Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 11:19:54
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Nič... grem jest, ker je spet vse tiho dober tek.. jaz ne morem veliko pisat..sem nadzorna jaz sem pa že mela 3.zajtrkmna zadnje čokoladno tortico mmmm... js bi tudiiii... kako mi pašejo čokoladne tortice zadnje čase ej... ni čudno da pridobivam kile ko blesava
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 11:21:32
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jaz pa šibam v službo. Se slišimo kasneje. hmm.. služba... kako že to zgleda???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 11:25:48
|
|
|
|
_andreja_
|
yania čestitke za sineke, veliko crklanja ti želim ... jz pa zdajle švignem h zobarju....jupiiii upam, da bo rekla da bodo zobje zdržali eno leto brez popravkov...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 11:41:08
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pondelak, kok si stara če te smem prašat, sm včer zasledila, da si kao najmlajša poglej na seznam pa boš vidla.. Baje je še Nobady mlajša... ka šimfate? ja sm dans opazla da je še ena stara 19let..pondelak, ne? fajn, da nism edina tok mlada jaz sem bla tudi začudena,da ni več bolj mlajših mamic...(pa da neboste ostale mislile,da ste stare... )
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 11:45:14
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pondelak, kok si stara če te smem prašat, sm včer zasledila, da si kao najmlajša poglej na seznam pa boš vidla.. Baje je še Nobady mlajša... ka šimfate? ja sm dans opazla da je še ena stara 19let..pondelak, ne? fajn, da nism edina tok mlada jaz sem bla tudi začudena,da ni več bolj mlajših mamic...(pa da neboste ostale mislile,da ste stare... ) js sm bla pa ''začudena'' da nas je vseeno dosti... (js se tudi štejem za mlajšo mamico no (23let)) ker zdej so časi, ko imajo večinoma 30let mamice.. tko pravijo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 11:47:13
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pondelak, kok si stara če te smem prašat, sm včer zasledila, da si kao najmlajša poglej na seznam pa boš vidla.. Baje je še Nobady mlajša... ka šimfate? ja sm dans opazla da je še ena stara 19let..pondelak, ne? fajn, da nism edina tok mlada jaz sem bla tudi začudena,da ni več bolj mlajših mamic...(pa da neboste ostale mislile,da ste stare... ) ker smo vse študirale toko časa pa na faks hodle
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 11:47:51
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pondelak, kok si stara če te smem prašat, sm včer zasledila, da si kao najmlajša poglej na seznam pa boš vidla.. Baje je še Nobady mlajša... ka šimfate? ja sm dans opazla da je še ena stara 19let..pondelak, ne? fajn, da nism edina tok mlada jaz sem bla tudi začudena,da ni več bolj mlajših mamic...(pa da neboste ostale mislile,da ste stare... ) js sm bla pa ''začudena'' da nas je vseeno dosti... (js se tudi štejem za mlajšo mamico no (23let)) ker zdej so časi, ko imajo večinoma 30let mamice.. tko pravijo pa by the way jaz se tud štejem za mlajšo
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 11:48:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pa by the way jaz se tud štejem za mlajšo jaz tudiiii
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 11:48:59
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pondelak, kok si stara če te smem prašat, sm včer zasledila, da si kao najmlajša poglej na seznam pa boš vidla.. Baje je še Nobady mlajša... ka šimfate? ja sm dans opazla da je še ena stara 19let..pondelak, ne? fajn, da nism edina tok mlada jaz sem bla tudi začudena,da ni več bolj mlajših mamic...(pa da neboste ostale mislile,da ste stare... ) js sm bla pa ''začudena'' da nas je vseeno dosti... (js se tudi štejem za mlajšo mamico no (23let)) ker zdej so časi, ko imajo večinoma 30let mamice.. tko pravijo Jaz se ti pridružujem.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 11:49:51
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pondelak, kok si stara če te smem prašat, sm včer zasledila, da si kao najmlajša poglej na seznam pa boš vidla.. Baje je še Nobady mlajša... ka šimfate? ja sm dans opazla da je še ena stara 19let..pondelak, ne? fajn, da nism edina tok mlada jaz sem bla tudi začudena,da ni več bolj mlajših mamic...(pa da neboste ostale mislile,da ste stare... ) ker smo vse študirale toko časa pa na faks hodle pridne... jaz sem tudi mislila,da bom dlje v šolo hodla,sej sem že bla vpisana,potem sem se pa preselila k zato ker sem se z starši skregala,pa si nisem bla zmožna plačevat... ampak mi ni žal,ker bomo zdaj meli bebo!!!jej
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 11:59:33
