|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
13.2.2009 16:57:07   
OliveOyl
Ej,jaz tudi nisem smela zdaj pa lahko.

Kaj pa user posted image ....user posted image user posted image  To pa lahko,edin če nima predolzga da bo do spodaj pršu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
13.2.2009 16:58:01   
Anonimen
Pa bo res že kmalu pomlad!!

Meni bi pa prav pasalo malo počitka... čez dan se posvečam mulčku, ko ga končno spravim spat pa tavelik "zahteva" pozornost...

Jutri vsekakor želim čim več zaljubljenosti vsem in smeha!

Glede rokavčkov pa... trenutno so naši malčki v trebuščkih navajeni na 37 stopinj, tako da po porodu dobijo kar malo šoka zaradi spremembe temperature in jih je potrebno toplo napravit... in nam je lahko vroče, oni pa ležijo... res je fino, da imajo tudi poleti dolge rokavčke (vsaj zjutraj in pozno popoldne), drugače imajo marogaste rokice in nogice in so kot mali modri škratki... ali pa kratek rokavček pa čez nogice kakšna plenička, če je res vroče...

Še naprej tako fino klepetajte, me kar malo sprostite!user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 2777
13.2.2009 16:58:21   
OliveOyl
Aja,vreme bo ja...user posted image  Malo bo tudi posnežilo.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
13.2.2009 16:58:25   
Dudica1
OLIVEOYL ti si tud porednica user posted image user posted image user posted image tko kot katmat...ja zdaj lahko user posted image a ne na stara leta ne bomo več mogle...al pa dedci ne

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
13.2.2009 16:59:49   
Anonimen
moj ne bo imel cel poletje miru pred manouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2780
13.2.2009 17:00:31   
mani2
Moj predragi je mogu glih zdajle pogledat ka se jaz tak smejem. In me je vprašo ko mam to za eno kuser posted image user posted image  . Baje to sploh ni podobno forumu za bodoče mamice.user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
13.2.2009 17:00:58   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

OLIVEOYL ti si tud porednica user posted image user posted image user posted image tko kot katmat...ja zdaj lahko user posted image a ne na stara leta ne bomo več mogle...al pa dedci ne

Večja sam se fino delam..user posted image user posted image  Se vidi,da nismo že dolgo-od nedelje.

Tamala misli da je pa risanka tle gor,pa kriči da naj ji uno slikico pokažem k je teta gor.Smo dobili ventolin na 6/h.Tečka je za znoret.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
13.2.2009 17:03:45   
OliveOyl
Moj pravi,da nismo normalne,ma po moje je današnji  datum kriv.user posted image

Zdaj pride en avto pogledat,sam itak sam gledajo.user posted image

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 13.2.2009 17:04:13 >

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
13.2.2009 17:04:58   
Dudica1
no moj pa sploh ne ve o čem se pogovarjamo...vse mu pa tud ni za izdatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
13.2.2009 17:05:31   
Anonimen
ja no, kaj čmo take smo, kaj a moški ne vedo da smo tud me krvave pod kožo in da mormotud mar svoje hormone sproščat, če jih od svojih ne dobimo, ker pač nekatere zdaj ne smemo, lahko pa mal tukaj sproščamo svojo energijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 2785
13.2.2009 17:06:12   
OliveOyl
Saj ne ve kaj se pogovarjamo,vidi da se smejem pa tipkam .

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
13.2.2009 17:06:21   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Tamala misli da je pa risanka tle gor,pa kriči da naj ji uno slikico pokažem k je teta gor.Smo dobili ventolin na 6/h.Tečka je za znoret.

Meni je mali tudi prejle mimo prišel, pa rekel teta... tista hudička user posted image
Mene sej moj zdajle ne nadzira, ga ni doma... user posted image user posted image user posted image bo potem videl...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
13.2.2009 17:08:17   
OliveOyl
Moj ponavadi lih takrat gor pride k se sem gor spravim,pa mi sam reče če ringaraja laufa,jaz mu  pa rečem da  ne ,da Avto net gledam.user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
13.2.2009 17:09:19   
OliveOyl
Ej ,tiste ki ste na bolniški a boste kaj zaprosile za solidarnostno pomoč v službi?

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
13.2.2009 17:09:47   
Anonimen
nisi edina, no če ne druzga sem vas vsaj v smeh spravla user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2790
13.2.2009 17:11:15   
Anonimen

Ej ,tiste ki ste na bolniški a boste kaj zaprosile za solidarnostno pomoč v službi?

kakšno pomoč? daj mi malo povej kaj misliš s temuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 2791
13.2.2009 17:12:57   
mani2
Moj dragi me je začel naganjat stran od računalnika. Je reku da naj grem na sprehod pa si v trgovino kaj sladkega kupit. Zgleda da si morem hormone mirit s čokolado.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
13.2.2009 17:14:41   
girly
pokica meni piše ja.samo ni nov voziček, je malo starejši...če je pa samo roka, potem je za ročno pranje.čeprav jst tud večino tistega dam v stroj na program za občutljivo perilo in do zdaj ni blo še nikol nič na robe...je pa odvisno od stroja.pa prašek daš za občutljivo perilo, recimo perwol.aja, pa držim pestgi, da boš vredu

jst sem bla v BC in kupila žabice pa bodi in kapico za iz P. pa par drobnarij sem že tud nabavila.joj, kok majo lepe stvari.sem se komaj zadržala, da še ležalnika nisem kupila,.če bi bla sama, bi verjetno ga.potem pa moj pravi, pa sej to maš pa res še čas no user posted image

teja 30 dobrodošla med nami!

AKP...ja,upam, da je ok.vem, kako je.mam jst tud težave z jetri.upam,da se mi zdaj med user posted image  ne bo poslabšalo user posted image

čveka,sem bo no...ne se sekirat zarad kil.škoda energijeuser posted image

no,lep vikend vsem!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
13.2.2009 17:15:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Moj dragi me je začel naganjat stran od računalnika. Je reku da naj grem na sprehod pa si v trgovino kaj sladkega kupit. Zgleda da si morem hormone mirit s čokolado.

daj mu reč naj bo on tvoja čokolada, namesto da te pošilja v trgovino po čokolada, po moje je bolj sladek, vsaj moj je bolj sladek kot čokoladauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2794
13.2.2009 17:16:33   
OliveOyl
Cveka,če si več kot tri mesece na bolovanju lahko zaprosiš za to pomoč.

pa mnde moraš biti v sindikatu,to vlogo da pač predsednik sindikata ki ga imate na šihtu.
Tukaj je en star link,se mi ne da zdaj iskat.
http://med.over.net/forum5/read.php?11,253923

Bo še katera kaj več povedala.

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
13.2.2009 17:18:07   
girly

Ej,jaz tudi nisem smela zdaj pa lahko.

Kaj pa user posted image ....user posted image user posted image  To pa lahko,edin če nima predolzga da bo do spodaj pršu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to si pa dobro povedala

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
13.2.2009 17:18:38   
OliveOyl
mani pejd raje po čokolado,zvečer pa naj bo on čokolada.

girly user posted image user posted image  za nakupe.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
13.2.2009 17:19:26   
Dudica1
GIRLY jaz sem dala od vozička prat v stroj na 30user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
13.2.2009 17:20:22   
OliveOyl
Moram it user posted image ....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
13.2.2009 17:22:22   
Anonimen
ja kolikor jaz razumem ti ni treba bit v sindikatu, sam se bom jaz malo pozanimalauser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?