|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009-6. del
14.2.2009 11:43:45   
Čebel@
diamantina ...res se mi že smiliš........sej bo slej ko prej
mihailo......ja salamo pa to si naj kar sam kupi,ker bog ve kdaj bomo rodili

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
14.2.2009 11:44:26   
Ajvy
PIŠKOT-----
Čestitke za princesko Ano 

user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
14.2.2009 11:45:33   
MIHAILO
Pozdravljena Ajvyuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
14.2.2009 11:52:52   
MIHAILO
Tamika kaksne so pa bile kaj tvoje nosecnosti?Si pri kateri imela kaksne probleme?So bile podobne al razlicne?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
14.2.2009 11:55:46   
diamantina
Mihailo, tako se vsaj malo pripravim na kruto resnico jutri user posted image  user posted image  user posted image  

Ma, dajmo se presenetit. user posted image  user posted image  

Sej vem, pol mi bo pa žal vseh trenutkov, ko sem še tako lepo sama, brez obveznosti. Moram danes mojega malo naštimat, da zvečer kaj zanimivega počela, pol bom itak vse življenje mamica, čas ko še nisem, se res izteka. user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
14.2.2009 11:59:25   
MIHAILO
Diamantina ,koliko dni si cez rok?

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
14.2.2009 12:00:46   
Ajvy
Oj...pupi sta legli k opoldanskemu počitku..mami pa skok na RR....user posted image

CAti...če bi bila naša Tisa fant..bi bila tudi Timon....user posted image

LIlcha...seveda ,da imam pomoč....sej je na starševkem..sej kej dost ne morem pomagat..k je jošk v moji lasti user posted image user posted image je pa fino imet družbo in podporo......pa fino je k je posoda pomita user posted image

Katjuša..super lep nov avatar.....
Lepa zgodba poroda..me veseli , da so se ti želje izpolnile in si imela sanjski porod.....
Glede dojenja...ni bilo mleka...al si se tako sama odločila- če preveč sprašujem, me kar pobaraj......
Važno ,da sta zadovoljna in pridna.....
iiiiii lepa slikica user posted image user posted image user posted image

Majchy...za reckovo sem prebrala na rodili smo...nimam pojma kdaj je imela rd....
sem pa kr malo žalostna, da se ni še tuki javla.....
Fiziološko si pa kar našpricaj v nos...da ti malo kanale prepuca.....

Tamika....tvoji otroci so pa vedno večji user posted image user posted image user posted image user posted image vav.....prav lepe kilaže....

Kayica..super za uspešen pregled user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolk sem vesela, da si imela lažji porod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uf Neli, ga je pa fajn nasrkala.....držim pestke, da se čimprej pozdravi.....

Maksi..super za masažo user posted image user posted image user posted image

Brkn...me veseli, da se bolje počutiš user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny...super za včerajšnje martinčkanje.user posted image user posted image user posted image ..nam ni uspelo priti ven, ker je tako pihalo, da ni bilo za nikamor za it....

Claud...super lepo te je brat, kako lepo McZize delujejo in da se fino rihtate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da te šivi čimprej nehajo boleti.....

Baki....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da zlatenica čimprej izgine.....

Glen....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se.....

Mihailo,...lepa torbica...prva mi je bolj všeč kot druga...

