Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 19:06:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Tilči dons je bla uredu vods, men se je zdela taprava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 19:20:36
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo punce obljubljen recept za pecivo... sestavine: 24 žlic moke 24 žlic sladkorja 24 žlic mleka pol pecilnega praška 3 jajca 10 dag rozin 10 dag čokolade 4 pomaranče Jajca vmešamo s 14 žlicami sladkorja. Dodamo moko, pecilni prašek in mleko. Zmešamo gladko testo in ga razdelimo na pol. V pekaču spečemo vsako polovico posebej. Za nadev skuhamo preostali sladkor z malo vode, dodamo rozine, naribamo lupinico pomaranče in na kockice narežemo pomaranče.S tem nadevamo spodnji del peciva, vmes pa v vodi od kuhanih pomaranč skuhamo vanili puding, in ga prelijemo po kuhanih pomarančah, potem pa prekrijemo z drugim delom peciva. Prelijemo s čokolado in okrasimo po želji. Simpl a ne? hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 19:56:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Hoj, jest sm tud tle , smo pri naših na kosilu, zdej pa čakam mojo mami da prideta z Gajo s sprehoda. Pol se gremo pa mal kopat v Snovik . Uu, kak fajn. Moj dragi je hotel včeraj na kopanje, pa nisem želela iti strašit z mojimi kostmi Včeri smo bli pa pri tašči, ker je mel od mojga brat rojstni dan. Gaja je bla full pridna,no sej ona je zmer če okrog nje dogaja . Je spala od enih do dveh pol pa do večera nč, pa tud tečna ni bla. No razn pol v avtu,ker jo nism pustila spat,ona je bla pa že na fertik zaspana. No grem zdej, lepo nedeljo vam želim,papa A veš, da jest tud nism hotla it zarad tega,so kopalke kr visele z mene . Sam sm že mogla k sm že tolk časa obljubljala mojmu. Ma kva te briga kva si folk misl. Ma ja, saj v Čatežu kjer nobenga nisem poznala je še šlo, tu v domačem kraju pa... Aja a veš, da gremo mogoče aprila v moravske pa bi se lohk dobil na kšni kavi? Ja suuuuuuuuper , upam, da res pridete.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 19:57:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Čer! kakšno zatišje je danes.kaj ste bili vsi na sončku? Mi smo ga izkoristili maksimalno.Malo je hotelo pihat,pa ni bilo panike.Avtov nismo pucali.Bomo drugič,danes je nedelja.Sem se že nadelala za danes Sem prej stehtala Tilna po enem tednu in je že skoraj vse nazaj dobil,kar je zgubil od bolezni naprej.Saj glede na to,koliko poje,ni to nič čudnega.Po obilnem kosilu si privošči še flašo mleka 150 ml s 4 žlicami keksolinota.Pa že tako spije skoraj 1 liter mleka na dan+sadni obrok,skutke,jogurti,zjutraj po čokolinotu še kos kruha s pašteto ali sirom.Res ne vem,kam daje za apetit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 20:02:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo punce obljubljen recept za pecivo... sestavine: 24 žlic moke 24 žlic sladkorja 24 žlic mleka pol pecilnega praška 3 jajca 10 dag rozin 10 dag čokolade 4 pomaranče Jajca vmešamo s 14 žlicami sladkorja. Dodamo moko, pecilni prašek in mleko. Zmešamo gladko testo in ga razdelimo na pol. V pekaču spečemo vsako polovico posebej. Za nadev skuhamo preostali sladkor z malo vode, dodamo rozine, naribamo lupinico pomaranče in na kockice narežemo pomaranče.S tem nadevamo spodnji del peciva, vmes pa v vodi od kuhanih pomaranč skuhamo vanili puding, in ga prelijemo po kuhanih pomarančah, potem pa prekrijemo z drugim delom peciva. Prelijemo s čokolado in okrasimo po želji. Simpl a ne? Hvala vama .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 20:03:08
|
|
|
|
Anitka
|
Barbaw poslala si mi vse fotke, tudi tiste na zmajčku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 20:07:15
|
|
|
|
Anitka
|
Mi smo obisk opravili in sem se nažrla in to dobesedno, da me vse tišči. Smo jedli lazanjo, solato, panna cotto, pili kapučino, kozarec piva... Gal je bil pa tudi zelo priden na obisku. Aja še to sem danes pozabila povedati - naš sonček je danes poskusil špinačo in mu je bila zelo njami - še bi mami, a ne Jana?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 20:09:06
|
|
|
|
Anitka
|
A bom sama tule gor? Eh saj vem, ve pridete na čvek, ko se bomo mi kopali in pakirali spat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 20:10:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A bom sama tule gor? Eh saj vem, ve pridete na čvek, ko se bomo mi kopali in pakirali spat ne ne, mene še Maja nekaj jezi, ker se je zbudila zaradi kašlja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 20:12:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A bom sama tule gor? Eh saj vem, ve pridete na čvek, ko se bomo mi kopali in pakirali spat ne ne, mene še Maja nekaj jezi, ker se je zbudila zaradi kašlja Ojej boga revica, upam, da bo lepo pančala. Kaj pa zobki, jo še mučijo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 20:13:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A bom sama tule gor? Eh saj vem, ve pridete na čvek, ko se bomo mi kopali in pakirali spat ne ne, mene še Maja nekaj jezi, ker se je zbudila zaradi kašlja Ojej boga revica, upam, da bo lepo pančala. Kaj pa zobki, jo še mučijo? Ja še. Čakamo naslednjo dvojko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 20:14:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo obisk opravili in sem se nažrla in to dobesedno, da me vse tišči. Smo jedli lazanjo, solato, panna cotto, pili kapučino, kozarec piva... Gal je bil pa tudi zelo priden na obisku. Aja še to sem danes pozabila povedati - naš sonček je danes poskusil špinačo in mu je bila zelo njami - še bi mami, a ne Jana?