|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
13.2.2009 14:47:01   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

a ni to zanimivo, kaj nam paše zdaj, ko smo nosečeuser posted image user posted image

pr men je pa isto kot prej,nič nenavadnega jem vse kot sem prej,ne bi mogla rečt da mam pa zdaj nekaj posebnega rada ko prej sploh nisem jedla...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
13.2.2009 15:04:38   
Lalica1
Saj še ni problem če iz slabših navad, sedaj koristiš samo dobre. Ampak meni paše večina slabe hrane. Sadja tudi videti ne morem, ker mi je še zmeraj slabo in mi sadje samo slabša vse skupaj... Za hamburgerje, pa pizze, pa pomfri in podobno, bi pa kar umrla. Pa pecivo in sladkarije tudi user posted image . Joj, sedaj sem se spomnila da že dolgo nisem jedla user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
13.2.2009 15:11:57   
mani2
Tudd jes bi jedla same hambutgerje pa pice pa ogromne količine sladkarij. Sadje mi je na začetku nosečnosti še pasalo sedaj pa nič več. Saj se trudim in vsak dan pojem kaj sadja ampak pol se morem nagradit s sladkarijami.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
13.2.2009 15:42:08   
petrazg

evo mene sem domauser posted image user posted image user posted image user posted image

z user posted image vse bp, posteljica se je zacelila je tud bp, še vedno se moram čuvat, da se ne bi pojavilo še enkrat; nič sexauser posted image nič naprezanjauser posted image pa bo user posted image !

popkovnična kri: nič ne bo z darovanjem mi je moja G. odsvetovala, ker sem spet ena kandidatka za CR! sem ena od unih štiri, ki bojo tisti dan imele CRuser posted image user posted image user posted image user posted image

Super Cveka, da je vse ok in da se je posteljca popravila user posted image user posted image user posted image

Ni mi pa jasno , zakaj ti je g odsvetovala odvzem matičnih celic? Jst sem v prvo imela urgentni carski rez, pa so mi glih tako vzeli... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
13.2.2009 15:50:14   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Tale zgoraj mene ne premami. user posted image
Mišice in špilanje frajerja - ni to zame.

Dolgi laski, iskrive oči pa 1 dan stara bradica. user posted image
Bi poiskala kako slikco za primerjavo, pa ne vem, kje naj jo iščem. Svojga pa ne morem gor pripopat, ane? Hihi.

jest bi tud kr svojga gor prlepla...maricka na morju sem ga slikala kt za u cosmopolitan!!njami....sam ne gre...mi ne prlep

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
13.2.2009 15:52:03   
KatMat

no zdaj smo po jedli, sem kar na hitro spekla paniranega osliča in ponfri, saj vem da to ni zdrava hrana ampak paše pa vseeno vsake toliko časauser posted image user posted image

pr nas bo tud oslic paniran(za mojega dragega)pa sojini polpeti (zame) user posted image user posted image user posted image
sam bo zravn krompirjeva solata

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
13.2.2009 15:56:27   
KatMat
cveki same super novice...kako boste pa brez sexa zdrzale mi pa ni jasn...men nekak ne rata...ko se moj zacne slacit ga ze z ocmi pojem

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
13.2.2009 16:00:27   
KatMat
kje pa ste babce!!!!user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
13.2.2009 16:04:21   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

cveki same super novice...kako boste pa brez sexa zdrzale mi pa ni jasn...men nekak ne rata...ko se moj zacne slacit ga ze z ocmi pojem

ti porednica ti  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
13.2.2009 16:10:51   
KatMat
jah!!!kaj naj....povejte mi recept za po porodu!!!kr men se bo zmesal!!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
13.2.2009 16:11:41   
Dudica1
ja kam pa ste vse user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
13.2.2009 16:13:24   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jah!!!kaj naj....povejte mi recept za po porodu!!!kr men se bo zmesal!!!

ja sory jaz nism mogla,k sm pa mela pregled tri tedne po porodu mi je pa G. rekla da moram premagat strah in da moram user posted image user posted image user posted image me je pa moj pregovoru da sva lepo v izi...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
13.2.2009 16:16:07   
KatMat
pr nama bo pomoje glih obratno...ko sva zvedla da sva noseca se je skor odpovedu posteljnim uzitkom da "nebi poskodoval" plodka....pol je otrocek rastu je spet neki strajku...mah JEST GA POSILIM CE JE TREBA!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
13.2.2009 16:20:15   
Dudica1
O GROZA user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj si pa me nasmejala ej user posted image user posted image user posted image user posted image ...ne morem verjet...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
13.2.2009 16:21:32   
Dudica1
al mu pa zaplešeš en user posted image   pa ga premamiš auser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
13.2.2009 16:29:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

evo mene sem domauser posted image user posted image user posted image user posted image

z user posted image vse bp, posteljica se je zacelila je tud bp, še vedno se moram čuvat, da se ne bi pojavilo še enkrat; nič sexauser posted image nič naprezanjauser posted image pa bo user posted image !

popkovnična kri: nič ne bo z darovanjem mi je moja G. odsvetovala, ker sem spet ena kandidatka za CR! sem ena od unih štiri, ki bojo tisti dan imele CRuser posted image user posted image user posted image user posted image

Super Cveka, da je vse ok in da se je posteljca popravila user posted image user posted image user posted image

Ni mi pa jasno , zakaj ti je g odsvetovala odvzem matičnih celic? Jst sem v prvo imela urgentni carski rez, pa so mi glih tako vzeli... user posted image

rekla je da zato ker pri CR mati že tako zelo veliko krvi izgubi s tem pa jo še več, glede na to da sem jaz imela cr zaradi komplikacij v prvo, mi zdaj v drugo ne upa rečt da lahko, da slučajno z mano ne bo kaj narobeuser posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2766
13.2.2009 16:34:07   
Anonimen
kaj a samo o sexu mislite user posted image
jaz ne smem, in mi prosim ne delajte skominov!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2767
13.2.2009 16:46:54   
Anonimen
user posted image  

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 13.2.2009 16:47:34 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2768
13.2.2009 16:49:11   
OliveOyl
Pa kaj je zdaj tle gor?K.... haus al kaj? user posted image user posted image
Sama slikarija,pa same pokvarjene teme,to bo treba zaklenit.

Po porodu pa počakajte,da najprej grinta stran pade pol pa v akcijo,tako pravjo..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
13.2.2009 16:52:46   
OliveOyl
Cveka če boš tako migala se ti bo spet posteljica odluščila.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
13.2.2009 16:52:57   
petrazg
user posted image

Cveki so vse očitno svoje napadle... in se predajajo posteljnim užitkom... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
13.2.2009 16:53:47   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Po porodu pa počakajte,da najprej grinta stran pade pol pa v akcijo,tako pravjo..user posted image

user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
13.2.2009 16:54:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

če me pa kar naprej dražite s tem sex....., jaz pa ne smem!

si videla vse so šle na en..................user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 2773
13.2.2009 16:55:26   
petrazg
O po porodu... meni se je pa takoj zaluštalo... sva malo čakala, ampak 6 tednov pa nisva mogla... user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
13.2.2009 16:56:27   
Anonimen
no dajmo zdaj kaj o vremenu rečtuser posted image user posted image user posted image

vikend bo baje glih tak kot jr bilo zdaj tri dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?