Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:55:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? no pejta obe po en orek jogurt O ti packa, naju vabiš v skušnjavo o jaz bi ti pol rekla pejt na en orek tiramisu Ga moram enkrat naredit in peljat k nini7(obljuba) sej k meni tud lahko zaviješ z tiramisujem Te poberem, pa gremo na požrtijo na 770m nadmorske, tam se kalorije izničijo Nina je taka suhica, da mora bit nekaj na tem najbol da se kar ke preselive, če grejo kile tko dol
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:56:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa res, da je PO bistveno cenejša kot Logatec, Medvode pa sploh. Tally: a to stanovanje ki sta zdaj notri sta prodala? ali sta v najemu? Jah nimaš kej babji inšpektor je na delu zdaj si gotova ja to je tudi res da je cenejša, sam sva gledala cene od stan sklad. na lokacijah kjer zdej gradijo in so višje za 200€ in več za m2. tko da smo mi res ugodno šli čez, samo upam da ni šlampavo narejeno. to stanovanje je pa od tasta, ne plačujeva najemnine, samo stroške, oni bodo pa verjetno najemnike not dali ko se mi izselimo aaa tako imate pri vas sem vidla, da se je tast ponudil že za vselitveno darilce, priden , jaz sem dobila od tašče skrinjo in od takrat je njo magla uzela , sekret star mater maste dobre taste, men moj ni dal niti žlice- zgleda da sem preveč žleht oni že vedo zakaj ne Jaz sem od svojih tastov dobila parcelo v Vuko.jebini kje je pa to , oooooo parcelo- si pa znala lezt v rit Prav nič, saj veš manj me vidjo raj me imajo So pa to vzajemni občutki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:56:17
|
|
|
|
tally
|
punce jaz grem v horiznotalo, lahko nočko pa se tipkamo jutri
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:56:47
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa res, da je PO bistveno cenejša kot Logatec, Medvode pa sploh. Tally: a to stanovanje ki sta zdaj notri sta prodala? ali sta v najemu? Jah nimaš kej babji inšpektor je na delu zdaj si gotova ja to je tudi res da je cenejša, sam sva gledala cene od stan sklad. na lokacijah kjer zdej gradijo in so višje za 200€ in več za m2. tko da smo mi res ugodno šli čez, samo upam da ni šlampavo narejeno. to stanovanje je pa od tasta, ne plačujeva najemnine, samo stroške, oni bodo pa verjetno najemnike not dali ko se mi izselimo aaa tako imate pri vas sem vidla, da se je tast ponudil že za vselitveno darilce, priden , jaz sem dobila od tašče skrinjo in od takrat je njo magla uzela , sekret star mater maste dobre taste, men moj ni dal niti žlice- zgleda da sem preveč žleht oni že vedo zakaj ne Jaz sem od svojih tastov dobila parcelo v Vuko.jebini kje je pa to , oooooo parcelo- si pa znala lezt v rit Prav nič, saj veš manj me vidjo raj me imajo So pa to vzajemni občutki ti mogoče so ti pa to podaril od sreče sam da so se sina rešil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:56:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? no pejta obe po en orek jogurt O ti packa, naju vabiš v skušnjavo o jaz bi ti pol rekla pejt na en orek tiramisu Ga moram enkrat naredit in peljat k nini7(obljuba) sej k meni tud lahko zaviješ z tiramisujem Te poberem, pa gremo na požrtijo na 770m nadmorske, tam se kalorije izničijo Nina je taka suhica, da mora bit nekaj na tem najbol da se kar ke preselive, če grejo kile tko dol Ni slaba ideja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:57:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally punce jaz grem v horiznotalo, lahko nočko pa se tipkamo jutri ja ja dragi uletel sam mi prej povej čče morem spet pod mizo.. drugač pa nočka , pa fajn telovad
