Blacky30
|
Tak, otroka spita, pogledala sem film na popu, zdaj pa se vržem na mojo serijo, morda mi celo uspe pogledat 2 dela. Neboglasnica, Mamma mio pa že imajo in je skoraj na dnevnem redu, ful jo obožujeta. Aja, hvala za opozorilo puncam za zs-je glede podatkov, ampak ti moram povedat, da čisto vse uspem prebrat za nazaj, ker je tako zatišje tu gor. Mi je že dolgčas včasih. Tak da vse berem, je pa vseeno fajn, da za vsak slučaj pošljete zs. Mirjam, a res? Ups, sorry.... Pa žalostno to, s tvojo teto.... Lumpa, saj ne morem verjet, da si se nam malo oglasila. Sem te ful vesela, res. Joj, kaj to berem?!?!? Srčno upam, da ni nič hudega in držim pesti. Pa da morate tak dolgo čakat na naslednji odvzem?!?! Pa ful lepe fotke. V katerem programu si jih naredila? Tinky, super fotke in jaaaaaaa, zelo ti zavidam tvoj štel! Itak ne veš, kaj to pomeni. Pa jaz pa sem bila zadovoljna v starem delu hotela Toplice, tak udobno se mi je zdelo. Drugič zahtevaj novi del, pa bo! Tam pa še nisem bla. Bila pa sem tudi v hotelu Čatež, enkrat v starem delu in enkrat v novem. Stari del ni fajn, novi pa fullll!!! Samo moraš do riviere ven na mrzlo, to pa ni fajn. Majuska, riž sem ji dala v kurji juhici poleg korenčka in cvetače. Imaš ZS.
|