Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:14:07
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 slučajno sem pogledala svoj ticker in ugotovim , da bo Nejc čez 9 dni, star 10 mesecev...omg kako gre čas hitro a se otroc statrajo me smo pa rosno mlade
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:14:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! midve sva že od P. T:9100g, V:73cm, OG:47cm! sem včeraj opazla, da eva puza! ampak samo na postelji, po tlehi pa še ne! bo verjetno kmalu! zgorjne enkice so že čisto na koncu! je že čist belo. tako da bodo verjetno že danes ali jutri zunaj! je pa blo včeraj malo krize pri varuški! kljub temu, da je vstala že ob 6ih, je spala samo 2x po pol ure! pa tudi popoldne ni doma nič spala! je pa mrknila ob 7ih, pa se zjutraj ob 7ih zbudla! za mere
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:16:55
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 slučajno sem pogledala svoj ticker in ugotovim , da bo Nejc čez 9 dni, star 10 mesecev...omg kako gre čas hitro a se otroc statrajo me smo pa rosno mlade ja seveda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:19:40
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 slučajno sem pogledala svoj ticker in ugotovim , da bo Nejc čez 9 dni, star 10 mesecev...omg kako gre čas hitro a se otroc statrajo me smo pa rosno mlade
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:19:42
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Anitka, sem te že zadnjič hotla vprašat pa sem pozabla, si napisala da Galu pripravljaš zajtrk, kaj mu kaj posebnega delaš, jaz sem včasih čist brez ideje, pa zdi se mi na hipe, da skoz eno ta isto je. Gal ima zelo rad ocvrte banane, ki mu jih pripravim večkrat na teden. Pa skuham mu jabolčni kompot, jabolka malo pretlačim in tisti zakuham vanilijev puding. kako pa mu narediš ocvrte banane? V ponev dam nekaj masla in nato "ocvrem" banani narezani na kolobarje. Čez nekaj časa dodam pa še ene tri žlice iztisnjenega pomarančnega soka in pustim na štedilniku še ene dve minutki. Potem papava kot velika. Ja pa ščepec cimeta lahko dodaš. anitka super da mu ti pripravljaš...mi to obožujemo ,nas je tašča navadla...apak mi mamo še malo dodatkov za odrasle...flambiramo z viskijem...al pa čem podobnim...pa sladoled in smetano na vrh.......... Mnjamsi, si mi lušte zdaj nardila Ti si jih pa zdaj še meni naredila a dasem...poskusi enkrat, brez Gala...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:19:49
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 slučajno sem pogledala svoj ticker in ugotovim , da bo Nejc čez 9 dni, star 10 mesecev...omg kako gre čas hitro prava si...mene kr kriza prijema še 7 dni tole je prehitro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:20:30
|
|
|
|
Čmrlika
|
Grem ležat, sem še od včeraj tak polna vsega da me bo razneslo, pa križ kriči...raztegni me
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:22:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Anitka, sem te že zadnjič hotla vprašat pa sem pozabla, si napisala da Galu pripravljaš zajtrk, kaj mu kaj posebnega delaš, jaz sem včasih čist brez ideje, pa zdi se mi na hipe, da skoz eno ta isto je. Gal ima zelo rad ocvrte banane, ki mu jih pripravim večkrat na teden. Pa skuham mu jabolčni kompot, jabolka malo pretlačim in tisti zakuham vanilijev puding. kako pa mu narediš ocvrte banane? V ponev dam nekaj masla in nato "ocvrem" banani narezani na kolobarje. Čez nekaj časa dodam pa še ene tri žlice iztisnjenega pomarančnega soka in pustim na štedilniku še ene dve minutki. Potem papava kot velika. Ja pa ščepec cimeta lahko dodaš. anitka super da mu ti pripravljaš...mi to obožujemo ,nas je tašča navadla...apak mi mamo še malo dodatkov za odrasle...flambiramo z viskijem...al pa čem podobnim...pa sladoled in smetano na vrh.......... Mnjamsi, si mi lušte zdaj nardila Ti si jih pa zdaj še meni naredila a dasem...poskusi enkrat, brez Gala... Nisem še nikoli flambirala in se ne znam zraven spravit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:22:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Grem ležat, sem še od včeraj tak polna vsega da me bo razneslo, pa križ kriči...raztegni me Kar miruj malce
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:24:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Mi smo že porihtani, vstali smo malo pred 8 uro. Je pa zadnje čase Videk tako siten dopoldan, da bi bil samo na rokah. Imam roke že kot opica, čisto pri petah mi že visijo. soory, ampak sem se začela režati ob tej prispodobi opice. Upam, da ga ta faza mine kmalu. Je pa ušššššš danes od zunaj, tako da boma malo kasneje šla na sprehod, sedaj boma čakala poštarja, če bo prinesel kroglice od Anitke. Mislim, da bi jih morala dobiti danes. Tam nekje na 166 strani sem včeraj ostala, grem malo prebrat, če se me bo lump usmilil. jaz jih tudi čakam, upam da bo poštar kmalu pozvonil , sicer jih ne rabimo nujno, samo babji firbec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:26:04
