|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
12.2.2009 13:29:40   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

To pa je drugo. Samo vseeno nimaš nekih visokih vrednosti. Mogoče pametujem malo,samo meni se ne zdi to dosti.
ja saj zato pa me samo smatrajo kot gest. diabetis. Je pa drek ker imam danes že cel dan tak visok sladkor da ne morem nič. Sem mislila da bo mi sprehod pomagal pa je samo huje..

pa še vsi me kličejo kak dolgo še, kdaj maš rok in bom res popizdla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 726
12.2.2009 13:31:15   
elevitka
Christiana21 to pa je hudo ja ... a žal za današnji čas vsakodnevna kruta resničnost (vedno premalo denarja)

poskusi tukaj kaj pogledat

http://www.mojoglasnik.com/oglasnik/oglas/169757

http://www.gohome.si/nepremicnine.aspx?q=2-sobno+stanovanje+maribor+NAJEM+okoli+60+m2

http://www.bolha.com/oglas382605478/stanovanje-maribor-tabor-garsonjera-28-m2-oddam

http://www.slowwwenia.com/malioglasi/?cid=148

http://www.salomon.si/oglas.aspx/01/02/03/02/MB?id=1855.JA.0103

http://www.salomon.si/oglasnik.aspx/01

držim pesti da čim prej kaj najdeta

< Sporočilo je popravil elevitka -- 12.2.2009 13:35:39 >

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 727
12.2.2009 13:42:01   
christiana21
Hvala za posredovane informacije. Že veselo tipkam na telefon in kličem, upam na uspeh.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 728
12.2.2009 13:58:45   
elevitka
Držim pesti da najdeš kaj lepega in ugodnega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 729
12.2.2009 20:29:53   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Šla bi v nek mirni okoliš, pa da je v civilizacijiuser posted image

Če bom karkoli zvedla,ti takoj javim. Do koliko pa naj bo najemnina?

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 730
12.2.2009 20:31:29   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

To pa je drugo. Samo vseeno nimaš nekih visokih vrednosti. Mogoče pametujem malo,samo meni se ne zdi to dosti.
ja saj zato pa me samo smatrajo kot gest. diabetis. Je pa drek ker imam danes že cel dan tak visok sladkor da ne morem nič. Sem mislila da bo mi sprehod pomagal pa je samo huje..

pa še vsi me kličejo kak dolgo še, kdaj maš rok in bom res popizdla user posted image user posted image user posted image

To pa je sranje. Tasa,glavo pokonci,saj bo hitro marec,pa boš vsega rešena. user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 731
12.2.2009 21:28:31   
tasa_m
Punce hei,..se še tu javim. Sem še vedno 2v1,čeprav sem mislila da bomo danes šli mal v P. pogledat, ker je naša user posted image nenormalno mirna in je nisem čutla skoraj nič (zdaj je začela razgrajatuser posted image ). Popoldan po popoldanskem spancu pa je začela nekaj migat..glih tolko da smo nakrampali v 12urah 10 gibov.. user posted image Saj mi je G. rekla da če jih začutim 8 je tudi že ok, tak da še mam malo fora..
Se pa danes res full slabo počutim (imam previsok sladkor user posted image in glavobole) tak da sem več ali manj preležala, pa v trgovino sma z mojim skočla, tak da če kaj pride nebo revček od lakote umrl.. user posted image

Sem pa ugotovila da se mi je full buši spustil..upam, da si gospodična še mal premisli in bo še mal na toplem..vsaj kakih 14 dni..pol pa se lahko že bolj umirjeno pogovarjama ker boma v 38. tednu
Danes pa imam glih 35.tednov in 1 dan.. user posted image

Nič babnice moje grem spat.. lepo mi pančajte pa bom jutri bolj aktivna, kolko bom lahko. Nama pridejo okno menjat v spalnici in moram imet vse pod nadzorom..mi je moj vse pokazal kaj moram rečt in na kaj moram pazit.. user posted image