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pondelak, kok si stara če te smem prašat, sm včer zasledila, da si kao najmlajša poglej na seznam pa boš vidla.. Baje je še Nobady mlajša... ka šimfate? ja sm dans opazla da je še ena stara 19let..pondelak, ne? fajn, da nism edina tok mlada jaz sem bla tudi začudena,da ni več bolj mlajših mamic...(pa da neboste ostale mislile,da ste stare... ) js sm bla pa ''začudena'' da nas je vseeno dosti... (js se tudi štejem za mlajšo mamico no (23let)) ker zdej so časi, ko imajo večinoma 30let mamice.. tko pravijo ja res je zadost mladih mamic, sem jst tut navajena onih mamic ko grejo že proti 40-tim al pa že čez....vsaj v naših konih je bol tak... tuki pa mislim da ni sploh nobene...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 11:59:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak pridne... jaz sem tudi mislila,da bom dlje v šolo hodla,sej sem že bla vpisana,potem sem se pa preselila k zato ker sem se z starši skregala,pa si nisem bla zmožna plačevat... ampak mi ni žal,ker bomo zdaj meli bebo!!!jej jeiiii pa če nebi imeli bebe nebi spoznala take dobre družbe kot smo meee... to pa je tudi neke..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 11:59:55
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady amm ... mam en problem.... mi dans še ni nč fejst brcal... ponavad ma tako navado da ko se usedem pred comp začne na veliko razgrajat, pa tut v pojstli me že zbudi, dans pa ni še nč blo, zdej pa ne vem kolk cajta naj še počakam, predn se grem pookazat... ker ne bi rada kako paniko pelala za brez veze, sam me je pa začel mal skrbet... ah moja ima tudi take akcije potem pa v nekem trenutku vse nadoknadi, kot pa je rekla spps, če se boljš počutiš poklič g no js sm se najedla čokolade, pa je mal pomigu, tok da ga čutim... sem zdej mal bolj pomirjena.... bom pač cel dan čokolado jedla, pa bo me je pa začel neki špikat v spodnjem delu.. sm hotla po tleh pomit pa cote pospravt, pa sm se raj kr pred RR usedla...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 12:00:50
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak jaz sem tudi mislila,da bom dlje v šolo hodla,sej sem že bla vpisana,potem sem se pa preselila k zato ker sem se z starši skregala,pa si nisem bla zmožna plačevat... ampak mi ni žal,ker bomo zdaj meli bebo!!!jej veš kaj... v vsaki stvari je nekaj dobrega tako da nič se sekirat... edino mogoče bi blo dobro, da bi vseeno končala s šolanjem.. nočem ti solit pameti alpa se delat pametna ampak to je sigurno ena stvar, ki ti bo v življenju še prav prišla.. in dokler maš še mlado pamet, se splača to rešit... js mam tudi do konca še par izpitov in sm si rekla, da zdej poleti jih nardim (vsaj probam no ), spišem diplomo in fertik... pol pri 30h se mi verjetno ne bo več dalo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 12:02:27
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady amm ... mam en problem.... mi dans še ni nč fejst brcal... ponavad ma tako navado da ko se usedem pred comp začne na veliko razgrajat, pa tut v pojstli me že zbudi, dans pa ni še nč blo, zdej pa ne vem kolk cajta naj še počakam, predn se grem pookazat... ker ne bi rada kako paniko pelala za brez veze, sam me je pa začel mal skrbet... ah moja ima tudi take akcije potem pa v nekem trenutku vse nadoknadi, kot pa je rekla spps, če se boljš počutiš poklič g no js sm se najedla čokolade, pa je mal pomigu, tok da ga čutim... sem zdej mal bolj pomirjena.... bom pač cel dan čokolado jedla, pa bo me je pa začel neki špikat v spodnjem delu.. sm hotla po tleh pomit pa cote pospravt, pa sm se raj kr pred RR usedla... prav si naredla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 12:03:01
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 js sm bla pa ''začudena'' da nas je vseeno dosti... (js se tudi štejem za mlajšo mamico no (23let)) ker zdej so časi, ko imajo večinoma 30let mamice.. tko pravijo ja res je zadost mladih mamic, sem jst tut navajena onih mamic ko grejo že proti 40-tim al pa že čez....vsaj v naših konih je bol tak... tuki pa mislim da ni sploh nobene... ja, js ko sm se prijavla na ta forum, sm bla ziher, da si ne bom mela s kom kej povedat, ker sm navajena videvat mame, ko majo40 let (moja teta je npr. taka)... pol ko sm vidla leta od naših punc, sm bla pa full vesela, ker je sama mladina tlele pa full mi je smešno, ker ma moja mama 43 let in bo nona (ene so pa mame pri teh letih )
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 12:04:05
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pondelak pridne... jaz sem tudi mislila,da bom dlje v šolo hodla,sej sem že bla vpisana,potem sem se pa preselila k zato ker sem se z starši skregala,pa si nisem bla zmožna plačevat... ampak mi ni žal,ker bomo zdaj meli bebo!!!jej jeiiii pa če nebi imeli bebe nebi spoznala take dobre družbe kot smo meee... to pa je tudi neke.. tašika, to je najpomembneje ja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 12:04:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak pridne... jaz sem tudi mislila,da bom dlje v šolo hodla,sej sem že bla vpisana,potem sem se pa preselila k zato ker sem se z starši skregala,pa si nisem bla zmožna plačevat... ampak mi ni žal,ker bomo zdaj meli bebo!!!jej Važno je, da VEŠ, da si se prav odločila!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 12:04:25
