Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 11:43:45
|
|
|
|
Čebel@
|
diamantina ...res se mi že smiliš........sej bo slej ko prej mihailo......ja salamo pa to si naj kar sam kupi,ker bog ve kdaj bomo rodili
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 11:44:26
|
|
|
|
Ajvy
|
PIŠKOT----- Čestitke za princesko Ano
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 11:45:33
|
|
|
|
MIHAILO
|
Pozdravljena Ajvy
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 11:52:52
|
|
|
|
MIHAILO
|
Tamika kaksne so pa bile kaj tvoje nosecnosti?Si pri kateri imela kaksne probleme?So bile podobne al razlicne?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 11:55:46
|
|
|
|
diamantina
|
Mihailo, tako se vsaj malo pripravim na kruto resnico jutri Ma, dajmo se presenetit. Sej vem, pol mi bo pa žal vseh trenutkov, ko sem še tako lepo sama, brez obveznosti. Moram danes mojega malo naštimat, da zvečer kaj zanimivega počela, pol bom itak vse življenje mamica, čas ko še nisem, se res izteka.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 11:59:25
|
|
|
|
MIHAILO
|
Diamantina ,koliko dni si cez rok?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 12:00:46
|
|
|
|
Ajvy
|
Oj...pupi sta legli k opoldanskemu počitku..mami pa skok na RR.... CAti...če bi bila naša Tisa fant..bi bila tudi Timon.... LIlcha...seveda ,da imam pomoč....sej je na starševkem..sej kej dost ne morem pomagat..k je jošk v moji lasti je pa fino imet družbo in podporo......pa fino je k je posoda pomita Katjuša..super lep nov avatar..... Lepa zgodba poroda..me veseli , da so se ti želje izpolnile in si imela sanjski porod..... Glede dojenja...ni bilo mleka...al si se tako sama odločila- če preveč sprašujem, me kar pobaraj...... Važno ,da sta zadovoljna in pridna..... iiiiii lepa slikica Majchy...za reckovo sem prebrala na rodili smo...nimam pojma kdaj je imela rd.... sem pa kr malo žalostna, da se ni še tuki javla..... Fiziološko si pa kar našpricaj v nos...da ti malo kanale prepuca..... Tamika....tvoji otroci so pa vedno večji vav.....prav lepe kilaže.... Kayica..super za uspešen pregled Birdy... kolk sem vesela, da si imela lažji porod uf Neli, ga je pa fajn nasrkala.....držim pestke, da se čimprej pozdravi..... Maksi..super za masažo Brkn...me veseli, da se bolje počutiš Sunny...super za včerajšnje martinčkanje. ..nam ni uspelo priti ven, ker je tako pihalo, da ni bilo za nikamor za it.... Claud...super lepo te je brat, kako lepo McZize delujejo in da se fino rihtate da te šivi čimprej nehajo boleti..... Baki.... da zlatenica čimprej izgine..... Glen.... drži se..... Mihailo,...lepa torbica...prva mi je bolj všeč kot druga...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 12:04:26
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ajvy ,ko se moj naspi greva po njo v Celje...upam,da jo se imajo... ,full si jo zelim,ker meni ,ko je nekaj vsec mi je res full al pa nic ne najdem...in kar veckrat znam pridit praznih vreck iz shoppinga ,ce ni nic...mi more bit 100% vsec,da kaj kupim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 12:11:25
|
|
|
|
TAMIKA3
|
MIHAJLO...prve tri nič posebnega, razen pri Marinu (1. ) sem bila v bolnišnični oskrbi zaradi ledvic in posledičnih popadkov (96 injekcij spasmexa - je bla rit kot sito). sedaj pa mi je bilo na začetku zelo slabo, sem se komaj pokonci držala. pa še na morje smo šli, jaz pa vsa uboga. sem zaradi slabosti mislila, da bomo pupo dobili , pa me je G razočarala na UZ, ko mi je pokazala lulčka in jajčka, sem bila kar malo razočarana . saj ni hudega, sam da so zdravi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 12:11:28
