|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
10.2.2009 21:45:21   
ksenci
smejčica- nč sekirat, če ni usojeno dojit pač ni. je pa res, da dojeni otroci slabše spijo ponoč. in ko se enkrat navadjo zbujat ponoč, se težje navadijo, da bi celo noč prespali. otroci ki so na dodatku, se boljše najejo in prej lahka nek ritem ustvariš. čeprav bo vsak prediater to zanikaluser posted image seveda pa to ne velja za vse.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
11.2.2009 11:28:08   
ksenci
dan čveke!! kje steuser posted image

mi smo dans spali katastrofalno!!! sploh ne vem kolk tisočkrat smo se zbudl, kr me je že glava bolelauser posted image ne vem kaj je to zdaj, da tako slabo spimouser posted image zdaj pa mulček pančauser posted image upam, da bo pol boljše volje, kr gremo k babici na kosil, pol pa bo mal tam ostal, da greta mamo pa ati mal uživatuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
11.2.2009 12:46:16   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Ksenci,

kak je Alaž že velik fant. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Luškan je. user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa koliko lasekov že ma. user posted image user posted image

ta slikca je že stara kak mesec in pol. ja laske pa ma, ja! že rodil se je z velik laski, pa so mu sam odzadaj se malo zredčl, zdaj pa mu hitr rastejo. sva se že 2x strigla odspred, kr je mel vse naoči, pa ko se je mulal ni nič viduuser posted image

naši so pa ta prvi laski ven padli. user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
11.2.2009 12:47:35   
smejčica

dan čveke!! kje steuser posted image

mi smo dans spali katastrofalno!!! sploh ne vem kolk tisočkrat smo se zbudl, kr me je že glava bolelauser posted image ne vem kaj je to zdaj, da tako slabo spimouser posted image zdaj pa mulček pančauser posted image upam, da bo pol boljše volje, kr gremo k babici na kosil, pol pa bo mal tam ostal, da greta mamo pa ati mal uživatuser posted image

Naša se je tudi danes 3 krat zbudila. user posted image Nimam pojma zakaj. user posted image
Pol se pa s tvojim lušno mejta potem. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
11.2.2009 12:51:59   
smejčica

Zdaj pa morem it za šolo delat, ker mala spi.

Se čujemo zvečer, ker mam danes šolo. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
11.2.2009 13:13:56   
ksenci
jst mam spet dopust pr diplomiuser posted image
če pa je Aljaž tak sitn od kar je bolan.user posted image sej je že skor zdrav, sam še vedno ni nič mira,ne podnev ne ponoč tak, da sem res utrujena in se morm dans spočit, kr pol pa moj par dni dela in bom sama.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
11.2.2009 13:15:45   
ksenci
a gre kira na koncert jana plestenjaka v petek v mb. jz bi tak šla, kr že lep čas nism nikjer bla. sam ne vem kak bo aljažuser posted image če bo še naprej tak sitko ga ne bom upala pusti babici, kr moj pa gre na nočno. 

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
11.2.2009 13:24:54   
smejčica

jst mam spet dopust pr diplomiuser posted image
če pa je Aljaž tak sitn od kar je bolan.user posted image sej je že skor zdrav, sam še vedno ni nič mira,ne podnev ne ponoč tak, da sem res utrujena in se morm dans spočit, kr pol pa moj par dni dela in bom sama.

Ma, ti si kar vzami dopust. user posted image Če ti tako paše. user posted image
Samo povem ti, ko bo večji, bo še težje delat za šolo. user posted image

Še vedno ni vredu tvoj Alažek? Ojej, bogi. Držim pesti, da bo hiter zdrav. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, jaz sem tudi takoooooooo utrujena, moj pa isto. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Njraje bi šolo nekam poslala. user posted image Pa ko ne morem. user posted image
Sploh ne vem kdajsem nazadnje celi dan počivala in nič za študij delala. user posted image
Naj že mine.
Ti pa le bodi srečna, da si že tako daleč, da samo diploma manjka. user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
11.2.2009 13:26:52   
smejčica

a gre kira na koncert jana plestenjaka v petek v mb. jz bi tak šla, kr že lep čas nism nikjer bla. sam ne vem kak bo aljažuser posted image če bo še naprej tak sitko ga ne bom upala pusti babici, kr moj pa gre na nočno. 

jaz ne grem. Ni časa. user posted image Tale vikend je že za študij rezerviran. user posted image
Bi pa šla drugače....sam pogoj je res celonočno spanje Lejle, drugače me noben ne spravi nikamor. user posted image

Če boš šla, pa le poročaj, kako je bilo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
11.2.2009 15:18:20   
ksenci
smejčica- nikar ne nehaj! sej je prav da vsak dan delaš za šolo, kr ko enkrat nehaš je zelo težk prit nazaj v formo. enkrat, ti bo to zelo prav prišl, pa boš potem tolk bolj uživalauser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
11.2.2009 20:00:37   
karmyka
Čerr

