse, ki imate preglede, dobro opravite.

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 844
16.2.2009 8:52:55   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!!

Kako ste???Jaz sem crkjena, pa še sestro imam na počitnicah, zato moram malo bit bolj živauser posted image , ampak dvomim da bom dovolj dolg.

kaj te zdeluje?user posted image user posted image user posted image
saj pr men na pregledu ne bo nič posebnega-rekel bo beba je še visoko,maternični vrat ok,pa zaprt...user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 845
16.2.2009 8:55:24   
janaja
spps- mogoče te pa na pregledu preseneti ?

No v drugo najbrž bolj težko ane user posted image user posted image user posted image , jaz pa že tako težko čakam 37 teden, pol pa mamo da gremo .....

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 846
16.2.2009 8:58:06   
spps

spps- mogoče te pa na pregledu preseneti ?

No v drugo najbrž bolj težko ane user posted image user posted image user posted image , jaz pa že tako težko čakam 37 teden, pol pa mamo da gremo .....

ne bi imela nič proti,da bi me kaj presenetlo,ker sem že živčna,ko moj in mala ,in vsi naokol komaj čakajo ,da pride beba na svetlouser posted image user posted image sej jaz tud user posted image user posted image user posted image  jaz sem že v soboto dopolnila 37.tednov-če pa mal gledam  na NS,imam pa polnih 38...,pa tud ne bi imela nič proti,če me zagrabi user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 847
16.2.2009 9:07:56   
Lolita23

Živjo!!!!

saj pr men na pregledu ne bo nič posebnega-rekel bo beba je še visoko,maternični vrat ok,pa zaprt...user posted image user posted image

Pa spet sem prehlajena, pa čist brez volje.user posted image

Ma to bo men rekla, jaz sem vse bolj prepričana, da bo čez rok, prej sem res upala, da bo 1.3-8.3, zdaj pa dvomim, ker vsi dvomijo.user posted image user posted image user posted image Se bomo pač načakal

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 848
16.2.2009 9:10:09   
spps

Živjo!!!!

Pa spet sem prehlajena, pa čist brez volje.user posted image

Ma to bo men rekla, jaz sem vse bolj prepričana, da bo čez rok, prej sem res upala, da bo 1.3-8.3, zdaj pa dvomim, ker vsi dvomijo.user posted image user posted image user posted image Se bomo pač načakal

user posted image user posted image men pa skor vsi pravijo,da bom prej user posted image user posted image user posted image - pa se mi zdi,da bomo čez rok potegnili,ker mi to glih ni user posted image user posted image user posted image  v prvi nosečnosti sem bila 5 dni čez,pa mi je bla fuuul krizauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 849
16.2.2009 9:10:53   
Pupa7
dobro jutro še od mene,

pa kam se vam mudi, trezika, 37. tednov še 3 maš da zdelaš, šaša ti pa tista 2 pa mal, kaj je zdej to neki štrajk, nobena neče bit res marčevka... sem mogla mal popent, drgač boma s felišo res same čakale marc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?