|
|
|
|
MIHAILO
|
Zatisje.....lalalalalala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 12:14:36
|
|
|
|
MIHAILO
|
Tamika tudi jaz sem imela probleme z ledvicami sem dobila decembra napad ledvice ker sem dobia majhne kamencke...tudi jaz sem dobila spazmex inekcijo v zilo v roki in mi je pomagala...sem celo noc hodila na urin in drugi dan 1kg manj tehtala ,ker sem toliko urina imela ,ki ni sel ven in se je zadrzeval...ledvice pa bolijo kot ...mi je g rekla,da to bolj boli kot popadek,ker je konstantna bolecina za razliko od popadka ,ki vsaj malo popusti...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 12:17:23
|
|
|
|
TAMIKA3
|
se tipkamo kasneje. je treba pobiče nahranit, pa dat mal počivat. pa mami bo tudi dobro delo, da da noge mal v luft.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 12:19:52
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jaz tudi grem...si morem lase umiti,potem bova pa ze tudi pocasi sla v shopping in se oglasim se kaj zvecer....ce se pa ne pa jutri po ctg-ju...ce se pa se jutri ne oglasim,pa pomeni da sem v p ostala ... to bom pa potem Suny obvestila... LP
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 12:29:27
|
|
|
|
Ajvy
|
2.del...spet ste nekaj v formi klepetulje..... Claud...lepa porodna zgodba...glede na to, kako si bila prestrašena , se je vse super končalo sem zelo vesela zate LArissa..iiiiiiiiiii kak je cortek Rebeka..ti pa si se namatrala revca ....kar težek porod..... Super za Uroša, da je priden ....in da se rad carta.... Salt...Patricija...lepo ime Birdy...a si se drla??? Katjuša....tale tvoj Florjan jih pa seka....lepo kako je lepo bratca sprejel.... Tisa tudi večino časa spi...edin kadar jo zvija...al pa kolca...takrat pač ne more.... iiiiiiiiiii..kolk las ima Benjamin Brkn....iiiiiiiiiiiiiiii kak cortek je NIk MAjchy...tile seznamčki te pa čist hecajo...skor vsi smajliji so izginli..... KOlumbo....uf to pa je cr porodna zgodba...je pa zanimivo brat drugačno izkušnjo.....škoda ker si imela bedne cimre...to zato, ker nisi bla z menoj JJJjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeee...navijam ,da bo čimpjre jutrišnji dan, da boš Maja llahko preljubčkala Vandame....lepo za uspešen pregled Sunny....o shit...kaki parkirni mojstri...hm...mojstrice
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 12:46:38
|
|
|
|
Ajvy
|
3-del---- Barbara...to da ti je G rekla,da je glavica čist doli, to pomeni ,da je dete spuščeno.... Verjamem, da imaš že pol kufer vsega... Katjuša...kakšen neumnosti to berem....da smetiš forum ..po riti te bom, da veš..pa še za ušesa, da boš kot slonček Dumbo..... Veš ,da rade gledamo slikice...kaj ga pa zdej serješ.... Dobr si se to odločila glede dojenja....maš rpav...važno da ste vsi siti in zdravi..... Orto...lepo da se javiš...le tako naprej tija*...lepo za supešen pregled....ti pa svetujem ,da nehaš poslušat te nelepe in žalostne zgodbe, ker trenutno nisi v stanju trezno jih sprocesirat...to je samo moje mnenje....drži se.... Sunny....se strinjam z Maksi...daj pobaraj Shoko..da nam vsaj nekja sporoči... BOma....nič hudega...boš pa, če boš šla slučajno rodit,.papirje kasneje prinesla... piškot...žal mi je ,ker nisem mogla navijat in dihat s teboj, ker me včeraj ni bilo na forum...sem pa toliko bolje vesela, novice ,da imaste princesko Ano....ki ima zelo lepo ime...Ane so same fejst punce zdej pa moram it.....alarm.....se beremo kasneje......