No takole upam da mi ne zamerite ker vas nič ne pridem pogledat ,nisem pozabila na vas prilagam vam nekaj slikic od mojih dveh pupikuser posted image
Me smo še kar same brez atija upam da nam tehle 19 dni še hitro minejo no potem pa medna le prideuser posted image komaj že čakamo še posebno malikeuser posted image user posted image
Drugače pa če je katera na netlogu imam še tam nekaj slikic več sem pa pod:karmyLTdeny

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Lea
user posted image
Tea
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
11.2.2009 20:26:43   
smejčica

smejčica- nikar ne nehaj! sej je prav da vsak dan delaš za šolo, kr ko enkrat nehaš je zelo težk prit nazaj v formo. enkrat, ti bo to zelo prav prišl, pa boš potem tolk bolj uživalauser posted image

Hvala , ksenci za spodbudne besede. Saj ne bom nehala, samo včasih je res težko. Tak brez volje, ..... pa vam malo pojamram, pa je kar lažje. user posted image
To lleto še stisnem.....pol pa bo res lušno. user posted image

Upam, da ti tudi čimprej dobiš navidh za diplomsko in se jo rešiš.....držim pesti.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
11.2.2009 20:29:10   
smejčica

Večer,

Karmika....kake lušne fotke. Pravi bejbi sta. Hitro rasteta, ha? user posted image
Ja, le pridi nas več krat pogledat malo.....

Čakaj malo, kam pa je šel ati?
Kak ga morte pogrešat. user posted image

Te pridem malo kukat na netlogu. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
11.2.2009 20:55:03   
smejčica

Karmika....sem ti poslala povabilo na netlogu. :)

Je še katera druga gor?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
11.2.2009 22:15:07   
karmyka
Aha sem te že sprejelauser posted image ati je pa na misiji-Kosovo od avgustauser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
11.2.2009 23:08:45   
ksenci
karmyka- luštni mali, se vidi da zelo uživatauser posted image upam, da vam hitro preteča čas do snidenja z atijemuser posted image

smejčica- tud jz sm nanetlogu ksenci22, kliknuser posted image

drgač, pa sva se dans z dragim imela super. že več kot leto si nisva nič prvošla, zato pa je blo dans še tolk bol fajn.

grem pančat, upam da ne bo kmal alarmauser posted image

< Sporočilo je popravil ksenci -- 11.2.2009 23:09:13 >

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
12.2.2009 7:39:26   
smejčica

Dobro jutro dopisovalke.

Najprej eno user posted image za vas. user posted image

Danes sem pa zgodnja, a? user posted image Res ne vem, kdaj sem se na zadnje ob 7.10. vstala. user posted image Dolgo je že tega....

Tako je bilo:
Včeraj sma z mojim šla zelo hitro spat. Ob 11 sva že bila v postelji. No, in se mala zbudi, pa ni hotla nazaj zaspat. Nakar smo se zmenli, da pride spančkat k nama. Ok, sma si mislila, zakaj pa ne....sem se spomnila, kak je bilo, ko je bla mala. :) In seveda mala zaspi v 5 minutkah. Ne bi o tem, da je bilo več kot pol postelje njene. user posted image Mene danes vse boli....groza. Ful nisem vedla, kak naj se dam, sma mela tolk malo placa. user posted image Ampak seveda, mala pa je spala ko kraljična. Se nič ni zbudila. user posted image Zjutraj pa se je nekaj mrdala, pa ko je videla, kje aja....h, pa je že bila pokonci. Običajno namreč v svoji posteljici še malo hodi, pa se nazaj vleže in zaspi.....danes pa ne. user posted image

In sta z atijem še knjigico pogledala, preden je šel v službo. user posted image

Kako ste pa ve in vaši kaj spali?

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
12.2.2009 7:41:26   
smejčica

karmyka- luštni mali, se vidi da zelo uživatauser posted image upam, da vam hitro preteča čas do snidenja z atijemuser posted image

smejčica- tud jz sm nanetlogu ksenci22, kliknuser posted image

drgač, pa sva se dans z dragim imela super. že več kot leto si nisva nič prvošla, zato pa je blo dans še tolk bol fajn.

grem pančat, upam da ne bo kmal alarmauser posted image

Sem te že našla. :)
Ja, vrjamem, da je blo super. Raje ne bom spraševala podrobnosti. user posted image user posted image user posted image
Kak pa mali tačas, je bil priden?

