|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
12.2.2009 12:59:57   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Sem zdaj frajli naredila ocvrte banane po Anitkinem receptu, pa mislite da jih je jedla user posted image . Pa ima rada banane, mogoče ji okus cimeta ni pasal.
Estrella a tvoja je zmazala?

100g in konecuser posted image  Samo sem ji dala brez cimeta. Zbirčne afne so te babeuser posted image user posted image user posted image

Moj Videk je pa sedaj pojedel nenormalno veliko juhice s korenčkom in kašico. Ta otrok je nor na to kombinacijo.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
12.2.2009 13:01:09   
barbaw
Zdaj gledam en katalog z otroškimi oblačili, igračami, .... in so noter "kolenčniki" z ABS, ki pomaga otroku pri plazenju. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
12.2.2009 13:01:45   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Sem zdaj frajli naredila ocvrte banane po Anitkinem receptu, pa mislite da jih je jedla user posted image . Pa ima rada banane, mogoče ji okus cimeta ni pasal.

100g in konecuser posted image  Samo sem ji dala brez cimeta. Zbirčne afne so te babeuser posted image user posted image user posted image

Moj Videk je pa sedaj pojedel nenormalno veliko juhice s korenčkom in kašico. Ta otrok je nor na to kombinacijo.

Vsaj je normalno. user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
12.2.2009 13:10:20   
Estrella*
Jaz sem Andraža rodila v KR in je bilo OK, je pa res, da si sam za vse in zelo nerade sestre pomagajo. jaz sicer nisem za nič prosila, pa vseeno mi ni ni nobena pokazala kako se doji, kaj šela kako se previje. Rekla je glejte ko previjam in to je bilo vse.

Žalostna zgodba, drugega ne morem nič rečt. Tu se vidi, da moraš bit osločen in težit in se kregat in po možnosti tudi tvoj mož, da se kaj dosežeuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
12.2.2009 13:10:41   
barbaw
Špelin@ ko sem tole videla sem se spomnila na tvojo malo piko. user posted image

user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
12.2.2009 13:11:07   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Vsaj je normalno. user posted image user posted image

Blagorčauser posted image  Naša ima tud juho, pa bomo imeli spet celga user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
12.2.2009 13:12:11   
Estrella*

Zdaj gledam en katalog z otroškimi oblačili, igračami, .... in so noter "kolenčniki" z ABS, ki pomaga otroku pri plazenju. user posted image

user posted image user posted image user posted image  ja paše čelado ji bom kupla, da bo bolj varnauser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
12.2.2009 13:12:44   
barbaw

Jaz sem Andraža rodila v KR in je bilo OK, je pa res, da si sam za vse in zelo nerade sestre pomagajo. jaz sicer nisem za nič prosila, pa vseeno mi ni ni nobena pokazala kako se doji, kaj šela kako se previje. Rekla je glejte ko previjam in to je bilo vse.

Žalostna zgodba, drugega ne morem nič rečt. Tu se vidi, da moraš bit osločen in težit in se kregat in po možnosti tudi tvoj mož, da se kaj dosežeuser posted image

Meni so pomagale Jako pristavit v porodni, za previjanje pa so rekle da naj gledam in zraven je razlagala. Tudi pri Maji mi je razlagala kako se previja, pristavit pa mi niso pomagale, ker mi ni bilo treba. Sem jo sama porihtala. Soseda je rabila pomoč pa so ji brez težav pomagale. So pa tudi v MB kakšne cvetke, ki ne bi smele delat z ljudmi. Na žalost je v vsakem poklicu nekdo, ki ga ne bi smel opravljat.

