|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
15.2.2009 19:06:05   
Anonimen
Tilči dons je bla uredu vods, men se je zdela tapravauser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
15.2.2009 19:20:36   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

evo punce obljubljen recept za pecivo...

sestavine:
24 žlic moke
24 žlic sladkorja
24 žlic mleka
pol pecilnega praška
3 jajca
10 dag rozin
10 dag čokolade
4 pomaranče

Jajca vmešamo s 14 žlicami sladkorja. Dodamo moko, pecilni prašek in mleko. Zmešamo gladko testo in ga razdelimo na pol. V pekaču spečemo vsako polovico posebej.
Za nadev skuhamo preostali sladkor z malo vode, dodamo rozine, naribamo lupinico pomaranče in na kockice narežemo pomaranče.S tem nadevamo spodnji del peciva, vmes pa v vodi od kuhanih pomaranč skuhamo vanili puding, in ga prelijemo po  kuhanih pomarančah, potem pa prekrijemo z drugim delom peciva. Prelijemo s čokolado in okrasimo po želji.
Simpl a ne?user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 927
15.2.2009 19:56:40   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Hoj, jest sm tud tle user posted image , smo pri naših na kosilu, zdej pa čakam mojo mami da prideta z Gajo s sprehoda. Pol se gremo pa mal kopat v Snovikuser posted image .

Uu, kak fajn. Moj dragi je hotel včeraj na kopanje, pa nisem želela iti strašit z mojimi kostmiuser posted image user posted image
Včeri smo bli pa pri tašči, ker je mel od mojga brat rojstni dan. Gaja je bla full pridna,no sej ona je zmer če okrog nje dogajauser posted image . Je spala od enih do dveh pol pa do večera nč, pa tud tečna ni bla. No razn pol v avtu,ker jo nism pustila spat,ona je bla pa že na fertik zaspana.

No grem zdej, lepo nedeljo vam želim,papauser posted image

A veš, da jest tud nism hotla it zarad tega,so kopalke kr visele z meneuser posted image . Sam sm že mogla k sm že tolk časa obljubljala mojmu. Ma kva te briga kva si folk misl.

Ma ja, saj v Čatežu kjer nobenga nisem poznala je še šlo, tu v domačem kraju pa...user posted image user posted image

Aja a veš, da gremo mogoče aprila v moravske pa bi se lohk dobil na kšni kavi?

Ja suuuuuuuuperuser posted image user posted image user posted image , upam, da res pridete.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 928
15.2.2009 19:57:22   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Čer!

kakšno zatišje je danes.kaj ste bili vsi na sončku?user posted image
Mi smo ga izkoristili maksimalno.Malo je hotelo pihat,pa ni bilo panike.Avtov nismo pucali.Bomo drugič,danes je nedelja.Sem se že nadelala za danesuser posted image

Sem prej stehtala Tilna po enem tednu in je že skoraj vse nazaj dobil,kar je zgubil od bolezni naprej.Saj glede na to,koliko poje,ni to nič čudnega.Po obilnem kosilu si privošči še flašo mleka 150 ml s 4 žlicami keksolinota.Pa že tako spije skoraj 1 liter mleka na dan+sadni obrok,skutke,jogurti,zjutraj po čokolinotu še kos kruha s pašteto ali sirom.Res ne vem,kam dajeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za apetit.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 929
15.2.2009 20:02:15   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

evo punce obljubljen recept za pecivo...

sestavine:
24 žlic moke
24 žlic sladkorja
24 žlic mleka
pol pecilnega praška
3 jajca
10 dag rozin
10 dag čokolade
4 pomaranče

Jajca vmešamo s 14 žlicami sladkorja. Dodamo moko, pecilni prašek in mleko. Zmešamo gladko testo in ga razdelimo na pol. V pekaču spečemo vsako polovico posebej.
Za nadev skuhamo preostali sladkor z malo vode, dodamo rozine, naribamo lupinico pomaranče in na kockice narežemo pomaranče.S tem nadevamo spodnji del peciva, vmes pa v vodi od kuhanih pomaranč skuhamo vanili puding, in ga prelijemo po  kuhanih pomarančah, potem pa prekrijemo z drugim delom peciva. Prelijemo s čokolado in okrasimo po želji.
Simpl a ne?user posted image

Hvala vamauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 930
15.2.2009 20:03:08   
Anitka
Barbaw poslala si mi vse fotke, tudi tiste na zmajčkuuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 931
15.2.2009 20:07:15   
Anitka
Mi smo obisk opravili in sem se nažrla in to dobesedno, da me vse tišči. Smo jedli lazanjo, solato, panna cotto, pili kapučino, kozarec piva...
Gal je bil pa tudi zelo priden na obisku.

Aja še to sem danes pozabila povedati - naš sonček je danes poskusil špinačo in mu je bila zelo njami - še bi mami, a ne Jana?user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 932
15.2.2009 20:09:06   
Anitka
A bom sama tule gor? Eh saj vem, ve pridete na čvek, ko se bomo mi kopali in pakirali spatuser posted image user posted image

user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 933
15.2.2009 20:10:26   
barbaw

A bom sama tule gor? Eh saj vem, ve pridete na čvek, ko se bomo mi kopali in pakirali spatuser posted image user posted image

user posted image

ne ne, mene še Maja nekaj jezi, ker se je zbudila zaradi kašlja

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 934
15.2.2009 20:12:57   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

user posted image

Ojej boga revica, upam, da bo lepo pančala. Kaj pa zobki, jo še mučijo?user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 935
15.2.2009 20:13:58   
barbaw

user posted image

Ojej boga revica, upam, da bo lepo pančala. Kaj pa zobki, jo še mučijo?user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja še. Čakamo naslednjo dvojko. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 936
15.2.2009 20:14:03   
barbaw

Mi smo obisk opravili in sem se nažrla in to dobesedno, da me vse tišči. Smo jedli lazanjo, solato, panna cotto, pili kapučino, kozarec piva...
Gal je bil pa tudi zelo priden na obisku.

