Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:03:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce, kaj ste opazile, da imam že 4 zvezdice? Sem komaj sedaj opazila! čestitke,še mal pa me boš dobla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:03:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pocka nisem bila glih razpoložena za muziko to pa zato ker nisi imela prave naložene.. taša rada bi tebe vidla kak boš ti razpoložena za kakega stavrosa mogoče ne, ne Konečnika pa njegovo muziko to tanovo: Borovničke, borovničke,.. taša sam zate KLIKNI
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:03:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 in kaj je tako nujnega jutri za opravit mam neke pakete za odposlat ti je to kaj znano??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:04:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps pa se je zgubila ali kaj? Verjetno pa res ja.. mogoče je tolko v zaostanku, da sploh nebo na konec prišla več.. mal še mi manjka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:05:06
|
|
|
|
spps
|
zdaj sem pa prišla do konca,pa sem se zmatrala a še je sploh katera tu?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:23:00
|
|
|
|
yania
|
jst sm še tu SPPS... ma bom počasi se prestavila v spalnico... Lepe sanje...vsem...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:28:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania jst sm še tu SPPS... ma bom počasi se prestavila v spalnico... Lepe sanje...vsem... jaz sem že v spalnici drži se in reportiraj kaj dogaja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:30:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Za malo smeha pred spanjem... KLIK. Preberite uno ta drugo vprašanje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:39:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Za malo smeha pred spanjem... KLIK. Preberite uno ta drugo vprašanje. kaj si noor svašta....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:39:39
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Za malo smeha pred spanjem... KLIK. Preberite uno ta drugo vprašanje. ha ha ha, to je vprašanje v stilu: "S fantom sva se poljubljala, ali sem noseča? Aja, pa stara sem 14 let."
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:40:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Za malo smeha pred spanjem... KLIK. Preberite uno ta drugo vprašanje. kaj si noor svašta.... o šaša, še dežuraš?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:41:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania jst sm še tu SPPS... ma bom počasi se prestavila v spalnico... Lepe sanje...vsem... no, yania, me veseli, da so te še malo domov spustili. Zdaj se pa sprosti in poskusi zaspat. A si dobila moj SMS?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:41:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Za malo smeha pred spanjem... KLIK. Preberite uno ta drugo vprašanje. ha ha ha, to je vprašanje v stilu: "S fantom sva se poljubljala, ali sem noseča? Aja, pa stara sem 14 let." al pa varianta: če lahko zanosiš,če pogoltneš spermo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:43:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Za malo smeha pred spanjem... KLIK. Preberite uno ta drugo vprašanje. kaj si noor svašta.... o šaša, še dežuraš? mal še ampak kot kaže ne več dolgo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:45:36
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Za malo smeha pred spanjem... KLIK. Preberite uno ta drugo vprašanje. ha ha ha, to je vprašanje v stilu: "S fantom sva se poljubljala, ali sem noseča? Aja, pa stara sem 14 let." al pa varianta: če lahko zanosiš,če pogoltneš spermo zdej si me pa spomnila na en vic: spermiji v modih se pogovarjajo, kaj je njihova naloga in eden pove, da ko bodo začutili močan pritisk, da morajo plavati čim hitreje proti eni taki črni pikici. No, in res pride do tega pritiska, brizgne jih ven in vsi začnejo plavati kot zmešani, plavajo, plavajo in prvi priplava do črne pikice in reče: "Živjo, jaz sem spermij!" In pikica mu odgovori: "Živjo, jaz sem pa karies!"
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:47:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Za malo smeha pred spanjem... KLIK. Preberite uno ta drugo vprašanje. ha ha ha, to je vprašanje v stilu: "S fantom sva se poljubljala, ali sem noseča? Aja, pa stara sem 14 let." al pa varianta: če lahko zanosiš,če pogoltneš spermo zdej si me pa spomnila na en vic: spermiji v modih se pogovarjajo, kaj je njihova naloga in eden pove, da ko bodo začutili močan pritisk, da morajo plavati čim hitreje proti eni taki črni pikici. No, in res pride do tega pritiska, brizgne jih ven in vsi začnejo plavati kot zmešani, plavajo, plavajo in prvi priplava do črne pikice in reče: "Živjo, jaz sem spermij!" In pikica mu odgovori: "Živjo, jaz sem pa karies!"