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:58:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa res, da je PO bistveno cenejša kot Logatec, Medvode pa sploh. Tally: a to stanovanje ki sta zdaj notri sta prodala? ali sta v najemu? Jah nimaš kej babji inšpektor je na delu zdaj si gotova ja to je tudi res da je cenejša, sam sva gledala cene od stan sklad. na lokacijah kjer zdej gradijo in so višje za 200€ in več za m2. tko da smo mi res ugodno šli čez, samo upam da ni šlampavo narejeno. to stanovanje je pa od tasta, ne plačujeva najemnine, samo stroške, oni bodo pa verjetno najemnike not dali ko se mi izselimo aaa tako imate pri vas sem vidla, da se je tast ponudil že za vselitveno darilce, priden , jaz sem dobila od tašče skrinjo in od takrat je njo magla uzela , sekret star mater maste dobre taste, men moj ni dal niti žlice- zgleda da sem preveč žleht oni že vedo zakaj ne Jaz sem od svojih tastov dobila parcelo v Vuko.jebini kje je pa to , oooooo parcelo- si pa znala lezt v rit Prav nič, saj veš manj me vidjo raj me imajo So pa to vzajemni občutki ti mogoče so ti pa to podaril od sreče sam da so se sina rešil Kje pa, oni bi ga takoj obdržal, da bi delal doma. Zakaj pa misliš so imeli 8 otrok Ja dali so parcelo, da ga imajo u vidu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:58:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Čer bejbike!!! Cel dan smo mel kr pester tko, da nisem nič brala pa tud preveč dela ste mi dale, da bi lahko zdele, ker morm mal pospravit pa se pripravit za jutri. Tri dni mučenja v tisti bolniški sobici, kr slabo mi rata ... No kratko poročilo s pregleda: podatki naj ostanejo kr tisti s pediatrične, ki sem jih nazadnje dala, ker je vse isto, spet merjenje teh naših sester , 10500g, 73,5cm, OG pa je 47. Mulček je čist navdušil obe sestri in je pokazal vse kar zna, sta se mu sam smejale pa govorile, kolk je luštkan . Zdravnica je rekla, da krasno napreduje in obvlada vse, kar je treba in še več. Skratka nč pretresljivega. Držite pesti za naju, da bo šla provokacija dobr skoz, js se bom pa kej javila vmes. Lepo se mejte, pa se beremo verjetno v nedeljo!!! za opravljen pregled in mere. Pa seveda pestke, da bo provikacija šla dobri skozi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:59:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally punce jaz grem v horiznotalo, lahko nočko pa se tipkamo jutri ja ja dragi uletel sam mi prej povej čče morem spet pod mizo.. drugač pa nočka , pa fajn telovad Zdej si si pa faj podobna_ slika v avtarju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:59:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaka je dobil v vrtcu eno knjigico, ki jo bo moral jutri pripovedat. Upam, da bo sploh znal "interpretirat", če lahko temu tako rečemo pri 3 letih. Vzgojiteljice pomagajo in upam, da bo vsaj nekaj izustil. Bo bo, nič bat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:00:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* pralni stroj, je padel samo jermen dol in sedaj dela Upam, da tako ostane
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:00:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally punce jaz grem v horiznotalo, lahko nočko pa se tipkamo jutri Nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:01:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa res, da je PO bistveno cenejša kot Logatec, Medvode pa sploh. Tally: a to stanovanje ki sta zdaj notri sta prodala? ali sta v najemu? Jah nimaš kej babji inšpektor je na delu zdaj si gotova ja to je tudi res da je cenejša, sam sva gledala cene od stan sklad. na lokacijah kjer zdej gradijo in so višje za 200€ in več za m2. tko da smo mi res ugodno šli čez, samo upam da ni šlampavo narejeno. to stanovanje je pa od tasta, ne plačujeva najemnine, samo stroške, oni bodo pa verjetno najemnike not dali ko se mi izselimo aaa tako imate pri vas sem vidla, da se je tast ponudil že za vselitveno darilce, priden , jaz sem dobila od tašče skrinjo in od takrat je njo magla uzela , sekret star mater maste dobre taste, men moj ni dal niti žlice- zgleda da sem preveč žleht Moj je rekel, da kupi voziček, če bo punčka. Voziček smo sami kupili, denarja pa vseeno ni dal. Ma mi je čisto ravno do Pakistana pa nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:01:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? no pejta obe po en orek jogurt O ti packa, naju vabiš v skušnjavo o jaz bi ti pol rekla pejt na en orek tiramisu Ga moram enkrat naredit in peljat k nini7(obljuba) sej k meni tud lahko zaviješ z tiramisujem Te poberem, pa gremo na požrtijo na 770m nadmorske, tam se kalorije izničijo Nina je taka suhica, da mora bit nekaj na tem še jz še jz, ne pozabit name pri tiramisuju
