Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 12:59:57
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Sem zdaj frajli naredila ocvrte banane po Anitkinem receptu, pa mislite da jih je jedla . Pa ima rada banane, mogoče ji okus cimeta ni pasal. Estrella a tvoja je zmazala? 100g in konec Samo sem ji dala brez cimeta. Zbirčne afne so te babe Moj Videk je pa sedaj pojedel nenormalno veliko juhice s korenčkom in kašico. Ta otrok je nor na to kombinacijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:01:09
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj gledam en katalog z otroškimi oblačili, igračami, .... in so noter "kolenčniki" z ABS, ki pomaga otroku pri plazenju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:01:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Sem zdaj frajli naredila ocvrte banane po Anitkinem receptu, pa mislite da jih je jedla . Pa ima rada banane, mogoče ji okus cimeta ni pasal. Estrella a tvoja je zmazala? 100g in konec Samo sem ji dala brez cimeta. Zbirčne afne so te babe Moj Videk je pa sedaj pojedel nenormalno veliko juhice s korenčkom in kašico. Ta otrok je nor na to kombinacijo. Vsaj je normalno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:10:20
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz sem Andraža rodila v KR in je bilo OK, je pa res, da si sam za vse in zelo nerade sestre pomagajo. jaz sicer nisem za nič prosila, pa vseeno mi ni ni nobena pokazala kako se doji, kaj šela kako se previje. Rekla je glejte ko previjam in to je bilo vse. Žalostna zgodba, drugega ne morem nič rečt. Tu se vidi, da moraš bit osločen in težit in se kregat in po možnosti tudi tvoj mož, da se kaj doseže
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:10:41
|
|
|
|
barbaw
|
Špelin@ ko sem tole videla sem se spomnila na tvojo malo piko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:11:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Sem zdaj frajli naredila ocvrte banane po Anitkinem receptu, pa mislite da jih je jedla . Pa ima rada banane, mogoče ji okus cimeta ni pasal. Estrella a tvoja je zmazala? 100g in konec Samo sem ji dala brez cimeta. Zbirčne afne so te babe Moj Videk je pa sedaj pojedel nenormalno veliko juhice s korenčkom in kašico. Ta otrok je nor na to kombinacijo. Vsaj je normalno. Blagorča Naša ima tud juho, pa bomo imeli spet celga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:12:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj gledam en katalog z otroškimi oblačili, igračami, .... in so noter "kolenčniki" z ABS, ki pomaga otroku pri plazenju. ja paše čelado ji bom kupla, da bo bolj varna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:12:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem Andraža rodila v KR in je bilo OK, je pa res, da si sam za vse in zelo nerade sestre pomagajo. jaz sicer nisem za nič prosila, pa vseeno mi ni ni nobena pokazala kako se doji, kaj šela kako se previje. Rekla je glejte ko previjam in to je bilo vse. Žalostna zgodba, drugega ne morem nič rečt. Tu se vidi, da moraš bit osločen in težit in se kregat in po možnosti tudi tvoj mož, da se kaj doseže Meni so pomagale Jako pristavit v porodni, za previjanje pa so rekle da naj gledam in zraven je razlagala. Tudi pri Maji mi je razlagala kako se previja, pristavit pa mi niso pomagale, ker mi ni bilo treba. Sem jo sama porihtala. Soseda je rabila pomoč pa so ji brez težav pomagale. So pa tudi v MB kakšne cvetke, ki ne bi smele delat z ljudmi. Na žalost je v vsakem poklicu nekdo, ki ga ne bi smel opravljat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:14:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj gledam en katalog z otroškimi oblačili, igračami, .... in so noter "kolenčniki" z ABS, ki pomaga otroku pri plazenju. ja paše čelado ji bom kupla, da bo bolj varna Mogoče bo kateri smešno, ampak en naš kolega je dal ta malemu čelado, ker je bil neroden in se je udaril kjer hočeš. Tudi naša soseda je ful nerodna punčka, ampak na srečo se ni velikokrat udarila v glavo. no ene 5x se je konkretno lani. Jaka pa je malo neroden postal komaj zdaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:15:19