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 12:51:16
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Pozdravljena Ajvy hello......samo da odzdravim......kako smo... sem porabla skor eno urco ,da semvas prebrala, pa mi še ni uswpelo...bom potem... Tarja gre danes k babici....tko,da bo malo več časa......
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 13:06:56
|
|
|
|
birdy
|
ohoj možek tuki sporočam da sta birdy in kristi spet v p ker je kristi spet bl zlatenčna in so jo dal takoj pod lučko nč še ne vem kdaj greta nazaj dam ampak upam da že jutr lepo se mejte pa pridn cvekejte
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 13:10:07
|
|
|
|
BarbaraGS
|
PUNCE SRECNO IN LEPO VALENTINOVO PISKOTEK CESTITKE ZA MALO FEBRUARCICO ANO Ajvy hvala, ti vedno najdes lepo besedo za vsakega. Upam, da bo kmalu ja :) Maksi in Sunny hvala ;) najbolj zanimivo pa je to, da je punca ki je zraven mene v 5 mesecu :). Vsaka ji cast da je zdrzala skoro 4 tedne tekanja okoli hehe. Drugace pa je za z otrockom Japonska super destinacija (varno, cisto in ljudje so zelo uvidevni). En mesec po potovanju pa koncno ni menstruacija zaostajala le kar tako, ampak sva koncno docakala nase detece. Verjetno sem morala prej opraviti nekaj zase in uresnicit najvecjo zeljo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 13:10:34
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy......ti si res super s tem komentiranjem ja teli smajliji mi malo že živce parajo-sploh ne vem a nej kar špustim,a nej jih zamenjam z drugimi pogrešam pa bibi......
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 13:11:18
|
|
|
|
BarbaraGS
|
možek od birdy odnesi lepe pozdrave obema in upam, da boste cimprej zdravi zdruzeni doma!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 13:12:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy ohoj možek tuki sporočam da sta birdy in kristi spet v p ker je kristi spet bl zlatenčna in so jo dal takoj pod lučko nč še ne vem kdaj greta nazaj dam ampak upam da že jutr lepo se mejte pa pridn cvekejte joj no....a bo mamica z njo ostala?upam da res jutri že prideta domov.......bomo držale pestke ......hvala ker si nam sporočil
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 13:15:52
|
|
|
|
Čebel@
|
barbara.........a ti si na slikicah tasvetla?sem misnila da si šla z možekom na japonsko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 13:26:58
|
|
|
|
Čebel@
|
no niste neki hudo zgovorne tko da vam želim: in lepo praznujte valentinovo........pa pa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 13:28:42
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro... Kako kaj? Jst sem tko lepo naspana... Čestitke Piškotku za pupiko še tuki! birdy-možek, lepo pozdravi svoje punce pa upam, da pridejo hmali domov in da bo ta zlatenca šla hmali proč!!! barbara, a v 5. mescu? Dobra je bla! Ja veš kako pravjo, da otroček pride zmiri ob pravem času...In zgleda, da si res mogla to še opravit-potovanje, da sta pol dobila vašo pikico! Pa to ste šli v lastni režiji al preko agencije? majchy, po mojem je bujše, da skineš tiste smajlije, k so seznami full nepregledni-vsaj meni. Kako kej drugače?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 14.2.2009 13:45:45
|
|
|
|
diamantina
|
Mihailo, 6 dan je danes po mojem PDP (imela sem pa tri, po ZM imam 5.2., po NS, 8.2. in tega sem se držala, G pa mi je z mal slabšim UZ na začetku rekla 11.2.). Bom videla, kaj bo jutri v P ... Birdy, želim ti, da se Kristi čim prej reši zlatenice in bosta lahko zopet doma na lepšem.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?