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
14.2.2009 12:04:26   
MIHAILO
Ajvy ,ko se moj user posted image naspi greva po njo v Celje...upam,da jo se imajo...user posted image ,full si jo zelim,ker meni ,ko je nekaj vsec mi je res full al pa nic ne najdem...in kar veckrat znam pridit praznih vreck iz shoppinga ,ce ni nic...mi more bit 100% vsec,da kaj kupimuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
14.2.2009 12:11:25   
TAMIKA3
MIHAJLO...prve tri nič posebnega, razen pri Marinu (1.user posted image ) sem bila v bolnišnični oskrbi zaradi ledvic in posledičnih popadkov (96 injekcij spasmexauser posted image - je bla rit kot sito).
sedaj pa mi je bilo na začetku zelo slabo, sem se komaj pokonci držala. pa še na morje smo šli, jaz pa vsa uboga. sem zaradi slabosti mislila, da bomo pupo dobiliuser posted image , pa me je G razočarala na UZ, ko mi je pokazala lulčka in jajčka, sem bila kar malo razočaranauser posted image . saj ni hudega, sam da so zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
14.2.2009 12:11:28   
MIHAILO
Zatisje.....lalalalalalauser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
14.2.2009 12:14:36   
MIHAILO
Tamika tudi jaz sem imela probleme z ledvicami sem dobila decembra napad ledvice ker sem dobia majhne kamencke...tudi jaz sem dobila spazmex inekcijo v zilo v roki in mi je pomagala...sem celo noc hodila na urin in drugi dan 1kg manj tehtala ,ker sem toliko urina imela ,ki ni sel ven in se je zadrzeval...ledvice pa bolijo kot user posted image ...mi je g rekla,da to bolj boli kot popadek,ker je konstantna bolecina za razliko od popadka ,ki vsaj malo popusti...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
14.2.2009 12:17:23   
TAMIKA3
se tipkamo kasneje. je treba pobiče nahranit, pa dat mal počivat. pa mami bo tudi dobro delo, da da noge mal v luft.user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
14.2.2009 12:19:52   
MIHAILO
Jaz tudi grem...si morem lase umiti,potem bova pa ze tudi pocasi sla v shopping in se oglasim se kaj zvecer....ce se pa ne pa jutri po ctg-ju...ce se pa se jutri ne oglasim,pa pomeni da sem v p ostala ...user posted image to bom pa potem Suny obvestila...
LP

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
14.2.2009 12:29:27   
Ajvy
2.del...spet ste nekaj v formi klepetulje.....

Claud.
..lepa porodna zgodba...glede na to, kako si bila prestrašena , se je vse super končalo user posted image user posted image user posted image user posted image sem zelo vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
LArissa..iiiiiiiiiii kak je cortek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rebeka..ti pa si se namatrala revca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....kar težek porod.....
Super za Uroša, da je priden ....in da se rad carta....

Salt...Patricija...lepo ime user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy...a si se drla???

Katjuša....tale tvoj Florjan jih pa seka....lepo kako je lepo bratca sprejel....
Tisa tudi večino časa spi...edin kadar jo zvija...al pa kolca...takrat pač ne more....
iiiiiiiiiii..kolk las ima Benjamin user posted image user posted image user posted image user posted image

Brkn....iiiiiiiiiiiiiiii kak cortek je NIk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAjchy...tile seznamčki te pa čist hecajo...skor vsi smajliji so izginli.....user posted image

KOlumbo....uf to pa je cr porodna zgodba...je pa zanimivo brat drugačno izkušnjo.....škoda ker si imela bedne cimre...to zato, ker nisi bla z menoj user posted image user posted image user posted image user posted image
JJJjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeee...navijam ,da bo čimpjre jutrišnji dan, da boš Maja llahko preljubčkala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vandame....lepo za uspešen pregled

Sunny....o shit...kaki parkirni mojstri...hm...mojstrice user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
14.2.2009 12:46:38   
Ajvy
3-del----

Barbara...to da ti je G rekla,da je glavica čist doli, to pomeni ,da je dete spuščeno....
Verjamem, da imaš že pol kufer vsega...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša...kakšen neumnosti to berem....da smetiš forumuser posted image ..po riti te bom, da veš..pa še za ušesa, da boš kot slonček Dumbo.....
Veš ,da rade gledamo slikice...kaj ga pa zdej serješ....

Dobr si se to odločila glede dojenja....maš rpav...važno da ste vsi siti in zdravi.....

Orto...lepo da se javiš...le tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tija*...lepo za supešen pregled....ti pa svetujem ,da nehaš poslušat te nelepe in žalostne zgodbe, ker trenutno nisi v stanju trezno jih sprocesirat...to je samo moje mnenje....drži se....user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny....se strinjam z Maksi...daj pobaraj Shoko..da nam vsaj nekja sporoči...

BOma....nič hudega...boš pa, če boš šla slučajno rodit,.papirje kasneje prinesla...

piškot...žal mi je ,ker nisem mogla navijat in dihat s teboj, ker me včeraj ni bilo na forum...sem pa toliko bolje vesela, novice ,da imaste princesko Ano....ki ima zelo lepo ime...Ane so same fejst punce user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa moram it.....alarm.....se beremo kasneje......

