|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del
12.2.2009 14:33:22   
TinaV*

KAYICA VSE NAJBOLJŠE TUDI Z NAŠE STRANI

pa seveda cimprej ti zelim da drzis malo soncico v rokah (mogce pa bo danes) user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
12.2.2009 14:33:41   
TinaV*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tak se dela pridem pa novo stran odprem

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
12.2.2009 14:52:22   
trezika
DanDan!
dajte mi nekaj povedat: katero kozmetiko ste nabavle za vaše bebike? Kr tega je ogromno in sploh ne vem kaj naj kupim user posted image   

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
12.2.2009 14:52:51   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tak se dela pridem pa novo stran odprem

obvladaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
12.2.2009 14:53:49   
trezika
violeta dobrodošlica še z moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
12.2.2009 14:56:37   
mojcaz.
KAYICA VESE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE !!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
12.2.2009 14:56:42   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

DanDan!
dajte mi nekaj povedat: katero kozmetiko ste nabavle za vaše bebike? Kr tega je ogromno in sploh ne vem kaj naj kupim user posted image   

jaz imam testerčke od nivee, bubchena in DM, potem bom pa kupila tisto kar mu bo najbolj odgovarjalo. pri adamu se mi je pa tudi dopadlo jonsonovo olje bedtime, tako vijolično, pa ful lepo po sivki diši, kao pomirjevalno za boljše spanjeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
12.2.2009 14:58:01   
ada2
kayica vse najboljše tudi od nasuser posted image user posted image user posted image

pa violeta dobrodošla, pa hitro povej kdaj pričakuješ, oz. koliko jih imaš, pa od kod si, pa kaj si, me smo radovedne babeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
12.2.2009 15:11:41   
mihi78
Alo! Mam spet malo cajta, Ema je doli pri babici(tašči). Malo vas pozdravim, te pa grem kopalnico pucat. Ati gre verjetno ju3 v bolnico user posted image tak, da boma sami - mogoče bom pa šla za par dni k našim, ker mi ni sami za bit. user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
12.2.2009 15:12:22   
mihi78
kayica, vse najboljše!user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
12.2.2009 15:15:05   
mihi78
trezika, jaz Emo kopam s Penatenom, ker je ful blagi šamponček pa za rito mama tudi Penaten, mažem pa jo s Hipp-ovim oljem. Po obrazu, ki je malo bolj občutljiv, pa z Mustelino vlažilno kremo. user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
12.2.2009 15:16:23   
mihi78
kao pomirjevalno za boljše spanjeuser posted image

Mogoče bi pa mogla jaz Emo, čez dan s tem namazat al malo not potunkat, da bi popoldan kako urco spalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
12.2.2009 15:57:31   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78

petra, tatly, tina pa ostale, ki mate bejbike stare tam nekje od 3-5 m -koliko vam spijo čez dan? Pa tudi ostale, kakšen ritem spanja so imeli malčki v tem času?

mihi, meni spi 2, 3 krat po 15 min čez dan.nič kaj dosti ne spi podnevi. gre pa zadnje dneve že ob 19h spat, pa spi do pol8 vjutro. razen kaj jema ponoči.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
12.2.2009 16:02:24   
ada2
glede na to, da danes še ne smem roditi se zelo pazim in nič ne delamuser posted image user posted image
no, skuhala sem juho, pa posodo umila, pa v dnevni posesala pa kavč pospravila, ker bo mogo moj danes v dnevni spatuser posted image , pa naj mu bo, da ga ne bodo igrače in drobtine pikaleuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
12.2.2009 16:04:29   
ada2
aja, ko pravite kako vam malo čez dan spijo... a v vozeku zunaj tudi ne spijo?
moja 2 sta sicer bila zaspanca, sta spala ponoči celo noč, pa še čez dan po 4 ure ali več, sploh zunaj v vozeku

petra - ti imaš zeleni vozek? se mi zdi, da sem te včeraj videla s kuhinjskega oknauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
12.2.2009 16:07:47   
mihi78
petra, si me potolažla! user posted image Te nisma edini, mogoče pa še bodo naše princeske spale, če ne prej, ko se bo treba za v šolo vstat al pa ko bodo najstniceuser posted image user posted image user posted image
ada, moj tudi spi v dnevni skoz, več al manj - smo se tak navadli. Saj se pride tu pa tam stisne user posted image
Kopalnica je spucana, grem še posteljnino preoblečem.
Kdaj ste / bote nehale vozit v globoki košari? Ema bo pomalem prevelika.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
12.2.2009 16:09:01   
mihi78
ada, ema ne spi čez dan - tu pa tam po pol urce (ponoči pa ja), v vozeku tudi ne vedno ampak, če je budna nič ne joka samo debelo me gleda vunuser posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
12.2.2009 16:10:02   
katjakokol
suncicica malo se pa se vidimouser posted image user posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
12.2.2009 16:13:07   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78

ada, moj tudi spi v dnevni skoz, več al manj - smo se tak navadli. Saj se pride tu pa tam stisne user posted image

eh, pri nas to ni praksa, ampak danes je šel na RD in bo prišel v rožicah domov, pa glede na to, da že itak smrči, ker je predebel, bi potem smrčal še zaradi alkota, pa nama z adamom okužil zrak in zato nema vstopa v spalnicouser posted image
glede tega sva striktno zmenjena, ko se gre na žur in če se spije več, je pač treba trpet in spat na sedežniuser posted image

joj, avto imam cel za sebe, pa nimam volje kam ituser posted image
mi je prej rekla sestra naj se grem brezveze po obvoznici vozit, ker kaj pa veš kdaj bom spet sama za sebe imela avto na razpolagouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
12.2.2009 16:21:28   
mihi78
ada, idi se malo pelat, da ti prej mine! Jaz si zdaj včasih Emo nabašem pa se grema malo pelat, da zaspi, če je fejst sitna pa ne morema z vozekom vun.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
12.2.2009 16:36:32   
Barbara111
joj koliko ste spet načvekale

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
12.2.2009 16:39:34   
suncicica
bom lahko spet malo cartala maiauser posted image user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
12.2.2009 16:41:01   
TinaV*
midve sma mele prvo niveo...nam ni pasalo...smo sli na lekarnisko kremo tista je bla super ampak mastna...no zaj sma pa na novem bubchenu in user posted image user posted image user posted image user posted image super je ampak user posted image dragi ma samo da ji pase....

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
12.2.2009 16:43:18   
katjakokol
suncicica valda da ga bos lahko
samo moj pride zraven ves ok

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
12.2.2009 16:46:19   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

...no zaj sma pa na novem bubchenu in user posted image user posted image user posted image user posted image super je ampak user posted image dragi ma samo da ji pase....

bubchen je v mulerju cenejši

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Teža po porodu
grahek85

Koliko časa po porodu ste rabile, da ste dosegle težo kot pred nosečnostjo?

en mesec ali manj (21%)

nekaj mesecev (19%)

vsaj pol leta (18%)

eno leto ali več (17%)

je nisem dosegla (25%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!