|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
11.2.2009 22:56:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

jaz tudi grem, mi manjka še od zjutraj user posted image

lahko noč user posted image
men že manjka od..... ne spomnim seuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo spite vse,tud  ti yania poskusiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
11.2.2009 23:16:45   
jadrnica
FELIX - sem kaj zamudila, kaj se je kaj dogajal, preden grem spat, ker nekak nimam časa vsega brat? ti si edina še dežurna tle user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
11.2.2009 23:22:55   
jadrnica
jaz imam jutri pregled pa vam potem poročam, kako in kaj bom opravila.......komaj čakam, da vidim in slišim našega škrata user posted image user posted image

sem šla sam do seznama pogledat, če je spet katera mimo vrste rodila že kar med februarčicami, pa vidim, da ste pridne in lepo božate bušije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
12.2.2009 6:44:18   
KOKICA32
Dobro jutro!

Da vam še jaz enkrat pripravin zajtrk:
user posted image

user posted image

Dober tek!

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
12.2.2009 6:51:29   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Punce, kaj ste opazile, da imam že 4 zvezdice? Sem komaj sedaj opazila! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image čestitke,še mal pa me boš doblauser posted image user posted image user posted image user posted image

To pa po moje ni izvedljivo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
12.2.2009 7:17:46   
tasa_m
dobro jutro.

Kokica HVALA za zajtrk..pa koda bi vedela.Tudi jaz imam krof in kavico za zajtrk..user posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
12.2.2009 7:50:00   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Punce, kaj ste opazile, da imam že 4 zvezdice? Sem komaj sedaj opazila! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image čestitke,še mal pa me boš doblauser posted image user posted image user posted image user posted image

To pa po moje ni izvedljivo! user posted image user posted image user posted image

mogoče je spps mislila po št. zvezdic?! To pa ti jih manjka samo še nekaj čez 900 user posted image
Saj na srečo se pri št. 5 ustavi user posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
12.2.2009 7:53:50   
pocka
dobro jutro!

Kako ste spale? Mene je mali tako zbrcal ponoči,da mi je že kar na jok šlo od bolečin.user posted image

Tukaj je pa danes sonček user posted image , grem dat prat prevleko od lupinice,da se bo lahko pol zunaj posušila.

A ve katera kaj je z jjasno85, se že par dni ni oglasila.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
12.2.2009 8:34:52   
helimaša
jutro!

pr nas je tko lep sonček.....bom šla pol na en sprehod sm da mal k seb pridem......že cel jutr bruham.....tko da zdele jem zajtrk da pridm k seb.....mi je blo že ponoč ful slabo.....tko da sm bl švoh spala......bom šla zdele še za kšno urco nazaj v postlo.....pol pa mal vn.....mogoče greva še dons mal v šoping......da si vse pripravim.....
dons sm začela uradno porodniško.....jeeeeee.......in zdej samo še odštevam dneve......
nč zdej pa grem pa se kej tipkamo kasnej....

papa

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
12.2.2009 8:50:24   
pocka
kje ste vse???

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
12.2.2009 9:01:53   
Lolita23
Živjo!!!

Kako ste?Pri nas je tudi sonce, nažalost je tako da je razkrilo situacijo z okniuser posted image user posted image user posted image , tak da jih grem zdaj spucat, mi ni, sam je res grozen.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
12.2.2009 9:09:00   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Kako ste?Pri nas je tudi sonce, nažalost je tako da je razkrilo situacijo z okniuser posted image user posted image user posted image , tak da jih grem zdaj spucat, mi ni, sam je res grozen.user posted image

jaz tudi gledam balkonska vrata, kako lepo flekasto mi jih je ratalo par dni nazaj "spucat", ampak se mi jih res neeee daaaa še enkrat

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
12.2.2009 9:11:57   
KOKICA32
Oj,

sem iz trgovine..sem si šla tudi po krofe..če sem že takšen zajtrk ponujala...se vidi, da se bliža pustni čas, ker je zelo pestra izbira proizvajalcev krofov na policah... pa blazinice za dojenje sem si kupila...