Nočka....
user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 732
12.2.2009 22:13:38   
matcar
Lahko noč!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 733
13.2.2009 7:42:34   
tasa_m
dobro jutro..kako smo spale?
jaz za v *** user posted image nič nisem spala. Verjetno me res datum daje..user posted image je le petek 13.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 734
13.2.2009 7:55:21   
matcar
Dobro jutro!
Jaz pa sem,z izjemo letanja na wc,spala odlično,ker ni M doma. Edino noč mi je bila prekratka.
Zdaj pa L peljem v šolo in v laboratorij. Potem pa še na csd za porodniško in paket rihtat. Bom celo dopoldne letala spet.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 735
13.2.2009 7:57:29   
tasa_m

Dobro jutro!
Jaz pa sem,z izjemo letanja na wc,spala odlično,ker ni M doma. Edino noč mi je bila prekratka.
Zdaj pa L peljem v šolo in v laboratorij. Potem pa še na csd za porodniško in paket rihtat. Bom celo dopoldne letala spet.user posted image
FAJN PORIHTAJ. Držim pesti da boš vse in te nebodo zabavali tak kot so mene user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 736
13.2.2009 8:44:18   
nebo
Dobro jutro Valentinke in petek 13 je danes....

Jaz sem o.k., še vedno čakam izvide dvojenga dormonskega testa, ne vem no, kaj delajo tam v LJ z mojo krvjo...user posted image

Ej kje ste si kaj kupovale nosečnišče stvari?? Jaz bi nekaj mela???

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 737
13.2.2009 9:44:04   
elevitka
nebo ... čakiii malooo veš ki je Ljubljana user posted image  (saj bo vse ok)

jaz bi tud mela nekaj pa nič nimajo pametnega ... vse hlače so mi prekratke (mam preduge tace in je mojih 178 cm preveč), kake obleke za ta letni čas pa nisem nikjer vidla user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 738
13.2.2009 10:06:16   
christiana21
Hajli halooouser posted image

Evo, pa se jaz tudi javljam, med tem, ko čakam, da se kavica skuha, oz voda zavre.
Matcar, vprašala si, koliko naj bi bila najemnina..mislim, da si z dragim lahko privoščiva nekaj med 200 in 250 eur, plača je mala, pa saj veš, potem še stroški nanesejo. Če so pa stroški malo nižji, kar ponekod so, potem pa je lahko najemnina malo več, ampak samo malouser posted image .
Danes se mi je dan začel slabo, z glavobolomuser posted image , ko sem peljala psička ven, je pa prišel k trenutno še moji ograji slavni sosedov pes nemški ovčar, pobasala sem svojega psa in šibala notri. Dovolj mi je bilo, da me je že enkrat napadel oz skočil v mene. Čeprav je bila vmes ograja sem se ustrašila, da bo prišel okoli do hiše.
Tak...zdaj pa svojega psa niti za bajto ne morem več peljat lulat in kakat. Saj ne vem več kam naj grem z njim - po cesti dol od hiše, ne gre, gor tudi ne, za hišo tudi ne. Prekle** pes, oz gospodarji, ki ga spuščajo iz boksa, da se pes zlaufa, ker se jim ga pač ne da dat na povodec in ga peljat ven na sprehod.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 739
13.2.2009 10:56:19   
elevitka
Zvenelo bo zelo nesramno...sam so lastniki tega psa  tud nesramni...

Nastavi mu neko hrano pa not zmešaj podganji strup naj hudiča pobere ... porčičanara pa saj to ne more bit res da se ne moreš mirno sprehodit mimo bajte ker te ovira sosedov cucek.

Sosede sta že poskušala vljudno prositi če bi lahko psa pripeli na verigo ker ne moreš ven ne sama na kak sprehod ker te njihov pes napade niti svojega malega kužka ne moreš kakat in lulat ven peljat.