Neposredna povezava do sporočila: 4608
12.2.2009 13:14:32   
barbaw

user posted image user posted image user posted image  ja paše čelado ji bom kupla, da bo bolj varnauser posted image user posted image

Mogoče bo kateri smešno, ampak en naš kolega je dal ta malemu čelado, ker je bil neroden in se je udaril kjer hočeš. Tudi naša soseda je ful nerodna punčka, ampak na srečo se ni velikokrat udarila v glavo. no ene 5x se je konkretno lani. Jaka pa je malo neroden postal komaj zdaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4609
12.2.2009 13:15:19   
suzy85

Ostaja še 16 straniuser posted image  Samo moramo počakat Anitko do ju3. Jaz sem tako nemirna, ker se bliža jurišnja prva terapija. Kot kak mali otrokuser posted image

mene bi tud mal živčki dajal, če bi vedla, kakšna velika sprememba me čaka! bomo s tabo in navijale zate! user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 4610
12.2.2009 13:18:54   
suzy85
tilči tale zgodba kranjske porodnišnice je pa živa groza! user posted image  sem kr kurjo kožo dobla, ko sem jo brala! user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
12.2.2009 13:21:11   
suzy85

kako pa to zgleda? user posted image  daš link?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
12.2.2009 13:23:46   
Anitka

Ostaja še 16 straniuser posted image  Samo moramo počakat Anitko do ju3. Jaz sem tako nemirna, ker se bliža jurišnja prva terapija. Kot kak mali otrokuser posted image

Jaz imamstran že prištimanouser posted image user posted image user posted image
Go go Estrellauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4613
12.2.2009 13:24:26   
Anitka

Probaj res brez cimeta. Jaz ga ponavadi res ne dam zraven.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
12.2.2009 13:24:53   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

kako pa to zgleda? user posted image  daš link?

Si mi pa zdaj dala dela. user posted image

klik

user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
12.2.2009 13:26:04   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Naše spanje ok, ne tako zelo kot včeraj, ampak ok user posted image  Zbujanja so bila kratka in nič vreščanja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da le ni več vreščanja pa je noč dosti lažja, a ne?

Včeraj sem pri homeopatu dobila zdravilo za mojo migreno, upam, da bo pomagalo.

Držim pestke, da bo zdravilo pomagalo.

Sem pa ta teden brala v Slovenskih novicah kako sta dva psa ubila trimesečnega dojenčka v posteljiciuser posted image user posted image

??? user posted image

Sem se tudi jaz razjokala zraven. Dojenčka je čuvala babica in ko sta ponoči spala, sta ga psa ubilauser posted image user posted image

Tukaj pa pri meni ne bi bilo milosti do psov. user posted image  pa tolikokrat je bilo že pisano o mačkah in psih in kačah in ..... Pa nobenega ne izuči.

So ju policaji tako ustrelili.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
12.2.2009 13:27:00   
barbaw

Naše spanje ok, ne tako zelo kot včeraj, ampak ok user posted image  Zbujanja so bila kratka in nič vreščanja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da le ni več vreščanja pa je noč dosti lažja, a ne?

Sem pa ta teden brala v Slovenskih novicah kako sta dva psa ubila trimesečnega dojenčka v posteljiciuser posted image user posted image

??? user posted image

Sem se tudi jaz razjokala zraven. Dojenčka je čuvala babica in ko sta ponoči spala, sta ga psa ubilauser posted image user posted image

Tukaj pa pri meni ne bi bilo milosti do psov. user posted image  pa tolikokrat je bilo že pisano o mačkah in psih in kačah in ..... Pa nobenega ne izuči.