Daj zdaj pa mi povejte, ste ve kupovale št. 1 pleničk (newborn)? Ker sedaj sem pa res v dilemi!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
12.2.2009 9:13:15   
tasa_m

Živjo!!!

tudi pri nam je sonček ampak ni šans da jih grem uvivat.. sploh pa ne zdaj ko je tak lep sonček. Pravijo, da ko je sonce, naj nebi oken umival tak da..jaz se bom tega kr držala..user posted image

Grem raje na sprehod,..bom mela več od tega. user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
12.2.2009 9:15:31   
KOKICA32
Jaz sem okna zadnjič pucala, pa še to ne vsa...strešnih se sploh dotaknila nisem, ker so mi previsoko..pa me je zvečer tak v križu špikalo in trebuh me je bolel..da sem rekla, da očitno je bilo preveč...moram pa danes na kolena in skrtačiti en tepih v dnevni sobi in tapison v spalnici...tak, da še bo veselo! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
12.2.2009 9:16:36   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Živjo!!!

tudi pri nam je sonček ampak ni šans da jih grem uvivat.. sploh pa ne zdaj ko je tak lep sonček. Pravijo, da ko je sonce, naj nebi oken umival tak da..jaz se bom tega kr držala..user posted image

Pametno, punca! Ampak je še kar mrzlo..malo bolj toplo se obleči...videz sončka skozi stekla vara..user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
12.2.2009 9:17:10   
Lolita23

Živjo!!!

Ah sem spucala, sem v dnevni, tu je najhujš, pa se mi zdi, da nisem nič naredila.user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
12.2.2009 9:17:20   
tasa_m

Oj,

sem iz trgovine..sem si šla tudi po krofe..če sem že takšen zajtrk ponujala...se vidi, da se bliža pustni čas, ker je zelo pestra izbira proizvajalcev krofov na policah... pa blazinice za dojenje sem si kupila...

Daj zdaj pa mi povejte, ste ve kupovale št. 1 pleničk (newborn)? Ker sedaj sem pa res v dilemi!

jaz imam pleničke št.1 in to 2 paketa. Piše da je od 2-5kg tak da.. Saj je v enem paketu "samo" 28 plenic, tak da bomo zalogo hitro porabili..sploh če previjaš dostkrat. Saj se niti ne spomnim kolko krat je to..vem da dosti..user posted image baje na vsake 3ure?! pol jih je 7-8 dnevno in bomo 2 paketa imeli glih za dobrih teden dni. Pol pa bomo že kupli št.2

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
12.2.2009 9:18:22   
tasa_m

Jaz sem okna zadnjič pucala, pa še to ne vsa...strešnih se sploh dotaknila nisem, ker so mi previsoko..pa me je zvečer tak v križu špikalo in trebuh me je bolel..da sem rekla, da očitno je bilo preveč...moram pa danes na kolena in skrtačiti en tepih v dnevni sobi in tapison v spalnici...tak, da še bo veselo! user posted image
Kokica pol zate ne velja tista muzika: ne grem na kolena,... user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
12.2.2009 9:19:10   
KOKICA32

Oj,

jaz imam pleničke št.1 in to 2 paketa. Piše da je od 2-5kg tak da.. Saj je v enem paketu "samo" 28 plenic, tak da bomo zalogo hitro porabili..sploh če previjaš dostkrat. Saj se niti ne spomnim kolko krat je to..vem da dosti..user posted image baje na vsake 3ure?! pol jih je 7-8 dnevno in bomo 2 paketa imeli glih za dobrih teden dni. Pol pa bomo že kupli št.2

Aha, ker jaz sem kupila 2 paketa dvojkice...od 3-6 kg..pa so včeraj punce komentirale, da so njihovi otroci tehtali cca 3 kg, pa so jim bile te prevelike...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
12.2.2009 9:19:42   
KOKICA32

Kokica pol zate ne velja tista muzika: ne grem na kolena,... user posted image user posted image

No, no, no...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
12.2.2009 9:20:27   
tasa_m
Aha, ker jaz sem kupila 2 paketa dvojkice...od 3-6 kg..pa so včeraj punce komentirale, da so njihovi otroci tehtali cca 3 kg, pa so jim bile te prevelike...

jaz se še nekako vedno tolažim, da bo naša bolj suhcena..user posted image user posted image
Ma pol pa kupiš še en paket 1 pa gre ven..

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
12.2.2009 9:20:35   
KOKICA32

Živjo!!!

Ah sem spucala, sem v dnevni, tu je najhujš, pa se mi zdi, da nisem nič naredila.user posted image user posted image user posted image

bolje išta nego ništa user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
12.2.2009 9:21:10   
KOKICA32

jaz se še nekako vedno tolažim, da bo naša bolj suhcena..user posted image user posted image
Ma pol pa kupiš še en paket 1 pa gre ven..

ja, očitno bom res  morala tak narediti.. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
12.2.2009 9:21:54   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA3
bolje išta nego ništa user posted image
točno tak..
jaz tud ko samo pol naredim se vedno s tem stavkom potolažim..user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?