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 20:14:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič punce, jaz grem likat, imam dolg še od celega tedna Mi ravno ne paše, a kaj čmo Če greš likat ali likat je oboje dobra telovadba. Ne nič ne bomo likali Danes je spet cel dan visel dol in delal koline. Tako sem jezna, ker še tiste dni ko smo lahko skupaj drugje buši Pa kaj ne morejo kdaj še koga drugega dobiti kot Mr. M za kolike delat, da je vedno samo on zraven Ne, nemogoče On je vedno; držasl prašiča, delal krvsvice in dajl v sol in kot, da ne more kdo drug to delat. Sem tako jezna ko samo pomislim na to. Zas drugo leto moram zvohat kdaj koljejo in potem ga odpeljem v toplice Samo, da ni kot pri moji teti. Ona reče jutri koljemo in se kolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 20:15:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Ej punce, še od mene en lep sonček pozdravček , AT je pri babi (baje do večera ), jaz likam, moj tudi neki puca, potem pa greva mal v lajf Se beremo še kaj zvečer Dej ti tole tvojo mami še meni posodi no. Ji plačam bivanje, hrano, storške vse, samo naj mi pazi otroka 1 urco.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 20:15:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* KLIK A ste videle to štorijo? Jaz sem brala, da ima ta 13-letnik punčko. Ampak, da pa je ona spala z 8-imi v enem mesecu pa nisem še videla. Jaz bi mamo vprašala, če ni povedala svoji hčerki, da obstaja kontracepcija in ......
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 20:15:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw poslala si mi vse fotke, tudi tiste na zmajčku ok
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 20:16:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Čer! kakšno zatišje je danes.kaj ste bili vsi na sončku? Mi smo ga izkoristili maksimalno.Malo je hotelo pihat,pa ni bilo panike.Avtov nismo pucali.Bomo drugič,danes je nedelja.Sem se že nadelala za danes Sem prej stehtala Tilna po enem tednu in je že skoraj vse nazaj dobil,kar je zgubil od bolezni naprej.Saj glede na to,koliko poje,ni to nič čudnega.Po obilnem kosilu si privošči še flašo mleka 150 ml s 4 žlicami keksolinota.Pa že tako spije skoraj 1 liter mleka na dan+sadni obrok,skutke,jogurti,zjutraj po čokolinotu še kos kruha s pašteto ali sirom.Res ne vem,kam daje Ma kakšen sonček. Saj smo ga imeli, samo me je napihalo ko cucka in sem rabila pol ure, da sem se nazaj ogrela. Maja ni šla ven, ker se bojim, da mi bo čisto zbolela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 20:16:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Tudi meni ni bilo danes treba kuhat, ker je za vse poskrbela mama...jaz bolj počivam in komandiram Zvečer bom pa spet sama z vsemi tremi, pa okopat, pa spat..... meni je to muka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 20:16:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil mi trije smo s sprehoda. bilo je supet. mama nosila anejo 2 uri - počasi si nabiram kondicijo anitka, tej piškoti se imenujejo piknik al neki takega. so navadni, kvadratasti, zato pa gor paše nutella . albert kekse misliš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 20:17:01
|
|
|
|
barbaw
|
nekaj postov pa mi je šlo...... we are sorry
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 20:28:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* KLIK A ste videle to štorijo? Jaz sem brala, da ima ta 13-letnik punčko. Ampak, da pa je ona spala z 8-imi v enem mesecu pa nisem še videla. Jaz bi mamo vprašala, če ni povedala svoji hčerki, da obstaja kontracepcija in ......
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 20:31:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 20:32:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* KLIK A ste videle to štorijo? Jaz sem brala, da ima ta 13-letnik punčko. Ampak, da pa je ona spala z 8-imi v enem mesecu pa nisem še videla. Jaz bi mamo vprašala, če ni povedala svoji hčerki, da obstaja kontracepcija in ...... ampak res no
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 20:34:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Ej punce, še od mene en lep sonček pozdravček , AT je pri babi (baje do večera ), jaz likam, moj tudi neki puca, potem pa greva mal v lajf Se beremo še kaj zvečer Dej ti tole tvojo mami še meni posodi no. Ji plačam bivanje, hrano, storške vse, samo naj mi pazi otroka 1 urco. jo ne dam za nič na svetu , veš sta jo imela cel dan, pa še skopat sta jo prišla , v torek je frej in si jo je že rezervirala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 20:39:13
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Čer Čer Mi se gremo pa zdaj čopat
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.