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:48:41
|
|
|
|
yania
|
Felix sem...hvala...lepo si napisala... zdej pa čakamo kaj bo...upam da kak teden, dva še ne gremo no..je pa kr stresno iti tja, in te takole ustrelijo da gremo kar rodit...halooo...ma je pa bila ena romkinja, mlada za mano...v 33 tednu, baje že 4x tam, in sta obe z zdravnico (in sestra) zavijali z očmi... nekaj jo je v križu pikalo, pa je prišla...potem pa pravi, če je naredila pregled, pa pravi babica, da ne, ker je imela včeraj pri njih UZ ma sej pravim...če ni nujno, ne grem še enkrat....bomo čakali in dihali...ve pa z mano...pa bo... sam me je pa tko šraufala, da seveda imam krvavo sluz zdej.,,da ni kaj sprožla...joooj...
< Sporočilo je popravil yania -- 11.2.2009 22:50:28 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:49:02
|
|
|
|
felix7
|
a moraš jutri tudi tako zgodaj vstat?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:49:04
|
|
|
|
spps
|
in feliša,kaj si počela danes?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:50:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a moraš jutri tudi tako zgodaj vstat? mal kasnej,greva z malo peš v šolo sam drugo pa je če bom mogla spat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:50:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Felix sem...hvala...lepo si napisala... zdej pa čakamo kaj bo...upam da kak teden, dva še ne gremo no..je pa kr stresno iti tja, in te takole ustrelijo da gremo kar rodit...halooo...ma je pa bila ena romkinja, mlada za mano...v 33 tednu, baje že 4x tam, in sta obe z zdravnico (in sestra) zavijali z očmi... nekaj jo je v križu pikalo, pa je prišla...potem pa pravi, če je naredila pregled, pa pravi babica, da ne, ker je imela včeraj pri njih UZ ma sej pravim...če ni nujno, ne grem še enkrat....bomo čakali in fihali...ve pa z mano...pa bo... sam me je pa tko šraufala, da seveda imam krvavo sluz zdej.,,da ni kaj sprožla...joooj... mogoč ma pa kaj v planu in bi rada prej rodila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:52:02
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps in feliša,kaj si počela danes? najprej sem tako zgodaj vstala, kot že 14 dni ne in sem se eno uro prepričevala, da je treba vstat pol sem šla v LJ na pregled, sem se nasedela in načakala, dala še kri in šla domov. Doma sem preverila, kaj dogaja na RR, za dve uri zaspala, potem malce pospravila, da ne bo zgledalo, da sem popolnoma nekoristna in ko je prišel dragi, sva šla k njegovi sestrični, ker ji nekaj računalnik nagaja. No, pa sva tam visela do 22h Zdaj sem pa prišla domov, še malo pojedla in grem počasi spat. Evo, to je bil moj dan
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:53:10
|
|
|
|
yania
|
Sej, moj in počivata, sta oba zaspala, da si nabereta moči, če bo slučajnooo kam treba...jaz pa koka, ne morem..sam grem se trudit zdej tud jst........ se pišemo.....a ne... Lepe sanje...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:53:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Felix sem...hvala...lepo si napisala... zdej pa čakamo kaj bo...upam da kak teden, dva še ne gremo no..je pa kr stresno iti tja, in te takole ustrelijo da gremo kar rodit...halooo...ma je pa bila ena romkinja, mlada za mano...v 33 tednu, baje že 4x tam, in sta obe z zdravnico (in sestra) zavijali z očmi... nekaj jo je v križu pikalo, pa je prišla...potem pa pravi, če je naredila pregled, pa pravi babica, da ne, ker je imela včeraj pri njih UZ ma sej pravim...če ni nujno, ne grem še enkrat....bomo čakali in dihali...ve pa z mano...pa bo... sam me je pa tko šraufala, da seveda imam krvavo sluz zdej.,,da ni kaj sprožla...joooj... zihr je bla kakšna "naša", grosupeljska
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 11.2.2009 22:54:10
|
|
|
|
felix7
|
jaz tudi grem, mi manjka še od zjutraj lahko noč
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?