Meni je to tako žalostno. Pasma?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
12.2.2009 13:28:12   
kasso

??? user posted image

škoda, ker niso babico

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
12.2.2009 13:28:44   
nia5
Nimam besed za to porodno izkušnjo. Jaz sem rodila v Ms in jo bilo ok, ene so bile ful prijazne, druge manj. Vendar ko sem imela popadke in sem bila čist malo odprta, je ena sestra bila katastrofa. Ker imam zgleda nizek prag bolečine user posted image me je ful bolelo, hodila sem sklonjeno, ona pa mi je govorila, joj sej pa ni tak hudo, zravnajte se (kot da se nora delam) in mi nakladala, kaj bom ko bodo pravi popadki prišli in koliko jih je že rodilo.... Najbolj me je pa razjezilo to, da ko so me dali v porodno (ob polnoči) sem prosila če lahko pride user posted image k meni, da bo čisto tiho, le sedel bo ob meni in mi niso pustile, jaz pa jokala v bolečinah, osamljenosti... Je bil že pred vrati, pa ga niso not spustili!!! No po porodu pa so bile sestre res ustrežljive, vsakih toliko je ena prišla vprašat če je vse ok, če kaj rabimo...
Da pa o zdravnikih, ki so mi pucali ven posteljico (je bila priraščena) ne govorim, niso niti toliko počakali, da bi mi epiduralna prijela, kot jim je naročil anastezist in si predstavljate kake bolečine sem prenašala, ko so mi na živo ven trgali. Na koncu koncev pa mi niso niti povedali da sem bila šivana (pri porodu nisem bila, potem pa user posted image ) in koliko šivov imam... Še najbolj prijazan je bil anastezist, ki me je za glavo držal in me tolažil.
Joj sem se razpisala, ampak tega res ne bom pozabila.
Zdaj pa morem malo tečko dat spat user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
12.2.2009 13:29:21   
Anitka

??? user posted image

Meni je to tako žalostno. Pasma?

Nisem čist ziher, bom pogledala in sporočim. Nimam doma novic.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
12.2.2009 13:30:33   
Anitka
Evo, sprehod spet odpade, ker piha, greva pa zato v Maximususer posted image user posted image

pa pa

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
12.2.2009 13:32:24   
barbaw

Evo, sprehod spet odpade, ker piha, greva pa zato v Maximususer posted image user posted image

pa pa

Zapravljivka. user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
12.2.2009 13:32:26   
barbaw

Nimam besed za to porodno izkušnjo. Jaz sem rodila v Ms in jo bilo ok, ene so bile ful prijazne, druge manj. Vendar ko sem imela popadke in sem bila čist malo odprta, je ena sestra bila katastrofa. Ker imam zgleda nizek prag bolečine user posted image me je ful bolelo, hodila sem sklonjeno, ona pa mi je govorila, joj sej pa ni tak hudo, zravnajte se (kot da se nora delam) in mi nakladala, kaj bom ko bodo pravi popadki prišli in koliko jih je že rodilo.... Najbolj me je pa razjezilo to, da ko so me dali v porodno (ob polnoči) sem prosila če lahko pride user posted image k meni, da bo čisto tiho, le sedel bo ob meni in mi niso pustile, jaz pa jokala v bolečinah, osamljenosti... Je bil že pred vrati, pa ga niso not spustili!!! No po porodu pa so bile sestre res ustrežljive, vsakih toliko je ena prišla vprašat če je vse ok, če kaj rabimo...
Da pa o zdravnikih, ki so mi pucali ven posteljico (je bila priraščena) ne govorim, niso niti toliko počakali, da bi mi epiduralna prijela, kot jim je naročil anastezist in si predstavljate kake bolečine sem prenašala, ko so mi na živo ven trgali. Na koncu koncev pa mi niso niti povedali da sem bila šivana (pri porodu nisem bila, potem pa user posted image ) in koliko šivov imam... Še najbolj prijazan je bil anastezist, ki me je za glavo držal in me tolažil.
Joj sem se razpisala, ampak tega res ne bom pozabila.
Zdaj pa morem malo tečko dat spat user posted image

A naj sploh kaj rečem? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
12.2.2009 13:34:16   
kasso

Jaz bi na tvojem mestu komaj čakala...bom držala pesti, da bo dober učinek in seveda, da ne boš obupalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4624
12.2.2009 13:34:25   
Anitka

pa pa

Zapravljivka. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image nič ne bova zapravljalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?