barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nimam besed za to porodno izkušnjo. Jaz sem rodila v Ms in jo bilo ok, ene so bile ful prijazne, druge manj. Vendar ko sem imela popadke in sem bila čist malo odprta, je ena sestra bila katastrofa. Ker imam zgleda nizek prag bolečine me je ful bolelo, hodila sem sklonjeno, ona pa mi je govorila, joj sej pa ni tak hudo, zravnajte se (kot da se nora delam) in mi nakladala, kaj bom ko bodo pravi popadki prišli in koliko jih je že rodilo.... Najbolj me je pa razjezilo to, da ko so me dali v porodno (ob polnoči) sem prosila če lahko pride k meni, da bo čisto tiho, le sedel bo ob meni in mi niso pustile, jaz pa jokala v bolečinah, osamljenosti... Je bil že pred vrati, pa ga niso not spustili!!! No po porodu pa so bile sestre res ustrežljive, vsakih toliko je ena prišla vprašat če je vse ok, če kaj rabimo... Da pa o zdravnikih, ki so mi pucali ven posteljico (je bila priraščena) ne govorim, niso niti toliko počakali, da bi mi epiduralna prijela, kot jim je naročil anastezist in si predstavljate kake bolečine sem prenašala, ko so mi na živo ven trgali. Na koncu koncev pa mi niso niti povedali da sem bila šivana (pri porodu nisem bila, potem pa ) in koliko šivov imam... Še najbolj prijazan je bil anastezist, ki me je za glavo držal in me tolažil. Joj sem se razpisala, ampak tega res ne bom pozabila. Zdaj pa morem malo tečko dat spat A naj sploh kaj rečem?