|
|
|
|
mafi
|
Filip zaspal prvo rundo in me prav zanima kolk časa bo trajal , zdej grem pa še mal posrat in ko se zbudi letivam mal na sonček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:28:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, kako je tvoj uček? če ne bulim predolgo tv ali računalnik je ok, bom videla kaj bo ko bom šla ven..zgleda je vse skup posledica napenjanja pri smrkanju in kašljanju. bogica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:29:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Filip zaspal prvo rundo in me prav zanima kolk časa bo trajal , zdej grem pa še mal posrat in ko se zbudi letivam mal na sonček vse enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:29:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! midve sva že od P. T:9100g, V:73cm, OG:47cm! sem včeraj opazla, da eva puza! ampak samo na postelji, po tlehi pa še ne! bo verjetno kmalu! zgorjne enkice so že čisto na koncu! je že čist belo. tako da bodo verjetno že danes ali jutri zunaj! je pa blo včeraj malo krize pri varuški! kljub temu, da je vstala že ob 6ih, je spala samo 2x po pol ure! pa tudi popoldne ni doma nič spala! je pa mrknila ob 7ih, pa se zjutraj ob 7ih zbudla!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:29:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. A se kje dobijo kakšni magneti, bolj otroški, da bi jih lahko na hladilnik pripopala, ker Vidku je to zelo zanimivo, imam namreč keramične, pa se bojim, da bi se poškodoval poleg njih. S hojico vedno manevrira po kuhinji in meče te magnete. pri nas jih imamo od Fruchtzwerge Enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:29:33
|
|
|
|
hijenca
|
[b]Anitka prispele so kapljice. HVALA
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:31:11
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Filip zaspal prvo rundo in me prav zanima kolk časa bo trajal , zdej grem pa še mal posrat in ko se zbudi letivam mal na sonček pospravit ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:32:36
|
|
|
|
Estrella*
|
suzy85: a pošlješ kako novejšo sliko od Eve za seznamček?In še datum naslednjega pregleda Sem zahtevna, a?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:33:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Filip zaspal prvo rundo in me prav zanima kolk časa bo trajal , zdej grem pa še mal posrat in ko se zbudi letivam mal na sonček Joj sorry, saj vem, da si mislila pospravt
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:33:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je čisto mirna in zgleda kot da bo vsak čas sede zaspala. Še nikoli ni bila taka. Je zgleda fejst utrujena. Jo grem v posteljo popokat potem pa pridem nazaj. Upam, da ti res ne zboli, midva z Vidkom bi šla počasi z Majičko na kavico, pa njeno mamico bi tudi sabo vzela Zdaj je kar fajn prehlajena in ne bi rada, da bi Vid kaj pobral od nje. Bi imela slabo vest. Drugače bi jaz tudi z veseljem šla in sem upala, da bova šli že ta teden ampak res ne upam zaradi Vida. Je pa Videk tudi prehlajen, skoz mu z noska teče. Ampak še boma malo počakale Sem bila včeraj v leclercu, polno otroških stvari imajo, bom še šla en dan ta teden, pa bom malo pregledala, če bi kaj rabli ata bo pa kartico dal. jaz sem tudi bila včeraj. Ampak nič ne rabimo od otroških stvari. Mleko moram kupit, ker je ugodno. Včeraj ga nisem mogla. jaz sem tudi včeraj malo listala reklamo iz Le. pa imam tudi mal namen tja zavit, samo plačo čakam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:33:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca [b]Anitka prispele so kapljice. HVALA No super . Ni za kaj, pa še kdaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:34:37
|
|
|
|
Estrella*
|
Mene pa spet lenoba hvata Toliko imam za narest, pa kar čmurim tu za PCjem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:35:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi Filip zaspal prvo rundo in me prav zanima kolk časa bo trajal , zdej grem pa še mal posrat in ko se zbudi letivam mal na sonček Joj sorry, saj vem, da si mislila pospravt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:35:56
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi Filip zaspal prvo rundo in me prav zanima kolk časa bo trajal , zdej grem pa še mal posrat in ko se zbudi letivam mal na sonček Joj sorry, saj vem, da si mislila pospravt ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:35:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mene pa spet lenoba hvata Toliko imam za narest, pa kar čmurim tu za PCjem
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?