Neposredna povezava do sporočila: 740
13.2.2009 11:30:17   
christiana21
Pa saj pes ni nič kriv, krivi so lastniki. Rekla sem jim že, da naj imajo psa zaprtega, oz ga dajo na povodec, pa se izgovarjajo, da se pes hoče samo igrat in, da nič ne bo, ampak tega jaz ne vem, ko se bo pa kaj zgodilo, bo pa prepozno.
Ne razumem zakaj si ljudje omislijo psa, če ne znajo skrbet zanj. Velik pes nima kaj za bit spuščen, pa če je prijazen, ali pa ne. Pes ima kosmata ušesa in nikoli ne veš kdaj se mu utrga.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 741
13.2.2009 11:39:18   
elevitka
Saj jaz sem enakega mnenja ni kriv pes pač pa lastniki neumni ki zanj ne znajo primerno poskrbeti, naj ga imajo za ograjo ali na verigi na sprehod ali dirke lahko gredo z njim tud na povodcu ali pa mu naj vsaj nagobčnik dajo gor.... a bodo lastniki potem ko se bo bognedaj komu res zgodilo da ga bo pes napadel kazensko in materialno odgovarjali za dejanja svoega kosmatinca ? kazni niso male.

Neposredna povezava do sporočila: 742
13.2.2009 12:01:04   
christiana21
Srečo imajo že, da sem pozabila na strgano jakno, ki sem jo imela rada, ker je bila od moje pokojne mamice, ki je umrla nekaj mesecev nazaj mi je pa ostal strah pred psmi, ki se jih prej nisem nikoli bala.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 743
13.2.2009 12:42:21   
matcar
Kaj pa v selnico bi šla?
Kaj pa se psov tiče,pa vama dam prav. Tudi mi oz.moj brat ima psa,ki sicer ni še nikomur nič naredil. Pa je vedno v boksu,edino,ko je slabo vreme,ga brat da v hišo. Če pa slučajno leče okoli bajte,pa je nekdo vedno zraven,ker nikoli ne veš,kaj pride.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 744
13.2.2009 13:16:50   
christiana21
V Selnico ob Muri, ali ob Dravi?
Kar se pa sosedovega psa tiče, so pa tudi lastniki zraven, ko je spuščen, ampak psa žal niso vzgojili, da posluša na povelje da naj pride k njim. Tudi takrat, ko je skočil name, so bili lastniki zraven, poklicali so ga, ampak ni ubogal.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 745
13.2.2009 14:05:11   
matcar
Mislila sem selnico ob dravi. Naša psica sicer uboga,edino,ko poštar pride,znori.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 746
13.2.2009 14:07:28   
tasa_m
heiii...user posted image

nama pa še vedno menjavajo okno user posted image od 9,30 ure zjutraj in to samo ENO okno. Hitri so ni kaj..user posted image user posted image

Christiana21
.. saj sploh nimam besed..vsaka ti čast da sploh vzdržiš to. Jaz bi verjetno že popizdla in ne vem kaj še vse.. user posted image user posted image in upam,da se res čimprej odselita ker to ni normalno, res ne. Da ne moreš normalno niti na zrak ven peljat tvojga kužeka..? A-a ni šans. Upam, da čimprej najdeta kaj pa spakirata in gresta..

matcar.. si vse porihtala ?

Neposredna povezava do sporočila: 747
13.2.2009 14:12:03   
matcar
Ja,sem uspela vse porihtat. saj mi je šlo samo celo dopoldne!user posted image  Nič ne morš,tak je. Mam vsaj urejeno vse.
Ti monterji pa so pravi,kaj?user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 748
13.2.2009 14:15:24   
tasa_m

Ja,sem uspela vse porihtat. saj mi je šlo samo celo dopoldne!user posted image  Nič ne morš,tak je. Mam vsaj urejeno vse.
Ti monterji pa so pravi,kaj?user posted image
no, super da si porihtala..user posted image
ah, monterji ja..pravi so. Zdaj mi komaj rolo delajo gor.. Kaj bi blo če bi mi mogli menjat še preostala 3 okna. Pol bi jih tak mela cel dan tu..user posted image user posted image
Sem mislila na pop. počitek pa tak nebo nič..user posted image preden bodo to nardili pa še pol moram spucat..user posted image te pa bo tak tema pa bom lahko šla prav spat..user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 749
13.2.2009 14:17:01   
matcar
Ja,saj to je. Pa ti gre dan v maloro. Samo pa se splača potrpet,boš pol imela mir s tem.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......