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
12.2.2009 7:47:31   
smejčica
Evo, na bibi sem našla zanimiv članek. user posted image
Ali naš dojenček bruha ali poliva? 11.02.2009, 19:19 / P.L. Nič nenavadnega ni, če dojenček občasno izbruha nekaj hrane, temu pravimo, da "poliva“. Če pa je bruhanje pogosto in je očitno povezano z uživanjem hrane, če ga spremlja vročina in (ali) se otrokovo zdravstveno stanje zaradi pogostega bruhanja hitro slabša, ga mora pregledati zdravnik.
Bruhanje v lokuVčasih se zgodi, da otrok po zaužitem obroku močno bruhne. Vzrok je nenehno krčenje mišic trebušne prepone in dihalnih mišic, pravita Birgit Gebauer Sesterhenn in dr. Manfred Praun v knjigi Velika knjiga o dojenčku.
user posted image Pazimo, da je glava dojenčka višje od trebuščka. (Foto: iStockphoto)
Če dojenček po vsakem obroku želodčno vsebino izbruha v loku, govorimo o gastroezofagealnem refluksu. Zanj je značilno, da gre želodčna vsebina nazaj v požiralnik in usta.Vzrokov je lahko več: od tega, da dojenček ne prenese kravjega mleka, do deformacije trebušne prepone ali nepravilnosti v želodčno-prebavnem traktu. Bruhanje v loku je pogostejše pri nedonošenčkih in dojenčkih z nizko telesno težo. Če otrok bruha v loku ali večkrat na dan, ga mora pregledati zdravnik.PomočČe otrok kljub bruhanju dobro uspeva in pridobiva na teži, posebno zdravljenje ni potrebno. Pomaga že, če nekoliko dvignete otrokovo ležišče (za 30 stopinj), da je glava višje od želodca.Ko je otrok še majhen, naj hranjenje poteka počasi, vmes večkrat podiramo kupčke. Po končanem obroku imejmo dojenčka vsaj še 15 minut v pokončnem položaju. To najlažje storimo tako, da sedemo, otrok pa počiva na nas. Lahko je obrnjen na trebušček ali pa leži na hrbtu. V vsakem primeru imejmo ob sebi bombažno plenico, če bi  kljub temu bruhal.Bodite pozorni, da bo dojenček vedno imel glavo višje od želodčka, tudi med previjanjem, igranjem, v vozičku … Nikar pa ne podlagajte njegove glavice z vzglavnikom! Ležišče dojenčka mora biti ravno in dvignjeno za 30 stopinj.Bruhanje je mogoče omejiti tudi z zgoščevanjem hrane. Na tržišču je mogoče kupiti riževo sluz, s katero zgostimo mleko, in je primerna za dojenčke že od rojstva naprej.
user posted image Če otrok prehitro popije obrok, lahko poliva. (Foto: iStockphoto)
Če otrok slabo pridobiva na telesni teži ali jo celo izgublja, je treba opraviti dodatne preiskave, na primer ultrazvok zgornjega dela trebušne votline ali rentgensko slikanje, da izključimo možnost morebitnih organskih vzrokov bruhanja – na primer zadebelitev želodčnega vratarja.
Razlika med bruhanjem in polivanjemBruhanja ne smemo zamenjati s polivanjem. Za bruhanje je značilno, da želodec z naporom zavrne želodčno vsebino, pri polivanju pa se ta vrača brez napora.Kadar dojenček poje preveč ali prehitro popije obrok, se pogosto zgodi, da mu presežek hrane steče iz ust. Temu pravimo, da poliva.Vzrok za polivanje je preslabo razvito mišičje spodnjega dela požiralnika. Ker se pritisk v želodcu in požiralniku izenačuje, hrana ne ostane v želodcu, temveč se vrača po požiralniku nazaj v usta. Polivanje je pri dojenčkih nekaj običajnega in navadno mine samo od sebe.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
12.2.2009 10:48:25   
ksenci
smejčica- bil je zelo priden, ko naju ni blo, je pa zato bla spet težka nočuser posted image sm te sprejelauser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
12.2.2009 10:53:56   
ksenci
smejčica-ful lepe slikce, sm dala en komentar, upam, da ne zamirišuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
12.2.2009 11:06:07   
smejčica

smejčica- bil je zelo priden, ko naju ni blo, je pa zato bla spet težka nočuser posted image sm te sprejelauser posted image

Aja, kako to?

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
12.2.2009 11:07:47   
smejčica

smejčica-ful lepe slikce, sm dala en komentar, upam, da ne zamirišuser posted image

Hvala. Jaz sem tudi pogledala tvoje.....so lušne slikce. Lepa družinica ste. user posted image
Škoda, da nimaš kaj več slikic gor. user posted image

Komentar....user posted image Kje čem to zamerit :) Ti sam piši. user posted image
Nisem jaz zamerljiv človek. user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
12.2.2009 15:06:13   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Hvala. Jaz sem tudi pogledala tvoje.....so lušne slikce. Lepa družinica ste. user posted image
Škoda, da nimaš kaj več slikic gor. user posted image

Komentar....user posted image Kje čem to zamerit :) Ti sam piši. user posted image
Nisem jaz zamerljiv človek. user posted image user posted image

sej se bojo slikce nabraleuser posted image nism še dolg na netlogu

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
12.2.2009 20:20:08   
smejčica

Čer,

kje pa hodite? user posted image

Moja bejba aja, jaz sem se že navečerjala, pa sem vas prišla malo pogledat. user posted image
Sem pa takooooooooooooo zelooooooooooo utrujena, da že posteljo vidim. Če se grem zdaj učit, nič ne odnesem. user posted image
Kaj pa ve kaj počnete?

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.