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
14.2.2009 12:51:16   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Pozdravljena Ajvyuser posted image

hello......samo da odzdravim......kako smo...
sem porabla skor eno urco ,da semvas prebrala, pa mi še ni uswpelo...bom potem...

Tarja gre danes k babici....tko,da bo malo več časa......

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
14.2.2009 13:06:56   
birdy
ohoj možek tuki

sporočam da sta birdy in kristi spet v p ker je kristi spet bl zlatenčnauser posted image user posted image user posted image in so jo dal takoj pod lučko
nč še ne vem kdaj greta nazaj dam ampak upam da že jutr

lepo se mejte pa pridn cvekejte

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
14.2.2009 13:10:07   
BarbaraGS
PUNCE SRECNO IN LEPO VALENTINOVO user posted image

PISKOTEK CESTITKE ZA MALO FEBRUARCICO ANO
user posted image user posted image user posted image

Ajvy hvala, ti vedno najdes lepo besedo za vsakega. Upam, da bo kmalu ja :)

Maksi in Sunny hvala ;) najbolj zanimivo pa je to, da je punca ki je zraven mene v 5 mesecu :). Vsaka ji cast da je zdrzala skoro 4 tedne tekanja okoli hehe. Drugace pa je za z otrockom Japonska super destinacija (varno, cisto in ljudje so zelo uvidevni). En mesec po potovanju pa koncno ni menstruacija zaostajala le kar tako, ampak sva koncno docakala nase detece. Verjetno sem morala prej opraviti nekaj zase in uresnicit najvecjo zeljo...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
14.2.2009 13:10:34   
Čebel@
ajvy......ti si res super s tem komentiranjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja teli smajliji mi malo že živce parajo-sploh ne vem a nej kar špustim,a nej jih zamenjam z drugimiuser posted image user posted image user posted image

pogrešam pa bibi......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
14.2.2009 13:11:18   
BarbaraGS
možek od birdy odnesi lepe pozdrave obema in upam, da boste cimprej zdravi zdruzeni doma!!!

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
14.2.2009 13:12:05   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

ohoj možek tuki

sporočam da sta birdy in kristi spet v p ker je kristi spet bl zlatenčnauser posted image user posted image user posted image in so jo dal takoj pod lučko
nč še ne vem kdaj greta nazaj dam ampak upam da že jutr

lepo se mejte pa pridn cvekejte
joj no....a bo mamica z njo ostala?upam da res jutri že prideta domov.......bomo držale pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......hvala ker si nam sporočiluser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
14.2.2009 13:15:52   
Čebel@
barbara.........a ti si na slikicah tasvetla?sem misnila da si šla z možekom na japonsko

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
14.2.2009 13:26:58   
Čebel@
no niste neki hudo zgovorne tko da vam želim: 

user posted image

in lepo praznujte valentinovo........pa pa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
14.2.2009 13:28:42   
sunny24
Jutro...user posted image user posted image user posted image   Kako kaj? Jst sem tko lepo naspana...user posted image user posted image user posted image
Čestitke Piškotku za pupiko še tuki! user posted image user posted image user posted image

birdy-možek, lepo pozdravi svoje punce pa upam, da pridejo hmali domov in da bo ta zlatenca šla hmali proč!!! user posted image user posted image user posted image

barbara, a v 5. mescu? Dobra je bla! Ja veš kako pravjo, da otroček pride zmiri ob pravem času...In zgleda, da si res mogla to še opravit-potovanje, da sta pol dobila vašo pikico! user posted image  Pa to ste šli v lastni režiji al preko agencije?

majchy, po mojem je bujše, da skineš tiste smajlije, k so seznami full nepregledni-vsaj meni. Kako kej drugače?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
14.2.2009 13:45:45   
diamantina
Mihailo, 6 dan je danes po mojem PDP (imela sem pa tri, po ZM imam 5.2., po NS, 8.2. in tega sem se držala, G pa mi je z mal slabšim UZ na začetku rekla 11.2.). Bom videla, kaj bo jutri v P ...

Birdy, želim ti, da se Kristi čim prej reši zlatenice in bosta lahko zopet doma na lepšem.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?