Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:56:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jaz tudi grem, mi manjka še od zjutraj lahko noč men že manjka od..... ne spomnim se lepo spite vse,tud ti yania poskusi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 23:16:45
|
|
|
|
jadrnica
|
FELIX - sem kaj zamudila, kaj se je kaj dogajal, preden grem spat, ker nekak nimam časa vsega brat? ti si edina še dežurna tle
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 23:22:55
|
|
|
|
jadrnica
|
jaz imam jutri pregled pa vam potem poročam, kako in kaj bom opravila.......komaj čakam, da vidim in slišim našega škrata sem šla sam do seznama pogledat, če je spet katera mimo vrste rodila že kar med februarčicami, pa vidim, da ste pridne in lepo božate bušije
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 6:44:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Da vam še jaz enkrat pripravin zajtrk: Dober tek!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 6:51:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce, kaj ste opazile, da imam že 4 zvezdice? Sem komaj sedaj opazila! čestitke,še mal pa me boš dobla To pa po moje ni izvedljivo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 7:17:46
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutro. Kokica HVALA za zajtrk..pa koda bi vedela.Tudi jaz imam krof in kavico za zajtrk..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 7:50:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce, kaj ste opazile, da imam že 4 zvezdice? Sem komaj sedaj opazila! čestitke,še mal pa me boš dobla To pa po moje ni izvedljivo! mogoče je spps mislila po št. zvezdic?! To pa ti jih manjka samo še nekaj čez 900 Saj na srečo se pri št. 5 ustavi .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 7:53:50
|
|
|
|
pocka
|
dobro jutro! Kako ste spale? Mene je mali tako zbrcal ponoči,da mi je že kar na jok šlo od bolečin. Tukaj je pa danes sonček , grem dat prat prevleko od lupinice,da se bo lahko pol zunaj posušila. A ve katera kaj je z jjasno85, se že par dni ni oglasila.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 8:34:52
|
|
|
|
helimaša
|
jutro! pr nas je tko lep sonček.....bom šla pol na en sprehod sm da mal k seb pridem......že cel jutr bruham.....tko da zdele jem zajtrk da pridm k seb.....mi je blo že ponoč ful slabo.....tko da sm bl švoh spala......bom šla zdele še za kšno urco nazaj v postlo.....pol pa mal vn.....mogoče greva še dons mal v šoping......da si vse pripravim..... dons sm začela uradno porodniško.....jeeeeee.......in zdej samo še odštevam dneve...... nč zdej pa grem pa se kej tipkamo kasnej.... papa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 9:01:53
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Kako ste?Pri nas je tudi sonce, nažalost je tako da je razkrilo situacijo z okni , tak da jih grem zdaj spucat, mi ni, sam je res grozen.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 9:09:00
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Kako ste?Pri nas je tudi sonce, nažalost je tako da je razkrilo situacijo z okni , tak da jih grem zdaj spucat, mi ni, sam je res grozen. jaz tudi gledam balkonska vrata, kako lepo flekasto mi jih je ratalo par dni nazaj "spucat", ampak se mi jih res neeee daaaa še enkrat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 9:11:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
Oj, sem iz trgovine..sem si šla tudi po krofe..če sem že takšen zajtrk ponujala...se vidi, da se bliža pustni čas, ker je zelo pestra izbira proizvajalcev krofov na policah... pa blazinice za dojenje sem si kupila... Daj zdaj pa mi povejte, ste ve kupovale št. 1 pleničk (newborn)? Ker sedaj sem pa res v dilemi!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 9:13:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Kako ste?Pri nas je tudi sonce, nažalost je tako da je razkrilo situacijo z okni , tak da jih grem zdaj spucat, mi ni, sam je res grozen. tudi pri nam je sonček ampak ni šans da jih grem uvivat.. sploh pa ne zdaj ko je tak lep sonček. Pravijo, da ko je sonce, naj nebi oken umival tak da..jaz se bom tega kr držala.. Grem raje na sprehod,..bom mela več od tega.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 9:15:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz sem okna zadnjič pucala, pa še to ne vsa...strešnih se sploh dotaknila nisem, ker so mi previsoko..pa me je zvečer tak v križu špikalo in trebuh me je bolel..da sem rekla, da očitno je bilo preveč...moram pa danes na kolena in skrtačiti en tepih v dnevni sobi in tapison v spalnici...tak, da še bo veselo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 9:16:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Kako ste?Pri nas je tudi sonce, nažalost je tako da je razkrilo situacijo z okni , tak da jih grem zdaj spucat, mi ni, sam je res grozen. tudi pri nam je sonček ampak ni šans da jih grem uvivat.. sploh pa ne zdaj ko je tak lep sonček. Pravijo, da ko je sonce, naj nebi oken umival tak da..jaz se bom tega kr držala.. Grem raje na sprehod,..bom mela več od tega. Pametno, punca! Ampak je še kar mrzlo..malo bolj toplo se obleči...videz sončka skozi stekla vara..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 9:17:10
