|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
11.2.2009 22:03:24   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Punce, kaj ste opazile, da imam že 4 zvezdice? Sem komaj sedaj opazila! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image čestitke,še mal pa me boš doblauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
11.2.2009 22:03:26   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: pocka
nisem bila glih razpoložena za muziko user posted image user posted image
to pa zato ker nisi imela prave naložene.. user posted image user posted image

taša rada bi tebe vidla kak boš ti razpoložena za kakega stavrosa mogoče user posted image user posted image user posted image

ne, ne Konečnika pa njegovo muziko to tanovo: Borovničke, borovničke,..user posted image user posted image user posted image

taša sam zate   KLIKNI

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
11.2.2009 22:03:32   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7
in kaj je tako nujnega jutri za opravit user posted image user posted image user posted image
mam neke pakete za odposlat user posted image user posted image user posted image user posted image
ti je to kaj znano?? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
11.2.2009 22:04:18   
spps

spps pa se je zgubila ali kaj? user posted image
Verjetno pa res ja.. user posted image mogoče je tolko v zaostanku, da sploh nebo na konec prišla več.. user posted image user posted image

mal še mi manjkauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
11.2.2009 22:05:06   
spps
zdaj sem pa prišla do konca,pa sem se zmatralauser posted image user posted image user posted image user posted image
a še je sploh katera tu?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
11.2.2009 22:23:00   
yania
jst sm še tu SPPS...
ma bom počasi se prestavila v spalnico...

Lepe sanje...vsem...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
11.2.2009 22:28:36   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: yania

jst sm še tu SPPS...

Lepe sanje...vsem...
jaz sem že v spalniciuser posted image drži se in reportiraj kaj dogajauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
11.2.2009 22:30:21   
Anonimen
Za malo smeha pred spanjem... KLIK. Preberite uno ta drugo vprašanje.

(odgovor članu yania)
  Neposredna povezava do sporočila: 4533
11.2.2009 22:39:26   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj si nooruser posted image user posted image user posted image user posted image svašta....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
11.2.2009 22:39:39   
felix7

ha ha ha, to je vprašanje v stilu: "S fantom sva se poljubljala, ali sem noseča? Aja, pa stara sem 14 let." user posted image user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
11.2.2009 22:40:17   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj si nooruser posted image user posted image user posted image user posted image svašta....

o šaša, še dežuraš? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
11.2.2009 22:41:19   
felix7

jst sm še tu SPPS...

Lepe sanje...vsem...

no, yania, me veseli, da so te še malo domov spustili. Zdaj se pa sprosti in poskusi zaspat. A si dobila moj SMS?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
11.2.2009 22:41:47   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

ha ha ha, to je vprašanje v stilu: "S fantom sva se poljubljala, ali sem noseča? Aja, pa stara sem 14 let." user posted image user posted image user posted image user posted image
al pa varianta: če lahko zanosiš,če pogoltneš spermouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
11.2.2009 22:43:10   
spps

o šaša, še dežuraš? user posted image
mal šeuser posted image user posted image user posted image ampak kot kaže ne več dolgouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
11.2.2009 22:45:36   
felix7

zdej si me pa spomnila na en vic:

spermiji v modih se pogovarjajo, kaj je njihova naloga in eden pove, da ko bodo začutili močan pritisk, da morajo plavati čim hitreje proti eni taki črni pikici. No, in res pride do tega pritiska, brizgne jih ven in vsi začnejo plavati kot zmešani, plavajo, plavajo in prvi priplava do črne pikice in reče: "Živjo, jaz sem spermij!" In pikica mu odgovori: "Živjo, jaz sem pa karies!" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
11.2.2009 22:47:26   
spps

zdej si me pa spomnila na en vic:

