|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.2.2009 20:51:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4576
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
11.2.2009 20:51:59   
netki
tole vam morem napisat...sej pol pa kidnem pod kouter

tolk sem ponosna na žigata, da je že kr hudo user posted image danes je najprej šel k frizerju....doma se nama je drl ko sva ga brila, tam pa je bil tiho kot miška in zdej ma tko kulsko frizurco, pa mal mu je dala želeja in spreja v barvi...kolk je bil važen user posted image

no pol pa direkt k zobarju....prej smo šli še v BC pogledat za orodje, ki sem mu ga obljubila da ga dobi če bo priden pri zobarju, ogledala sva si ga, prodajalka ga je dala na stran, ....šibamo k zobarju, mene je blo groza ker sem misla da sploh ust ne bo odprl, sploh pa če mu ne bo pasalo kar bi mu delala...in ne on je imel usta skoz odprta, imel je zelo hud karies, bezala je skor do živca, on pa pridno sodeloval...ko je bilo res hudo mu je šlo malo na jok ampak sem ga prijela za roko, mu rekla da bo kmalu konec in se je pomiril in potrpel do konca.....priden fant moj, pogumen še bolj kot jaz....zelo me je presenetu in na koncu je dobil štampiljko in veselo odkorakal rekoč, da še pride user posted image user posted image user posted image user posted image

in potem je šibal do BC in črta do police kjer sva imela ogledano škatlo z orodjem, pa prileti ves žalosten da ga ni več.....prodajalka pa mu izza pulta da škatlo in mu reče da je vedela da bo priden in da se bo vrnil po darilo, zato mu ga je šparala user posted image on pa je potem to skoz veselo razlagal nama....

ma sej vem da se hvalim ampak tako sem vesela ....... pa sej me razumete, ne?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
11.2.2009 20:53:47   
sasi13
lex vse najboljše user posted image

tinky in lumpa user posted image   za vrnitev.

jan je zdrav user posted image

inigo mislim da je bila res luna kriva ker smo mi tudi imeli obupne noči.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4578
   [Brisano sporočilo]
11.2.2009 20:59:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4579
   [Brisano sporočilo]
11.2.2009 21:02:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4580
11.2.2009 21:07:04   
sončika84
čeeer! Matiju je danes pokukal ven prvi zobek!!!user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeee!! prvo zobek pri 7 mescih in 1 teden.

drugače smo v redu. ta tedn ful pohajava. sva skoz naokoli. user posted image ma prov paše. sicer je bil zdej mal sitko,zrd zoba pač,amapk ni blo panike. razn mal me je skrbel ker ni skor nič jel,pa ok,saj je ponoč pol več. kako pa ste vi kaj?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
11.2.2009 21:15:22   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Majuska: pozabila sem odgovoriti, matr me emšo daje. Saj si spraševala za kolerabo, aneda? Če misliš na rumeno, mu jo jaz dajem med zelenjavno juho, pa nič ne šparam z njo, kar velik. Če pa misliš na kolerabico (tisto nadzemno, zelene barve) mu jo pa jaz tudi dajem. Tako, da moj je čisto kmečko hrano - posledice v plenici so kmečki parfum.

Zdaj pa šibam....

Kolk si me nasmejala z zadnjim stavkom user posted image   za obe kolerabi me je zanimalo. V kratkem bi mu namreč ponudila, npr. h krompirju  ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
11.2.2009 21:16:26   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

a pozna oz če je katera iz tega foha..bi rabla eno lepo fino spletno stran ki nebi bla predraga....

Huh ... ne vem, kaj si to mislila, HD. Če prav razumem - rada bi, da ti nekdo naredi spletno stran, ki te ne bo preveč stala? Kakšno stran pa to rabiš? Lahko tudi na ZS odgovoriš user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4583
11.2.2009 21:19:07   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Miriam - groza za tvojo teta, ampak glavno da je ona OK, glede na visoko število smrtnih žrtev. Jaz sem imela v prejšnjem stanovanju zastekljen balkon; sicer ne vem ali je bilo kaj bolj toplo (je bilo že sprej zastekljeno, sem samo prenovila zasteklitev), je bilo pa kar vroče poleti (južna stran). Je pa fino, ker lahko balkon uporabiš kot dodaten prostor (jaz sem imela omaro za čevlje, pa sesalec), predvsem če je stanovanje majhno.