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ostaja še 16 strani Samo moramo počakat Anitko do ju3. Jaz sem tako nemirna, ker se bliža jurišnja prva terapija. Kot kak mali otrok mene bi tud mal živčki dajal, če bi vedla, kakšna velika sprememba me čaka! bomo s tabo in navijale zate!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:18:54
|
|
|
|
suzy85
|
tilči tale zgodba kranjske porodnišnice je pa živa groza! sem kr kurjo kožo dobla, ko sem jo brala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:21:11
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj gledam en katalog z otroškimi oblačili, igračami, .... in so noter "kolenčniki" z ABS, ki pomaga otroku pri plazenju. kako pa to zgleda? daš link?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:23:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ostaja še 16 strani Samo moramo počakat Anitko do ju3. Jaz sem tako nemirna, ker se bliža jurišnja prva terapija. Kot kak mali otrok Jaz imamstran že prištimano Go go Estrella
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:24:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Sem zdaj frajli naredila ocvrte banane po Anitkinem receptu, pa mislite da jih je jedla . Pa ima rada banane, mogoče ji okus cimeta ni pasal. Estrella a tvoja je zmazala? Probaj res brez cimeta. Jaz ga ponavadi res ne dam zraven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:24:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj gledam en katalog z otroškimi oblačili, igračami, .... in so noter "kolenčniki" z ABS, ki pomaga otroku pri plazenju. kako pa to zgleda? daš link? Si mi pa zdaj dala dela. klik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:26:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Naše spanje ok, ne tako zelo kot včeraj, ampak ok Zbujanja so bila kratka in nič vreščanja. Da le ni več vreščanja pa je noč dosti lažja, a ne? Včeraj sem pri homeopatu dobila zdravilo za mojo migreno, upam, da bo pomagalo. Držim pestke, da bo zdravilo pomagalo. IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem pa ta teden brala v Slovenskih novicah kako sta dva psa ubila trimesečnega dojenčka v posteljici ??? Sem se tudi jaz razjokala zraven. Dojenčka je čuvala babica in ko sta ponoči spala, sta ga psa ubila Tukaj pa pri meni ne bi bilo milosti do psov. pa tolikokrat je bilo že pisano o mačkah in psih in kačah in ..... Pa nobenega ne izuči. So ju policaji tako ustrelili.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:27:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Naše spanje ok, ne tako zelo kot včeraj, ampak ok Zbujanja so bila kratka in nič vreščanja. Da le ni več vreščanja pa je noč dosti lažja, a ne? Včeraj sem pri homeopatu dobila zdravilo za mojo migreno, upam, da bo pomagalo. Držim pestke, da bo zdravilo pomagalo. IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem pa ta teden brala v Slovenskih novicah kako sta dva psa ubila trimesečnega dojenčka v posteljici ??? Sem se tudi jaz razjokala zraven. Dojenčka je čuvala babica in ko sta ponoči spala, sta ga psa ubila Tukaj pa pri meni ne bi bilo milosti do psov. pa tolikokrat je bilo že pisano o mačkah in psih in kačah in ..... Pa nobenega ne izuči. So ju policaji tako ustrelili. Meni je to tako žalostno. Pasma?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:28:12
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Naše spanje ok, ne tako zelo kot včeraj, ampak ok Zbujanja so bila kratka in nič vreščanja. Da le ni več vreščanja pa je noč dosti lažja, a ne? Včeraj sem pri homeopatu dobila zdravilo za mojo migreno, upam, da bo pomagalo. Držim pestke, da bo zdravilo pomagalo. IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem pa ta teden brala v Slovenskih novicah kako sta dva psa ubila trimesečnega dojenčka v posteljici ??? Sem se tudi jaz razjokala zraven. Dojenčka je čuvala babica in ko sta ponoči spala, sta ga psa ubila Tukaj pa pri meni ne bi bilo milosti do psov. pa tolikokrat je bilo že pisano o mačkah in psih in kačah in ..... Pa nobenega ne izuči. So ju policaji tako ustrelili. škoda, ker niso babico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:28:44
|
|
|
|
nia5
|