spermiji v modih se pogovarjajo, kaj je njihova naloga in eden pove, da ko bodo začutili močan pritisk, da morajo plavati čim hitreje proti eni taki črni pikici. No, in res pride do tega pritiska, brizgne jih ven in vsi začnejo plavati kot zmešani, plavajo, plavajo in prvi priplava do črne pikice in reče: "Živjo, jaz sem spermij!" In pikica mu odgovori: "Živjo, jaz sem pa karies!" user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
11.2.2009 22:48:41   
yania
Felix sem...hvala...lepo si napisala...
zdej pa čakamo kaj bo...upam da kak teden, dva še ne gremo no..je pa kr stresno iti tja, in te takole ustrelijo da gremo kar rodit...halooo...ma je pa bila ena romkinja, mlada za mano...v 33 tednu, baje že 4x tam, in sta obe z zdravnico (in sestra) zavijali z očmi...
nekaj jo je v križu pikalo, pa je prišla...potem pa pravi, če je naredila pregled, pa pravi babica, da ne, ker je imela včeraj pri njih UZ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma sej pravim...če ni nujno, ne grem še enkrat....bomo čakali in dihali...ve pa z mano...pa bo...
sam me je pa tko šraufala, da seveda imam krvavo sluz zdej.,,da ni kaj sprožla...joooj...

< Sporočilo je popravil yania -- 11.2.2009 22:50:28 >

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
11.2.2009 22:49:02   
felix7
a moraš jutri tudi tako zgodaj vstat?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
11.2.2009 22:49:04   
spps
in feliša,kaj si počela danes?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
11.2.2009 22:50:13   
spps

a moraš jutri tudi tako zgodaj vstat?

mal kasnej,greva z malo peš v šolouser posted image sam drugo pa je če bom mogla spatuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
11.2.2009 22:50:59   
spps

zdej pa čakamo kaj bo...upam da kak teden, dva še ne gremo no..je pa kr stresno iti tja, in te takole ustrelijo da gremo kar rodit...halooo...ma je pa bila ena romkinja, mlada za mano...v 33 tednu, baje že 4x tam, in sta obe z zdravnico (in sestra) zavijali z očmi...
nekaj jo je v križu pikalo, pa je prišla...potem pa pravi, če je naredila pregled, pa pravi babica, da ne, ker je imela včeraj pri njih UZ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma sej pravim...če ni nujno, ne grem še enkrat....bomo čakali in fihali...ve pa z mano...pa bo...
sam me je pa tko šraufala, da seveda imam krvavo sluz zdej.,,da ni kaj sprožla...joooj...

user posted image user posted image user posted image user posted image mogoč ma pa kaj v planu in bi rada prej rodilauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
11.2.2009 22:52:02   
felix7

in feliša,kaj si počela danes?user posted image

najprej sem tako zgodaj vstala, kot že 14 dni ne in sem se eno uro prepričevala, da je treba vstat user posted image  pol sem šla v LJ na pregled, sem se nasedela in načakala, dala še kri in šla domov. Doma sem preverila, kaj dogaja na RR, za dve uri zaspala, potem malce pospravila, da ne bo zgledalo, da sem popolnoma nekoristna in ko je prišel dragi, sva šla k njegovi sestrični, ker ji nekaj računalnik nagaja. No, pa sva tam visela do 22h user posted image  Zdaj sem pa prišla domov, še malo pojedla in grem počasi spat. Evo, to je bil moj dan user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
11.2.2009 22:53:10   
yania
Sej, moj user posted image  in user posted image  počivata, sta oba zaspala, da si nabereta moči, če bo slučajnooo kam treba...jaz pa koka, ne morem..sam grem se trudit zdej tud jst........

se pišemo.....a ne...

Lepe sanje...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
11.2.2009 22:53:16   
felix7

nekaj jo je v križu pikalo, pa je prišla...potem pa pravi, če je naredila pregled, pa pravi babica, da ne, ker je imela včeraj pri njih UZ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma sej pravim...če ni nujno, ne grem še enkrat....bomo čakali in dihali...ve pa z mano...pa bo...

zihr je bla kakšna "naša", grosupeljska user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
11.2.2009 22:54:10   
felix7
jaz tudi grem, mi manjka še od zjutraj user posted image

lahko noč user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?