|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
11.2.2009 18:24:26   
Dudica1
no danes je pa res švoh tuki gor  bom user posted image po vas!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
11.2.2009 18:37:59   
Blueeyes
čao bejbe... evo me po dolgem času... včeri sem mela pregled... zdej mam naslednjega 10.3. dons sm mela še test za sladkorno... sem pričakovala da bo tisto bolj nagravžno za spit - pa mi sploh ni blo... še limone mi ni blo treba notr stisnit... pa sem se doma še zmerla za sladkor (k ma sestra aparat zarad sladkorne), pa mi je bil cukr čist ok... zdej bom šele čez 4 tedne zvedla kakšni so bli rezultati...
sem bila skoraj malo okregana od G ker sem se preveč zredila... 5kg v 1 zadnjem mesecu user posted image  user posted image  user posted image .. sem pa vse skupaj od nosečnosti šla 12,8kg gor..  tko da dons mam pa sabo sadno kosilo (jabolko, 2 banani, nashi in hruško) user posted image
pridno hodim v materinsko šolo... včeri sem mela prehrano in telovadbo, jutri mamo temo porod... a ne copka... hi hi... se pridno udeležujeva predavanja...

copka kako si kej?? si kej vadila telovadbo doma?? jz sem sam včeri pršla dam, neki pojedla, se ulegla na pojstlo in šla spat (ob 19h).. k bi drgač umrla od lakote če bi mogla bit 12 ur na tešče zarad OGTT

jutr pa akcija v Lidlu... Bom zjutri ob 8.00 že tm... iii... se mi kera pridruži?? 

petrazg ni vas ratalo full malo čvekic, samo časa nimamo vse... obljubljam da se bom redno javljala od dopusta narej...

lananai jz sm si tud kr zapiske delala med prebiranjem postov teh čvekic user posted image  user posted image .. hvala za obnove seznama...

KatMat to je pa itak že splošno znano da ma Zvezda huuuuuuuuude tortice... tud ta v BTC-ju... samo jz tud grem rajš v center... boljše vzdušje..
tud jz nisem poročena.. se tud ne mislim ženit... še vsaj nadaljnih 5 let... pa še pol vprašanje... krstila ne bom svojih otrok...

vidim da se spet pripravljate na srečanje... sej mogoče ste do konca že kej napisale o tem,... hi hi... morš še pridt do tja... bi se ga pa jz tud udeležila

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  100-tka... juhu za majčice

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
11.2.2009 18:49:05   
Dudica1
BLUEEYES super da je vse ok user posted image user posted image user posted image pa ne sekiraj se zarad kg k v nosečnosti ni prepovediuser posted image user posted image user posted image
Drugač te pa res dolg ni blo tle gor...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
11.2.2009 18:52:49   
Dudica1
aja v lidlu bom pa jaz popoldne,pust kej zame prosim k pomoje bojo vse user posted image user posted image po teh bodijih

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
11.2.2009 19:12:29   
lake
Blueeyes: Kako dobiš rezultate od sladkorne šele čez štiri tedne? To ti takoj povejo, vsaj meni in vsem ostalim so.

Sicer pa midva tud nisva poročena. in mislm da se tud ne bova  (edin mogoče na kakšnem sanjskem otoku), krstila ne bova otroka, ime pa še mal zbirava.

Drgač pa sm od opreme kar precej dobila, tko da kej dosti ne bova kupovala.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
11.2.2009 19:19:02   
Dudica1
jah nič  user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
11.2.2009 19:19:16   
lananai
Ah, ko bom jst doma na porodniški, zgleda ne bom več posodabljala seznama... Internet me zafrkava. user posted image Internet Explorer mi ne dela, Mozzila je pa malo čudna. Ko dam citiraj seznam, mi naredi kar neko html kodo za vse slike, bold pisavo, barvno pisavo,... Potem se pa znajdi. Mogoče mi bo uspelo kaj popravit, ma se mi res ne da s tem ukvarjat. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
11.2.2009 19:20:47   
lananai
Bo treba jutri spet na šihtu seznam posodabljat... user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
11.2.2009 19:21:25   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Blueeyes: Kako dobiš rezultate od sladkorne šele čez štiri tedne? To ti takoj povejo, vsaj meni in vsem ostalim so.

dobim jih k mam naslednji pregled... sicer bi pa lahko tud jutr najbrž poklicala v ordinacijo in vprašala za izvide... sej mogoče pa bom to naredila

lananai k boš pa na porodniški, bom pa magar jz obnavljala sezname - vse dokler bom lahko user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
11.2.2009 19:23:41   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

lananai k boš pa na porodniški, bom pa magar jz obnavljala sezname - vse dokler bom lahko user posted image user posted image