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Kako ste?Pri nas je tudi sonce, nažalost je tako da je razkrilo situacijo z okni , tak da jih grem zdaj spucat, mi ni, sam je res grozen. tudi pri nam je sonček ampak ni šans da jih grem uvivat.. sploh pa ne zdaj ko je tak lep sonček. Pravijo, da ko je sonce, naj nebi oken umival tak da..jaz se bom tega kr držala.. Grem raje na sprehod,..bom mela več od tega. Ah sem spucala, sem v dnevni, tu je najhujš, pa se mi zdi, da nisem nič naredila.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 9:17:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oj, sem iz trgovine..sem si šla tudi po krofe..če sem že takšen zajtrk ponujala...se vidi, da se bliža pustni čas, ker je zelo pestra izbira proizvajalcev krofov na policah... pa blazinice za dojenje sem si kupila... Daj zdaj pa mi povejte, ste ve kupovale št. 1 pleničk (newborn)? Ker sedaj sem pa res v dilemi! jaz imam pleničke št.1 in to 2 paketa. Piše da je od 2-5kg tak da.. Saj je v enem paketu "samo" 28 plenic, tak da bomo zalogo hitro porabili..sploh če previjaš dostkrat. Saj se niti ne spomnim kolko krat je to..vem da dosti.. baje na vsake 3ure?! pol jih je 7-8 dnevno in bomo 2 paketa imeli glih za dobrih teden dni. Pol pa bomo že kupli št.2
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 9:18:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz sem okna zadnjič pucala, pa še to ne vsa...strešnih se sploh dotaknila nisem, ker so mi previsoko..pa me je zvečer tak v križu špikalo in trebuh me je bolel..da sem rekla, da očitno je bilo preveč...moram pa danes na kolena in skrtačiti en tepih v dnevni sobi in tapison v spalnici...tak, da še bo veselo! Kokica pol zate ne velja tista muzika: ne grem na kolena,...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 9:19:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oj, sem iz trgovine..sem si šla tudi po krofe..če sem že takšen zajtrk ponujala...se vidi, da se bliža pustni čas, ker je zelo pestra izbira proizvajalcev krofov na policah... pa blazinice za dojenje sem si kupila... Daj zdaj pa mi povejte, ste ve kupovale št. 1 pleničk (newborn)? Ker sedaj sem pa res v dilemi! jaz imam pleničke št.1 in to 2 paketa. Piše da je od 2-5kg tak da.. Saj je v enem paketu "samo" 28 plenic, tak da bomo zalogo hitro porabili..sploh če previjaš dostkrat. Saj se niti ne spomnim kolko krat je to..vem da dosti.. baje na vsake 3ure?! pol jih je 7-8 dnevno in bomo 2 paketa imeli glih za dobrih teden dni. Pol pa bomo že kupli št.2 Aha, ker jaz sem kupila 2 paketa dvojkice...od 3-6 kg..pa so včeraj punce komentirale, da so njihovi otroci tehtali cca 3 kg, pa so jim bile te prevelike...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 9:19:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz sem okna zadnjič pucala, pa še to ne vsa...strešnih se sploh dotaknila nisem, ker so mi previsoko..pa me je zvečer tak v križu špikalo in trebuh me je bolel..da sem rekla, da očitno je bilo preveč...moram pa danes na kolena in skrtačiti en tepih v dnevni sobi in tapison v spalnici...tak, da še bo veselo! Kokica pol zate ne velja tista muzika: ne grem na kolena,... No, no, no...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 9:20:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aha, ker jaz sem kupila 2 paketa dvojkice...od 3-6 kg..pa so včeraj punce komentirale, da so njihovi otroci tehtali cca 3 kg, pa so jim bile te prevelike... jaz se še nekako vedno tolažim, da bo naša bolj suhcena.. Ma pol pa kupiš še en paket 1 pa gre ven..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 9:20:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Kako ste?Pri nas je tudi sonce, nažalost je tako da je razkrilo situacijo z okni , tak da jih grem zdaj spucat, mi ni, sam je res grozen. tudi pri nam je sonček ampak ni šans da jih grem uvivat.. sploh pa ne zdaj ko je tak lep sonček. Pravijo, da ko je sonce, naj nebi oken umival tak da..jaz se bom tega kr držala.. Grem raje na sprehod,..bom mela več od tega. Ah sem spucala, sem v dnevni, tu je najhujš, pa se mi zdi, da nisem nič naredila. bolje išta nego ništa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 9:21:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aha, ker jaz sem kupila 2 paketa dvojkice...od 3-6 kg..pa so včeraj punce komentirale, da so njihovi otroci tehtali cca 3 kg, pa so jim bile te prevelike... jaz se še nekako vedno tolažim, da bo naša bolj suhcena.. Ma pol pa kupiš še en paket 1 pa gre ven.. ja, očitno bom res morala tak narediti..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 9:21:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA3 bolje išta nego ništa točno tak.. jaz tud ko samo pol naredim se vedno s tem stavkom potolažim..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?