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:01:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? no pejta obe po en orek jogurt O ti packa, naju vabiš v skušnjavo o jaz bi ti pol rekla pejt na en orek tiramisu jaz nisem nič pojedla in tudi ne bom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:01:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Punce jaz vam želim še le lahko noč, se tipkamo jutri, pa da bodo hroščeki pridni Nočko in upam, da bo tudi Nia ponoči pridna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:01:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa res, da je PO bistveno cenejša kot Logatec, Medvode pa sploh. Tally: a to stanovanje ki sta zdaj notri sta prodala? ali sta v najemu? Jah nimaš kej babji inšpektor je na delu zdaj si gotova ja to je tudi res da je cenejša, sam sva gledala cene od stan sklad. na lokacijah kjer zdej gradijo in so višje za 200€ in več za m2. tko da smo mi res ugodno šli čez, samo upam da ni šlampavo narejeno. to stanovanje je pa od tasta, ne plačujeva najemnine, samo stroške, oni bodo pa verjetno najemnike not dali ko se mi izselimo aaa tako imate pri vas sem vidla, da se je tast ponudil že za vselitveno darilce, priden , jaz sem dobila od tašče skrinjo in od takrat je njo magla uzela , sekret star magla uzela taščo ali skrinjo? Mah ti povem, da vsakič ko pogledam to presneto skinjo, ki si jo BTW sploh nisem želela, bi jo najraje zapakirala in poslal k njej po pošti, tako da kar se mene tiče, jo je lahko tudi sam vrag vzel, mislim taščo pa tud skrinjo Zakaj pa je ne prodaš, če je ne nucaš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:01:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? Grizem košček sira Malo tolažbe mora bit, drgač bom mogla RR ukinit a je saj un z manj maščob?? kaj pa grizli palčke Ma navadna gavda, ne saj ni panike, ker sem res pridna, ne jem sladkišev, normalno hrano v malih količinah, pa večkrat in sem šla dol prejšnji teden 1,3 kg, ta teden pa sem šla tud dol, ker čutim Počas bom zgurala to dol. Pa pijem v 90% vodo, sem ter tja kozarec soka ali multivitaminsko tableto Zdaj sem se spomnila na eno pravljico kjer je mislim, da papagaj rekel pridna N..., pridna N....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:01:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi je moj zdaj prinesel milko čokolado, kao za energijo, a to misli da bom hitreje po tipkovnici tolkla Tally ja tašča je kakih 500-700 m stran doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:01:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa res, da je PO bistveno cenejša kot Logatec, Medvode pa sploh. Tally: a to stanovanje ki sta zdaj notri sta prodala? ali sta v najemu? Jah nimaš kej babji inšpektor je na delu zdaj si gotova ja to je tudi res da je cenejša, sam sva gledala cene od stan sklad. na lokacijah kjer zdej gradijo in so višje za 200€ in več za m2. tko da smo mi res ugodno šli čez, samo upam da ni šlampavo narejeno. to stanovanje je pa od tasta, ne plačujeva najemnine, samo stroške, oni bodo pa verjetno najemnike not dali ko se mi izselimo aaa tako imate pri vas sem vidla, da se je tast ponudil že za vselitveno darilce, priden , jaz sem dobila od tašče skrinjo in od takrat je njo magla uzela , sekret star mater maste dobre taste, men moj ni dal niti žlice- zgleda da sem preveč žleht oni že vedo zakaj ne Jaz sem od svojih tastov dobila parcelo v Vuko.jebini vsaj nekaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:01:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa res, da je PO bistveno cenejša kot Logatec, Medvode pa sploh. Tally: a to stanovanje ki sta zdaj notri sta prodala? ali sta v najemu? Jah nimaš kej babji inšpektor je na delu zdaj si gotova ja to je tudi res da je cenejša, sam sva gledala cene od stan sklad. na lokacijah kjer zdej gradijo in so višje za 200€ in več za m2. tko da smo mi res ugodno šli čez, samo upam da ni šlampavo narejeno. to stanovanje je pa od tasta, ne plačujeva najemnine, samo stroške, oni bodo pa verjetno najemnike not dali ko se mi izselimo aaa tako imate pri vas sem vidla, da se je tast ponudil že za vselitveno darilce, priden , jaz sem dobila od tašče skrinjo in od takrat je njo magla uzela , sekret star magla uzela taščo ali skrinjo? Mah ti povem, da vsakič ko pogledam to presneto skinjo, ki si jo BTW sploh nisem želela, bi jo najraje zapakirala in poslal k njej po pošti, tako da kar se mene tiče, jo je lahko tudi sam vrag vzel, mislim taščo pa tud skrinjo to ti je z namenom kupila , da jo ne zgrešiš ko greš mimo in da se spomneš nanjo al pa zato, da jo bo noter dala ko jo bo vrag vzel, taščo mislim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:01:51
|
|
|
|
Estrella*
|
Da se ni barbaw utopila, ker je ni tolk časa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:02:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa res, da je PO bistveno cenejša kot Logatec, Medvode pa sploh. Tally: a to stanovanje ki sta zdaj notri sta prodala? ali sta v najemu? Jah nimaš kej babji inšpektor je na delu zdaj si gotova ja to je tudi res da je cenejša, sam sva gledala cene od stan sklad. na lokacijah kjer zdej gradijo in so višje za 200€ in več za m2. tko da smo mi res ugodno šli čez, samo upam da ni šlampavo narejeno. to stanovanje je pa od tasta, ne plačujeva najemnine, samo stroške, oni bodo pa verjetno najemnike not dali ko se mi izselimo aaa tako imate pri vas sem vidla, da se je tast ponudil že za vselitveno darilce, priden , jaz sem dobila od tašče skrinjo in od takrat je njo magla uzela , sekret star mater maste dobre taste, men moj ni dal niti žlice- zgleda da sem preveč žleht oni že vedo zakaj ne Jaz sem od svojih tastov dobila parcelo v Vuko.jebini ja, samo tam pa sedaj stoji ena lepa oranžna hišica
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:02:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? ne ne jaz sem tu Poskušam neki brat za nazaj pa NO WAY neče moči ove noči Si še od Jana utrujena? Dragi danes ni imel časa za knjigo, bo pa prosim tam njihove, da jo nabavijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:02:32
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa res, da je PO bistveno cenejša kot Logatec, Medvode pa sploh. Tally: a to stanovanje ki sta zdaj notri sta prodala? ali sta v najemu? Jah nimaš kej babji inšpektor je na delu zdaj si gotova ja to je tudi res da je cenejša, sam sva gledala cene od stan sklad. na lokacijah kjer zdej gradijo in so višje za 200€ in več za m2. tko da smo mi res ugodno šli čez, samo upam da ni šlampavo narejeno. to stanovanje je pa od tasta, ne plačujeva najemnine, samo stroške, oni bodo pa verjetno najemnike not dali ko se mi izselimo aaa tako imate pri vas sem vidla, da se je tast ponudil že za vselitveno darilce, priden , jaz sem dobila od tašče skrinjo in od takrat je njo magla uzela , sekret star mater maste dobre taste, men moj ni dal niti žlice- zgleda da sem preveč žleht oni že vedo zakaj ne Jaz sem od svojih tastov dobila parcelo v Vuko.jebini kje je pa to , oooooo parcelo- si pa znala lezt v rit Prav nič, saj veš manj me vidjo raj me imajo So pa to vzajemni občutki ti mogoče so ti pa to podaril od sreče sam da so se sina rešil Kje pa, oni bi ga takoj obdržal, da bi delal doma. Zakaj pa misliš so imeli 8 otrok Ja dali so parcelo, da ga imajo u vidu a to je to
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?