Pa ne zaviješ v pleh od pločevinke, ampak v tako "hladilno oblekico" za piksne - Rapid Ice
user posted image
Majuska - kolerabo sem tudi že dala, mislim, da s krompirjem (se ne spomnim več, ker moje mešanice zgledajo tako, da vzamem prve 3 kose zelenjave iz hladilnika in to je to) Koruze še nisem dala, kaj pa vem - jaz jo jem samo v solati, tople pa ne maram.

Oh, kako je krasno tole vreme - sem se spet potepala zunaj - Bor je imel spet piknik (zadnje čase skoz zunaj je), danes sem kupila Hipp Bučke s krompirjem (fuj kako je zanič, ampa mali je pa vse pojedeluser posted image ). No dragi je zbolel, se kar ne znebi in ne znebi teh viroz - do sobote se mora pozdravit, ker grem smučat

Zasteklen balkon - v prejšnjem stanovanju smo ga imeli in mi je ful prav prišlo; ja res je dodaten prostor, preko hladnega dela leta je lahko tudi "naraven hladilnik".

Sicer pa jaz zmrznjeno koruzo dajem v razne rižotke ... ena redkih stvari od zelenjave, ki jo moj dragi je user posted image

Kaj pa brokoli ... samostojno ali zraven k čemu drugemu?

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4584
11.2.2009 21:42:02   
lex
hd za spletno stran se lahko tudi meni javiš na zs

umpa upam, da bo vse ok in lepo, da sta se z lukijem poštimala. slikice so krasneuser posted image

tinky tak sva midva šla za 1. maj z Aleksom v hotel Delfin in nikoli več, ker je bil poden od podna, važno pa je, da otroci uživajo

netki - čestitke Žiganu, bravo fantuser posted image user posted image user posted image user posted image  ta pravi podvig in bravo za prodajalko. nekatere vedo kako se stvari dajo rešituser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
11.2.2009 21:48:04   
neboglasnica
Sasi13:  user posted image za Jana

Netki: user posted image user posted image user posted image za Žiga, ker je hrebro - po moško prenesel mučenje

HD:
moj nečak, pa ne vem koliko računa. Mu dam tvoj e-mail?

Sončika84 in Matija: user posted image za zobek!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4586
   [Brisano sporočilo]
11.2.2009 21:48:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4587
11.2.2009 21:49:12   
neboglasnica
Almera: vau, kako sva tipkali, v razmaku ene sekunde... No, mali nima očitno reakcije na kaki. Je rekel, da bo k teti Almeri še prišel na malico, ker mami mu daje samo klasično hrano.

Neposredna povezava do sporočila: 4588
   [Brisano sporočilo]
11.2.2009 21:52:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4589
   [Brisano sporočilo]
11.2.2009 21:53:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4590
   [Brisano sporočilo]
11.2.2009 21:55:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4591
11.2.2009 21:55:45   
lex
matija bravo za zobek user posted image

p.s. tole sta tine in gizelca - zobni miški

Neposredna povezava do sporočila: 4592
11.2.2009 21:57:29   
Majuska

Majuska - brokoli sem mu uvedla samostojno, sedaj ga pa kombiniram. Samostojno sem uvedla korenček, bučke, cvetačp, brokoli, od sadja pa jabolko, banano, hruško, kaki. Krompir sem uvajal s kombiniranjem, saj mi samo krompir nekako ne potegne. Zdaj mu pa redkokdaj dam samo eno zelenjavo, sadje mu pa v glavnem dajem ali eno samo ali pa kombiniram 2 (ponavadi dam k banani jabolko, da ni tako sladko)

midva sva krompir danes jedla samostojno, sem naredila bolj redek pire in dodala kar svoje mleko. Je kar precej pojedel.

Upam da ne težim, ker ste večinoma že vse imele debate o uvajanju GH, jaz pa zdajle capljam za vami ... user posted image

Aja, še nekaj - riž ste jim že dajale?

