felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam A ste spet vse poniknile? Jazpa ne morem še spat, tja do 1h se samo neki vrtim in mi je brez veze it že zdej vodoravno, čeprav sem ful zdelana. Berem, da ste vse neki abonirane pri taščah. No, jaz do nadaljnega ne grem tja, ker enostavno ne zdržim v avtu. In sem bila jaz danes kuharca za taščo in tasta. Sem se tako nadelala, da grem zdele pod tuš in pripravit torbo za P, ker me vse boli, otrdeva, špika spodaj, skratka, malce me je začela panika grabit, da sem preterala. Danes sem se na netu še malce podučila o dihanju med popadki, ker sem VSE POZABILA. Dobro, da sem našla jasna navodila, da me ne bo tam mešal. Moj starejši sine si ful želi še enega bratca. Joj, kaj če bo pupka? Upam, da ne bo ven padu. In potem se je odločil, da bi bilo najboljš imet 2, še enga bratca in eno sestrico. Ja, no OK, bomo mel pa še enga, sam upam, da spol zadanemo . OK, tolk od mene. Je še kira gor? jaz še kar vztrajam, ker če grem zdajle spat, se bojim, da bi se ponoči zbujala, tako kot se mi dogaja zadnje dve noči. Ko se enkrat zbudim, me še dihanje od moža moti ne vem, v kakšnem stanju je kaj Luna, ampak mislim, da ni ona kriva, se bo treba kar na nosečnost zgovarjat