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak jaz sem tudi mislila,da bom dlje v šolo hodla,sej sem že bla vpisana,potem sem se pa preselila k zato ker sem se z starši skregala,pa si nisem bla zmožna plačevat... ampak mi ni žal,ker bomo zdaj meli bebo!!!jej veš kaj... v vsaki stvari je nekaj dobrega tako da nič se sekirat... edino mogoče bi blo dobro, da bi vseeno končala s šolanjem.. nočem ti solit pameti alpa se delat pametna ampak to je sigurno ena stvar, ki ti bo v življenju še prav prišla.. in dokler maš še mlado pamet, se splača to rešit... js mam tudi do konca še par izpitov in sm si rekla, da zdej poleti jih nardim (vsaj probam no ), spišem diplomo in fertik... pol pri 30h se mi verjetno ne bo več dalo jasna s tem se strinjam popolnoma!!! denar se najde, za dober razlog vedno! za slabega pa še prej
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 12:04:50
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady amm ... mam en problem.... mi dans še ni nč fejst brcal... ponavad ma tako navado da ko se usedem pred comp začne na veliko razgrajat, pa tut v pojstli me že zbudi, dans pa ni še nč blo, zdej pa ne vem kolk cajta naj še počakam, predn se grem pookazat... ker ne bi rada kako paniko pelala za brez veze, sam me je pa začel mal skrbet... ah moja ima tudi take akcije potem pa v nekem trenutku vse nadoknadi, kot pa je rekla spps, če se boljš počutiš poklič g no js sm se najedla čokolade, pa je mal pomigu, tok da ga čutim... sem zdej mal bolj pomirjena.... bom pač cel dan čokolado jedla, pa bo me je pa začel neki špikat v spodnjem delu.. sm hotla po tleh pomit pa cote pospravt, pa sm se raj kr pred RR usedla... kako mi je to znano eej... danes bi po mojem planu moglo bit že 3/4 stvari narjeno... pa sm zaenkrat samo pobrala cunje in dala nove sušit.. in tu se je končala moja aktivnost
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 12:07:08
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pondelak, kok si stara če te smem prašat, sm včer zasledila, da si kao najmlajša poglej na seznam pa boš vidla.. Baje je še Nobady mlajša... ka šimfate? ja sm dans opazla da je še ena stara 19let..pondelak, ne? fajn, da nism edina tok mlada jaz sem bla tudi začudena,da ni več bolj mlajših mamic...(pa da neboste ostale mislile,da ste stare... ) ker smo vse študirale toko časa pa na faks hodle pridne... jaz sem tudi mislila,da bom dlje v šolo hodla,sej sem že bla vpisana,potem sem se pa preselila k zato ker sem se z starši skregala,pa si nisem bla zmožna plačevat... ampak mi ni žal,ker bomo zdaj meli bebo!!!jej ja js sm bla tut upisana, pa sm zvedla za , pol pa glih sprejeta nisem bla, pa sm kr pustila pol, nisem več dala prijave... bom pač zdej mal dooma, se z ukvarjala, pol bi si pa rada eno službo najdla pa ob službi magari še kej nrdila, če bo zlaufal.. ne vem se bom prepustila...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 12:07:34
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak jaz sem tudi mislila,da bom dlje v šolo hodla,sej sem že bla vpisana,potem sem se pa preselila k zato ker sem se z starši skregala,pa si nisem bla zmožna plačevat... ampak mi ni žal,ker bomo zdaj meli bebo!!!jej veš kaj... v vsaki stvari je nekaj dobrega tako da nič se sekirat... edino mogoče bi blo dobro, da bi vseeno končala s šolanjem.. nočem ti solit pameti alpa se delat pametna ampak to je sigurno ena stvar, ki ti bo v življenju še prav prišla.. in dokler maš še mlado pamet, se splača to rešit... js mam tudi do konca še par izpitov in sm si rekla, da zdej poleti jih nardim (vsaj probam no ), spišem diplomo in fertik... pol pri 30h se mi verjetno ne bo več dalo jasna s tem se strinjam popolnoma!!! denar se najde, za dober razlog vedno! za slabega pa še prej ma sej vem da je lažje govorit, kot kej nardit (zdej ko so bli izpitni roki nism nardila niti enega izpita ), ampak zdej je razumljivo, ker mislim samo na tamalega NE?!?! ma poleti pa res bomo poštimali to zadevščino uhh.. to pa res ni nobena umetnost
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 12:11:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jjasna85- poleti pa se poročiš, ne? Te pa spet ne bo časa za šolo...Po moje je bolje, da jo na pozno jesen prestaviš!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 12:12:37
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jjasna85- poleti pa se poročiš, ne? Te pa spet ne bo časa za šolo...Po moje je bolje, da jo na pozno jesen prestaviš! to pa res ni izgovor, vse se da ane JASNA
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 12:13:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jjasna85- poleti pa se poročiš, ne? Te pa spet ne bo časa za šolo...Po moje je bolje, da jo na pozno jesen prestaviš! to pa res ni izgovor, vse se da ane JASNA No, dobro...bo poročala...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?