Pa sej mi ni problem to delat. Je prav fajn. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
11.2.2009 19:24:31   
lananai
Dans sem začela odštevat. Še 28 delovnih dni me čaka. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
11.2.2009 19:30:04   
KatMat
evo mene iz materinske ...

joj kako neudobni stoli!!!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
11.2.2009 19:34:29   
FLASK_A
Oj! A ste me že pozabile, a :) Zdaj se res malokrat javim... Se počutim super, tako da sem aktivna kot že dolgo neuser posted image Mi prav paše, upam da bo trajalouser posted image Upam, da ste vse super in uživate. Lahko nočko in pobožajte bušijeuser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
11.2.2009 19:35:29   
KatMat
grem kaksen dober film najdt...pa se stisnt k dragemu

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
11.2.2009 19:41:18   
lananai
Lahko noč torej pa se tipkamo jutri zjutri. user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
11.2.2009 20:02:20   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

pridno hodim v materinsko šolo... včeri sem mela prehrano in telovadbo, jutri mamo temo porod... a ne copka... hi hi... se pridno udeležujeva predavanja...

copka kako si kej?? si kej vadila telovadbo doma?? jz sem sam včeri pršla dam, neki pojedla, se ulegla na pojstlo in šla spat (ob 19h).. k bi drgač umrla od lakote če bi mogla bit 12 ur na tešče zarad OGTT

Jutri pa mene caka test resnice glede kguser posted image  Meni so bila do sedaj predavanja bolj tako tako- vse sem ze slisala- zdravo se prehranjujte, veliko se gibajte... Na telovadbo pa hodim ze tako, tako da sem poznala ze vse kar je pokazala. Sem pa ponosno mojemu rekla, da mi trebusne misice niso sle narazen, kljub temu da nisem nek sportnikuser posted image

Jaz tudi samo padem v posteljo. Filmov in nanizank po 21h sploh ne uspem pogledat. Me zmanjka v minutiuser posted image

Se vidiva jutri. Najprej grem na pšregled, potem do ene stranke, potem pa.... bom cakala do predavanja. A imas ti cas? Greva na kosilo skupaj?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
11.2.2009 21:02:23   
pokica_
Večer čvekice! Zdaj sem pa rabla, da sem vas prebrala vse za nazaj, pa samo en dan sem prešpricala, da vas nisem prebrala.
Evo, moje stanje; poročam: danes sem imela kontrolo izvidov toxe in sladkorne in kaže vse ok. Edino železa mi primanjkuje in mi je napisala nek recept za tabletke. Plus tega je pregledala izvid od UZ ledvice, kjer piše, da imam razširjen votli sistem v ledvici III.-IV. st. in jo je kar šokiralo, da je že tako hudo stanje. Mi je tako spisala napotnico za urologa; sem se šla tja naročit, tam so me pa takoj sprejeli pod nujno. Ponavadi je čakalna doba 6mes, ampak sem nosečka in tudi stanje je že resno, tk da....zdravnik je še 1x naredil uz in se še sam prepričal,...urin je bil danes ok. Ampak, če bom dobla ledvični napad in vročino, moram takoj pridet na urgenco na operacijo, da mi bojo vstavili nek kateter od mehurja do ledvice. Upam samo, da bo ledvica zdržala še te dobre 3 mes do poroda. Pol se pa zna zgodit, da se bo samo popravilo od sebe. Računam na to! user posted image  Me je pa G danes pohvalila, ...sem dala dol 2.5kg v 14 dneh in to samo s tem, da sem črtala ves beli kruh in bele testenine+sladkarije! user posted image  Tk da do zdaj sem šla vse skup +7kg.
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Pokica mene že dva meseca boli pod prsi na desni strani. Je mislil moj g da so jetra, pa na srečo niso. Če malce preveč sedim me tako hudo boli, da moram takoj iti ležat. Sem imela prejšnji mesec najprej terapijo potem pa še pregled pri g in sem se komaj pripeljala domov. Tako hudo me je bolelo. Zdaj raje ne vozim več in vedno nekoga prosim, da me pelje. Me prav zanima, kaj mi bo jutri rekel.
Vitamini in folna kislina, trenutno ne jemljem nič. Tablete niti videt ne moram. Pojem dosti sadja in zelenjave in bom imela eno kratko pavzo z vitaminskimi tabletami.