Nimam besed za to porodno izkušnjo. Jaz sem rodila v Ms in jo bilo ok, ene so bile ful prijazne, druge manj. Vendar ko sem imela popadke in sem bila čist malo odprta, je ena sestra bila katastrofa. Ker imam zgleda nizek prag bolečine me je ful bolelo, hodila sem sklonjeno, ona pa mi je govorila, joj sej pa ni tak hudo, zravnajte se (kot da se nora delam) in mi nakladala, kaj bom ko bodo pravi popadki prišli in koliko jih je že rodilo.... Najbolj me je pa razjezilo to, da ko so me dali v porodno (ob polnoči) sem prosila če lahko pride k meni, da bo čisto tiho, le sedel bo ob meni in mi niso pustile, jaz pa jokala v bolečinah, osamljenosti... Je bil že pred vrati, pa ga niso not spustili!!! No po porodu pa so bile sestre res ustrežljive, vsakih toliko je ena prišla vprašat če je vse ok, če kaj rabimo... Da pa o zdravnikih, ki so mi pucali ven posteljico (je bila priraščena) ne govorim, niso niti toliko počakali, da bi mi epiduralna prijela, kot jim je naročil anastezist in si predstavljate kake bolečine sem prenašala, ko so mi na živo ven trgali. Na koncu koncev pa mi niso niti povedali da sem bila šivana (pri porodu nisem bila, potem pa ) in koliko šivov imam... Še najbolj prijazan je bil anastezist, ki me je za glavo držal in me tolažil. Joj sem se razpisala, ampak tega res ne bom pozabila. Zdaj pa morem malo tečko dat spat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:29:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Naše spanje ok, ne tako zelo kot včeraj, ampak ok Zbujanja so bila kratka in nič vreščanja. Da le ni več vreščanja pa je noč dosti lažja, a ne? Včeraj sem pri homeopatu dobila zdravilo za mojo migreno, upam, da bo pomagalo. Držim pestke, da bo zdravilo pomagalo. IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem pa ta teden brala v Slovenskih novicah kako sta dva psa ubila trimesečnega dojenčka v posteljici ??? Sem se tudi jaz razjokala zraven. Dojenčka je čuvala babica in ko sta ponoči spala, sta ga psa ubila Tukaj pa pri meni ne bi bilo milosti do psov. pa tolikokrat je bilo že pisano o mačkah in psih in kačah in ..... Pa nobenega ne izuči. So ju policaji tako ustrelili. Meni je to tako žalostno. Pasma? Nisem čist ziher, bom pogledala in sporočim. Nimam doma novic.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:30:33
|
|
|
|
Anitka
|
Evo, sprehod spet odpade, ker piha, greva pa zato v Maximus pa pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:32:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Evo, sprehod spet odpade, ker piha, greva pa zato v Maximus pa pa Zapravljivka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:32:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nimam besed za to porodno izkušnjo. Jaz sem rodila v Ms in jo bilo ok, ene so bile ful prijazne, druge manj. Vendar ko sem imela popadke in sem bila čist malo odprta, je ena sestra bila katastrofa. Ker imam zgleda nizek prag bolečine me je ful bolelo, hodila sem sklonjeno, ona pa mi je govorila, joj sej pa ni tak hudo, zravnajte se (kot da se nora delam) in mi nakladala, kaj bom ko bodo pravi popadki prišli in koliko jih je že rodilo.... Najbolj me je pa razjezilo to, da ko so me dali v porodno (ob polnoči) sem prosila če lahko pride k meni, da bo čisto tiho, le sedel bo ob meni in mi niso pustile, jaz pa jokala v bolečinah, osamljenosti... Je bil že pred vrati, pa ga niso not spustili!!! No po porodu pa so bile sestre res ustrežljive, vsakih toliko je ena prišla vprašat če je vse ok, če kaj rabimo... Da pa o zdravnikih, ki so mi pucali ven posteljico (je bila priraščena) ne govorim, niso niti toliko počakali, da bi mi epiduralna prijela, kot jim je naročil anastezist in si predstavljate kake bolečine sem prenašala, ko so mi na živo ven trgali. Na koncu koncev pa mi niso niti povedali da sem bila šivana (pri porodu nisem bila, potem pa ) in koliko šivov imam... Še najbolj prijazan je bil anastezist, ki me je za glavo držal in me tolažil. Joj sem se razpisala, ampak tega res ne bom pozabila. Zdaj pa morem malo tečko dat spat A naj sploh kaj rečem?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:34:16
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ostaja še 16 strani Samo moramo počakat Anitko do ju3. Jaz sem tako nemirna, ker se bliža jurišnja prva terapija. Kot kak mali otrok Jaz bi na tvojem mestu komaj čakala...bom držala pesti, da bo dober učinek in seveda, da ne boš obupala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:34:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Evo, sprehod spet odpade, ker piha, greva pa zato v Maximus pa pa Zapravljivka. nič ne bova zapravljala
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?