Aja še to sem danes pozabila povedati - naš sonček je danes poskusil špinačo in mu je bila zelo njami - še bi mami, a ne Jana?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 937
15.2.2009 20:14:39   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Nič punce, jaz grem likat, imam dolg še od celega tednauser posted image  Mi ravno ne paše, a kaj čmo

Če greš likat ali likat je oboje dobra telovadba. user posted image

Ne nič ne bomo likali

Danes je spet cel dan visel dol in delal koline. Tako sem jezna, ker še tiste dni ko smo lahko skupaj drugje bušiuser posted image

Pa kaj ne morejo kdaj še koga drugega dobiti kot Mr. M za kolike delat, da je vedno samo on zraven user posted image

Ne, nemogočeuser posted image On je vedno; držasl prašiča, delal krvsvice in dajl v sol in kot, da ne more kdo drug to delat. Sem tako jezna ko samo pomislim na to. Zas drugo leto moram zvohat kdaj koljejo in potem ga odpeljem v topliceuser posted image

user posted image user posted image
Samo, da ni kot pri moji teti. Ona reče jutri koljemo in se kolje.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 938
15.2.2009 20:15:00   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Ej punce, še od mene en lep sonček pozdravčekuser posted image , AT je pri babi (baje do večerauser posted image ), jaz likam, moj tudi neki puca, potem pa greva mal v lajfuser posted image

Se beremo še kaj zvečeruser posted image user posted image

Dej ti tole tvojo mami še meni posodi no. Ji plačam bivanje, hrano, storške vse, samo naj mi pazi otroka 1 urco.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 939
15.2.2009 20:15:23   
barbaw

KLIK

A ste videle to štorijo?user posted image user posted image

Jaz sem brala, da ima ta 13-letnik punčko. Ampak, da pa je ona spala z 8-imi v enem mesecu pa nisem še videla. user posted image  Jaz bi mamo vprašala, če ni povedala svoji hčerki, da obstaja kontracepcija in ......

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 940
15.2.2009 20:15:42   
barbaw

Barbaw poslala si mi vse fotke, tudi tiste na zmajčkuuser posted image user posted image

ok

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 941
15.2.2009 20:16:02   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Čer!

kakšno zatišje je danes.kaj ste bili vsi na sončku?user posted image
Mi smo ga izkoristili maksimalno.Malo je hotelo pihat,pa ni bilo panike.Avtov nismo pucali.Bomo drugič,danes je nedelja.Sem se že nadelala za danesuser posted image

Sem prej stehtala Tilna po enem tednu in je že skoraj vse nazaj dobil,kar je zgubil od bolezni naprej.Saj glede na to,koliko poje,ni to nič čudnega.Po obilnem kosilu si privošči še flašo mleka 150 ml s 4 žlicami keksolinota.Pa že tako spije skoraj 1 liter mleka na dan+sadni obrok,skutke,jogurti,zjutraj po čokolinotu še kos kruha s pašteto ali sirom.Res ne vem,kam dajeuser posted image

Ma kakšen sonček. Saj smo ga imeli, samo me je napihalo ko cucka in sem rabila pol ure, da sem se nazaj ogrela. Maja ni šla ven, ker se bojim, da mi bo čisto zbolela.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 942
15.2.2009 20:16:22   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Tudi meni ni bilo danes treba kuhat, ker je za vse poskrbela mama...jaz bolj počivam in komandiramuser posted image
Zvečer bom pa spet sama z vsemi tremi, pa okopat, pa spat..... meni je to muka.user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 943
15.2.2009 20:16:40   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

mi trije smo s sprehoda. bilo je supet. mama nosila anejo 2 uri  - počasi si nabiram kondicijo

anitka, tej piškoti se imenujejo piknik al neki takega. so navadni, kvadratasti, zato pa gor paše nutellauser posted image .

albert kekse misliš

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 944
15.2.2009 20:17:01   
barbaw
nekaj postov pa mi je šlo...... we are sorry user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 945
15.2.2009 20:28:48   
Anitka

KLIK

Jaz sem brala, da ima ta 13-letnik punčko. Ampak, da pa je ona spala z 8-imi v enem mesecu pa nisem še videla. user posted image  Jaz bi mamo vprašala, če ni povedala svoji hčerki, da obstaja kontracepcija in ......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 946
15.2.2009 20:31:54   
Anonimen
Čeruser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 947
15.2.2009 20:32:40   
Anonimen

KLIK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak res nouser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 948
15.2.2009 20:34:23   
Anonimen

Ej punce, še od mene en lep sonček pozdravčekuser posted image , AT je pri babi (baje do večerauser posted image ), jaz likam, moj tudi neki puca, potem pa greva mal v lajfuser posted image

Se beremo še kaj zvečeruser posted image user posted image

Dej ti tole tvojo mami še meni posodi no. Ji plačam bivanje, hrano, storške vse, samo naj mi pazi otroka 1 urco.

jo ne dam za nič na svetuuser posted image , veš sta jo imela cel dan, pa še skopat sta jo prišlauser posted image , v torek je frej in si jo je že rezerviralauser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 949
15.2.2009 20:39:13   
Anitka

Čeruser posted image

Čeruser posted image

Mi se gremo pa zdaj čopatuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.