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4593
11.2.2009 21:57:49   
sončika84
hvala!!! oooo,gizelca in tine!! joj,kku lepa je ta risanka bila meni!!!!
zdej pa grem spat. lahko noč!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
11.2.2009 21:59:07   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: lex

netki - čestitke Žiganu, bravo fantuser posted image user posted image user posted image user posted image  ta pravi podvig in bravo za prodajalko. nekatere vedo kako se stvari dajo rešituser posted image

to mi je všeč ....ker otroc so tako zadovoljni če slišijo kakšno vzpodbudo in si to zapomnijo pol....tolk se mu pol fajn zdi

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
11.2.2009 22:01:37   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: netki

tole vam morem napisat...sej pol pa kidnem pod kouter

tolk sem ponosna na žigata, da je že kr hudo user posted image danes je najprej šel k frizerju....doma se nama je drl ko sva ga brila, tam pa je bil tiho kot miška in zdej ma tko kulsko frizurco, pa mal mu je dala želeja in spreja v barvi...kolk je bil važen user posted image

no pol pa direkt k zobarju....prej smo šli še v BC pogledat za orodje, ki sem mu ga obljubila da ga dobi če bo priden pri zobarju, ogledala sva si ga, prodajalka ga je dala na stran, ....šibamo k zobarju, mene je blo groza ker sem misla da sploh ust ne bo odprl, sploh pa če mu ne bo pasalo kar bi mu delala...in ne on je imel usta skoz odprta, imel je zelo hud karies, bezala je skor do živca, on pa pridno sodeloval...ko je bilo res hudo mu je šlo malo na jok ampak sem ga prijela za roko, mu rekla da bo kmalu konec in se je pomiril in potrpel do konca.....priden fant moj, pogumen še bolj kot jaz....zelo me je presenetu in na koncu je dobil štampiljko in veselo odkorakal rekoč, da še pride user posted image user posted image user posted image user posted image

in potem je šibal do BC in črta do police kjer sva imela ogledano škatlo z orodjem, pa prileti ves žalosten da ga ni več.....prodajalka pa mu izza pulta da škatlo in mu reče da je vedela da bo priden in da se bo vrnil po darilo, zato mu ga je šparala user posted image on pa je potem to skoz veselo razlagal nama....

ma sej vem da se hvalim ampak tako sem vesela ....... pa sej me razumete, ne?

iii tole za žigata sem pa kar solzne ucke dubla ko sem brala je bil pa res pride,pa itak da se moras pohvalit,verjamem da si bla cist ponosna nanga

matija bravo za zobek

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
11.2.2009 22:02:27   
Blacky30
Tak, otroka spita, pogledala sem film na popu, zdaj pa se vržem na mojo serijo, morda mi celo uspe pogledat 2 dela.user posted image

Neboglasnica, Mamma mio pa že imajo in je skoraj na dnevnem redu, ful jo obožujeta.user posted image
Aja, hvala za opozorilo puncam za zs-je glede podatkov, ampak ti moram povedat, da čisto vse uspem prebrat za nazaj, ker je tako zatišje tu gor. Mi je že dolgčas včasih.user posted image user posted image user posted image  Tak da vse berem, je pa vseeno fajn, da za vsak slučaj pošljete zs.user posted image

Mirjam, a res? Ups, sorry....user posted image  Pa žalostno to, s tvojo teto....user posted image user posted image

Lumpa, saj ne morem verjet, da si se nam malo oglasila. Sem te ful vesela, res.user posted image  Joj, kaj to berem?!?!? Srčno upam, da ni nič hudega in držim pesti. Pa da morate tak dolgo čakat na naslednji odvzem?!?! Pa ful lepe fotke. V katerem programu si jih naredila?

Tinky, super fotke in jaaaaaaa, zelo ti zavidam tvoj štel! Itak ne veš, kaj to pomeni.user posted image user posted image user posted image
Pa jaz pa sem bila zadovoljna v starem delu hotela Toplice, tak udobno se mi je zdelo. user posted image  Drugič zahtevaj novi del, pa bo! Tam pa še nisem bla. Bila pa sem tudi v hotelu Čatež, enkrat v starem delu in enkrat v novem. Stari del ni fajn, novi pa fullll!!! Samo moraš do riviere ven na mrzlo, to pa ni fajn.

Majuska, riž sem ji dala v kurji juhici poleg korenčka in cvetače.user posted image  Imaš ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 4597
11.2.2009 22:03:35   
lex

Še ena za naj učke
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa kake trepalnice. mam 2 hčerki - a bo mel katerouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4598
   [Brisano sporočilo]
11.2.2009 22:06:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4599
11.2.2009 22:08:48   
nanka
Netki, bravo za Žigata, res je pogumen fant, meni je najbolj neprijetno opravilo otroke vozit k zobarju, sploh dokler so majhni.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?