OliveOyl, imam PP Pliko P3, model 08, svetlo zelene-sive kombinacije. Ma js sem včeraj klicala v čistilnico in razložila, da imam 3 stvari za spucat; športni del prevleko, košaro in avtosedež; in je rekla da bi me stalo tam 35-40 €, pa se mi ne zdi tako huda cena, glede na to, da pol res spucajo, jpa tudi za barvo se mi ni treba batuser posted image . Jaz sem se pred 2 mes dala postrižt na daljši paž, sem imela prej full dolge lase, do sredine hrbta. Pa me je kr nekaj prijelo, da čem bit bolj mlada mamica in sem riskirala. In veš kaj? Vsi so mi rekli, da mi full fuuuull bolj paše kot dolgi lasje in me je pomladila tale frizurca. Ampak zdaj so mi že zrastli in bom mogla spet in, da bom frišna. Pa pol še 1x pred porodom. user posted image
Dudica, kaj ti boš tudi v stroju prala prevleke? Tud na 30oC?
Tanja, mi gremo verjetno letos spet v Novigrad v začetku sept. v apartma. Lani je bilo fuuull lepo, letos z malo pikico pa bo sigurno še lepše! user posted image
Lalica, full mi je žal za tvojga tastauser posted image . Sočustvujem s tabo,...ampak vseeno je treba ohraniti pozitivnost. user posted image

Tolk ste napisale, da moram prvi post objavit...bom še pol drugega, preden mi kaj vn vrže. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
11.2.2009 21:40:25   
Tanja_
Haha Katmat mi mamo tudi višavko!user posted image user posted image user posted image Je stara 4,5 mesece in smo ble danes prvič na trimanju. Ful je lepa zdej. Pa ful je bla pridna. Naslednji teden jo pa peljeva na razstavo.

Drgač pa mi2 sva poročena, leto in pol.
Otročka bomo krstili, sva tudi midva vzgojena katoliško, ampak meni to čist nič ne pomeni. Mi grejo kr lasje pokonci, k slišim kaj ti župniki delajo z otročki, pa pol še noben ni obsojen tko k bi mogu bit. Pa požrešni so 500 na uro, skoz sam dnar zbirajo. Skratka... Krstili bomo otroka, naprej pa naj se magari, ko bo odrasel, odloči sam, če hoče še kak zakrament nardit.

Srečanje. Jst sm za Lj.

Tortice so pa res dobre v Zvezdi, še bolše pa v Galeriji Grad v Rožni dolini. Oz. oboje so dobre, majo v Zvezdi kake okuse k jih v Galeriji nimajo in obratno. Mmmmm....

Jutr moram pa avto na servis peljat, se mi tok ne da... Mah, komej čakam vikend, da se z lubijem mal pocrklava, ker zdej se vidva glih 2 uri na dan. Pa še takrat sva oba tok zmatrana, da sam vsak svoj kavč zasedeva.
Kile pa- nč se ne tehtam že en tedn, ampak oblečem še stare hlače, tko da nosečnike še čakajo v omari.

Aha še neki. A ma katera od vas easyfix nastavek za lupinco od MC gor dat? Resno razmišljam o nakupu, pa me zanima, če ma kera izkušnje z njim?

No, papa...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
11.2.2009 21:40:26   
pokica_
Evo, končno sem prišla do konca vašemu čvekanju! Mi je trebalo 1.5h!!!! user posted image  

Samo še datum naslednjega pregleda sporočim: 25.2.

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 11.2.2009 21:41:09 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
11.2.2009 22:13:39   
Leela
še pozdrav od mene.

Čvekulje, kaj šele bo ko bomo vse doma na porodniški.

Jaz sem imela pregled, vse ok, sladkor v krvi ok. So mi pa samo na tešče kri vzel, nobene tekočine nisem rabila piti.

Danes sem šla v leclerc po bodije in modroček. Ko je tamal videl modroc in je zvedel da je za dojenčka je dobil hud napad ljubosumja. Da noče dojenčka, da naj kar v trebuhu ostane. Moram kakšno knjigo na to temo prebrati, da ne bo prehudo.

V službi imam gužvo, tako da vas berem zvečer pa za več dni nazaj.

Dobre tortice imajo tudi v leclercu v njam, njam - eni slaščičarni tam.

