|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
13.2.2009 18:34:52   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Punce, jaz ne vem kaj je bolj smešen, da se mi dozdeva, da se mi čep lušči, ali da se mi.No v glavnem, spet imam tiste prozorne sluzi, mislim da tudi z nitkami veliko, pa ni panike punce jaz čakam 1.3.

Upam, sam da ne bom juter, kje dobila popadke, ker mi datum ne odgovarja, je preveč boleč.

pa kam zdaj, počaki da gre JASNA prej user posted image user posted image

Sej čakam 1.3, verjemi prej je ne bo.Grem še ziher drug teden na pregled, pa še na kakega.lahk da je spet kako vnetje.user posted image user posted image

držim pesti zate, da bo vse ok user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 451
13.2.2009 18:35:12   
felix7

LEJCA SPOROČA, DA NI NIČ ODPRTA IN DA MORA ZDAJ POČIVAT user posted image user posted image user posted image

lepo to slišat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 452
13.2.2009 18:35:45   
PERSIDA
oj felix še dihaš?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 453
13.2.2009 18:36:29   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kaj za fešto je vse pripravljeno?Si men se zdi mene pozabla povabit user posted image user posted image user posted image  na ohcet.

ma bo poroka v ožjem krogu družine... pa niti nism nič pošiljala user posted image user posted image user posted image

bo pa deklišna sam še vabila moram spisat tega pa zihr dobiš user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 454
13.2.2009 18:37:37   
Pupa7
felišaaaa kako služba, še stoji brez tebe user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 455
13.2.2009 18:39:10   
felix7

oj felix še dihaš?

komaj user posted image user posted image user posted image  pa ti? kako sta škratka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 456
13.2.2009 18:39:37   
PERSIDA
spps - če te ne povabijo se pač  sam glavno da je meni lepo

Spet bi rada kaj dobrega pojedla ko je že zadnjič govorila kako dobro bodo jedli,pa se nič ni spomnila na mojo govedino user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 457
13.2.2009 18:39:53   
spps

škratka - kaj boma kako rekle

a se greš FBI?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 458
13.2.2009 18:40:05   
felix7

uf, sem poslušala, v kakšni krizi so... in potem to povem mojemu in on mi reče: "sem jest točno vedu, kdaj je treba otroke delat" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 459
13.2.2009 18:40:19   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

pa moram mojega pohvalit, sem dobila eno veeliiikooo škatlo Lindta in šopek vrtnic user posted image user posted image user posted image

a pri vas petek 13. praznujete? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 460
13.2.2009 18:41:08   
spps

spps - če te ne povabijo se pač  sam glavno da je meni lepo

Spet bi rada kaj dobrega pojedla ko je že zadnjič govorila kako dobro bodo jedli,pa se nič ni spomnila na mojo govedino user posted image
jaz pa ne morem govedne odkar sem noseča,mam skoz tak okus,kot,da bi blo surovo mesouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 461
13.2.2009 18:41:38   
PERSIDA
felix - vredu,če bo posreči bomo naslednji teden vsi trije skupaj

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 462
13.2.2009 18:42:32   
felix7

felix - vredu,če bo posreči bomo naslednji teden vsi trije skupaj

ja, to je pa krasno slišat. Potem pa še malo, pa boste šli domov

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 463
13.2.2009 18:42:44   
PERSIDA
spps - kaj misliš da jo mam jaz ko jo že mesec pa pol glodamuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 464
13.2.2009 18:42:56   
Lolita23
spps ne boj se bom dlje tu, kot ti, verjemiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naša pupa je pa zdajle dobila od tasta in tašče stojico, pa par kompletkov, pa tak šikano oblekico, pa bi vam rada slikala sam ne znam potem gor dat.user posted image Sta bila danes na madžarskem, midva sva pa pop. dobila malega svaka, ki ga je moj potem narezal, zarad vsega sr..., ki mu je delaluser posted image user posted image user posted image prvič sem vidla mojega, ko se tak pizdi, user posted image je rekel mala pa tak ne bo taka.user posted image user posted image Po moje tudi ne, zdaj ko je vidla, da se ati ne heca.

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 465
13.2.2009 18:43:17   
spps

uf, sem poslušala, v kakšni krizi so... in potem to povem mojemu in on mi reče: "sem jest točno vedu, kdaj je treba otroke delat" user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 466
13.2.2009 18:44:09   
spps

spps ne boj se bom dlje tu, kot ti, verjemiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naša pupa je pa zdajle dobila od tasta in tašče stojico, pa par kompletkov, pa tak šikano oblekico, pa bi vam rada slikala sam ne znam potem gor dat.user posted image Sta bila danes na madžarskem, midva sva pa pop. dobila malega svaka, ki ga je moj potem narezal, zarad vsega sr..., ki mu je delaluser posted image user posted image user posted image prvič sem vidla mojega, ko se tak pizdi, user posted image je rekel mala pa tak ne bo taka.user posted image user posted image Po moje tudi ne, zdaj ko je vidla, da se ati ne heca.

user posted image user posted image user posted image user posted image a te je tvoj znoreluser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 467
13.2.2009 18:44:48   
felix7
aja, yania vas lepo pozdravlja. Pravi, da je bil porod kar težek, je dobila umetne popadke, je imel malček samo 33 cm obseg glavice, pa je šlo vseeno težko. Je niso rezali, ampak se je raztrgala user posted image  Sicer se pa danes kar dobro počuti, Timon je v topli posteljici in sestrica Naja je čisto navdušena nad njim. Nekaj dni bosta zagotovo še v P, se jima nič ne mudi domov. 

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 468
13.2.2009 18:45:35   
spps

aja, yania vas lepo pozdravlja. Pravi, da je bil porod kar težek, je dobila umetne popadke, je imel malček samo 33 cm obseg glavice, pa je šlo vseeno težko. Je niso rezali, ampak se je raztrgala user posted image  Sicer se pa danes kar dobro počuti, Timon je v topli posteljici in sestrica Naja je čisto navdušena nad njim. Nekaj dni bosta zagotovo še v P, se jima nič ne mudi domov. 
si bosta šev P mal odpočila user posted image  

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 469
13.2.2009 18:46:59   
felix7
nč, jest grem malo v horizontalo, me med lopaticami boli. Pridem malce kasneje spet na klepet, samo da malce počijem user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 470
13.2.2009 18:47:19   
spps

nč, jest grem malo v horizontalo, me med lopaticami boli. Pridem malce kasneje spet na klepet, samo da malce počijem user posted image
se ti splača?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 471
13.2.2009 18:48:58   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image a te je tvoj znoreluser posted image user posted image

Je zamujal mali 1h vmes ga je 2x klical, on pa ja prihajam, sem že tam, po drugem je počakal, še par min, ga šel z avtom iskat, pa ni bil na igrišču, ampak se je vozil po tirnicah od vlaka, ko ga je mali videl je bežal, moj ga pa sam počaka, pa nalama.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jah mali si je čist zaslužiluser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 472
13.2.2009 18:54:13   
spps
nič puince,lepo bodite,jaz pa grem h kolegici na RDuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 473
13.2.2009 18:57:15   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

pa moram mojega pohvalit, sem dobila eno veeliiikooo škatlo Lindta in šopek vrtnic user posted image user posted image user posted image

a pri vas petek 13. praznujete? user posted image user posted image user posted image

aha, to je novi trenduser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 474
13.2.2009 18:58:08   
pocka

LEJCA SPOROČA, DA NI NIČ ODPRTA IN DA MORA ZDAJ POČIVAT user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image naj še malo počaka!

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?