Kar se tiče koša za plenice pa jaz ne maram, da se kaj paca v stanovanju, nima veze če ne smrdi. Jaz sem zavijala v vrečke in dala na balkon. To smo potem vsakič, ko smo šli ven vrgli v smetnjak, ene 2x na dan.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
12.2.2009 5:49:09   
AKP
Dobro jutro!
Na pregledu je bilo vse ok, naslednjega imam 11.3. Za kg mi ni nič rekel me je pa opozoril, da delajo na ZZZS poostreno kontrolo pri nosečnicah. Sem ga  vprašala če lahko samo za par minut grem na kakšen sprehod, pa mi je rekel, da ne. Lahko sem samo doma user posted image . Saj sem pridno doma in počivam, enkrat tedensko pa grem pozno popoldan v trgovino, da si nakupim hrano za cel teden in pridem vsaj za 1 uro ven. Saj še niti v trgovino ne bom upala iti.
Moram pa še dati kri, da vidi če je z mojimi jetri vse ok. Zdaj pa me res že skoraj tri mesece muči ta bolečina v desnem delu. Sem 1 uro sedela pri g in sem na koncu že tako zobe stiskala, ker sem imela ful bolečine. Saj bo, samo še tri mesece.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
12.2.2009 7:06:40   
Dudica1
dobro jutro

pokica upam sa se ti dobro izteče vse to da zdrži res do poroda pa se ti pol samo porihtauser posted image user posted image
Od vozička pa od lupinice pa dam vse v stroj prat na 30 pa do zdaj se mi ni še nič zgodilo z prevlekamiuser posted image in tud vse je šlo dol sej sicer pa ni bil sploh tolk umazan,samo dala sem prat ker bo za drugega dojenčkauser posted image .Ne vem cena v pralnici se mi ne zdi velika samo če pa pomisliš da lahko sam opereš je pa kar...user posted image vejo kje služituser posted image .

Drugače pa vsem čestitke za opravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image
Jat grem pa zdej malega zrihtat za v vrtec potem pa k zobarju...držte pesti da ne bo prehudo...sm ful reva za zobarjauser posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
12.2.2009 7:22:52   
KatMat
no vidis tanja  pol bomo pa skup setkale nase male kocine...nasa je stara 3 leta(mamica) tamala pa slabo leto(hcerkica)-ki je v lasti pri moji mami

en lep dobro jutro vsem!!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
12.2.2009 7:23:34   
KatMat
DUDICA...dobro jutro...

sve edine tok zgodnje??user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
12.2.2009 7:29:33   
lananai
01.05. 

* Carpe diem (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 33 let 
Maj_taj (?  user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,
PC Baby (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; 37 let , LJ 
Pikicapokica6 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  27 let
* Dudica1
(2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled 17.02., PO user posted image
* ebetka (1 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled ?; 29 let ,  MB  user posted image
* malko (3 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 12.02.;  user posted image
* zoja10  (1 user posted image ; 0 user posted image   ) ; pregled 16.02., 22 let  user posted image

02.05. 

vanilla (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,
29 let  PTUJ
copka (2  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.02, 28 let
* avokado (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled 13.02.; 26 let ,
Šempeter pri NG user posted image
* *bucka*  (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?,  25 let TRB

03.05.

annya (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let, PTUJ ali MB user posted image

* arnika (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled ?;  35 let
* Blueeyes (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled 10.03.,  25 let LJ  user posted image

04.05. 

Rosi* (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,

* meduzica ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?, 29 let 
* nati45 ( 2 user posted image  ; 0 user posted image ) pregled ?, 26 let ŠEMPETER

05.05. 

Maj09 (3 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 24 let  PO
SANEK1 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
30 let    user posted image

07.05. 

piikapolonica (2 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 27 let 
* heln (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 02.03., 28 let 
girly (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.02., 26 let user posted image
* katha (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,
27let
* dobrovoljčica  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? (2 user posted image );
* orhideja83  ( ?  user posted image ; ?  user posted image )  ; pregled ?

08.05. 

mucka25 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, (2 user posted image ) 26 let  PO user posted image  user posted image
Leela (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 32 let PO
pena (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 06.03., 29 let CE user posted image
andrejka_237 (1 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?

mayflower (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, Šempeter ali PO 
BarbyD (2 user posted image  ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
25 let KRANJ user posted image
* k.tja (2 user posted image ; 1 user posted image ); pregled 16.02., LJ user posted image
* lake (? user posted image ; ? user posted image ); pregled 16.02.; user posted image

10.05. 

psaša (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 18.02., PO
petrazg  (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?; 29 let  CE user posted image
majuška10 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 10.03.,
28 let
* Čebelca10  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 09.03., 26 let  CE user posted image
* jancika
  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 30 let 

11.05. 

rožmarin (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1 user posted image ;  0 user posted image ) ; pregled 06.03., 34 let PO ali MB user posted image
*
Lalica1  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 03.03.,
28 let
MS user posted image
Greenie (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ
* Kasija    (2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled ? , 30 let
* tubby  (2 user posted image ; 1 user posted image ) pregled ?, 26 let LJ user posted image

12.05. 

mary12 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 03.03., 28 let JESENICE user posted image
alijana (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 12.02.,
30 let user posted image
* FLASK_A (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ? ; 24 let , LJ user posted image
* sapramuca (4 user posted image ; 3 user posted image ); pregled 05.03. ; 39 let user posted image

13.05. 

mica77 (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* karatina (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 18.02., 30 let MB ALI PTUJ

14.05. 

Anonimna  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.02., KRANJ ALI LJ user posted image
Anonimna  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 02.03. ; 25 let
PO
gala  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 12.02., 33 let , user posted image
* miška 82 (1 user posted image  ; 0 user posted image ) pregled 03.03. ; 26 let PTUJ ALI MB user posted image
Hanaja  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 13.02., 17.02. 3D, 28 let , user posted image

15.05. 

Anonimna (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 12.03., 
34 let LJ user posted image

16.05. 

AKP (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 11.03., 37 let MB user posted image
sibirka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  25 let user posted image
U_SURDI  (3 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  27 let user posted image
* Rebeka_ (1 user posted image ; 0 user posted image ) , pregled ?;  31 let LJ user posted image
* Chiara82 (1 user posted image ; 0 user posted image ), pregled 23.02.; 26 let IZOLA user posted image
lananai
 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.03., 28 let CE user posted image
* christiana21 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 22 let MB user posted image

17.05. 

rozcaa (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 26 let  KR
taškica (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2 user posted image ) user posted image user posted image
OliveOyl  (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 04.03., 26 let PO user posted image
* buterffly
  (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled ?, NM ali Brežice

18.05. 

tija75 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

* krempelček (3 user posted image ; 2 user posted image ), pregled ?,

19.05. 

cebelica82 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 26.02., 27 let
LJ user posted image
* HM84 ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 11.03.; 24 let LJ  user posted image

20.05. 

* Poloma (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 24 let  MB user posted image

21.05.

* BIA79 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 13.02.; 29 let 
Izola
Katarina_K (1 user posted image ;0 user posted image ); pregled ?; 27 let 

22.05. 

* snowgal 
( 1 user posted image ;0 user posted image ) ; pregled ?; 27 let
LJ
* dito          ( 2 user posted image ; 1user posted image ) ; pregled 18.02.; 30 let MB user posted image

23.05. 

* Cveka30 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 03.03.; 13.02.; 27 let LJ user posted image
madejka
 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 18.02., 28 let MB user posted image
pikonina (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let
* pokica_   (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 13.02. 4D 26 let MS  user posted image
* Biba Maja (3 user posted image , 1 user posted image ) ; pregled 27.02. CE user posted image
* supernova2002 (1. user posted image ; 0 user posted image ); pregled ?, 16.02. 3D, 27 let Izola user posted image

24.05. 

Anonimna (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 18.02.,  22 let  PO user posted image

25.05. 

tea (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?,
five (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ

26.05. 

* Lara light (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 34 let
(2 user posted image ) user posted image   user posted image

27.05. 

*Lina* (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled 02.03., PO
andrejka (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 18.02,  26 let LJ user posted image
* daisy24
  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? , user posted image
* playgirl  (user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? , 

28.05.

* poka3 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.03., 26 let NM user posted image
* 2mak
  (3 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?;
29 let LJ

30.05. 

mojmaček (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 

* bella106  (1user posted image  ; 0user posted image  ) , pregled 06.03. LJ user posted image

31.05. 

Obelix (2 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 31 let LJ  user posted image

* Nika84 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 26.02., user posted image

XX.05. 

žanka (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 32 let

04.06.
* Masi (3 user posted image ; 2 user posted image ); pregled 03.03.; 31 let; LJ user posted image

skupaj : 109
pričakujemo : 113

user posted image              19

user posted image              20

user posted image             19

Prosim, če razne spremembe podatkov, nove datume pregledov,... pišete poudarjeno oz. barvno, da nam bo bolj padlo v oči, ko popravljamo seznam! Hvala! user posted image

< Sporočilo je popravil lananai -- 12.2.2009 7:31:00 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?